Νέα

Σκωτία έχει πάει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
εχω διαβατηριο που εχει ληξει τη θελουμε για ανανεωση?

Αν η ταυτότητά σου ειναι σε καλή κατάσταση,δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.
Μπορεί να πετύχεις κανέναν υπάλληλο να σε ρωτάει πότε λήγει η ταυτότητα :rolleyes: αλλά εξηγησέ του ότι οι ελληνικές,δε ληγουν..

Έχω πετυχει σε μαλάκες πάντως μια φορά που μου τα επρηξαν για την ταυτότητα και ηρθε η αστυνομία του αεροδρομίου,ο ένας μαλάκας μαλιστα με το δάχτυλο στη σκανδάλη του υποπολυβόλου :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχει γαμησει σκωτσεζα κανενας?

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
τα εισιτηρια κλειστηκαν 190 ευρω αθηνα εδιμβουργο-γλασκωβη λονδινο λονδινο ελλάδα
θα μεινω πιο εξω απο γλασκωβη σε εξοχη θα γυρισω τη γλασκωβη τώρα σκεφτομται να μείνω ενα βράδυ εδιμβουργο να βολτάρω τι λέτε?
καμια προταση?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τα εισιτηρια κλειστηκαν 190 ευρω αθηνα εδιμβουργο-γλασκωβη λονδινο λονδινο ελλάδα
θα μεινω πιο εξω απο γλασκωβη σε εξοχη θα γυρισω τη γλασκωβη τώρα σκεφτομται να μείνω ενα βράδυ εδιμβουργο να βολτάρω τι λέτε?
καμια προταση?

γλασκωβη προσεχε μην σου κανουν χαμογελο με μαχαιρι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.205
Πόντοι
6.256
καμια προταση?
Σε σπίτι θα μείνεις?
Γλασκώβη το απόλυτο τίποτα, το μοναδικό της αξιοθέατο ειναι το πανεπιστήμιο της γλασκώβης, εδιμβούργο , πολύ καλο και μικρό, εκδρομές τριγύρω  στις λίμνες και τα βουνά,
Και βέβαια τα αποστακτηρια ουίσκι.

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 43
OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Σε σπίτι θα μείνεις?
Γλασκώβη το απόλυτο τίποτα, το μοναδικό της αξιοθέατο ειναι το πανεπιστήμιο της γλασκώβης, εδιμβούργο , πολύ καλο και μικρό, εκδρομές τριγύρω  στις λίμνες και τα βουνά,
Και βέβαια τα αποστακτηρια ουίσκι.
ναι σε συγγενη παντρεμενο
Δεν ψαχνω σεξοτουρισμο αλλα να βγω σε καμια μπυραρια ? κλαμπ? τι προτεινεις? επισης σκεφτομαι μηπως μεινω ενα βραδυ εδιμβουργο να γυρισω αξιοθεατα καθως το φιλικο μου ζευγάρι θα δουλευει οποτε δεν θα εχω συνοδους όλη μερα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.205
Πόντοι
6.256
ναι σε συγγενη παντρεμενο
Δεν ψαχνω σεξοτουρισμο αλλα να βγω σε καμια μπυραρια ? κλαμπ? τι προτεινεις? επισης σκεφτομα μηπως μεινω ενα βραδυ εδιμβουργο να γυρισω αξιοθεατα καθως το φιλικο μου ζευγάρι θα δουλευει οποτε δεν θα εχω συνοδους όλη μερα
Και να θες σεξοτουρισμο δεν..
Οπως τα λες μια χαρα, ολα πολυ κοντα, τρενο για εδιμβουργο, ισως και να μη χρειαστει να μεινεις γιατι θα τα δεις ολα σε μια μέρα.
;ωραίο ταξιδι, και στη γλασκώβη καλά είναι, 
Η αγγλία γενικώς πανέμορφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom