Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
στη αρχη γαμουσε κατι σαπιες εγκεφαλικα αλλα ωραια μουνακια και τωρα κατι κανει αλλα καμμια σχεση οπως παλια
Ε τότε δικαιολογεί τάι να ασχολείται
Εγώ όσους ξέρουν τέτοια ηληκια κ ψάχνουν μέσω φεις το αποτέλεσμα είναι απόλυτο 0

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
ε ναι τυπε η τοπικη κοινωνια και καθε τοπικη θεωρει προτυπο οτι τζερτζελο βλεπει σε στορυ και ποστ! ξερει κανεις τι γινεται οταν κλεινουν οι πορτες και σβηνουν τα φωτα?
Έχω πλήρη γνώση ότι όταν κλείνει η πόρτα τίποτα δεν είναι όπως παρουσιάζεται. Όλοι αυτοι που λένε τα καλύτερα δεν ξέρω τι κάνουν. Τα πιστεύουν πραγματικά αυτά που λένε ή το παίζουν καλοί, ευγενικοί και διπλωμάτες;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
Ε τότε δικαιολογεί τάι να ασχολείται
Εγώ όσους ξέρουν τέτοια ηληκια κ ψάχνουν μέσω φεις το αποτέλεσμα είναι απόλυτο 0
ρε συ αλλο ασχολουμαι αλλο ανεβαζω 3 φορες την ημερα ..ξεκινησα δουλεια,κανει ζεστη,περασε μια πεταλουδα,σχολαω,πινω παγωμενο φρεντο στην δουλεια,σχολασα,πολιτικη επικαιροτητα κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
Μα εδώ είναι το θέμα. Ότι το όλο σκηνικό φαίνεται εντελώς δυσλειτουργικό. Επειδή εσύ θεωρείς πως το να δέρνεις τη γυναίκα σου είναι φυσιολογικό δεν είναι και σωστό. Εδώ όμως η γειτονιά φέρει ευθύνη.

οι γειτονες να κοιτουν τα σπιτια τους και τη δουλεια τους και οχι να βγαζουν σεναρια... ευτυχως δεν εχω τετοιους και κανεις δε μου παιρνει κουβεντα παραπανω απο οση χρειαζεται να δωσω.

τωρα αν ο αλλος μου βαραει τσεκ ιν απο δω και απο κει καλα να παθει ακομη και ληστες να μπηκαν. κατι τετοια προφιλ κοιτανε αλλωστε που ψοφανε για λαηκ και τα εχουν ολα ανοιχτα... δεν εχω αναγκη να δειξω σε κανενα γυρω μου ποσα λεφτα εχω πως ειναι το σπιτι και το αμαξι μου και που βρισκομαι διακοπες... για την παρτη μου γινονται ολα οχι για να δειξω στους αλλους ποσο γαματα περναω επειδη πηγα μαλδιβες και ειμαι με το κινητο στο χερι αντι να χαρω τις 5 κωλομερες που θα ειμαι εκει....

τυπε μπορει και η γυναικα μου να το δεχεται ως φυσιολογικο να τις τρωει οποτε παλι κανεις δε ζητησε ουτε τη βοηθεια της γειτονιας ουτε τη γειτονια για διαιτητη!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
ρε συ αλλο ασχολουμαι αλλο ανεβαζω 3 φορες την ημερα ..ξεκινησα δουλεια,κανει ζεστη,περασε μια πεταλουδα,σχολαω,πινω παγωμενο φρεντο στην δουλεια,σχολασα,πολιτικη επικαιροτητα κλπ
Αν γαμησε έστω κ μια της προκοπής έχει ένα ποιντ
Γελοιος προφανώς ήταν κ πριν
Απλά με το φεις το κατάλαβαν πολλοί....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
Αυτο που ειναι ανησυχητικο ειναι οτι εχει παρει τρελη διασταση το θεμα. Οχι μονο Ελλαδα. Οποτε μονο και μονο βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα. Εχουν αρχισει να το χρησιμοποιουν σαν μεσω χειραγωγησεις .

Και απο ζωα βλεπω εχει αρκετα . Αμα δεις τι γινεται στο ΦΒ ολοι κατηγορουν αλλους για μπαμπη το ειδα σε μια page και εφαγα φρικη. ο ενας να λεει στον αλλο οτι ειναι εκολαπτομενος μπαμπης και να τα χωνουν .
Γαμισετα εχει να γινει χαμος . το επιπεδο τελικα ηταν ειναι και θα μεινει χαμηλο . Ισδως γιατι ετσι μας χειραγωγουν καλυτερα. Δεσ και στην Αγγλια αρχισαν να λενε για τους ελληνες και για το εγκλημα . Αντε τωρα να πηδηξεις σαν καμακι . γαμισετα ...
Η χειραγωγησει τις χειραγωγησεις . Ειναι και το γαμιση με το κορονοιο .
Τωρα εχει να γινει ... Η αναλυση τις αναλυσης και θα πηξει το μυαλο των ηλιθιων .
Εχει παρει τρελλη διασταση το θεμα γιατι πρεπει να κουκουλωθουν πολλα
Εργασιακο, τουρισμος που πεφτει τρελλο κλαμα παντου, τριςχειροτερα απο περσυ.
Σαντορινη θελουν ψυχολογικη υποστηριξη πλεον, ροδος αδεια,

Ο κουλης παει μονο στα εμβολιαστικα,
Του κατσε καλα ο μπαμπης μαλλον

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
δειτε με δουλευω, δειτε με πινω καφε, δειτε με ειμαι παραλια, δειτε με πινω ποτο, δειτε με κραζω το μπαμπη, δειτε με λυπαμαι τη μανουλα, δειτε με σας δειχνω τον κωλο μου μπροστα σε καθρεφτη γιατι ετσι...

(εις την πουτσα μας)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Εχει παρει τρελλη διασταση το θεμα γιατι πρεπει να κουκουλωθουν πολλα
Εργασιακο, τουρισμος που πεφτει τρελλο κλαμα παντου, τριςχειροτερα απο περσυ.
Σαντορινη θελουν ψυχολογικη υποστηριξη πλεον, ροδος αδεια,

Ο κουλης παει μονο στα εμβολιαστικα,
Του κατσε καλα ο μπαμπης μαλλον
Τουρισμός δεν τραβάει????
Και γιατί όπου κοιτάω στα γνωστά νησιά για Ιούλιο οι τιμές είναι στον Θεό όπως κ προπερσυ??????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
Και γιατί όπου κοιτάω στα γνωστά νησιά για Ιούλιο οι τιμές είναι στον Θεό όπως κ προπερσυ??????
μια χαρα τραβαει και οι τιμες ειναι πολυ υψηλες

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ε αυτά κάνουν και μετά γίνονται ρόμπα....
Με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ξεφύγει πολλοί...
Ποτέ μου δεν καταλαβα και δεν ακολουθησα αυτη τη μαλακια, της εκθεσης δηλαδη στα Social..
Εχω Facebook με nickname,Instagram,twitter το ιδιο.Δεν εχω ανεβασει ΠΟΤΕ ΦΩΤΟ δικη μου κι εχω απαγορευσει και στη γυναικα μου να κανει το ιδιο με μενα αλλα και με τα παιδια μας.
Δεν ενημερωνω πού ημουν,πότε εφαγα,έκλασα,γαμησα κλπ κλπ.Και τωρα που ανακάλυψα ότι το timeline της Google σε ακολουθεί επαθα πλακα!Το εσβησα και διαγραψα όλο το ιστορικό κι εκλεισα και το gps!
Νταβαδες στο κεφαλι μου να με παρακολουθούνε δε θελω!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
Τιμες στο θεο γιατι πανε να βγαλουν τα σπασμενα, γνωστη τακτικη στην ελλαδα.
Θα χει κινηση 40 μερες, αλλα το ελληνικο καλοκαιρι ειναι 180 μερες,
Οταν γινει το ταμειο μακαρι να πεσω εξω,
Χθες το μεσημερι περασα εξω απ το χιλτον και νομιζα πως ηταν κλειστο.
Ξενοδοχειο φαντασμα μου φανηκε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
τυχαιο ανοιγμα ινστα κυριακη πρωι:
αρχικη:
1 ποστ βυζια
2 συμπληρωματα διατροφης (διαφημιση)
3 δειπνο με την οικογενεια η αλλη και η φωτο ειναι μονη της στον τοιχο ξενοδοχειου.
4 μουνι σε κηπο αραχτη με ποτο
5 μουνι τραβαει τον εαυτο της στον καθρεφτη με φλας
6 αθηνα οικονομακου με σημα της νικης και μασκα (πιθανη χορηγια ποστ για τον κοβιντ)

