Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.055
Πόντοι
6.256
Αυτή έχει σχέση ή είναι στα πλακωμούνια;
αυτη γκρινιαζει γιατι ετσι που ναι δε μπορει να βρει φραγκατο γαμια, κανει μπαμ.

ανεβασε βιντεακι και δεν εκανε τον κοπο να χτενιστει, σιγουρα κουρευεται μονη της και ειναι φιλοζωη και βιγκαν, ισως και συριζαια,
παντως οι γατες θα κανουν παρτυ στο σπιτι της στα σεπολια

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Τιμες στο θεο γιατι πανε να βγαλουν τα σπασμενα, γνωστη τακτικη στην ελλαδα.
Θα χει κινηση 40 μερες, αλλα το ελληνικο καλοκαιρι ειναι 180 μερες,
Οταν γινει το ταμειο μακαρι να πεσω εξω,
Χθες το μεσημερι περασα εξω απ το χιλτον και νομιζα πως ηταν κλειστο.
Ξενοδοχειο φαντασμα μου φανηκε
για κρατησεις απο το τηλεφωνο ειναι ακριβοι αλλα αμα πας εκει και ζητησεις δωματιο οι τιμες ειναι πολυ πιο χαμηλες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η αλογομούρα μας δουλεύει όλους. Έχει γαμηθεί στο τάλιρο από τα Views. Όλο αρνητικά votes έχει αλλά στο μουνί της . Μπαίνουν, κράζουν, ανεβάινουν τα views και το νούμερο κερδίζει.
Άμα ο δράστης δεν ήταν Έλληνας, όλα αυτά τα φεμιναζί σκουπίδια δε θα είχαν ξεμυτίσει να μας πρήζουν με τις πατριαρχικές τους μαλακίες. Όπως αντίστοιχα και τα φασιστοειδη, αντί να ψάχνουν ελαφρυντικά για τον δολοφόνο θα είχαν ξεκινήσει τις εξορμήσεις ξύλου για την τιμή της θανούσας.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Για κλάματα ο τύπος. Mr Bean εντελώς.

Έλεγε για ουρλιαχτά της κοπελιάς, ενώ η γειτόνισσα δεν άκουσε τίποτα.

Όταν υποτίθεται ότι είναι λιπόθυμος, ανοίγει το κινητό lol. Θεωρούσε ότι η αστυνομία δε θα το 'βρισκε αυτό; :jerking: :2funny:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Για κλάματα ο τύπος. Mr Bean εντελώς.

Έλεγε για ουρλιαχτά της κοπελιάς, ενώ η γειτόνισσα δεν άκουσε τίποτα.

Όταν υποτίθεται ότι είναι λιπόθυμος, ανοίγει το κινητό lol. Θεωρούσε ότι η αστυνομία δε θα το 'βρισκε αυτό; :jerking: :2funny:
Μάλλον δεν έβλεπε CSI.Έχει μείνει στις εποχές του Airwolf.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Σου απαντησα.
Εσυ θελεις τωρα να μπουμε στο τριπακι "γυναικα σκοτωνει τον αντρα της και η κοινωνια της συμπαρισταται επειδη την κακοποιουσε συστηματικα".
Ε τι θελεις να πεις, οτι ο μαντραχαλος κακοποιειτο και αγανακτησε?
Τι ακριβως συγκρινεις?
Κατι γυναικουλες εγκλωβισμενες που δεν εχουν ενα ευρω δικο τους και τρωνε ξυλο καθε μερα και καποια στιγμη τον σφαζουνε, και απο την αλλη τον πιλοτο 33 χρονων παλικαρι με ενα 20χρονο παιδακι που γκρινιαζε και του εδινε καμια σφαλιαρα στα νευρα της?
Ε οχι, σορυ, δεν θα παρω
Τυπε. Έχεις ζήσει ποτέ με τρελη; Δεν είναι απλά ένα αστείο "πρήζει μπαλες". Είναι κάτι πολύ περισσότερο.

• Like
Αντιδράσεις: qertq

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.055
Πόντοι
6.256
για κρατησεις απο το τηλεφωνο ειναι ακριβοι αλλα αμα πας εκει και ζητησεις δωματιο οι τιμες ειναι πολυ πιο χαμηλες
Οταν καταλαβουν τι φόλα ερχεται τον ιουλιο θα αλλαξουν γνωμη.
Γενικως η ελλαδα ειναι πανακριβη.
Καλυτερα στο εξωτερικο.
Εγω θα ψαξω για Μάλτα

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Άποψη σου τυπε. Έχω πολλά παραδείγματα στο παρελθόν και μάλιστα πρόσφατο, κατά το οποίο ξεχυλωναν θέματα οι ΑΡΔ και ευνοήσε κάποιους..
Πέρασε ρε φίλε μου ο νόμος οταν βγήκε αυτό. Δε το έβγαλαν πριν περάσει. Το έβγαλαν αφου πέρασε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.753
Πόντοι
2.306
Διάβασε τα άρθρα του ποινικού κώδικα για να το αναλύσεις αλλιώς περίμενε να απαντήσει ο Αλεξ. Αν και δεν είναι σωστό όπως αναφέρει.
ζυμωνει φύλλο για τυρόπιτες στο κυλικείο τωρα τύπε...δεν ευκαιρεί....από Δευτέρα έχει κανάλια , δημοσιογραφους κλπ...έπεσε δουλειά!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.753
Πόντοι
2.306
ο τυπος παραδοθηκε αμεσως , αμα δεν την τεμαχιζε ισως αποδεικνυε οτι ηταν ατυχημα . Τον πιλοτο σε σχεση με τον Φρατζη πρεπει να τον κρεμασουν ...
Αν ηταν σήμερα η φάση του Φρατζη θα έλεγε οτι εν βρασμώ ψυχής, του έπεσε το κουζινομάχαιρο κάτω και διαγράφοντας μια τρελή τροχιά στον αέρα έκοψε την άτυχη κοπέλα σε ισομερη τεμάχια...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι, κάτω απ τη χατζαρα του ισλαμ γιατρεύεται η δηθεν γυναικεία παρανοια κατευθείαν.. Στην Δυτική κοινωνια όμως επειδη το πολυ λιβανιζουμε το θέμα , οι γυναίκες έχουν βρει χώρο, και μας έχουν καπελωσει
ετσι ακριβως .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η αλογομούρα μας δουλεύει όλους. Έχει γαμηθεί στο τάλιρο από τα Views. Όλο αρνητικά votes έχει αλλά στο μουνί της . Μπαίνουν, κράζουν, ανεβάινουν τα views και το νούμερο κερδίζει.
ετσι ακριβως αλλα αυτα βρισκουν ολοι και ολες και μας εχουν πρηξη με την πατριαρχια. Αμα σκεφτεις οτι ολα τα δικαιωματα που εχουν οι γυναικες ειναι απο την πατριαρχια τοτε στην ουσια χτυπανε αυτα που εχουν .

Στο αμερικα και γενικα αγγλοφωνες χωρες ειναι γαμισετα ακομα χειροτερα . Αμα ψαξεις youtube θα δεις τι γινεται χαμος .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
οι περισσοτερες που φωναζουν για πατριαρχια κλπ ειναι κατεστραμμενες ψυχολογικα και νοητικα,αγαμητα ναυαγια με σκυλια,γατια,μοναχες και ολη μερα μαλακιζονται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης...λιγες νορμαλ γραφουν τετοιους οχετους

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
η επιστημονικη και εγκληματολογικη κοινοτητα του μπου πρεπει να χαλαρωσει λιγο γιατι καθε φορα που μπαινω στο θρεντ, απτην ωρα που κοιμηθηκα μεχρι την ωρα που ξυπνησα, εχουν γραφτει αλλες 10+ σελιδες και εχει αλλαξει το θεμα συζητησης :2funny:

Antonio Capito

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
231
Πόντοι
21
Ποτέ μου δεν καταλαβα και δεν ακολουθησα αυτη τη μαλακια, της εκθεσης δηλαδη στα Social..
Εχω Facebook με nickname,Instagram,twitter το ιδιο.Δεν εχω ανεβασει ΠΟΤΕ ΦΩΤΟ δικη μου κι εχω απαγορευσει και στη γυναικα μου να κανει το ιδιο με μενα αλλα και με τα παιδια μας.
Δεν ενημερωνω πού ημουν,πότε εφαγα,έκλασα,γαμησα κλπ κλπ.Και τωρα που ανακάλυψα ότι το timeline της Google σε ακολουθεί επαθα πλακα!Το εσβησα και διαγραψα όλο το ιστορικό κι εκλεισα και το gps!
Νταβαδες στο κεφαλι μου να με παρακολουθούνε δε θελω!
Και πολύ καλά έκανες!
Και εγώ πλέον με αυτά δεν...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σου απαντησα.
Εσυ θελεις τωρα να μπουμε στο τριπακι "γυναικα σκοτωνει τον αντρα της και η κοινωνια της συμπαρισταται επειδη την κακοποιουσε συστηματικα".
Ε τι θελεις να πεις, οτι ο μαντραχαλος κακοποιειτο και αγανακτησε?
Τι ακριβως συγκρινεις?
Κατι γυναικουλες εγκλωβισμενες που δεν εχουν ενα ευρω δικο τους και τρωνε ξυλο καθε μερα και καποια στιγμη τον σφαζουνε, και απο την αλλη τον πιλοτο 33 χρονων παλικαρι με ενα 20χρονο παιδακι που γκρινιαζε και του εδινε καμια σφαλιαρα στα νευρα της?
Ε οχι, σορυ, δεν θα παρω
Αυτο αγαπητε και να γινοτανε δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο να το πιστευψει καποιος. Οτι δηλαδη τον κοπαναγε. για τους ευνοητους λογους .

Επειδη εχει περαση τοσα χρονια οτι εμεις σαν αντρες ειμαστε οι βιαιοι ενω οι γυναικες ειναι παντα τα θυματα.
Εγω ξερω τουλαχιστον 3 ζευγαρια που η γυναικα τον κοπανει καθημερινα. Εδω που μενω φρανκφουρτη εχω πιο κατω ενα ζευγαρι ιταλων . Μεγαλη σε ηλικια αυτος 75 αυτη 56 . Τον εχει καθε μερα με την σφαλιαρα του και καθε απογευμα τον βλεπω που σφουγγαριζει και αφηνει την πορτσα ανοιχτη να στεγνωση . Αυτη δεν κανει τιποτα. Ειναι στην αυλη και κανει κουτσομπολιο.
Αμα εχει αρχιδια ασ μιλησει ο τυπος . Θα του κανει καταγγελια και μετα μαυρο φιδι που τον εφαγε.
Θα πληρωνει για μια ζωη και κανεις δεν θα τον πιστεψει.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
Αυτο αγαπητε και να γινοτανε δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο να το πιστευψει καποιος. Οτι δηλαδη τον κοπαναγε. για τους ευνοητους λογους .

Επειδη εχει περαση τοσα χρονια οτι εμεις σαν αντρες ειμαστε οι βιαιοι ενω οι γυναικες ειναι παντα τα θυματα.
Εγω ξερω τουλαχιστον 3 ζευγαρια που η γυναικα τον κοπανει καθημερινα. Εδω που μενω φρανκφουρτη εχω πιο κατω ενα ζευγαρι ιταλων . Μεγαλη σε ηλικια αυτος 75 αυτη 56 . Τον εχει καθε μερα με την σφαλιαρα του και καθε απογευμα τον βλεπω που σφουγγαριζει και αφηνει την πορτσα ανοιχτη να στεγνωση . Αυτη δεν κανει τιποτα. Ειναι στην αυλη και κανει κουτσομπολιο.
Αμα εχει αρχιδια ασ μιλησει ο τυπος . Θα του κανει καταγγελια και μετα μαυρο φιδι που τον εφαγε.
Θα πληρωνει για μια ζωη και κανεις δεν θα τον πιστεψει.
να σηκωθει να φυγει ρε μαν...ποτε δεν καταλαβα αυτη την ξεφτυλα να τις αρπαζει αντρας

• Like
Αντιδράσεις: qertq

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οι περισσοτερες που φωναζουν για πατριαρχια κλπ ειναι κατεστραμμενες ψυχολογικα και νοητικα,αγαμητα ναυαγια με σκυλια,γατια,μοναχες και ολη μερα μαλακιζονται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης...λιγες νορμαλ γραφουν τετοιους οχετους
ναι ρε τυπε αλλα αυτες τις πιστευουν . Χαρη σε αυτες υπαρχει προβλημα σημερα .

• Like
Αντιδράσεις: obi1

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Πολύ τα ισοπεδώνετε.

Εσείς προσπαθείτε να τελεσιδικίσετε την απόφαση πριν καν ξεκινήσει το δικαστήριο. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα υπεράσπισης και φυσικά ελαφρυντικών. Όσο και αν δε σας αρέσει. Το γράφω για πολλαπλή φορά. Ούτε η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν φυσιολογική. Θες οι ορμόνες; Θες κάτι άλλο; Από τη στιγμή που υπάρχουν αμφιβολίες για την ψυχική της κατάσταση υπάρχει και το 1 στο εκατομμύριο να έχει ευθύνη.

Το παράδειγμα με το αυτοκίνητο το έγραψα συμπληρωματικά με το παραπάνω καθώς ντε και καλά θέλετε να καταδικαστεί ο τύπος. Αν είναι ένοχος ναι να επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή. Αλλά αν υπάρχει έστω και ένα ψήγμα αμφιβολίας θα πρέπει να μπει στην υπεράσπιση.

Και τελευταίο με την επιλόχειο κατάθλιψη. Οι δυτικές κοινωνίες έχουν καταφέρει να αναγνωριστεί η ψυχική ασθένεια σαν κάτι το αποδεκτό έστω και με το όποιο στίγμα. Έγραψα κάποιους λόγους που συμβαίνει αυτό. Αν νομίζετε πως ένα παιδί είναι χαλαρό πράγμα γιατί δεν κάνετε κάτι πολύ απλό. Να αγοράσετε ένα σκυλί και να το παρατήσετε μέσα στο σπίτι. Μετά από λίγες μέρες ελάτε να μου πείτε τι συμβαίνει. Πόσο μάλλον με ένα παιδί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι άλλες κοινωνίες που λέτε είναι τόσο πίσω σε νοοτροπία που δεν αξίζει καν να συζητήσουμε. Η γυναίκα είναι αντικείμενο τεκνοποίησης και μόνο. Τίποτε άλλο. Ο "άντρας" έχει πλήρη δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω της. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τους ψυχικά ή σωματικά ασθενείς κτλ. Νομίζετε ότι κάποιοι από εδώ θα επιζούσατε σε τέτοιες κοινωνίες; Λίγο ροδαλά μάγουλα να έχεις θα σε κρεμάσουν στο Ισλαμαμπάντ ανάποδα για κίναιδο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
ναι ρε τυπε αλλα αυτες τις πιστευουν . Χαρη σε αυτες υπαρχει προβλημα σημερα .
οι προβληματικες παντα υπηρχαν απλα τωρα εχουν φωνη μεσω σοσιαλ μυδια...ηταν ειναι και θα ειναι αγαμητα θυληκα ναυαγια και σκουζουν να καλυψουν την ανεπαρκεια τους..οι νορμαλ θελουν να γαμηθουν,να περασουν καλα και τις γραφουν στην μουνα τους ολες αυτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom