Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Inherent Vice

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
22
Πόντοι
0
Στις χώρες που τα βασικά τρόφιμα τα εμπορεύονται σούπερ μάρκετ η τροφή είναι χημεία και ψεύτικη.
Αντίθετα στην Ινδία(Που έχω επισκεφθεί)δέν υπήρχαν σούπερ μάρκετ και η τροφή ήταν ποιο αληθινή.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σκλαβενιτης, απειρως καλυτερο σουπερμαρκετ της Αττικης, τουλαχιστον σε συγκριση με Mymarket και ετη φωτος απο ΑΒ... Με το πρωτο σε τιμες ειναι κοντα, αλλα σε ποιοτητα καλυτερος σε κρεατα/λαχανικα. Με τον ΑΒ δεν υπαρχει συγκριση, τα λαχανικα του ειναι για πεταμα (συν οτι ειναι ολα εισαγωγης) κ τα κρεατα.. 2 φορες αναγκαστηκα να παρω δεν το ξανακανω. Τιμες δεν υπαρχει συγκριση, εχω δει στον ΑΒ ανατιμηση προιοντων ετικετας του μεχρι κ 50% σε διαστημα 3 ετων.

Και για προσωπικο που κραζετε οτι ειναι μεγαλης ηλικιας κ αργοι η οτι δεν εχουν ζυγαρια στα ταμεια. Εγω το επικροτω γιατι προσλαμβανουν κ ατομα μεγαλυτερης ηλικιας κ δεν με απασχολει αν δεν κανουν σαν ρομποτακια οταν εξυπηρετουν. Οσο για την ζυγαρια καλυτερα γιατι σημαινει οτι απασχολουν εξτρα ατομα να ζυγιζουν κτλπ.

Lidl δεν σχολιαζω καν, ποτε δεν εχω αγορασει τιποτα απο εκει, χαλια ποιοτητα με πολλα κρουσματα σαλμονελας, πλαστικα κομματακια μεσα σε τοματοχυμους κτλπ..

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

ενταξει ρε νταη εσυ ολα ωραια τα βρισκεις στον σκλαβενιτη

να καταργησει τις κυλιωμενες να μας μεταφερουν στον πανω οροφο με μαδερια 2 υπαλληλοι

να δουλευουν ετσι και αλλα ατομα  :heavymetalbig:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Σκλαβενιτης, απειρως καλυτερο σουπερμαρκετ της Αττικης, τουλαχιστον σε συγκριση με Mymarket και ετη φωτος απο ΑΒ... Με το πρωτο σε τιμες ειναι κοντα, αλλα σε ποιοτητα καλυτερος σε κρεατα/λαχανικα. Με τον ΑΒ δεν υπαρχει συγκριση, τα λαχανικα του ειναι για πεταμα (συν οτι ειναι ολα εισαγωγης) κ τα κρεατα.. 2 φορες αναγκαστηκα να παρω δεν το ξανακανω. Τιμες δεν υπαρχει συγκριση, εχω δει στον ΑΒ ανατιμηση προιοντων ετικετας του μεχρι κ 50% σε διαστημα 3 ετων.

Και για προσωπικο που κραζετε οτι ειναι μεγαλης ηλικιας κ αργοι η οτι δεν εχουν ζυγαρια στα ταμεια. Εγω το επικροτω γιατι προσλαμβανουν κ ατομα μεγαλυτερης ηλικιας κ δεν με απασχολει αν δεν κανουν σαν ρομποτακια οταν εξυπηρετουν. Οσο για την ζυγαρια καλυτερα γιατι σημαινει οτι απασχολουν εξτρα ατομα να ζυγιζουν κτλπ.

Lidl δεν σχολιαζω καν, ποτε δεν εχω αγορασει τιποτα απο εκει, χαλια ποιοτητα με πολλα κρουσματα σαλμονελας, πλαστικα κομματακια μεσα σε τοματοχυμους κτλπ..
Τυπε πραγματικά τα επιχειρήματα σου είναι ακλονητα!!! Έχουμε πάθει πλάκα όλοι εδώ μέσα!!!Είναι τόσο ισχυρά που από αύριο κιόλας θα ψωνίζουμε μόνο στον Σκλαβενίτη εννοείται γιατί πάνω από όλα είναι πολύ πειστικά τα επιχειρήματα.!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
ενταξει ρε νταη εσυ ολα ωραια τα βρισκεις στον σκλαβενιτη

να καταργησει τις κυλιωμενες να μας μεταφερουν στον πανω οροφο με μαδερια 2 υπαλληλοι

να δουλευουν ετσι και αλλα ατομα  :heavymetalbig:
Τυπε με μαδερια θα πιάσουν δουλειά μόνο δύο άτομα κάπως αλλιώς να γίνει να βοηθήσουμε κι εμείς τον ευεργέτη του έθνους Σκλαβενίτη!

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Τυπε δεν υπάρχει διαμάχη για το Σκλαβενιτη:είναι το πιο φθηνό σούπερ μάρκετ του πλανήτη, έχει μόνο προϊόντα με πιστοποίηση από τη Νασα, αν τρως από εκεί ξεκάθαρα έχεις ανώτερο DNA οι υπάλληλοι οριακα δεν συγκαταλεγονται στους 100 πρώτους πλουσιότερος  του Fortune, κι εννοείται πως πελάτες εργαζομενοι είναι μονίμως καυλωμένος όταν βλέπουν Μαρατα και Σκλαβενιτης

:2funny: :2funny:

LOUPOS100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2020
Like
47
Πόντοι
1
ψηφιζω σκλαβενιτη για τους λογους που αναφεραν παραπανω
καλη ανασταση σε ολους

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ο σκλαβενίτης δεν εχει καν web site, λειτουργει σαν το μπακαλικακι της γειτονιας με τηλεφωνικες παραγγελίες , η χειρότερη εξυπηρετηση μακραν με χοντρες ηλικιωμένες στα ταμεία που εχουν υφος και ταχυτητα δημοσιου υπαλλήλου,
Όντως.

Τέτοια μπάζα δεν υπάρχουν σε άλλο σουπερ-μάρκετ.

500 κιλά η κάθε μία είναι. :huh:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Σήμερα τρώμε ψάρι. :heavymetalbig: