Επισκέπτης
Mάγκα, τό δικό μου πρόβλημα θέλω να λύσω κι άσε τίς χριστιανοπαπαρολογίες.
Ειμαι αθεος μαγκα.
Mάγκα, τό δικό μου πρόβλημα θέλω να λύσω κι άσε τίς χριστιανοπαπαρολογίες.
Ειμαι αθεος μαγκα.
ρε σαλτα και γαμησου και αντε βαλε καμια μπομπα στον πατο σουΣας εχω δει και με τους αναρχικους πως καθαριζετε. Σας πανε γαμιοντας μια ζωη και μονο αν ερθουν οι μπατσοι περνετε αερα. Για να πλακωσετε κανα Πακιστανο ή κανα αριστερο φοιτητακο καλοι ειστε, για παραπερα αστο. Σας ειδα και στο video ολο φωνες, ετσι ειναι οι αντρες ρε? Ανυπαρκτοι εισαστε. Ουτε η κοινωνια ειναι μαζι σας. Μια ζωη περιθωριο θα ειστε.
ποτέ....
Πότε τους έχεις δει έναν προς έναν???
ρε σαλτα και γαμησου και αντε βαλε καμια μπομπα στον πατο σου
ρε παιδια το θεμα ειναι τεραστιο! αλλα το βιντεο δεν ειναι αξιο σχολιασμου! ποσο μα λακες ειναι αυτοι που το τραβηξαν για να εκμαιευσουν ρατσιστικες αντιδρασεις
καποιες πληροφοριες λενε οτι μερικοι ελληναραδες μολις ειδαν τοσους μαζεμενους μαυρους εκαναν τα γνωστα.....ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!
καποιες πληροφοριες λενε οτι μερικοι ελληναραδες μολις ειδαν τοσους μαζεμενους μαυρους εκαναν τα γνωστα.....ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!
Aντε να ξεκινήσει ο εμφύλιος να καθαρίσει η χώρα από τα αριστερά παράσιτα.
όπως στο βίντεο... να φωνάζετε αστυνομίαααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
Μια αλλη οψη του νομισματος
Κυριακή, 11 Απριλίου 2010
Καμπάνα σε αγρότη για απασχόληση αλλοδαπών
Στο αυτόφωρο Κυπαρισσίας οδηγήθηκε αγρότης από τα Φιλιατρά με την κατηγορία ότι απασχολούσε παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες από τη Σομαλία. Το δικαστήριο καταδίκασε τον αγρότη σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε δυο από τους εργάτες, που είχαν συλληφθεί γιατί δεν διέθεταν άδειες ...
παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα. Η καταδίκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει ότι οι αλλοδαποί εργάτες είναι απαραίτητοι για τη συνέχιση των καλλιεργητικών εργασιών. Παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας έκανε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε το όλο θέμα να αντιμετωπίζεται με ανθρωπιστικά και κοινωνικά κριτήρια. Ζήτησε ακόμη την απελευθέρωση των Σομαλών μεταναστών, οι οποίοι είναι πρόσφυγες και καλύπτονται από τις σχετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως τονίστηκε.
αααααααααχχααχαχαχαχαχαχαααααααα ν αρχίσει εγώ θα σας παρακολουθώ απ την ΕΡΤσατ...ΑρχιΑνθούλα όταν θα ξεκινήσει ο μόνος που θα φωνάζει πάλιεσύ θα είσαι.
αααααααααχχααχαχαχαχαχαχαααααααα ν αρχίσει εγώ θα σας παρακολουθώ απ την ΕΡΤσατ...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααα.