Νέα

Skinny bitches

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...  :grin: :grin: :grin:
ειπα σχεδον...αν και οι σημερινες 60αρες δειχνουν κατω των 50 αν ειναι φτιαγμενες καλα.αυτα ειναι λουκουμια για τον απολυτο τυπε. :grin: :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...  :grin: :grin: :grin:
+1
Το milf είναι 30-39 ετών. Είναι η μουνάρα που έγινε μαμά.
Το cougar είναι 40-49 ετών. Αρέσκεται στις τεκνόπουτσες.
Το mature είναι 50-59 ετών. Βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες, μουνόχειλα χάμπουργκερ.
Το gilf είναι 60-69 ετών. Για μερακλήδες.
Μετά πας κατηγορία TAKMAN. Μασέλα στο ποτήρι, ουλοτσίμπουκο κ'έτσ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πολύς κόσμος λανθασμένα κατ'εμέ συνδέει το milf με το ματσούρι... Λάθος, τοποθετώ το ματσούρι κάπου μετά τα 50-55+ λίγο πριν ή στο ίδιο level με το gilf...  :grin: :grin: :grin:
πριν 3-4 χρονια ειχε γινει μια μεγαλη κουβεντα στο σαιτ γιαυτο το θεμα τυπε
υπηρχαν μεγαλοι τσακωμοι
επεσαν και μπαν
ειναι ενα θεμα που βασανιζει πολυ κοσμο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
+1
Το mature είναι 50-59 ετών. Βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες, μουνόχειλα χάμπουργκερ.
οκ θα το εχω υποψην. :thumbsup:
υπηρχαν μεγαλοι τσακωμοι
επεσαν και μπαν
:cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
+1

Το μεγαλύτερο gilf που έχω ξεπατώσει τύπε ήταν 65χρονο αλλά με τις πλαστικές θα μπορούσε κάλλιστα τύπε να μπει στην κατηγορία cougar. Και πάλι θέλει όμως να είσαι προσεκτικός και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ γιατί τα κόκκαλα σ'αυτήν την ηλικία θέλουν προσοχή! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ gilf! :grin: :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
υπηρχαν μεγαλοι τσακωμοι
επεσαν και μπαν

Κι εγώ που συμφωνώ με τον φίλο κατά 90% παραπάνω διαφωνώ σε κάτι παρόλ'αυτά... Κατ'εμέ το cougar δεν έχει ηλικιακά όρια, μπορεί να είναι μια κυρία 35 ετών αλλά και μια 55. Θα το όριζα προσωπικά πάντοτε έτσι και χωρίς να θέλω να διαφωνήσω με τους συμφορουμίτες σε:

*MILF 30-50(maximum)
*MATURE 50-60(65 αν έχει μπάρμπα τον Φουστάνο)
*GILF 60+
*

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το μεγαλύτερο gilf που έχω ξεπατώσει τύπε ήταν 65χρονο αλλά με τις πλαστικές θα μπορούσε κάλλιστα τύπε να μπει στην κατηγορία cougar. Και πάλι θέλει όμως να είσαι προσεκτικός και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ γιατί τα κόκκαλα σ'αυτήν την ηλικία θέλουν προσοχή! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ gilf! :grin: :grin: :grin:
τυπε καβλωνεις που κανανε κρακ κρακ τα κοκκαλα?αυτο ειναι το παντεσπανι του απολυτου. :rockon: :rockon:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τυπε καβλωνεις που κανανε κρακ κρακ τα κοκκαλα?αυτο ειναι το παντεσπανι του απολυτου. :rockon: :rockon:

Κι όμως δεν θα πιστέψεις ότι αυτό το gilfάκι είχε γευτεί το πέος της ζωής με τέτοιο τρόπο που το καβλί κυριολεκτικά έλυωνε στο στόμα της σαν Halls... Η δύναμη της εμπειρίας έρχεται με τον χρόνο...  :grin: :grin: :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τύπε ένα θα σου πω. Στα 21 μου γάμησα 60αρα από Ανατολική Ευρώπη. Την πέτσωνα για 3-4 χρόνια πού και πού γιατί είχε τρελές βυζάρες και καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της. Μια φορά που τη γάμησα 6 φορές σερί της τράβηξα πολύ το ένα πόδι και της έκανα ζημιά στο γόνατο και ήταν με επίδεσμο μια βδομάδα. Και μου λέει "Σιγκά παιντί μου ντεν είναι τριάντα κρονών". Θέλει προσοχή το gilfoγαμήσι αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τύπε ένα θα σου πω. Στα 21 μου γάμησα 60αρα από Ανατολική Ευρώπη. Την πέτσωνα για 3-4 χρόνια πού και πού γιατί είχε τρελές βυζάρες και καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικία της. Μια φορά που τη γάμησα 6 φορές σερί της τράβηξα πολύ το ένα πόδι και της έκανα ζημιά στο γόνατο και ήταν με επίδεσμο μια βδομάδα. Και μου λέει "Σιγκά παιντί μου ντεν είναι τριάντα κρονών". Θέλει προσοχή το gilfoγαμήσι αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του.

χαχαχα Χαίρομαι να συνομιλώ με μύστες που έχουν εμπειρίες με σωστό gilfing, έμαθες παρολ'αυτά και κάτι από αυτήν την εμπειρία σου: Ότι στα 60 δεν εισαι 30 χρονών... χαχαχα (γαμώ τις διαπιστώσεις, αλλά κι αυτή χρειάστηκε να επέλθει μέσω επίπονης και σκληρής εργασίας. :grin: :grin: :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
χαχαχα Χαίρομαι να συνομιλώ με μύστες που έχουν εμπειρίες με σωστό gilfing, έμαθες παρολ'αυτά και κάτι από αυτήν την εμπειρία σου: Ότι στα 60 δεν εισαι 30 χρονών... χαχαχα (γαμώ τις διαπιστώσεις, αλλά κι αυτή χρειάστηκε να επέλθει μέσω επίπονης και σκληρής εργασίας. :grin: :grin: :grin:
Και να σκεφτείς ότι τραυματίστηκε στην 5η. Την 6η την έφαγε με πόνους. Εργάτρια τύπε, εργάτρια. Να ναι καλά εκεί που είναι.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Και να σκεφτείς ότι τραυματίστηκε στην 5η. Την 6η την έφαγε με πόνους. Εργάτρια τύπε, εργάτρια. Να ναι καλά εκεί που είναι.

Που να βρεις τόσο εργατικό πνεύμα στις -30 της γενιάς μας τύπε... Μετά τον πούτσο σου ζητούν να πάτε μια βόλτα στην Ερμού για shopping και μετά για Freddo... Γαμήσι με το σταγονόμετρο... Άχρηστες στην πλειοψηφία τους... Καθόλου "ψημένες" στον πούτσο!  :grin: :grin: :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Εννοούνται οι πότες, άτομα σαν εμάς, καραγαμιάδες δηλαδή που εκτίθονται σε αλλεπάλληλα γαμήσια και ανελέητα σφυροκοπήματα μόνο με πότα! Γενικά μόνο με πότα πλέον τύπε, δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου στο 2013... :grin: :grin: :grin:
η πότα τι ειναι ρε τσακαλια? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
βαλτε μας και εμας στο κλιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom