Επειδη ειμαι και εγω εμπορος με παρεμφερη ειδη. Φυσικα και δεν ειναι σωστο λιανοπωλητες ΕΛΛΗΝΕς Η ΞΕΝΟΙ να πουλανε παρανομα και διχως να κοβουν αποδειξεις και να πληρωνουν ΦΠΑ Ταμειο Εμπορων, νοικια,κλπ.Φυσικα και πρεπει να βρεθει λυση σαυτο το προβλημα.Αλλα δεν ειναι αυτο που θα με σωσει σαν εμπορο που εδω και 3-4 χρονια βαδιζω στο κλεισιμο της επιχειρησης μου.Το προβλημα μου ειναι οτι τοσα χρονια χρονια πληρωνα το ΤΕΒΕ και καποιοι φαγανε τα αποθεματικα του Ταμειου μου.(οχι παντως οι μαυροι η οι αλβανοι). Το προβλημα μου ειναι οτι ο ΦΠΑ εχει παει 21% και ολα τα εμπορευματα μου ειναι πανακριβα και δεν τα πλησιαζει κανεις.(Γιαυτο θα παει στους μαυρους και στους Κινεζους να ψωνισει).Το προβλημα μου ειναι οτι καποιοι περνουνε καποια εκατομμυρια ευρω για μιζες στα Δημοσια εργα, με αποτελεσμα να πληρωνω τα διπλασια σαν Ελληνας πολιτης.Το προβλημα μου ειναι οτι με κυβερνανε οι ιδιοι και οι ιδιοι τοσα χρονια και ερχονται τωρα και μου λενε οτι τοσα χρονια που σε κυβερνουσαμε φουνταραμε το καραβι, και αντε πνιξου, στησε κωλο, να βοηθησεις την Ελληνικη οικονομια.Δεν εχω την απαιτηση απο κανενα να παρει το πιστολι απο το τραπεζι και να το βαλει στο κροταφο του,αλλα να παραιτηθη ενας τους ρε γαμωτο, για να σωσει τα προσχηματα.(βαζω και την αριστερα μεσα, που κανει το μεγαλυτερο εγκλημα αυτη την ωρα και ειναι διχασμενη-οχι οτι θα μπορουσε να σωσει την κατασταση, αλλα θα σφιγγανε λιγο οι κωλοι).Οι "αγανακτισμενοι"εντος η εκτος εισαγωγικων πολιτες και η καμερα κατηφορησαν σε λαθος κατευθηνση την Ερμου. Επρεπε να πανε προς τα πανω να διαμαρτυρηθουν προς την Βουλη. Και αν νομιζετε οτι σκοτωνοντας τους μαυρους τους κουμμουνιστες τους Κινεζους τους αλβανους τους γυφτους, και τους πακιστανους,και να κανουμε ντου στα Σκοπια στην αλβανια,και να παρουμε και την αγια Σοφια,και θα λυσουμε το προβλημα και εγω μαζι σας.