Νέα

Σκωτία έχει πάει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Μονος λονδινο κ εδινβουργο
θα μαι οκ λε??

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Παιδιά καλησπέρα το Νοέμβρη θα πάω Σκωτία εδιμβουργο και γλασκωβη για καμιά βδομάδα. Έχει πάει κανείς? Καμία ιδέα από αγοράιο έρωτα η πως θα παίξω σε παμπ η έξω η ότι πιστεύεται καλύτερο.  Αξίζουν σαν γυναίκες ? Θα έχω κανονισει τύχη?
Οι σκοτσεζες παιζει να ειναι οι πιο ευκολες γυναικες στον κοσμο.Πας σε παμπ 2-3 φορες,να σε γνωρισουν μεσοβδομαδα και το σαββατο θα φυγεις με γκομενα.Αρκει να μην αρχισεις τις ελληνικες μαλακιες,ειμαι λεφτας,κερναω και τετοια...για τις βορειες ειναι προσβολη να τις κερνας,θεωρουν οτι τις υποτιμας σαν ατομα(γιατι δουλευουν και βγαζουν λεφτα μπλα μπλα μπλα).Αρκει να εισαι ευχαριστος χαρακτηρας και να μην λιωσεις στο πιοτο μεχρι που θα κλεισουν οι παμπ και θα γαμησεις σιγουρα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι Σκωτσεζες ειδικα Γλασκωβη δεν βλεπονται...πολλες χοντρες,φακιδιαρες,ασχημα προσωπα,απεριποιητες κ απο συμπεριφορα νταλικα...
νομιζω  το Εδιμβουργο εχει τα περισσοτερα

εχει κ γκλασκου με δυνατο μαθηματικο τμημα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αφου το κρεμασε ο μαλακας ο Σασα που τον εμπιστευτηκε
αλλα την γλιτωσε ρε,αφου το βρηκανε το κοριτσι στο Με(ου)νιδι στην ερημια κ την μαζεψανε...ο μαλακας ο Γιουρα τον εφαγε το χωμα.

mia klwtsia itane o Gioyras

turbodick

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Υπαρχει και ενα αλλο προβλημα. Οι Σκοτσεζες μιλανε με πολυ διαφορετικη προφορα καμια σχεση με την Αγγλικη που ειναι αρκετα καθαρη, οποτε και στις παμπ με μουσικη και φασαρια, δεν θα καταλαβαινεις γρι. Εχω παει για δουλειες εκει και ειχα αντιμετωπισει αυτο το προβλημα. Και αν πεσεις και σε βλαχα Σκοτσεζα γαμησε τα, θα λες τωρα τι να της απαντησω, και θα πετας ενα maybe και θα ευχεσαι να ειναι η σωστη απαντηση  :grin:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Τύπε δύσκολα για πληρωμένο στη σκωτία, κάνε παιχνίδι σε pub και κανένα club (άμα σε αφήσουν χωρίς ID να μπείς) και πάλι δύσκολα είσαι σε σχέση με ανατολικές χώρες, όχι γιατί δεν είναι εύκολες οι σκωτσέζες, αλλά γιατί είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα μας και σε μια βδομάδα δεν παίζει να προσαρμοστείς. κάνε παιχνίδι και από tinder λίγο καιρό πριν πας.  

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Δεν σκαω απλά είπα να ρωτήσω  να δω τι να περιμένω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τύπε δύσκολα για πληρωμένο στη σκωτία, κάνε παιχνίδι σε pub και κανένα club (άμα σε αφήσουν χωρίς ID να μπείς) και πάλι δύσκολα είσαι σε σχέση με ανατολικές χώρες, όχι γιατί δεν είναι εύκολες οι σκωτσέζες, αλλά γιατί είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα μας και σε μια βδομάδα δεν παίζει να προσαρμοστείς. κάνε παιχνίδι και από tinder λίγο καιρό πριν πας. 

με πασπορτ δεν σε αφηνουν να μπεις?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
dopa λογικά με πασαπόρτι ναι για π-σ-κ, αν είναι για κανένα student night καθημερινές δύσκολα, εκτός αν είσαι με παρέα που έχει NUS

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
dopa λογικά με πασαπόρτι ναι για π-σ-κ, αν είναι για κανένα student night καθημερινές δύσκολα, εκτός αν είσαι με παρέα που έχει NUS

για ποιο λογο να μην τον αφησουν?

πριν νομιζα οτι εννουσε για τρομοκρατικες ενεργειες κλπ

σε κλαμπ στο λονδινο ενας μαλακας εριξε οξυ σε 20 ατομα κ τυφλωθηκε ενας νεαρος

κ αποτι εχω δει εδω βαζουν τις αγγλικες id se ενα σκανερ κ τις βλεπουν σε οθονη μεσα οι πορτιερηδες

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω πάει προ κρίσης...ωραίο μέρος και ευχάριστοι άνθρωποι, αλλά έχει και κάτι πουτσόκρυα και κάτι ομίχλες που το δαγκώνεις !

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σε Εδιμβούργο και Γλασκώβη μπήκα κανονικά - μόνος σε κλαμπ με διαβατήριο..

κ εγω μονος μου μπηκα 6-7 φορες που πηγα φετος με πασπορτ

μονο σε ενα ειχα προβλημα αλλα ηταν ο πορτιερης με εμπαθεια κ εψαχνε να βρει κατι να μου ριξει πορτα

πρωτα με ρωταγε αν ειναι οι φιλοι μου μεσα
μετα ελεγε ειρωνικα πασαπορτι πασαπορτι
κ μετα τσεκαρε το ντυσιμο μου απο πανω μεχρι κατω
στο τελος με αφησε να μπω κ μ λεει καλη διασκεδαση

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421