ρε τυπε η γυναικα ηταν παντρεμενη και αβγαλτη..εκανε μπαμ απο μακρια..δεν νομιζω ναταν επικινδυνο..
Μπα...ιδεα σου
Λογικα και ο αντρας της παιζει να ναι και παρθενος
ρε τυπε η γυναικα ηταν παντρεμενη και αβγαλτη..εκανε μπαμ απο μακρια..δεν νομιζω ναταν επικινδυνο..
φιλε σε θυμηθηκα απο τα βυζια!
Εγω τυπε παντος που θα μπω στο νομο Κατσελη παω για ολικη διαγραφη χρεων επειδη δε ειναι πανω απο 20 χιλιαρικα ειναι κατω και μου βγανει 8 κατοσταρικα ο δικηγορος
Ολα οχι μικροοφειλες θεωρουντε μεχρι τα 20 αλλα αν δεν εχεις εισοδημα και περιουσιακα στοιχεια κυριως ακινητα και καταθεσεις θα γλιτωσεις αρκετα μεχρι και διαγραφη 95% του χρεους
Εγω τυπε παντος που θα μπω στο νομο Κατσελη παω για ολικη διαγραφη χρεων επειδη δε ειναι πανω απο 20 χιλιαρικα ειναι κατω και μου βγανει 8 κατοσταρικα ο δικηγοροςασε που οι δικηγοροι ζητανε 2500-3000 ευρω για να σε υποστηριξουν..αστους δεν ξερουν εδω μαλλον τι γινεται με ολα αυτα.. :S
Ολα οχι μικροοφειλες θεωρουντε μεχρι τα 20 αλλα αν δεν εχεις εισοδημα και περιουσιακα στοιχεια κυριως ακινητα και καταθεσεις θα γλιτωσεις αρκετα μεχρι και διαγραφη 95% του χρεουςΕγω που ειμαι ανεργος και χρωσταω γυρω στα 27000 πως το κοβεις, τα γλυτωνω αν παω με το νομο Κατσελη ?
Το οτι ο νομος Κατσελη παύει να ισχυει απο 1.1.2016 μαλλον το παραβλεπουμε ε?Ολα οχι μικροοφειλες θεωρουντε μεχρι τα 20 αλλα αν δεν εχεις εισοδημα και περιουσιακα στοιχεια κυριως ακινητα και καταθεσεις θα γλιτωσεις αρκετα μεχρι και διαγραφη 95% του χρεους
Ποιος ειπε οτι αν το ποσο ειναι χαμηλο, γινεται ολικη διαγραφη? Τι αλλο θα ακουσω θεε μου...Εγω τυπε παντος που θα μπω στο νομο Κατσελη παω για ολικη διαγραφη χρεων επειδη δε ειναι πανω απο 20 χιλιαρικα ειναι κατω και μου βγανει 8 κατοσταρικα ο δικηγορος
Το οτι ο νομος Κατσελη παύει να ισχυει απο 1.1.2016 μαλλον το παραβλεπουμε ε?
Ρε αρχι-παπάρα, τοσο καιρο μιλαμε, ξερεις οτι ειμαι δικηγορος και δεν μιλας να δουμε τι θα κανουμε με το θεμα σου?Εγω που ειμαι ανεργος και χρωσταω γυρω στα 27000 πως το κοβεις, τα γλυτωνω αν παω με το νομο Κατσελη ?
πεσταΦιλε σε πιασε κοτσο η δανειοληπτρια...
Μια ΤΥΡΟΠΙΤΑ επρεπε να τη δωσεις μονο...
Και να τις εδειχνες το δημοσιευμα των ΤΙΜΕS!!!!!
:o :o :o :o :o :o :o
Σε ποια τραπεζα ειναι η οφειλη?Σοβαρα ? Κι εμεις που δεν προλαβαμε να μπουμε τι κανουμε ?
Σε ποια τραπεζα ειναι η οφειλη?
Ρε ανθρωπε.Πειραιως
Πιες εναν μπαφο και βλεπεις μετα.Σοβαρα ? Κι εμεις που δεν προλαβαμε να μπουμε τι κανουμε ?
Προσφερεις τις υπηρεσιες σου στο μπου κομ; Τοσο πολυ βαριεσαι;Ρε αρχι-παπάρα, τοσο καιρο μιλαμε, ξερεις οτι ειμαι δικηγορος και δεν μιλας να δουμε τι θα κανουμε με το θεμα σου?
Και ξαφνικα θυμασαι να ρωτησεις καποιον μη δικηγορο?
Τι να σας πω μωρε.
Ρε ανθρωπε.
Η Πειραιως εχει βγαλει ενα προγραμμα που διαγραφει απο μονη της τις οφειλες μεχρι 20.000 ευρω σε ανεργους και γενικα σε οσους υπαγονται στο νομο περι ανθρωπιστικης κρισης που ψηφισε ο Συριζα το Μαρτιο.
Δεν το πηρες χαμπαρι?
Δεν γνωριζω ομως εαν ισχυει ακομη η διαγραφη αυτη στην Πειραιως. Μπορει και να ισχυει.
Διαγραφη κανονικη, ολικη!!!
Γιατι δεν μιλατε γαμωτο??????????