Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.568
Πόντοι
746
Δεν χρειάζεται να είσαι ψυχολόγος για να καταλάβεις ένα τέτοιο άτομο από την φάτσα και μόνο. Δεν θυμάστε πως έκλεινε την καγκελόπορτα και δεν μπορούσε να αντικρίσει τις κάμερες καν; Όταν έλεγε η αστυνομία είναι έξυπνη θα τους πιάσει, να μην περάσει κανείς αυτα που πέρασα εγώ.
Ρε μαλακα έτοιμος για καφέ και για μπραντς ήσουν. Εδώ σου φάγανε την γυναίκα και ήταν σαν να του κλέψανε το παπάκι.
Άμα στην έτρωγαν 3 άτομα έτσι θα ήσουν το πρωί;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.644
Πόντοι
1.706
Τουχε κάνει τον βίο αβιωτο για 2 χρόνια και τον απειλουσε να φύγει με το παιδί στην Αγγλία και ίσως και με οικονομικες βαριές απαιτήσεις
Δενντουβρισε την μάνα στο φανάρι
Δηλαδή φοβόταν?
Και δεν φοβήθηκε για τον φόνο?
Καλή τύχη σε όποιον περιμένει ελαφρυντικά μετά απο τόσες ημέρες παρλαπίπας.

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.501
Πόντοι
7.636
Δηλαδή φοβόταν?
Και δεν φοβήθηκε για τον φόνο?
Καλή τύχη σε όποιον περιμένει ελαφρυντικά μετά απο τόσες ημέρες παρλαπίπας.
Κανένα ελαφρυντικό δεν πρόκειται να του αναγνωριστεί.
Ίσα ίσα..Αυτό είπαν χθες...
Τρίτη ξεκαθαρίζουν ολα

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
852
Πόντοι
81
Τουχε κάνει τον βίο αβιωτο για 2 χρόνια και τον απειλουσε να φύγει με το παιδί στην Αγγλία και ίσως και με οικονομικες βαριές απαιτήσεις
Δενντουβρισε την μάνα στο φανάρι
Ελαφρυντικά ΜΗΔΕΝ .
Ότι ζόρια και να τράβαγε με την κοπέλα δεν δικαιούται να αφαιρέσει ζωή .
Κατέστρεψε με αυτή του την πράξη τουλάχιστον δύο ζωές .
Η δε συμπεριφορά του μετά το έγκλημα την λες κι εμετική .

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
λουγκρίτσα καλά δεν έγραφες στο νήμα με τις αφέντρες χθες?
τι τα θες τώρα εσύ τα υπόλοιπα και ασχολείσαι?
γύρνα στο φυσικό σου χώρο
Ο αυτοχαρακτηριζόμενος άεργος να κατηγορεί εργαζόμενους οτι ψωλάρουν.
Το bou είναι μαγικό!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

«Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανες στην Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω κι αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρους του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματος μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2 - 3 φορές: “την μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως ότι ήταν μάταιο».

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.501
Πόντοι
7.636
Ελαφρυντικά ΜΗΔΕΝ .
Ότι ζόρια και να τράβαγε με την κοπέλα δεν δικαιούται να αφαιρέσει ζωή .
Κατέστρεψε με αυτή του την πράξη τουλάχιστον δύο ζωές .
Εντελώς εμετική.Υποκρισια όσο δε πάει...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
«Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανες στην Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω κι αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρους του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματος μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2 - 3 φορές: “την μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως ότι ήταν μάταιο».
Ούτε 2χρονο δεν το πιστεύει αυτό το παραμύθι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.644
Πόντοι
1.706
Ούτε 2χρονο δεν το πιστεύει αυτό το παραμύθι.
Το ωραίο είναι πως πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι θέλει.
Οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να καίμε εγκεφαλικά κύτταρα με μαλακίες.
Σκότωσες?
Μέσα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε παλικάρια, 2021 έχουμε.
Διαζύγιο, μα τώρα πια είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ή μακριά απο τον γάμο αν δεν τον αντέχει η ψυχοσύνθεση σου.
Για παράδειγμα εγω δεν παντρεύομαι για να μην ακονίσω κανένα τσεκούρι :angel::angel::angel:.
Το λαικό άσμα
είναι κάπως παλιό πλέον.
Φαρμ οταν το 60 και 70 για να παντρευτει καποιος επρεπε να το σκεφτει μια φορα τωρα το 2021 πρεπει να το σκεφτει 100.
Ευτυχως υπαρχουν χωρες που διατηρουν ακομα την παραδοση και εκει μπορουμε να βρουμε κατι.
Βαλκανια και ανατολικη Ευρώπη σε καμια 10ετια εχουν τελειωσει οπως ειναι εδω οι γκομενες θα ειναι και εκει μετα.
Μενει η ασια η οποια θα αργησει ιδιως ινδια πακισταν κλπ μαζι μετους αραβες αλλα και τη νοτιοανατολικη ασια και τελευταια ήπειρος θα ειναι η αφρικη.
Η λατινικη αμερικη ίσως εχει μια 20ετια ακομα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Άμα πας και πεις σε Δικαστή πως ζητάς την αναγνώριση ελαφρυντικών στον αδίστακτο φονιά, τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μιλά για αγωνιώδη θάνατο και όχι ακαριαίο, γιατί "όπως είπε εύστοχα ο Άσκητής το νομικό πλαίσιο διαζυγίων στην Ελλάδα είναι καθαρά μεροληπτικά υπέρ της γυναίκας οδηγώντας τους αντρες σε απελπισία κ οικονομική καταστροφη", οπότε αντί να τη χωρίσει τη σκότωσε σκεφτόμενος την αποφυγή οικονομικής καταστροφής, βλέπω να σε καθίζει στο σκαμνί για προσβολή μνήμης νεκρού.
Ο ασκητής είπε εμεσα το αυτονόητο
Κυνικό αλλά αληθινό
Αν είναι να σε σκοτώνει το κάθε παρτάκι για 15 χρόνια κάθε μερα λόγω πλαισίου νομικού της τσαπου, όπως και οι περισσότεροι νόμοι στην Ελλάδα, τότε μπαίνεις σε σκέψεις και ιδέες που αλλιώς μπορεί να μην έμπαινες.. Και αυτό πρέπει ν αλλάξει επιτέλους ειδικά σε κοινωνίες τόσο ανωριμες όπως η ελληνική
Αν αυτός δεν φοβόταν ότι θα εξαφανιστεί αυτή με το παιδί κ δεν θα το βλέπε πάρα μια ώρα την βδομάδα μπορεί κ να μην τον έμοιαζε κ τόσο ναφευγε από το σπίτι ή εκλειπουσα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606
Τελικά είπε η καρακάξα η μανδρου χωρίς ελαφρυντικά στα 16 αλλιώς λέει με ελαφρυντικά στα 12 με 14..δηλ στα δέκα θα βγει ο Μπάμπης
μουνοπανο ολκης αυτος αλλα ενα ελαφρυντικο θα του εδινα εστω να κατσει μια μερα λιγοτερο στη φυλακη εστω μια γιατι η εκλιπουσα ηταν μεγαλη γλωσσοκοπανα κατα πως δειχνει το πραμα

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
μουνοπανο ολκης αυτος αλλα ενα ελαφρυντικο θα του εδινα εστω να κατσει μια μερα λιγοτερο στη φυλακη εστω μια γιατι εκλιπουσα ηταν μεγαλη γλωσσοκοπανα κατα πως δειχνει το πραμα
Εγώ πάντως πιστεύω ότι μπορεί με κάτι να τον εκβίαζε η εκλειπουσα
Σκυλί μαύρο φαίνεται να ταν
Την πήρε για κανίς ο Μπάμπης κ του βγήκε ροτβαιλερ

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.355
Πόντοι
1.056
Ο ασκητής είπε εμεσα το αυτονόητο
Κυνικό αλλά αληθινό
Αν είναι να σε σκοτώνει το κάθε παρτάκι για 15 χρόνια κάθε μερα λόγω πλαισίου νομικού της τσαπου, όπως και οι περισσότεροι νόμοι στην Ελλάδα, τότε μπαίνεις σε σκέψεις και ιδέες που αλλιώς μπορεί να μην έμπαινες.. Και αυτό πρέπει ν αλλάξει επιτέλους ειδικά σε κοινωνίες τόσο ανωριμες όπως η ελληνική
Αν αυτός δεν φοβόταν ότι θα εξαφανιστεί αυτή με το παιδί κ δεν θα το βλέπε πάρα μια ώρα την βδομάδα μπορεί κ να μην τον έμοιαζε κ τόσο ναφευγε από το σπίτι ή εκλειπουσα
Αν αυτή είχε ψυχολογικά προβλήματα και βίαιη συμπεριφορά θα μπορούσε κάλλιστα αυτός με γνωμάτευση ψυχιάτρου να πάρει την πλήρη επιμέλεια της κόρης του και αυτή να νοσηλευτεί. Έχει συμβεί σε γνωστό μου και ξέρω.
Αντίθετα αυτός την έπνιξε στον ύπνο της όπως ένας στυγνός δολοφόνος (ούτε καν εν βρασμώ ψυχής ή αυτοάμυνα)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως πιστεύω ότι μπορεί με κάτι να τον εκβίαζε η εκλειπουσα
Σκυλί μαύρο φαίνεται να ταν
Την πήρε για κανίς ο Μπάμπης κ του βγήκε ροτβαιλερ
ειχε ανοιξει το στομα της και σταματημο δεν ειχε απο οτι φαινεται αν ηξερε και για κατι παρανομο αν υπηρχε τετοιο βεβαια μπορει να τον απειλουσε κιολας συν οτι θελε να παρει το παιδι τους να παει σε αλλη χωρα βαλτα ολα στην κατσαρολα βγαζει ενα υπεροχο γευμα σερβιρισμενο σε ντενεκεδενιο δισκο φυλακης

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κανεις δεν μπορει να κρινει τι εγινε στα ενδοτερα του ζευγαριου.
Καταδικαζουμε τη πραξη του και του σκυλου που αδικα εφαγε.
Εκανε ανθρωποκτονια και αυτο δεν αλλαζει και θα τιμωρηθει βαση του νόμου.
Ομως και η 20χρονη δεν θα ηταν αγια,σίγουρα θα του εψησε το ψαρι στα χειλη και επειδη ο τυπος ηταν συναισθηματικα απογοητευμενος πληγωμενος καψουρης κλπ δεν επραξε το σωστο.
Επρεπε να βαραγε ενα ντηλητ να την παραταγε να την χωριζε και να κοιταγε τη ζωη του απο την αρχη.
Βέβαια παλι θα ελεγαν οι γυρω του το ραμαλι παρατησε τη γυναικα του κλπ αλλα νομικα θα ηταν κομπλε τη ζωη του με γκομενες θα εκανε λεφτα ειχε....απαξιωση ειναι η μονη λυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom