tsouxteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω ετσι το κοβω....μαλακα Παπαζολη εχεις παρει τον κακο το δρομο!
συντομα σε βλεπω να κανεις πιατσα στο παλιο λιμανι με τα ατομα που εχεις μπλεξει...
και εγω ετσι το κοβω....μαλακα Παπαζολη εχεις παρει τον κακο το δρομο!
συντομα σε βλεπω να κανεις πιατσα στο παλιο λιμανι με τα ατομα που εχεις μπλεξει...
τι παπαριες λες? εγω παντως θα σου προτεινα μακρια και αγαπημενα απο αυτους αν εισαι ανθελληνας.. αλλιως τους θρασυδειλους θα τους ονομαζεις δολοφονους..Κι εν τω μεταξυ καποιοι καλλιεργούν συνεχως το μυθο της Χρυσης Αυγης με πιπες του τυπου οτι δεν ειναι αυτοι στις επιθεσεις, οτι δεν τους εχουμε δει, οτι αυτοι ειναι πραγματικα επικινδυνοι... Προκειται για ενα ματσο θρασυδειλους που ακριβως αυτο θελουν: να ειναι μια αορατη απειλη (κατι σαν την "αορατο αρχη της φιλικης εταιριας" για να προσελκυουν μελη και να προβαλλουν ως σουπερ ηρωες...
εσυ περσεφονη τα ειπες μονη σου. ειπε σηκωθηκες και εφυγες με παπορι πριν να ειναι αργα....χεστης εσυ? προς θεουπες μας να ρθουμε και μεις οι χέστες να πάρουμε μάτι.....
αρε καημενε και εσυ..... δεν καταλαβες οτι απλα δεν επρεπε να τους ακουμπησουν... σε διαφορετικη περιπτωση λες να γλιτωνετε κανεις απο αυτους τους σκυλαραπες το κωμα?...η μαλακια ειναι οτι κανουνε ντου και καλα και μολις πιασανε στυλιαρι τα μαυρα και γυρισανε μετωπο φευγανε σα τα γαλοπουλα οι αθηναιοι μαγκες. Γαμω τα κεφαλια τους δε τοχουν και θελουν και μαγκιες
αυτα τα δωσαμε..παλι τα ιδια θα λεμε...ειπαμε πηρες το παπορι και εφυγες...ε δώσε μας διεύθυνση.....
τι θα πούμε; ψάχνουμε τον τσουχτερό του Γιώργου και την Μαρίκας;
ξερεις πολυ καλα...αν θελεις αθηνα θα γινει και αθηνα(τωρα το γυρισαμε στην αθηνα φλωρε ε?).... θα μετρησουμε απο κοντα τις μαγκιες..το ραντεβου το εκλεισες με αλλον,και εκεινον περιμενεις
οχι με μενα το ραντεβου
εγω θα ερχομουν να εισαι σιγουρος
και δεν ξερω που να σε βρω,θα επρεπε;
εαν ομως επιθυμεις να μου δειξεις τις γεμιστηρες σου,μου λες
τσακωνω το μηχανακι και ερχομαι οπου μου πεις,εντος Αθηνας
για να ξερουμε τι λεμε
για να κανουν καλλιτερα την προπαγανδα τους??? προπαγανδα απο τετοιους τυπους δεν το περιμενα :o :oαρε καημενε και εσυ..... δεν καταλαβες οτι απλα δεν επρεπε να τους ακουμπησουν... σε διαφορετικη περιπτωση λες να γλιτωνετε κανεις απο αυτους τους σκυλαραπες το κωμα?...
αρε καημενε και εσυ..... δεν καταλαβες οτι απλα δεν επρεπε να τους ακουμπησουν... σε διαφορετικη περιπτωση λες να γλιτωνετε κανεις απο αυτους τους σκυλαραπες το κωμα?...
λες ε?? δεν εχουν παει λες??φανταζομαι θα εχεις ακουσει και τι γινεται και εκει... ρε σεις ξερετε καθολου τι γινεται στους δρομους? ποσο χρονων ειστε?Σιγά τους άρειους υπερανθρώπους της ΧΑ...Αν ήταν μάγκες ας πήγαιναν σε καμια κατάληψη ή κανά αντιεξουσιαστικό στέκι...
Σε λαθρομετανάστες κάνω τον μάγκα και εγώ (που λέει ο λόγος ) ....
φασιστακι εδω εισαι?Σιγά τους άρειους υπερανθρώπους της ΧΑ...Αν ήταν μάγκες ας πήγαιναν σε καμια κατάληψη ή κανά αντιεξουσιαστικό στέκι...
Σε λαθρομετανάστες κάνω τον μάγκα και εγώ (που λέει ο λόγος ) ....
για να κανουν καλλιτερα την προπαγανδα τους??? προπαγανδα απο τετοιους τυπους δεν το περιμενα :o :o
γραψε με το κανονικο σου nick ενα γαμημενο απροσωπο site ειναι
φασιστακι εδω εισαι?
εσυ μια μερα θα φτασεις ψηλα εργατικο αγορι!Ε, να μωρέ...
Πρέπει να συμπληρώσω τις προβλεπόμενες ώρες για να πάρω το μπόνους!
εσυ μια μερα θα φτασεις ψηλα εργατικο αγορι!
αντε και μια μερα να σε καμαρωσουμε δικτατορα!
με την προϋποθεση οτι για υπευθυνο λογοκρισιας θα βανεις το ΠαΠακι!Αν γίνω ο νέος Παπαδόπουλος, θα γίνεις ο Πατακός μου;
Αν γίνω ο νέος Παπαδόπουλος, θα γίνεις ο Πατακός μου;
ποσα παιρνεις την ωρα cum κανεις?μαριε το ονομα δεν μπορω να σου το πω...μπορω να σου δειξω την πλατη μου... την ταυτοτητα μου την δειχνω απο κοντα..