Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ένοχος με ελαφρυντικα
Λίγα αλλά υπάρχουν
Τα υπόλοιπα τα πήρε στον τάφο η εκλειπουσα
Ελαφρυντικά σε φόνο εν βρασμώ, αντε να δεχθούμε πως μπορεί να υπάρξουν. Σε περίπτωση προσχεδιασμένου εγκλήματος τι ελαφρυντικά;
Το τραγικό είναι πως προσπαθείτε με φανταστικές κατηγορίες εναντίον του θύματος να αποενοχοποιήσετε το θύτη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχω 2 φίλους κολλητούς από το σχολείο 40 χρόνια.
Ακόμα όπως και τότε. Στο χαβαλέ αλλά και στα δύσκολα.
Αυτό που εννοείται αλλάζει είναι η συχνότητα τω ν επαφών λόγω υποχρεώσεων....
Ενω εδω μεσα μου εισαι απεικο καθε μερα κλεινεις 8ωρη εργασια.
Αντε ρε πηγαινε βγες με τους φίλους σου και ασε τις δικαιολογιες οτι εχεις υποχρεωσεις..πολυασχολε του κωλου

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Αυτιας όπως λεμε
ΓΛΙΤΣΑΣ ελλεινος και ΣΚΑΤΑ
Γιατι το λες αυτό για τον μαχόμενο δημοσιογράφο Γιώργο τύπε?
οταν θα βγαίνεις σύνταξη να δω ποιος θα σου υπολογίσει τα ένσημα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Ελαφρυντικά σε φόνο εν βρασμώ, αντε να δεχθούμε πως μπορεί να υπάρξουν. Σε περίπτωση προσχεδιασμένου εγκλήματος τι ελαφρυντικά;
Το τραγικό είναι πως προσπαθείτε με φανταστικές κατηγορίες εναντίον του θύματος να αποενοχοποιήσετε το θύτη.
Δεν είναι φανταστικά τα όσα κατά μαρτυρεί εναντίον της καρολαιν ο πιλοτος
Εκτός αν το ημερολόγιο που βρέθηκε είναι μαϊμού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι το λες αυτό για τον μαχόμενο δημοσιογράφο Γιώργο τύπε?
οταν θα βγαίνεις σύνταξη να δω ποιος θα σου υπολογίσει τα ένσημα
Δεν θα πάρω σύνταξη από Ελλάδα, εξ ου κ τον βρίζω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πιστεύω κι εγώ την εκδοχη ότι η εκλειπουσα με τον κωλοχαρσκτηρα αγγλίδας κι ελλεινιδας μαζί τον απείλησε με πολλά και ηταν μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα η φαση
Πότε όμως δεν θα μάθουμε με τι τον απειλούσε
Σε 10χρονια θα βγει αυτός πιστεύω... Εδώ βγήκε ο Φραντζής στα 12 νομίζω
εδω βγηκε ο παπαχρονης που ειχε προφυλακιστει μεσα 80ς

αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη με τα ισοβια σου :confused::confused::jerking2::jerking:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν είναι φανταστικά τα όσα κατά μαρτυρεί εναντίον της καρολαιν ο πιλοτος
Εκτός αν το ημερολόγιο που βρέθηκε είναι μαϊμού
Tα όσα λέει αυτός δεν έχουν καμία αξία. Τα κατέστησε λόγια του αέρα η συμπεριφορά του. Κρέμασε το σκύλο από το λουρί, "τον οποίον υπεραγαπούσε" για να ταιριάζει στο σκηνικό. Και έπνιξε τη γυναίκα του "την οποία υπεραγαπούσε" επίσης και το σκηνοθέτησε για να φανεί ως ληστεία. Αφαιρώντας τις κάρτες μνήμης από την προηγούμενη.
Το ημερολόγιο δεν έχω ιδέα αν είναι γνήσιο. Να το δεχτω ως γνήσιο. Από αυτά που έγιναν παράθεση εδώ ποιό από όλα δικαιολογεί προσχεδιασμένο φόνο, με σκηνοθεσία της σκηνής του εγκλήματος;
Ένας προβληματικός ανισόρροπος ήταν. Γιαυτό δεν επέλεξε το προφανές. Να την αφήσει να πάει στο καλό ή να σηκωθεί να φύγει αυτός.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αστειευεσαι?
Ανθρωποι 30 χρονων δεν εχουν φιλους?
Δεν μιλαμε για αντροπαρεες εικοσαχρονων ρε φιλε, μιλαμε για φιλους ζευγαριων, άλλα ζευγαρια δηλαδη. Εσενα στο μυαλο σου "φιλος" ειναι μονο ο κολλητος που ειχαμε στα 20 και πηγαιναμε γηπεδο και μπουρδελοτσαρκα?
Nαι ρε Άλεξ, ξεκόλλα λίγο με τους φίλους!! Πολύ κόσμο ξέρω που δεν έχει φίλους. Κι εγώ μπορώ να σου πω ξέκοψα από τους περισσότερους πλην δύο ναυαγίων που ξέρω από το σχολείο. Ελάχιστοι είν’ εκείνοι με αληθινούς φίλους...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Tα όσα λέει αυτός δεν έχουν καμία αξία. Τα κατέστησε λόγια του αέρα η συμπεριφορά του. Κρέμασε το σκύλο από το λουρί, "τον οποίον υπεραγαπούσε" για να ταιριάζει στο σκηνικό. Και έπνιξε τη γυναίκα του "την οποία υπεραγαπούσε" επίσης και το σκηνοθέτησε για να φανεί ως ληστεία. Αφαιρώντας τις κάρτες μνήμης από την προηγούμενη.
Το ημερολόγιο δεν έχω ιδέα αν είναι γνήσιο. Να το δεχτω ως γνήσιο. Από αυτά που έγιναν παράθεση εδώ ποιό από όλα δικαιολογεί προσχεδιασμένο φόνο, με σκηνοθεσία της σκηνής του εγκλήματος;
Ένας προβληματικός ανισόρροπος ήταν. Γιαυτό δεν επέλεξε το προφανές. Να την αφήσει να πάει στο καλό ή να σηκωθεί να φύγει αυτός.
Οπως εύστοχα είπε ο Ασκητής το νομικό πλαίσιο διαζυγίων στην Ελλάδα είναι καθαρά μεροληπτικά υπέρ της γυναίκας οδηγώντας τους αντρες σε απελπισία κ οικονομική καταστροφη
Το αντε παγενε κυρά μου ωραίο είναι στα λόγια αλλά οδυνηρό στην πράξη
Αν κ πιστεύω υπήρχαν όπως είπα μάλλον πιο σκοτεινό λόγοι για το έγκλημα μάλλον

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οπως εύστοχα είπε ο Ασκητής το νομικό πλαίσιο διαζυγίων στην Ελλάδα είναι καθαρά μεροληπτικά υπέρ της γυναίκας οδηγώντας τους αντρες σε απελπισία κ οικονομική καταστροφη
Το αντε παγενε κυρά μου ωραίο είναι στα λόγια αλλά οδυνηρό στην πράξη
Αν κ πιστεύω υπήρχαν όπως είπα μάλλον πιο σκοτεινό λόγοι για το έγκλημα μάλλον
Άμα πας και πεις σε Δικαστή πως ζητάς την αναγνώριση ελαφρυντικών στον αδίστακτο φονιά, τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μιλά για αγωνιώδη θάνατο και όχι ακαριαίο, γιατί "όπως είπε εύστοχα ο Άσκητής το νομικό πλαίσιο διαζυγίων στην Ελλάδα είναι καθαρά μεροληπτικά υπέρ της γυναίκας οδηγώντας τους αντρες σε απελπισία κ οικονομική καταστροφη", οπότε αντί να τη χωρίσει τη σκότωσε σκεφτόμενος την αποφυγή οικονομικής καταστροφής, βλέπω να σε καθίζει στο σκαμνί για προσβολή μνήμης νεκρού.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.644
Πόντοι
1.706
Ρε παλικάρια, 2021 έχουμε.
Διαζύγιο, μα τώρα πια είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ή μακριά απο τον γάμο αν δεν τον αντέχει η ψυχοσύνθεση σου.
Για παράδειγμα εγω δεν παντρεύομαι για να μην ακονίσω κανένα τσεκούρι :angel::angel::angel:.
Το λαικό άσμα
είναι κάπως παλιό πλέον.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
πολυ ευστοχος στοκε!

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Καλό παιδί ήταν ο Θεόφιλος τύπε, νομικάριος.
Κάτι ψιλοπροβληματάκια είχε μόνο με την οικογένεια :confused:
Αν σου πει σε βλεπω σαν οικογενεια φευγεις με χιλια.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ένοχος με ελαφρυντικα
Λίγα αλλά υπάρχουν
Τα υπόλοιπα τα πήρε στον τάφο η εκλειπουσα

Κοιτα μπορουμε αντι να γινομαστε υστερικα συναισθηματικα πιθικακια οπως το 99% εκει εξω να υπολογισουμε τα αιτια και του λογους για τους οποιους μπορει να εγινε. Αυτο σωστο.

Ναι μεν, ωστοσο, τα ελαφρυντικα που τα βλεπεις ακριβως?
Ολοι οσοι σκοτωνουν εχουν εναν καποιο λογο, δε σκοτωνουν απο χομπυ.

Ειναι σαν να μου λες οτι μου εβρισες τη μανα στο δρομο, εβγαλα περιστροφο στη μπουμπουνησα και εχω το ελαφρυντικο οτι με εβρισες προηγουμενως.
Αναιρει την ιδια την εννοια του ελαφρυντικου γιατι αλλιως ΟΛΟΙ ανεξαιρετως θα ειχαν ελαφρυντικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19318

Επισκέπτης
Κοιτα φιλους εχεις οταν εισαι πιτσιρικας μετα τα 30 η λεξη φιλοι αρχιζει να χανεται . Ο καθενας για τον ευατο του και την οικογενεια του .
Αμα μετα τα 30 περιμενεις να εχεις φιλους οπως οταν ησουν στα 20 αστα να πανε.μετα ατα 30 αρχιζεις να εχεις συνεργατες και με αυτους που δουλευεις εχει τα παρε δωσε . Οι φιλοι απο το σχολειο εαν δεν εχεις το ιδιο δρομο αστα να πανε δεν τους ξαναβλεπεις.
Μετα εχεις τα ατομα απο την δουλεια γιατι εκει εισαι τοσες ωρες εκει κανεις συμμαχιες για να επιβιωσεις.

οποτε εαν εισαι μεγαλος και μου λες για φιλιες η μου λες μαλακιες η δεν εχεις ιδεα πως δουλευει ο κοσμος .

ουτε εγω εχω φιλους κανεναν μονο γνωστους . τι παει να πει αυτο οτι εχω θεμα . Πλακα μου κανεις . Οι φιλοι ηταν καποτε που ο κοσμος ηταν αγνος τωρα ολοι ειναι παρτακιδες .
Πολύ σωστός

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.314
Πόντοι
3.656
Κοιτα μπορουμε αντι να γινομαστε υστερικα συναισθηματικα πιθικακια οπως το 99% εκει εξω να υπολογισουμε τα αιτια και του λογους για τους οποιους μπορει να εγινε. Αυτο σωστο.

Ναι μεν, ωστοσο, τα ελαφρυντικα που τα βλεπεις ακριβως?
Ολοι οσοι σκοτωνουν εχουν εναν καποιο λογο, δε σκοτωνουν απο χομπυ.

Ειναι σαν να μου λες οτι μου εβρισες τη μανα στο δρομο, εβγαλα περιστροφο στη μπουμπουνησα και εχω το ελαφρυντικο οτι με εβρισες προηγουμενως.
Αναιρει την ιδια την εννοια του ελαφρυντικου γιατι αλλιως ΟΛΟΙ ανεξαιρετως θα ειχαν ελαφρυντικα.
Τουχε κάνει τον βίο αβιωτο για 2 χρόνια και τον απειλουσε να φύγει με το παιδί στην Αγγλία και ίσως και με οικονομικες βαριές απαιτήσεις
Δενντουβρισε την μάνα στο φανάρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom