Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την φιλαω και σε καποια φαση σηκωθηκε για να βγαλει και τα εσωρουχα, σηκωθηκα και γω και πηρα την αλοιφη που χρησιμοποιω συνηθως στο σεξ,γδυθηκαμε την πηρα αγκαλια και αφου χαμουρευτηκαμε αρκετη ωρα της εσπρωξα το κεφαλι για να τον παρει στο στομα..εκανε καλο τσιμπουκακι και σε καποια φαση την εβαλα στα 4 της εβαλα αλοιφη στον κωλο και μολις την ακουμπησα εκει αντεδρασε λεγοντας μου..οχι εκει σε παρακαλω οχι δεν μ αρεσει ουτε τον αντρα μου δεν αφηνω..την καθυσηχασα ενω συχγρονως της μιλαγα αυστηρα για να καταλαβει οτι δεν ειχε περιθωρια για πολλες αντιρρησεις..αφου της αλοιψα καλα την αλοιφη αρχισα να μπαινω σιγα σιγα μεσα στον κωλο της..μολις μπηκε το κεφαλακι εσπρωξα με δυναμη και αμεσως ενα μακροσυρτο ααααχχχχ ακουστηκε απο την γκομενα..αρχισα να την πηδαω με δυναμη και αυτη συνεχως ελεγε να στααμτησω γιατι δεν αντεχε..το γεγονος οτι ολλα αυτα τα εκανε απο αναγκη με εφτιαχνε πολυ και αρχισα να της μιλαω χυδαια για να τηνν κανω να νιωσει πουτανα..την εσκισα τουλαχιστον για 10 λεπτα απο τον κωλο, αλλα δυστυχως οταν τελειωσα και πηγα να πλυθω διαπιστωσα οτι ειχε κοπει αρκετα η χαλινος απο το πεος μου και ειχα αρκετο αιμα..ανησυχησα γιατι της τον ειχα βαλει χωρις καποτα και ειχε βγαλει αρκετη μερεντα..τεσπα πλυθηκα και μετα καθησαμε και μιλουσαμε για τα προβληματα της..τελικα ρε τυποι που καταντησανε τον κοσμο οι τραπεζες και τα χρεη..γυναικες με οικογενεια να κανουνε βιζιτες για 100 ευρω, κριμα πραγματικα..τελικα φυγαμε την πηγα σε μια σταση μετρο και οδηγωντας προς το σπιτι μου σκεφτομουνα οτι και μεις χασαμε την ανθρωπια μας και εκμεταλλευομαστε δυστυχισμενες γυναικες για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας..κριμα που καταντησαμε ετσι.. :S

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε το θέμα έπρεπε να το αναρτήσεις είτε 27/12, είτε 3/1.

Επισκέπτης
Τυποι καληπσερα και χρονια πολλα σ ολους..

..τελικα φυγαμε την πηγα σε μια σταση μετρο και οδηγωντας προς το σπιτι μου σκεφτομουνα οτι και μεις χασαμε την ανθρωπια μας και εκμεταλλευομαστε δυστυχισμενες γυναικες για να ικανοποιουμε τα βιτσια μας..κριμα που καταντησαμε ετσι.. :S

Τυπε μην εχεις ενοχες. Με το κατοσταρικο που εδωσες εσωσε το σπιτι της απο τον πλειστηριασμο. Εκανες την καλη σου πραξη και το ευχαριστηθηκες.  :s&m_1:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Κarma is a bitch φιλε μου....
Ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, ισως σε μερικα χρονια καποιος αλλος να σκιζει το δικο σου κωλαρακι για 100 ευρω.

Βασικα πιστευω πως εισαι μεγαλος σκατοψυχος  :hi:
για το δικο μου κωλαρακι φιλε κανεις δεν θα εδινε φραγκο!  :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Θα σταθώ ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρεις τα περί ακάποτου σεξ. Τα άλλα είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο όσο αυτό. Προσοχή φίλε. Προσοχή. Να βάζεις προφυλακτικό σε τέτοιες περιπτώσεις Μα είναι δυνατόν να κάνεις πρωκτικό σεξ χωρίς καπότα και μάλιστα με κοπέλα που δεν γνωρίζεις καν;

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ρε δικε μου αφου καθε φορα που κανεις τετοια ψυχικα το μετανιοωνεις μετα,μηπως μην τα κανες καθολου?
το περιεργο ρε τυπε ειναι οτι μετανιωνω μετα αφου χυσω και φυγουν οι καυλες..πως το εξηγεις αυτο?  :think:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε ελπίζω να μην είσαι τραπεζικός έτσι και αλλιώς.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τοτε ελπιζω να μην εχεις κανα δανειο που καθυστερεις τις δωσεις.
εχω μια πιστωτικη καρτα την οποια την χρεωσα για να πηδαω απελπισμενες γυναικες..ξερω οτι βαζοντας την ελαχιστη δοση δεν θα ξεχρεωσω ποτε τα 5.000 που χρωσταω ομως δεν με νοιαζει..δεν θα κοψω τις βιζιτουδες τυπε με τπτ.. :tits2:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Star86 ξυπνησες ή ακομα κοιμασαι?
:think:
αν σου φαινονται περιεργα η απιστευτα ολα αυτα τοτε μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις τυπε..ξερεις τι πουτανια υπαρχει εξω? λεφτα και ορεξη ναχεις μονο... :2on1:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Star86 ξυπνησες ή ακομα κοιμασαι?
:think:

Δεν τον θεωρώ ψεύτη πάντως τoν Star86. Για αλήθεια μου φαίνεται. Για ποιο λόγο να κάτσει κάποιος και να γράψει τόσα ψέματα;

Άσχετο: Βλέποντας τον nickname "pantremenos θυμήθηκα το κράξιμο που έφαγε ένας τύπος που έστειλε σε μια φίλη μου στο facebook το "Καλησπέρα από έναν παντρεμένο..." χαχαχα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.053
Πόντοι
34.538
Φιλε σε πιασε κοτσο η δανειοληπτρια...
Μια ΤΥΡΟΠΙΤΑ επρεπε να τη δωσεις μονο...
Και να τις εδειχνες το δημοσιευμα των ΤΙΜΕS!!!!!

:o :o :o :o :o :o :o

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Λογω επαγγελματος εχω δει σχεδον τα παντα στην ζωη μου. Αλλα τετοια πραγμα δεν εχω δει. Ισως εισαι ο τυχερος εσυ!
:grin:
τυπε τυχερος θα ημουν αν εβγαζα γκομενες κανονικα οπως ο Σπαλιαρας..αν πληρωνεις σιγα την τυχη και την μαγκια... :S

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Δεν τον θεωρώ ψεύτη πάντως τoν Star86. Για αλήθεια μου φαίνεται. Για ποιο λόγο να κάτσει κάποιος και να γράψει τόσα ψέματα;

Άσχετο: Βλέποντας τον nickname "pantremenos θυμήθηκα το κράξιμο που έφαγε ένας τύπος που έστειλε σε μια φίλη μου στο facebook το "Καλησπέρα από έναν παντρεμένο..." χαχαχα.
Ειδες ρε τυπε μια περιεργη δυσπιστια?  :think: λες και τους ειπα οτι πηδαω με την γοητεια μου..με λεφτα γαμει οποιος θελει!  :s&m_2:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Παιδια να ρωτησω αν μου επιτρεπετε..εχει κοπει κανενος ο χαλινος εδω? ειχα αρκετη αιμορραγια αλλα ευτυχως δεν μολυνθηκα απ οτι φαινεται..εχει κανεις εδω αναλογη εμπειρια?  :helpplea:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
A καλά. Το θέμα ακάποτα εξτραδάκια το έχεις διαβάσει;

σε Μεταξουργείο/Φυλής φέρεται να παίζει ΚΟΛΠΙΚΟ σεξ χωρίς προφύλαξη με πουτάνα του 10-20/ρικου

Ναι αλλά αυτά δεν είναι αστεία πράγματα, το λέω να το διαβάσουν και όλα τα μέλη αλλά και οι φοβισμένοι επισκέπτες που δεν έχουν γίνει μέλη και μπαίνουν από περιέργεια και δεν σχολιάζουν. Ποτέ σεξ χωρίς προφύλαξη όταν αλλάζουμε συντρόφους κάθε τόσο. Δηλαδή πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να παίζεις το κεφάλι σου; Δεν μιλάμε για HIV αλλά και για ένα σωρό άλλες ασθένειες και νοσήματα που υπάρχουν. Όχι να φτάσουμε φυσικά στην άλλη άκρη. Αλλά εδώ ο τύπος μας λέει ότι πήδηξε ακάποτα από πίσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom