Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το "εσείς" δεν το κατάλαβα. Θα σου μιλήσω για την πάρτη μου. Το αν βάζει ψωλή στον κώλο του ο άλλος, λίγο μ' ενδιαφέρει. Δικαίωμά του είναι αυτή η ανωμαλία και δεν μπορεί να του το στερήσει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ. Γκέκε; Το να το προβάλλουν όμως είμαι αντίθετος. Όταν το κάνουν θα με βρίσκουν απέναντι. Κι επειδή λόγω χόμπυ, νταραβερίζομαι και με πιτσιρίκια, σε πληροφορώ ότι κάνω καλή δουλίτσα. Κι επειδή βαριέμαι αυτή την κουβέντα, θα κλείσω με μία ευχή.
Εύχομαι σε όλους όσους υποστηρίζουν τους ανώμαλους, στο μυαλό πρωτίστως και μετά στο σώμα, να τους φέρει ο γιόκας τους, ο λεβέντης κι ο καραμπουζουκλής, έναν αράπη για άντρα του και να του γυρίζει το κωλάντερο σαν ανάποδη κάλτσα.
Έγινα σαφής και τέλος από μένα!
Δεν θα εχω προβλημα ρε μακεδονα.
Αν κανω γιο και βγει τοιουτος ουτε θα ντραπω ουτε θα τον αποκληρωσω.
Μια επιλογη του ειναι καθαρα σεξουαλικη,επισης αν θελει να κανει αλλαγη φυλου παλι θα τον βοηθησω οικονομικα για να αισθανεται καλα με το σωμα του.
Αυτες ειναι επιλογες της ζωης και πρεπει να τις δεχομαστε.
Παντως αν ο γιος μου που θα εκανα θα βγει ομοφυλοφιλος δεν θα εχω κανενα προβλημα

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Αρα οταν θα ερθουν να καταλάβουν την Ελλαδα δεν εχεις κανενα λογο να χαλαστεις.
cf83cf84ceb9ceb3cebcceb9cf8ccf84cf85cf80cebf-ceb1cf80cf8c-2015-08-27-105919.png

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
θα γραψω πρωτη και τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ

ειμαι αρκετα οργισμενος και ειδικα οταν βγηκε η αληθεια ημουν χαλια και σκατα για μερικες μερες

το πηρα κατακαρδα τ θεμα για πολλους λογους

και επειδη πεφτουνε πολλες ειδησεις μαζι οπως ο βιασμος στα πετραλωνα και οι βιασμοι ανηλικων κοριτσιων απο παπα στο αγρινιο

νιωθω οτι κατι παει πολυ λαθος στην κοινωνια μας και νιωθω οτι το κτηνος και η σαπιλα θριαμβευει

επισης το κακο δειχνει να νικαει στην καθημερινη ζωη

και νιωθω πως πλεον μιλαμε για γυναικοκτονιες σχεδον νομιμοποιημενες

ολες αυτες οι νεες γυναικες και κοριτσια νιωθουν την παρενοχληση απο μικρες ηλικιες

θελω να πω κατι και θα το πω πολυ προσεχτικα

εκανα καποιες σκεψεις και ειπα το εξης

αν εγω προσωπικα ζουσα στις ηνωμενες πολιτειες θα ειχα αποφασισει να οπλοφορω νομιμα

και σκεφτηκα πως καποιος πρεπει να κανει κατι για ολα αυτα

ολο το βραδυ και τις επομενες μερες σκεφτομουνα συνεχεια αυτο

δεν γινεται τα κτηνη να ζουνε αναμεσα μας ατιμωρητα

ειναι και θεμα τιμης και αξιοπρεπειας

τα επομενα λογια θα τα διαλεξω προσεχτικα

επειδη μπορει να μ αποφερουν ποινικες ευθυνες

αν λοιπον ΑΝ υποθετικα εγω ζουσα στην αμερικη και ειχα νομιμα οπλο

θα ειχα αποφασισει να κανω κατι γι αυτο

ισως οταν καποιος θα εβγαινε απο τη φυλακη

ειμαι συγκλονισμενος αλλα για να βγει δικαιωση για τετοια περιστατικα καποια κτηνη θα επρεπε να μπουν στο χωμα

και θα ημουν διατεθιμενος να το κανω αυτο εγω

συγνωμη για αυτα που σας βαζω να διαβαζετε αλλα με εχει παρει πολυ απο κατω το θεμα

δεν θα σχολιασω εδω ξανα

να ειστε καλα

και πανω απο ολα να μην χασουμε την ανθρωπια μας

και δεν ειμαι ροζ ανθρωπιστης πιστευω πως στα κτηνη πρπεει να να τιμωρουνται ακομα και με εκδικηση

ευχαριστω παιδια
Αυτό μας έλειπε για να δέσει το γλυκό.
Ένας ψυχάκιας βιντζιλάντι με το κουμπούρι του να δικάζει και να καταδικάζει σύμφωνα με το θολωμένο του μυαλό.
Βρε ούρτ, Κάλαχαν απ' τα λιντλ.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Το -(ν-) ενσωματωνεται στους διφθογγους -μπ- και -ντ-. Λατινικα,στους φθογγους -b- και -d-.
Ακομα και προφορικα εχει καθιερωθει η συγκεκριμενη χρηση. Για παραδειγμα,λεμε "τη ντουντουκα "η " την_ντουντουκα" ?
" Το νταλικερη" η "τον_νταλικερη"? Ειδα μια ταινια με "το Μπενι Χιλ" η "τον_Μπενι Χιλ"? Πιο ευηχη και πιο συνηθης ειναι η αποβολη του -ν- σε αυτους τους δυο διφθογγους. H δημοτικη εχει αποβαλλει εξισου τα συμπλεγματα -νντ-,-νμ- και -νμπ-.

Για τους διφθογγους -γκ-,-τσ- και -τζ- συμφωνω,για το -ζ- πρωτη φορα το πληροφορουμαι. Ισως εγιναν αλλαγες στο περασμα των χρονων.
εχει αρχισει να ξεχνιεται γιατι σημερα κουμαντο στην γλωσσα κανουν οι δημοσιοκαφροι.
ετσι σημερα ακους να λενε δοdι συdαγμα κτλ χωρις το ν μπροστα. ομως οι μεγαλυτερης ηλικιας το λενε σωστα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ναι γιατι ιδεολογικα δεν ειναι αντιθετοι με την αριστερα,μονο αν ηταν ναζιστες η ακροδεξιοι η φασιστες θα μας εβρισκαν αντιθετους.
Στα υπολοιπα ειμαστε κατα του πολεμου
Πες ρε και εκείνο το ωραίο με τους Τούρκους.
Που αν η πατρίδα σε στείλει στον Εβρο θα πετάξεις το όπλο και θα παραδοθείς. Αν όμως οι Τούρκοι φθάσουν στο Λεόντιο τότε θα πάρεις την καραμπίνα και θα βγεις στο αντάρτικο με συγχωριανούς.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
1000 ευρώ το μήνα τσίμπαγε το ζευγάρι απο την γιαγιά. Όταν κάποιοι γράφουμε ότι πάρα πολλά μαλακιστήρια κάνουν ζωάρα με τα λεφτά που πέφτουν κάθε μήνα απο γονείς παππούδες γινόμαστε γραφικοί και μας δείχνουν με το δάχτυλο κιόλας ότι εμείς δεν δουλεύουμαι όσο σκληρά δουλεύουνε αυτοί. Τα γράφω κυρίως για τους ανώνυμους επισκέπτες που μπαίνουν και διαβάζουν, για τους άλλους δεν ιδρώνει το αυτί τους.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ελα να σου δωσω ενα ηρεμιστικο ρε πασοκε ,τσούζουν οι 25 μοναδες και διαφορα μεταξι συριζα κιναλ
Με λοβερδο προεδρο λες να παει η διαφορα στις 30?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
25 μονάδες διαφορά Σύριζα-Κινάλ;
ΖΑΝΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το "εσείς" δεν το κατάλαβα. Θα σου μιλήσω για την πάρτη μου. Το αν βάζει ψωλή στον κώλο του ο άλλος, λίγο μ' ενδιαφέρει. Δικαίωμά του είναι αυτή η ανωμαλία και δεν μπορεί να του το στερήσει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ. Γκέκε; Το να το προβάλλουν όμως είμαι αντίθετος. Όταν το κάνουν θα με βρίσκουν απέναντι. Κι επειδή λόγω χόμπυ, νταραβερίζομαι και με πιτσιρίκια, σε πληροφορώ ότι κάνω καλή δουλίτσα. Κι επειδή βαριέμαι αυτή την κουβέντα, θα κλείσω με μία ευχή.
Εύχομαι σε όλους όσους υποστηρίζουν τους ανώμαλους, στο μυαλό πρωτίστως και μετά στο σώμα, να τους φέρει ο γιόκας τους, ο λεβέντης κι ο καραμπουζουκλής, έναν αράπη για άντρα του και να του γυρίζει το κωλάντερο σαν ανάποδη κάλτσα.
Έγινα σαφής και τέλος από μένα!

Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω οτι απευθύνεσαι στον Ζανούλη. Που ψάχνει εναγωνίως εδώ μέσα αφέντρες για να ανακουφίσει το γαργάλημα που νοιώθει απο πίσω.
Και φυσικά τρώει ανελέητο τρολάρισμα, όχι για το πάθος του, αλλά γιατι μετά το παίζει αντράκι, ξυλίκι και κραβ μαγκά.
Φτερού και νίντζα, ντάμπλ κόμπο ο Ζαν. :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
25 μονάδες διαφορά Σύριζα-Κινάλ;
ΖΑΝΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Γιατί χασκογελας ρε σκυλε κανε μια πρόσθεση 7 με 8 που βγαζει το κιναλ συν 25 να δεις ποσο κανει.
Τσαμπα τα γελακια σου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Παντως το κελι του μπαμπη σκιζει

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Γιατί χασκογελας ρε σκυλε κανε μια πρόσθεση 7 με 8 που βγαζει το κιναλ συν 25 να δεις ποσο κανει.
Τσαμπα τα γελακια σου
Δεν χρειάζεται να κάνεις τον χαζό. Σε έχουμε πιστέψει. :2funny:
Πες μας τώρα σε ποια δημοσκόπηση υπάρχουν 25 μονάδες διαφορά.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
1000 ευρώ το μήνα τσίμπαγε το ζευγάρι απο την γιαγιά. Όταν κάποιοι γράφουμε ότι πάρα πολλά μαλακιστήρια κάνουν ζωάρα με τα λεφτά που πέφτουν κάθε μήνα απο γονείς παππούδες γινόμαστε γραφικοί και μας δείχνουν με το δάχτυλο κιόλας ότι εμείς δεν δουλεύουμαι όσο σκληρά δουλεύουνε αυτοί. Τα γράφω κυρίως για τους ανώνυμους επισκέπτες που μπαίνουν και διαβάζουν, για τους άλλους δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Καλά αν δεν ήταν τα λεφτά από τους γονείς σχεδόν κανένας δεν θα παντρευόταν στην Ελλάδα. Γι αυτό οι περισσότεροι γάμοι είναι αρρωστημένοι και χωρίζουν.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν χρειάζεται να κάνεις τον χαζό. Σε έχουμε πιστέψει. :2funny:
Πες μας τώρα σε ποια δημοσκόπηση υπάρχουν 25 μονάδες διαφορά.
Στις κρυφες δημοσκοπησεις.
Νομιζεις οτι η νδ προηγειται με 14 μοναδες απο τον συριζα?
Εγω να σε προσγειωσω θελω μην απογοητευτεις μετα το εκλογικο αποτελεσμα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Στις κρυφες δημοσκοπησεις.
Νομιζεις οτι η νδ προηγειται με 14 μοναδες απο τον συριζα?
Εγω να σε προσγειωσω θελω μην απογοητευτεις μετα το εκλογικο αποτελεσμα
το κρατάω το post σου.
Θα ήθελα να δω την αντίδραση σου και τι κολωτούμπα θα κάνεις όταν θα συρρικωθεί κι άλλο ο συριζα και πάει εκεί που πρέπει!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αντιλαμβάνεσαι ελπίζω οτι απευθύνεσαι στον Ζανούλη. Που ψάχνει εναγωνίως εδώ μέσα αφέντρες για να ανακουφίσει το γαργάλημα που νοιώθει απο πίσω.
Και φυσικά τρώει ανελέητο τρολάρισμα, όχι για το πάθος του, αλλά γιατι μετά το παίζει αντράκι, ξυλίκι και κραβ μαγκά.
Φτερού και νίντζα, ντάμπλ κόμπο ο Ζαν. :tooth:
Σκυλε που ψαχνω αφεντρες εδω μεσα για λεγε??
Εχω βαλει αγγελια?
Για να παει καποιος με αφεντρα θελει κοτσια σκυλε,και δεν εννοω στραπον μιας και το μυαλουδακι σου ολο εκει παει.
Αλλα εννοω τη βία,ψηλα γράμματα για σενα σκυλε τι να σου εξηγω.
Οταν θα δεις εσυ αφεντρα και να στο παιξει σκληρη θα σου φυγουν κακακια και τσισακια μιας και χρειαζεται κοτσια.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
απόθηκευσα το link με το post σου, σε 2 χρόνια θα το παραθέσω!
Καλά δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να δεις τι θα κάνει ο Ζανούλης.
Αρκεί να ανατρέξεις στο '19.
Μέχρι να γίνουν εκλογές έλεγε ψεύτικες όλες τις δημοσκοπήσεις.
Οταν έγιναν και τον ήπιε του έφταιγαν τα πληρωμένα ΜΜΕ και ο λαός που χρειάζεται ψυχολόγο.
Τώρα είμαστε στη φάση αμφισβήτησης των δημοσκοπήσεων.
Το υπόλοιπο έργο θα το δούμε το '23.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Σκυλε που ψαχνω αφεντρες εδω μεσα για λεγε??
Εχω βαλει αγγελια?
Για να παει καποιος με αφεντρα θελει κοτσια σκυλε,και δεν εννοω στραπον μιας και το μυαλουδακι σου ολο εκει παει.
Αλλα εννοω τη βία,ψηλα γράμματα για σενα σκυλε τι να σου εξηγω.
Οταν θα δεις εσυ αφεντρα και να στο παιξει σκληρη θα σου φυγουν κακακια και τσισακια μιας και χρειαζεται κοτσια.
Ελα Ζανούλη, δεν θέλεις να ποστάρει κανεις για πολοστή φορά το ποστ που έψαχνες αφέντρα. Το έχουμε δει 1000 φορές.
Η επίσκεψη στην αφέντρα θέλει κότσια; Χα,χα, και ανοιχτή κωλοτρυπίδα θέλει. :tooth:
Πάρε τα κότσια, πάρε και τον δονητή και "καλή απόλαυση" που λένε και στα γκουρμεδιάρικα. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom