Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Ο σαλταρισμενος κουγιας θα δωσει παλι ρεστα, θα κλεινει τηλεφωνα και θα κοντραρεται με σκατιανα και εισαγγελατο

Να δουμε παλι ποια υποθεση θα τραβηξουν απο τα μαλλια τα μμε μας.
Τοσο πατο τα μμε μας δεν εχουν ξαναπιασει ποτε πριν οπως επι κουλη

Θα βγουν οι μαλακες και θα πουν τι σχεση εχει ο κουλης με τα μμε.
Εχει γιατι τα πληρωνει αδρά, για καποιο γνωστο λογο
To θεμα με τα ΜΜΕ, μετα και την λιστα Πετσα, ειναι οτι εχουν χασει την οποια αξιοπιστια τους ειχε εναπομεινει. Ετσι ακομα και για πολυ σοβαρα θεματα, οπως ο κορονοιος, η, ο εμβολιασμος π.χ. που θα μπορουσανε να παιξουν καποιο ρολο στην σωστη ενημερωση του κοσμου, τωρα γινεται το αντιθετο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Μπα,οι ελληνίδες δε γουστάρουν και πολύ το μυστήριο.Θέλουν τα σίγουρα,αυτός είναι,αυτή είναι η παρέα του,εκεί δουλεύει,δεν θέλουν να 'ανακαλύψουν' κάποιον από μόνες τους.Ή φοβούνται.
Θα πεθανω και δεν θα εχω καταλαβει ποτε τις γυναικες. :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.050
Πόντοι
6.256
To θεμα με τα ΜΜΕ, μετα και την λιστα Πετσα, ειναι οτι εχουν χασει την οποια αξιοπιστια τους ειχε εναπομεινει. Ετσι ακομα και για πολυ σοβαρα θεματα, οπως ο κορονοιος, η, ο εμβολιασμος π.χ. που θα μπορουσανε να παιξουν καποιο ρολο στην σωστη ενημερωση του κοσμου, τωρα γινεται το αντιθετο.
Δεκα μυρια ελληνες μπορουν ευκολα να τους μαντρωσουν,
Μερικα βοθροκαναλα οχι

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δε νομίζω να αποφυλακιστεί.
Ο συγκεκριμένος ισόβια θα παραμείνει.
Αν δεν τον φάνε μέσα στη φυλακή...
κοιτα, αν επικαλεστει ο δικηγορος του ως ελαφρυντικο λογο μειωσης ποινης την προηγουμενη αναρμοστη συμπεριφορα του θυματος(βασει των σημειωσεων που διερρευσαν απο το ημερολογιο της μακαριτισσας, αλλα και των sms της προς τον Μπαμπη τη μοιραια νυχτα) ,και σε συνδυασμο με προτερο εντιμο βιο και ενδεχομενη καλη διαγωγη στη φυλακη κλπ ,ε δε νομιζω οτι θα καθισει φυλακη πανω απο 8 χρονια.

οταν το μοιραιο βραδυ του γραφει σε sms "το πρωι φευγω -η κατι τετοιο τελος παντων- και μη μου την αφησεις(εννοωντας τη μικρη)",oταν στο ημερολογιο ομολογει οτι το βριζει και το χτυπαει,ποιος μπορει να αποκλεισει οτι στο επομενο κλωτσομπουνι με τεχνικη κικ-μποξινγκ δε θα του εκανε ζημια ειτε μονη ,ειτε με τη συνεργεια καποιου συναθλητη της? λιγες φορες εχουμε βιωσει στην Ελλαδα περιστατικα οπου εντεταλμενοι "λευκοι ιπποτες" βγαζουν απο τη μεση τον αντρα? Μιλησε ποτε κανεις για αντροκτονια?

ΔΕ δικαιολογω τον Μπαμπη σε καμια περιπτωση,απ οτι φαινεται θολωσε και την επνιξε στον υπνο της,διαφορετικα δε θα μπορουσε καν να κανει κινηση πιστευω.......ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ,ΞΑΔΕΡΦΕΣ,ΜΑΝΕΣ,ΑΝΗΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.

Η οικογενεια παιζει κυριαρχο ρολο στην ανατροφη των σημερινων ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Και δεν αναφερομαι ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ,σε αυτο δε μας πεφτει λογος,ασχετα αν υπαρχει χασμα επικοινωνιας ,κακα τα ψεματα. Αλλο ξεπετα και αλλο σχεση. Αναφερομαι στην προκλητικη τους συμπεριφορα εν γενει. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ(παραπανω δεν ηταν) ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΠΟΤΟΜΑ απο τη διασταυρωση. Δε μου εδωσε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ. Και αντε να το κανει κανενας καγκουρισκος ,να το καταλαβω. Αλλα νεαρη κορασιδα να φερεται ετσι? Τοσο αντιθηλυκα?