στορυ:
1 πρωινο γκομενας (βαφλες και ομελετες)
2 2 μουνια μαζι αραζουν με τα ταμπλετ τους
3 ευχαριστηριες απαντησεις απο γενεθλια (δωσε τις προσωπικα μωρη που πρεπει να τις βλεπω δημοσια)
4 οδηγηση προφανως επιστροφη στο σπιτι μετα απο athens by night (οδηγω και κραταω σουρωμενος κινητο ενω παιζουν τραγουδια)
5 ντακ φεισ απο 2 μουνακια σε εξοδο σε καποιο νησι
6 το ιδιο πραγμα απο 4 μουνακια σε αλλο μαγαζι
7 μουνι μας ενημερωνει με στορυ οτι ανεβασε ποστ μπας και παρει κανα λαηκ....

φυσικα ολα με τοποθεσιες ετσι να ξερουμε και που βρισκεστε για να γινει καμια πεσιματικη (η στο σπιτι οταν λειπετε)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μια χαρα τραβαει και οι τιμες ειναι πολυ υψηλες
Καλά,ελα στα Χανιά να δεις κλάμα που πέφτει.
Πλατανιάς αδειος,Παλιά Πόλη ερχονται οι τουρίστες απο τα κρουαζιερόπλοια και ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ μηπως εκτεθούν στον Covid, Μπάλος/Ελαφονησι, Σαββατοκύριακα στο 20% και αν ...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
γιατι πληρωνεις και για αυτους που δε θα πανε τυπε! εσυ εχεις αναγκη να βγεις απο το σπιτι και αυτοι την αναγκη να σε γδαρουν! αντεχεις αλλο μεσα και φετος?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756
Πλατανιάς αδειος,Παλιά Πόλη ερχονται οι τουρίστες απο τα κρουαζιερόπλοια και ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ μηπως εκτεθούν στον Covid, Μπάλος/Ελαφονησι, Σαββατοκύριακα στο 20% και αν ...
και πως διαολο εχουν τιμες τοσο υψηλες;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Οι τιμές είναι οι γνωστές ληστρικες η είναι πιο λογικές?????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.618
Πόντοι
12.756

Μας έχετε μπερδέψει τους Έλληνες της αλλοδαπής..
Αλλος λέει άσπρο άλλος μαύρο....
για Ιουλιο και Αυγουστο οσα εχουν κενες κλινες νοικιαζουν πανακριβα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
γιατι πληρωνεις και για αυτους που δε θα πανε τυπε! εσυ εχεις αναγκη να βγεις απο το σπιτι και αυτοι την αναγκη να σε γδαρουν! αντεχεις αλλο μεσα και φετος?
Εγώ δεν ήμουν μέσα λόγω άλλης χώρας, οπότε στα μύδια μου γραμμένους τους εχω
Ειπαμε να πληρώσουμε όχι να μας πιάνουν κ τον κωλο δτα ίσια όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για Ιουλιο και Αυγουστο οσα εχουν κενες κλινες νοικιαζουν πανακριβα..
Αυτό βλέπω κι εγώ στα σαιτ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.382
Πόντοι
12.756
θα γαμησουν και τον τουρισμό οι πουσταραδες οι τεμπλεληδες

Stories

Νέο!