Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...
ειπα σχεδον...αν και οι σημερινες 60αρες δειχνουν κατω των 50 αν ειναι φτιαγμενες καλα.αυτα ειναι λουκουμια για τον απολυτο τυπε.Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...
+1Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...
πριν 3-4 χρονια ειχε γινει μια μεγαλη κουβεντα στο σαιτ γιαυτο το θεμα τυπεΠολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...
οκ θα το εχω υποψην.+1
Το milf είναι 30-39 ετών. Είναι η μουνάρα που έγινε μαμά.
Το cougar είναι 40-49 ετών. Αρέσκεται στις τεκνόπουτσες.
Το mature είναι 50-59 ετών. Βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες, μουνόχειλα χάμπουργκερ.
Το gilf είναι 60-69 ετών. Για μερακλήδες.
Μετά πας κατηγορία TAKMAN. Μασέλα στο ποτήρι, ουλοτσίμπουκο κ'έτσ...
πριν 3-4 χρονια ειχε γινει μια μεγαλη κουβεντα στο σαιτ γιαυτο το θεμα τυπε
υπηρχαν μεγαλοι τσακωμοι
επεσαν και μπαν
ειναι ενα θεμα που βασανιζει πολυ κοσμο
+1
Το milf είναι 30-39 ετών. Είναι η μουνάρα που έγινε μαμά.
Το cougar είναι 40-49 ετών. Αρέσκεται στις τεκνόπουτσες.
Το mature είναι 50-59 ετών. Βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες, μουνόχειλα χάμπουργκερ.
Το gilf είναι 60-69 ετών. Για μερακλήδες.
Μετά πας κατηγορία TAKMAN. Μασέλα στο ποτήρι, ουλοτσίμπουκο κ'έτσ...
πριν 3-4 χρονια ειχε γινει μια μεγαλη κουβεντα στο σαιτ γιαυτο το θεμα τυπε
υπηρχαν μεγαλοι τσακωμοι
επεσαν και μπαν
ειναι ενα θεμα που βασανιζει πολυ κοσμο
τυπε καβλωνεις που κανανε κρακ κρακ τα κοκκαλα?αυτο ειναι το παντεσπανι του απολυτου.Το μεγαλύτερο gilf που έχω ξεπατώσει τύπε ήταν 65χρονο αλλά με τις πλαστικές θα μπορούσε κάλλιστα τύπε να μπει στην κατηγορία cougar. Και πάλι θέλει όμως να είσαι προσεκτικός και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ γιατί τα κόκκαλα σ'αυτήν την ηλικία θέλουν προσοχή! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ gilf!
τυπε καβλωνεις που κανανε κρακ κρακ τα κοκκαλα?αυτο ειναι το παντεσπανι του απολυτου.
Τύπε ένα θα σου πω. Στα 21 μου γάμησα 60αρα από Ανατολική Ευρώπη. Την πέτσωνα για 3-4 χρόνια πού και πού γιατί είχε τρελές βυζάρες και καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της. Μια φορά που τη γάμησα 6 φορές σερί της τράβηξα πολύ το ένα πόδι και της έκανα ζημιά στο γόνατο και ήταν με επίδεσμο μια βδομάδα. Και μου λέει "Σιγκά παιντί μου ντεν είναι τριάντα κρονών". Θέλει προσοχή το gilfoγαμήσι αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του.Το μεγαλύτερο gilf που έχω ξεπατώσει τύπε ήταν 65χρονο αλλά με τις πλαστικές θα μπορούσε κάλλιστα τύπε να μπει στην κατηγορία cougar. Και πάλι θέλει όμως να είσαι προσεκτικός και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ γιατί τα κόκκαλα σ'αυτήν την ηλικία θέλουν προσοχή! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ gilf!
θελει προσοχη ομως τυπε μην σου διαλυθει :-τυπε καβλωνεις που κανανε κρακ κρακ τα κοκκαλα?αυτο ειναι το παντεσπανι του απολυτου.
Τύπε ένα θα σου πω. Στα 21 μου γάμησα 60αρα από Ανατολική Ευρώπη. Την πέτσωνα για 3-4 χρόνια πού και πού γιατί είχε τρελές βυζάρες και καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της. Μια φορά που τη γάμησα 6 φορές σερί της τράβηξα πολύ το ένα πόδι και της έκανα ζημιά στο γόνατο και ήταν με επίδεσμο μια βδομάδα. Και μου λέει "Σιγκά παιντί μου ντεν είναι τριάντα κρονών". Θέλει προσοχή το gilfoγαμήσι αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του.
θελει προσοχη ομως τυπε μην σου διαλυθει :-
Και να σκεφτείς ότι τραυματίστηκε στην 5η. Την 6η την έφαγε με πόνους. Εργάτρια τύπε, εργάτρια. Να ναι καλά εκεί που είναι.χαχαχα Χαίρομαι να συνομιλώ με μύστες που έχουν εμπειρίες με σωστό gilfing, έμαθες παρολ'αυτά και κάτι από αυτήν την εμπειρία σου: Ότι στα 60 δεν εισαι 30 χρονών... χαχαχα (γαμώ τις διαπιστώσεις, αλλά κι αυτή χρειάστηκε να επέλθει μέσω επίπονης και σκληρής εργασίας.
Και να σκεφτείς ότι τραυματίστηκε στην 5η. Την 6η την έφαγε με πόνους. Εργάτρια τύπε, εργάτρια. Να ναι καλά εκεί που είναι.
η πότα τι ειναι ρε τσακαλια?Εννοούνται οι πότες, άτομα σαν εμάς, καραγαμιάδες δηλαδή που εκτίθονται σε αλλεπάλληλα γαμήσια και ανελέητα σφυροκοπήματα μόνο με πότα! Γενικά μόνο με πότα πλέον τύπε, δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου στο 2013...
ποτα = καποταη πότα τι ειναι ρε τσακαλια?
βαλτε μας και εμας στο κλιμα.
τυπε πας εκει εσυ στο γιαπωνεζοπουλο για ψωνια?
η πότα τι ειναι ρε τσακαλια?
βαλτε μας και εμας στο κλιμα.
τυπε πας εκει εσυ στο γιαπωνεζοπουλο για ψωνια?
με τον μαρινοπουλο δεν βγαινει ακρη?