Προφανως δεν ισχυριζομαι οτι αυτη ειναι ο κανονας γιατι δε συναναστρεφομαι συχνα με τοσο μικρες κοπελες στη ζωη μου,ενιωσα την αναγκη να το αναφερω
.Για κακη της τυχη,επεσε σε μποτιλιαρισμα. Οταν περασα τη διαβαση,κατεβασε το κεφαλι απο ντροπη η φοβο.Το παραθυρο ανοιχτο,αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι ενιωσα το φοβο της ,οπως ακριβως τον οσφρυζονται τα σκυλια. Ελπιζω να καταλαβε τη μλκια της και να μη ξαναλειτουργησει ετσι γιατι ειδικα στο δρομο τωρα τελευταια πολλοι ψαχνονται για παρεξηγηση.

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
το μωρό εννοείς ή ήθελες να γράψεις τοΝ??
Έχει βγει ότι χτύπαγε το παιδί???
Το Μπαμπη φιλε. Το (ν) μπαινει πριν απο λεξεις που αρχιζουν απο φωνηεν και τρια συμφωνα (κ),(π),(τ).

ειναι απο τα λιγα πραματα που μου 'χουν μεινει απο το δημοτικο:buck2:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Το Μπαμπη φιλε. Το (ν) μπαινει πριν απο λεξεις που αρχιζουν απο φωνηεν και τρια συμφωνα (κ),(π),(τ).

:embarrased:συγγνώμη!
Και θεωρούμουν σωστός στα γραπτά μου, αλλά εδώ είμαι αδιάβαστος!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά το τελικό ν της προσωπικής αντωνυμίας στην αιτιατική ενικού του αρσενικού γένους (αυτόν, τον) διατηρείται στον γραπτό λόγο πάντοτε για να μην υπάρχει σύγχυση με το ουδέτερο :hi:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά το τελικό ν της προσωπικής αντωνυμίας στην αιτιατική ενικού του αρσενικού γένους (αυτόν, τον) διατηρείται στον γραπτό λόγο πάντοτε για να μην υπάρχει σύγχυση με το ουδέτερο :hi:
αυτό έπαθα και εγώ!
Σύγχυση!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μα η γραμματικη αφορα τη γραφη,οχι την προφορικοτητα. Στην προφορικη εκφραση θα δικαιολογουνταν περισσοτερο αυτο που λες.

Χωρις καμια διαθεση αμφισβητησης. Αλλο θεμα οι αντωνυμιες. Για αρθρα μιλαω:hi:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Μα η γραμματικη αφορα τη γραφη,οχι την προφορικοτητα. Στην προφορικη εκφραση θα δικαιολογουνταν περισσοτερο αυτο που λες.

Χωρις καμια διαθεση αμφισβητησης. Αλλο θεμα οι αντωνυμιες. Για αρθρα μιλαω:hi:
Φίλε μου στη φράση το έβριζε και το χτυπάει η λέξη το δεν είναι άρθρο αλλά αντωνυμία και γι' αυτό είναι μπροστά από ρήμα αλλιώς θα συνόδευε όνομα. Αλλά βγαίνω εκτός θέματος και σταματώ εδώ. Να είσαι καλά...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Φίλε μου στη φράση το έβριζε και το χτυπάει η λέξη το δεν είναι άρθρο αλλά αντωνυμία και γι' αυτό είναι μπροστά από ρήμα αλλιώς θα συνόδευε όνομα. Αλλά βγαίνω εκτός θέματος και σταματώ εδώ. Να είσαι καλά...
εχεις απολυτο δικαιο :hi: :hi: :hi: καλα εκανες και το επισημανες,η συγγνωμη δικη μου:hi::hi::hi:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.050
Πόντοι
6.256
κοιτα, αν επικαλεστει ο δικηγορος του ως ελαφρυντικο λογο μειωσης ποινης την προηγουμενη αναρμοστη συμπεριφορα του θυματος(βασει των σημειωσεων που διερρευσαν απο το ημερολογιο της μακαριτισσας, αλλα και των sms της προς τον Μπαμπη τη μοιραια νυχτα) ,και σε συνδυασμο με προτερο εντιμο βιο και ενδεχομενη καλη διαγωγη στη φυλακη κλπ ,ε δε νομιζω οτι θα καθισει φυλακη πανω απο 8 χρονια.

οταν το μοιραιο βραδυ του γραφει σε sms "το πρωι φευγω -η κατι τετοιο τελος παντων- και μη μου την αφησεις(εννοωντας τη μικρη)",oταν στο ημερολογιο ομολογει οτι το βριζει και το χτυπαει,ποιος μπορει να αποκλεισει οτι στο επομενο κλωτσομπουνι με τεχνικη κικ-μποξινγκ δε θα του εκανε ζημια ειτε μονη ,ειτε με τη συνεργεια καποιου συναθλητη της? λιγες φορες εχουμε βιωσει στην Ελλαδα περιστατικα οπου εντεταλμενοι "λευκοι ιπποτες" βγαζουν απο τη μεση τον αντρα? Μιλησε ποτε κανεις για αντροκτονια?

ΔΕ δικαιολογω τον Μπαμπη σε καμια περιπτωση,απ οτι φαινεται θολωσε και την επνιξε στον υπνο της,διαφορετικα δε θα μπορουσε καν να κανει κινηση πιστευω.......ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ,ΞΑΔΕΡΦΕΣ,ΜΑΝΕΣ,ΑΝΗΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.

Η οικογενεια παιζει κυριαρχο ρολο στην ανατροφη των σημερινων ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Και δεν αναφερομαι ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ,σε αυτο δε μας πεφτει λογος,ασχετα αν υπαρχει χασμα επικοινωνιας ,κακα τα ψεματα. Αλλο ξεπετα και αλλο σχεση. Αναφερομαι στην προκλητικη τους συμπεριφορα εν γενει. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ(παραπανω δεν ηταν) ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΠΟΤΟΜΑ απο τη διασταυρωση. Δε μου εδωσε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ. Και αντε να το κανει κανενας καγκουρισκος ,να το καταλαβω. Αλλα νεαρη κορασιδα να φερεται ετσι? Τοσο αντιθηλυκα?

Προφανως δεν ισχυριζομαι οτι αυτη ειναι ο κανονας γιατι δε συναναστρεφομαι συχνα με τοσο μικρες κοπελες στη ζωη μου,ενιωσα την αναγκη να το αναφερω
.Για κακη της τυχη,επεσε σε μποτιλιαρισμα. Οταν περασα τη διαβαση,κατεβασε το κεφαλι απο ντροπη η φοβο.Το παραθυρο ανοιχτο,αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι ενιωσα το φοβο της ,οπως ακριβως τον οσφρυζονται τα σκυλια. Ελπιζω να καταλαβε τη μλκια της και να μη ξαναλειτουργησει ετσι γιατι ειδικα στο δρομο τωρα τελευταια πολλοι ψαχνονται για παρεξηγηση.
Ωραιος,
Δεν ξερουμε σε ποιο τμημα του μπου να σε βαλουμε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να δουμε παλι ποια υποθεση θα τραβηξουν απο τα μαλλια τα μμε μας.
Τοσο πατο τα μμε μας δεν εχουν ξαναπιασει ποτε πριν οπως επι κουλη

Θα βγουν οι μαλακες και θα πουν τι σχεση εχει ο κουλης με τα μμε.
Εχει γιατι τα πληρωνει αδρά, για καποιο γνωστο λογο

τα καναλια εβγαλαν τον κουλη το μεσημερι στα δελτια τους

θα αναδιοργανωσει την αστυνομια σε ολους τους τομεις της
:2funny: :tooth:

σταχτη και μπουρμπερη θα αφησει οταν γκρεμοτσακιστει

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.748
Πόντοι
2.306
εχεις απολυτο δικαιο :hi: :hi: :hi: καλα εκανες και το επισημανες,η συγγνωμη δικη μου:hi::hi::hi:
Διάλογος κυρίων για μια πραγματικα άγνωστη στο ευρύ κοινό λεπτομέρεια στη γραμματική, σε ένα site που η κατάληξη ρημάτων με -αι στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο , χτυπαει παγκόσμιο ρεκόρ και όχι εξαιτιας auto speller...
αυτα είναι ομορφιές.....το γνωριζετΑΙ όλοι άλλωστε....:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.050
Πόντοι
6.256
τα καναλια εβγαλαν τον κουλη το μεσημερι στα δελτια τους

θα αναδιοργανωσει την αστυνομια σε ολους τους τομεις της
:2funny: :tooth:

σταχτη και μπουρμπερη θα αφησει οταν γκρεμοτσακιστει
Αν ξερεις καποιον ικανο πολιτικο πες τον,
Γιατι να ειναι ο κουλης?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Α να πω και κατι αλλο, ισως εντελως ασχετο, αλλά θελω να το πω.

Ο Παπαϊωαννιδης τις τελευταιες ημερες ειχε αναλαβει ενα αλλο εγκλημα, με εναν τύπο που στραγγαλισε και εκαψε εναν φιλο του, αν το διαβασατε.

Περιεργως, μετα απο λιγο τον προσελαβε ο πιλοτος και απελυσε τον Σπύρου, που ειχε ως τοτε.
Σημερα επισης, ακουσα οτι ο πιλοτος στον υπολογιστή του φαινεται να του αρεσε να ερευνά για διαφορα εγκληματα και το πώς διαπράχθηκαν.

Εχω την εντυπωση οτι ο πιλοτος εχει κατι σαν "εγκληματολαγνεία". Και προσελαβε τον Παπαϊωαννίδη επειδη ειχε αναλαβει προ ημερών ενα επισης αποτροπαιο εγκλημα. Και καπου στο σαπιο μυαλο του, τον θεωρησε καταλληλο να αναλαβει.

Αλλιώς θεωρω παραλογο οτι προσελαβε δικηγορο απο την...Πρεβεζα.
Αυτός εβλεπε το Deadly Women αργά το βράδυ στον ΣΚΑΪ και ταυτιστηκε με τα θύματα.
Σκεφτηκε να πάρει τη πρωτοβουλία και να βγει μπροστά.
Σου λέει θα πάρω και Πασοκο δικηγόρο, αυτοί τοσα εγκλήματα κάνανε στο παρελθόν και βγήκαν λάδι, θα ξέρουν τη μέθοδο να με αθωώσουν κι εμένα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom