Νέα

Skinny bitches

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
με 6 ευρω την ωρα τον πηρες κολλητε? :think: :think: :think: :think:
12 ευρω βγηκε η φαση?
τιμες ινδιας επαιξαν η τιμολογισε με ευρωπαικες τιμες ο παντελης?

Αν δεν έχεις κάτι να πεις ρε Arcans γιατί ανακυκλώνεις τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες? Με 17 ευρώ σε δικά μας λεφτά φάγαμε 6 άνθρωποι του σκασμού στο καλύτερο εστιατόριο. Ένας προνομιούχος υπάλληλος αμοίβεται με 100$/month δηλαδή με 80 ευρώ... Σε ΤΙ ακριβώς έχεις απορία? Άφησέ μας να μοιραστούμε τις ιστοριούλες μας όπως λες και άραξε ρε φιλαράκο... (ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΤΗΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΓΕΣ ΤΩΡΑ) :jerking: :jerking: :jerking:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αν δεν έχεις κάτι να πεις ρε Arcans γιατί ανακυκλώνεις τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες? Με 17 ευρώ σε δικά μας λεφτά φάγαμε 6 άνθρωποι του σκασμού στο καλύτερο εστιατόριο. Ένας προνομιούχος υπάλληλος αμοίβεται με 100$/month δηλαδή με 80 ευρώ... Σε ΤΙ ακριβώς έχεις απορία? Άφησέ μας να μοιραστούμε τις ιστοριούλες μας όπως λες και άραξε ρε φιλαράκο... (ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΤΗΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΓΕΣ ΤΩΡΑ) :jerking: :jerking: :jerking:
κολλητε την ψαχνω να φυγω στα καραβια.μου ειπανε κατι παλιοι ναυτικοι οτι σε καθε λιμανι γαμας αβερτα οποια γκομενα θελεις.αλλα επειδη δεν θελω να μου πιανουν το κωλο στις τιμες,γιαυτο σε ρωταω ρε δικε μου.απο οτι φαινετε εισαι κοσμογυρισμενος,και εχεις γαμησι σε ολα τα μηκη και τα πλατη τις γης,γιαυτο ρωταω ρε τυπε.με το που κατεβω στο λιμανι θελω να ξερω τι παιζετε,μην με πιασουν κοροιδο τα λαμογια και οι νταβαδες απο την ινδια.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
κολλητε την ψαχνω να φυγω στα καραβια.μου ειπανε κατι παλιοι ναυτικοι οτι σε καθε λιμανι γαμας αβερτα οποια γκομενα θελεις.αλλα επειδη δεν θελω να μου πιανουν το κωλο στις τιμες,γιαυτο σε ρωταω ρε δικε μου.απο οτι φαινετε εισαι κοσμογυρισμενος,και εχεις γαμησι σε ολα τα μηκη και τα πλατη τις γης,γιαυτο ρωταω ρε τυπε.με το που κατεβω στο λιμανι θελω να ξερω τι παιζετε,μην με πιασουν κοροιδο τα λαμογια και οι νταβαδες απο την ινδια.

Στα καράβια της Ποντοπόρου πλέον δεν παίρνουν Έλληνες για πλήρωμα παρά μόνο ΑΝ έχεις μέσον σε κάποια ναυτιλιακή. Πήγαινε στην Ακτοπλοϊα, αλλά με τόσες ώρες που δουλεύουν εκεί δεν νομίζω να έχουν όρεξη να γαμήσουν! χαχαχα Στην ποντοπόρο εξαρτάται το πόσο και το ΑΝ πιάνει ποτέ λιμάνι ένα καράβι... Τα καλύτερα μπάρκα είναι προς Νότιο Αμερική, Βόρειο Αμερική και μετά Ευρώπη. Για Ασία, Περσικούς και Ινδίες ούτε με 15.000 το μήνα! Θα βγούμε εκτός όμως τώρα... Οι τιμές είναι εξευτελιστικά φτηνές στην Ινδία και στις γύρω χώρες. Μέση Ανατολή το 200άρικο σε φτάνει δεν σε φτάνει να ρίξεις κάνα πούτσο, άσε που εκεί πρέπει να γίνει φοβερά διακριτικά και λόγω θρησκευτικών αντιλήψεων και περιορισμών που έχουν... Μακρυά από το Ισλάμ. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη να γαμήσεις στον κόσμο ρε τύπε... :grin: :grin: :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Στα καράβια της Ποντοπόρου πλέον δεν παίρνουν Έλληνες για πλήρωμα παρά μόνο ΑΝ έχεις μέσον σε κάποια ναυτιλιακή. Πήγαινε στην Ακτοπλοϊα, αλλά με τόσες ώρες που δουλεύουν εκεί δεν νομίζω να έχουν όρεξη να γαμήσουν! χαχαχα Στην ποντοπόρο εξαρτάται το πόσο και το ΑΝ πιάνει ποτέ λιμάνι ένα καράβι... Τα καλύτερα μπάρκα είναι προς Νότιο Αμερική, Βόρειο Αμερική και μετά Ευρώπη. Για Ασία, Περσικούς και Ινδίες ούτε με 15.000 το μήνα! Θα βγούμε εκτός όμως τώρα... Οι τιμές είναι εξευτελιστικά φτηνές στην Ινδία και στις γύρω χώρες. Μέση Ανατολή το 200άρικο σε φτάνει δεν σε φτάνει να ρίξεις κάνα πούτσο, άσε που εκεί πρέπει να γίνει φοβερά διακριτικά και λόγω θρησκευτικών αντιλήψεων και περιορισμών που έχουν... Μακρυά από το Ισλάμ. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη να γαμήσεις στον κόσμο ρε τύπε... :grin: :grin: :grin:
δικε μου σε βλεπω ενημερωμενο.
ησουν στα καραβια? μουτσος η καπετανιος ησουν?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Περίμενα στο ξενοδοχείο Fortune Palace στο Jamnagar κάπου στην επαρχία του Gujarat για να πάρω το καράβι από το  λιμάνι της Sikka 3 μέρες... Μέσα στην απελπισία μου με το γεγονός ότι ήταν Ιούλιος, ζέστη πάνω κάτω ίδια με της Ελλάδας αλλά 0 οξυγόνο, αποπνυκτική ατμόσφαιρα, άπνοια, βροχή και απίστευτη για τα δικά μας δεδομένα υγρασία. Το χοτέλι υποτίθεται από τα καλύτερα στο Jamnagar αλλά κλιματισμός μόνο στα δωμάτια και ρεσεψιόν/εστιατόριο. Διάδρομοι χωρίς κλιματισμό! Πούτσα, απελπισία τύπε... Μίλησα με τον σεκιουριτά του χοτελιού και μου κανόνισε Ινδή πουτάνα σε δικά μας λεφτά 6 ευρώ για μια ώρα σεξ στο δωμάτιο μου. Πολύ πλούσιο μαλλί κι αυτή, από φάτσα νεαρή 20-25 που απλά βλέπεται αλλά με το έντονο make up με καύλωσε καλά. Σώμα πολύ καλό χωρίς το παραμικρό ίχνος κυτταρίτιδας! Από οσμή δεν κατάλαβα και πολλή βρώμα γιατί της είπα να κάνουμε πρώτα μπανάκι μαζί. Σαπουνάδες μέσα με την Ινδή, καύλωσα, σκουπίστηκα με την πετ΄σετα όπως κι εκείνη και την ξεμούνιασα άγρια για μια ώρα με 6 ευρώπουλα! Μα την έλυωσα στην πούτσα λέμε τύπε! Δυστυχώς δεν ανακάλυψα τα Ινδό-call-girls από την πρώτη μέρα διαμονής μου... Ήταν και το καλύτερο που έχω να θυμάμαι από αυτήν την ελεεϊνή χώρα...  :grin: :grin: :grin:
τυπε με καποτα την γαμησες ετσι?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλιππινεζους παιρνουν με 700 ευρω το μηνα.αν εχεις τελειωσει σχολη εμποροπλοιαρχων σε ασπροπυργο, χανια, υδρα κ.λ.π. τοτε λεει το ποντοπορο για να βγαλεις χοντρα φραγκα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
φιλιππινεζους παιρνουν με 700 ευρω το μηνα.αν εχεις τελειωσει σχολη εμποροπλοιαρχων σε ασπροπυργο, χανια, υδρα κ.λ.π. τοτε λεει το ποντοπορο για να βγαλεις χοντρα φραγκα.

Λέει ακόμα για λίγο... γιατί Γ και Β' Engineers ή Γέφυρα παίρνουν εξίσου Φιλιππίνια οι περισσότερες ήδη. Να μην αναφέρω ότι ένα 25-35% παίρνουν πλήρωμα από μούτσο μέχρι Κάπτεν όλοι Φιλιππίνια.  :coffee: :coffee: :coffee:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λέει ακόμα για λίγο... γιατί Γ και Β' Engineers ή Γέφυρα παίρνουν εξίσου Φιλιππίνια οι περισσότερες ήδη. Να μην αναφέρω ότι ένα 25-35% παίρνουν πλήρωμα από μούτσο μέχρι Κάπτεν όλοι Φιλιππίνια.  :coffee: :coffee: :coffee:
ελληνικη ναυτιλια τυπε. :2funny: :2funny:
απαντησε και στο προηγουμενο εδω η με πμ.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ελληνικη ναυτιλια τυπε. :2funny: :2funny:
απαντησε και στο προηγουμενο εδω η με πμ.

Μαγκιά σου με την Γιαπωνέζα, όταν είπα τυχερός εννοούσα ότι κατάφερες μια Γιαπωνέζα να κάτσει. Είναι πολύ δύσκολα και ντροπαλά πλάσματα. Καμμία σχέση με τις υπόλοιπες Ασιάτισσες που γαμιώνται ανελέητα... Άλλη κουλτούρα... Το γεύτηκες μια μέρα και μετά έφυγε ή άραξες μερικές μέρες και το έβαλες στον αυτόματο πιλότο κάθε μέρα? χαχα :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαγκιά σου με την Γιαπωνέζα, όταν είπα τυχερός εννοούσα ότι κατάφερες μια Γιαπωνέζα να κάτσει. Είναι πολύ δύσκολα και ντροπαλά πλάσματα. Καμμία σχέση με τις υπόλοιπες Ασιάτισσες που γαμιώνται ανελέητα... Άλλη κουλτούρα... Το γεύτηκες μια μέρα και μετά έφυγε ή άραξες μερικές μέρες και το έβαλες στον αυτόματο πιλότο κάθε μέρα? χαχα :grin: :grin: :grin:
καμια γιαπωνεζα πουτανα που να δουλευει στην ελλαδα ξερεις τυπε?
αλλα ναναι αποκει οχι τιποτα μουφες που το παιζουν γιαπωνεζες
οπως η γουκι οταν ξεκινησε την σταδιοδρομια της στο τριγωνο :S

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λιγες ωρες μονο.αφου εκλεισε το σκαντιναβιαν την πηγα στα βραχια στο σημειο που σου εγραψα.την αλλη μερα γυρισα αθηνα.ρεπο ειχα.
για την ινδη εννοουσα.εβαλες καποτα μαζι της?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
λιγες ωρες μονο.αφου εκλεισε το σκαντιναβιαν την πηγα στα βραχια στο σημειο που σου εγραψα.την αλλη μερα γυρισα αθηνα.ρεπο ειχα.
για την ινδη εννοουσα.εβαλες καποτα μαζι της?

Εννοούνται οι πότες, άτομα σαν εμάς, καραγαμιάδες δηλαδή που εκτίθονται σε αλλεπάλληλα γαμήσια και ανελέητα σφυροκοπήματα μόνο με πότα! Γενικά μόνο με πότα πλέον τύπε, δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου στο 2013... :grin: :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
καμια γιαπωνεζα πουτανα που να δουλευει στην ελλαδα ξερεις τυπε?
αλλα ναναι αποκει οχι τιποτα μουφες που το παιζουν γιαπωνεζες
οπως η γουκι οταν ξεκινησε την σταδιοδρομια της στο τριγωνο :S

Τίποτα αδερφέ, μόνο ένα ματσούρι εκ Ιαπωνίας γνωρίζω που μένει χρόνια εδώ και έχει μαγαζί στο κέντρο αλλά είναι παντρεμένη και δεν την κόβω να πολυψάχνεται... Τζίφος από Japanese...  :'( :'( :'(

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Έκφραση προσώπου όταν η γκόμενα έχει δεχτεί 150 like το τελευταίο ημίωρο στο Φέϊς και λέει δυνατά ή από μέσα της: "χαχαχα μαλάκες, έτσι παίχτε τον για πάρτη μου!" Έκφραση η οποία μόνο με ενα δυνατό και βίαια γρήγορο πρωκτικό μπορεί να αλλάξει και να μεταμορφώση την κοπέλα έστω και για λίγο χρόνο ή ώρες από ψηλομύτα καριόλα σε κανονική κοπέλα που πατάει στη Γη...  :grin: :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τίποτα αδερφέ, μόνο ένα ματσούρι εκ Ιαπωνίας γνωρίζω που μένει χρόνια εδώ και έχει μαγαζί στο κέντρο αλλά είναι παντρεμένη και δεν την κόβω να πολυψάχνεται... Τζίφος από Japanese...  :'( :'( :'(
στο γιαπωνεζικο μινι μαρκετ στο συνταγμα?αυτο ειναι σχεδον gilf τυπε.ψωνισα σακε απο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom