Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ελβετόψυχοι, προοδευτικοί τού κώλου, Νεοελληναράδες ξυπνήστε.
Λαική Πολιτοφυλακή τώρα, για την υπεράσπιση τού Συντάγματος!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σας εχω δει και με τους αναρχικους πως καθαριζετε. Σας πανε γαμιοντας μια ζωη και μονο αν ερθουν οι μπατσοι περνετε αερα. Για να πλακωσετε κανα Πακιστανο ή κανα αριστερο φοιτητακο καλοι ειστε, για παραπερα αστο. Σας ειδα και στο video ολο φωνες, ετσι ειναι οι αντρες ρε? Ανυπαρκτοι εισαστε. Ουτε η κοινωνια ειναι μαζι σας. Μια ζωη περιθωριο θα ειστε.
ρε σαλτα και γαμησου και αντε βαλε καμια μπομπα στον πατο σου

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη ειμαι και εγω εμπορος με παρεμφερη ειδη. Φυσικα και δεν ειναι σωστο λιανοπωλητες ΕΛΛΗΝΕς Η ΞΕΝΟΙ να πουλανε παρανομα και διχως να κοβουν αποδειξεις και να πληρωνουν ΦΠΑ Ταμειο Εμπορων, νοικια,κλπ.Φυσικα και πρεπει να βρεθει λυση σαυτο το προβλημα.Αλλα δεν ειναι αυτο που θα με σωσει σαν εμπορο που εδω και 3-4 χρονια βαδιζω στο κλεισιμο της επιχειρησης μου.Το προβλημα μου ειναι οτι τοσα χρονια χρονια πληρωνα το ΤΕΒΕ και καποιοι φαγανε τα αποθεματικα του Ταμειου μου.(οχι παντως οι μαυροι η οι αλβανοι). Το προβλημα μου ειναι οτι ο ΦΠΑ εχει παει 21% και ολα τα εμπορευματα μου ειναι πανακριβα και δεν τα πλησιαζει κανεις.(Γιαυτο θα παει στους μαυρους και στους Κινεζους να ψωνισει).Το προβλημα μου ειναι οτι καποιοι περνουνε καποια εκατομμυρια ευρω για μιζες στα Δημοσια εργα, με αποτελεσμα να πληρωνω τα διπλασια σαν Ελληνας πολιτης.Το προβλημα μου ειναι οτι με κυβερνανε οι ιδιοι και οι ιδιοι τοσα χρονια και ερχονται τωρα και μου λενε οτι τοσα χρονια που σε κυβερνουσαμε φουνταραμε το καραβι, και αντε πνιξου, στησε κωλο, να βοηθησεις την Ελληνικη οικονομια.Δεν εχω την απαιτηση απο κανενα να παρει το πιστολι απο το τραπεζι και να το βαλει στο κροταφο του,αλλα να παραιτηθη ενας τους ρε γαμωτο, για να σωσει τα προσχηματα.(βαζω και την αριστερα μεσα, που κανει το μεγαλυτερο εγκλημα αυτη την ωρα και ειναι διχασμενη-οχι οτι θα μπορουσε να σωσει την κατασταση, αλλα θα σφιγγανε λιγο οι κωλοι).Οι "αγανακτισμενοι"εντος η εκτος εισαγωγικων πολιτες και η καμερα κατηφορησαν σε λαθος κατευθηνση την Ερμου. Επρεπε να πανε προς τα πανω να διαμαρτυρηθουν προς την Βουλη. Και αν νομιζετε οτι σκοτωνοντας τους μαυρους τους κουμμουνιστες τους Κινεζους τους αλβανους τους γυφτους, και τους πακιστανους,και να κανουμε ντου στα Σκοπια στην αλβανια,και να παρουμε και την αγια Σοφια,και θα λυσουμε το προβλημα και εγω μαζι σας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:
Πότε τους έχεις δει έναν προς έναν???
ποτέ....
και πάντα ανάμεσα στους μπάτσους....
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα

από γνωστό γνωστού γνώρισα έναν τυπάκο τέτοιονα και καλά φασίστα......
μόλις άρχισαν οι γαμωμάνες και οι κλοτσές στο 1 προς 1 άρχισαν τα κλάματαααααααααααα

βεβαίως αν και είμαι εναντίον τους στο βίντεο γίνεται νύξη για θέμα που έχουν δίκαιο...
οι αράπλακλες έχουν ξεσαλώσει και πουλάνε παράνομα μέχρι και στη λεωφόρο εμπορίου της Αθήνας.....
εχουν ξεφύγει λέμε όλοι....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια το θεμα ειναι τεραστιο!  αλλα το βιντεο  δεν ειναι αξιο σχολιασμου!  ποσο μα :jerking: :jerking: :jerking:λακες ειναι αυτοι που το τραβηξαν για να εκμαιευσουν ρατσιστικες αντιδρασεις :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ρε σαλτα και γαμησου και αντε βαλε καμια μπομπα στον πατο σου

Να χαρω επιχειρηματα.
Προσεχε μονο οταν πας να κυνηγησεις μεταναστες μη βρεθεις κυνηγημενος και τετ-α-τετ με καναν αραπη και σου αρεσει. Και ερχεσε μετα εδω και μας γραφεις για πιατσες Αφρικανων και Νιγηρια sex trip.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
καποιες πληροφοριες λενε οτι μερικοι ελληναραδες μολις ειδαν τοσους μαζεμενους μαυρους εκαναν τα γνωστα.....ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιδια το θεμα ειναι τεραστιο!   αλλα το βιντεο  δεν ειναι αξιο σχολιασμου!  ποσο μα :jerking: :jerking: :jerking:λακες ειναι αυτοι που το τραβηξαν για να εκμαιευσουν ρατσιστικες αντιδρασεις :headbang: :headbang: :headbang:

ελα ρε ασχολείσαι με τα νούμερα....
σε λίγο δε θα έχουμε ψωμί να φάμε και αυτοί θα κυνηγάνε μαύρους....
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aντε να ξεκινήσει ο εμφύλιος να καθαρίσει η χώρα από τα αριστερά παράσιτα.

Επισκέπτης
καποιες πληροφοριες λενε οτι μερικοι ελληναραδες μολις ειδαν τοσους μαζεμενους μαυρους εκαναν τα γνωστα.....ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!

Μην ξηγεσε ρε, αφου ησαν ολοι τους παλικαρια. Δεν τους ειδες, περιμεναν να πανε 100 μετρα μακρια οι μαυροι και τοτε εκαναν ενα βημα μπρος. Κατ' αλλα αυτοι θα παρουνε την Πολη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η βια γενναει βια και το μισος γεναει μισος..ετομαστειτε για τα χειροτερα. ερχονται..θα γινουν πραγματα που μονο στην ελλαδα θα μπορουσαν να τα κανουν φτωχοδιαβολοι επειδη ειναι μια ουγκαντα με λευκους..νοιωθουν οικεια..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.806
Πόντοι
12.056
Μια αλλη οψη του νομισματος

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010
Καμπάνα σε αγρότη για απασχόληση αλλοδαπών

Στο αυτόφωρο Κυπαρισσίας οδηγήθηκε αγρότης από τα Φιλιατρά με την κατηγορία ότι απασχολούσε παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες από τη Σομαλία. Το δικαστήριο καταδίκασε τον αγρότη σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε δυο από τους εργάτες, που είχαν συλληφθεί γιατί δεν διέθεταν άδειες ...
παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα. Η καταδίκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει ότι οι αλλοδαποί εργάτες είναι απαραίτητοι για τη συνέχιση των καλλιεργητικών εργασιών. Παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας έκανε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε το όλο θέμα να αντιμετωπίζεται με ανθρωπιστικά και κοινωνικά κριτήρια. Ζήτησε ακόμη την απελευθέρωση των Σομαλών μεταναστών, οι οποίοι είναι πρόσφυγες και καλύπτονται από τις σχετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως τονίστηκε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aντε να ξεκινήσει ο εμφύλιος να καθαρίσει η χώρα από τα αριστερά παράσιτα.

όπως στο βίντεο... να φωνάζετε αστυνομίαααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
όπως στο βίντεο... να φωνάζετε αστυνομίαααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

ΑρχιΑνθούλα όταν θα ξεκινήσει ο μόνος που θα φωνάζει πάλιεσύ θα είσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια αλλη οψη του νομισματος

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010
Καμπάνα σε αγρότη για απασχόληση αλλοδαπών

Στο αυτόφωρο Κυπαρισσίας οδηγήθηκε αγρότης από τα Φιλιατρά με την κατηγορία ότι απασχολούσε παρανόμως αλλοδαπούς εργάτες από τη Σομαλία. Το δικαστήριο καταδίκασε τον αγρότη σε φυλάκιση 3 μηνών με αναστολή, ενώ επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ημερών σε δυο από τους εργάτες, που είχαν συλληφθεί γιατί δεν διέθεταν άδειες ...
παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα. Η καταδίκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει ότι οι αλλοδαποί εργάτες είναι απαραίτητοι για τη συνέχιση των καλλιεργητικών εργασιών. Παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας έκανε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε το όλο θέμα να αντιμετωπίζεται με ανθρωπιστικά και κοινωνικά κριτήρια. Ζήτησε ακόμη την απελευθέρωση των Σομαλών μεταναστών, οι οποίοι είναι πρόσφυγες και καλύπτονται από τις σχετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως τονίστηκε.

αααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααα
ζήτω η ελλάδα......
αυτός που πεινάει και δουλεύει για να φάει πάει φυλακή και ο άλλος που πλουτίζει παρανόμως τρώει 3 μήνες με αναστολή και κάνει και παράπονα...
αααααααααααχχααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαααα

πουσταράδες χούντα αραπάδων να βάλετε μυαλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΑρχιΑνθούλα όταν θα ξεκινήσει ο μόνος που θα φωνάζει πάλιεσύ θα είσαι.
αααααααααχχααχαχαχαχαχαχαααααααα ν αρχίσει εγώ θα σας παρακολουθώ απ την ΕΡΤσατ...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom