Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Απ’ τους “Βωμούς”
Οι Πατέρες
“Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.
κι αν αγαπάς τ’ ανθρωπινά κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής. Κι αν είναι
κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,

Ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν’ απάνου απ’ όλα.”

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μην παιζεις με τις λεξεις τωρα.. κωλοβρωμομπιχλες εγληματιες αποβρασματα λεω και τους καθε ειδους αλητες,πρεζακια,βιαστες,εμπορους κτλ κτλ  μην κολλας εκει..  ας δουμε την ουσια

Οκ σε καταλαβαινω εν μερει αλλα τα πρεζακια τωρα τι σου φταινε ?

Οκ ειναι μαλακισμενα που πεφτουν εκει απο λαθος επιλογγη - μαγκια και δεν ξερω τι αλλο ....

Ομως δεν φταινε μονο αυτα ...

Φταιει και το οικογενειακο περιβαλλον .... η ελλειψη εννημερωσης
(τωρα τελευταια δεν ακουγεται τιποτα για τα ναρκωτικα)

Η δυσκολεια στις κοινωνικες επαφες η οποια επιφερει ψυχολογικα προβληματα
τα οποια μετα ξεσπανε σε λαθος μερη και επιλλογες....

Το ολο κακο πρεπει να κοπει η να διορθωθει απο την ριζα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγώ από το βίντεο κατάλαβα ότι ο βιντεολήπτης ήταν μέλος μιας ομάδας (αριθμό δεν κατάλαβα) ΝΕΟΝΑΖΙ, οι οποίοι προκαλέσανε, κυνηγήσανε, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ τους νιγηριανούς για να γίνει φασαρια!
όσα μέλη της "ομάδας" είδα μου φανήκανε για κλασικοί ΝΕΟΝΑΖΙ!
Ο ορισμός της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!!!
εικασιες δεν θα κατσω να κανω ουτε να βαλω ταμπελα σε κανεναν. ο καθενας μπορει να βγει και να πει οτι του φανηκαν και κινεζοι..  ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειπα οτι ειναι κακο να ειναι καποιος νεοναζι.ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει. αλλα μη λεμε εικασιες,κολλαμε ταμπελες κτλ κτλ στην προκειμενη περιπτωση εγω ειδα ελληνες που πηγαν να βοηθησουν επειδη χτυπησανε τον γερακο,και ετσι οπως θα ηθελα να με βοηθησουν και μενα ετσι και εγω το ιδιο θα εκανα

Επισκέπτης
Υπάρχει σήμερα Ελληνας πού νά μήν εξοργίζεται μέ τό αίσχος τού κέντρου τής Αθήνας;
Ποιός εξουσιοδότησε τήν κυβέρνηση καί τά κόμματα νά κάνουν τά στραβά μάτια - άρα νά διευκολύνουν- τό λαθρεμπόριο;
Aν κάποιος αποκρύψει ένα ευρώ από τήν εφορία θά τόν λειώσουν.Ποιός δίνει τά εμπορεύματα στούς μαύρους;Γιατί τό Υπ. Οικονομικών δέν συλλαμβάνει αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οκ σε καταλαβαινω εν μερει αλλα τα πρεζακια τωρα τι σου φταινε ?

Οκ ειναι μαλακισμενα που πεφτουν εκει απο λαθος επιλογγη - μαγκια και δεν ξερω τι αλλο ....

Ομως δεν φταινε μονο αυτα ...

Φταιει και το οικογενειακο περιβαλλον .... η ελλειψη εννημερωσης
(τωρα τελευταια δεν ακουγεται τιποτα για τα ναρκωτικα)

Η δυσκολεια στις κοινωνικες επαφες η οποια επιφερει ψυχολογικα προβληματα
τα οποια μετα ξεσπανε σε λαθος μερη και επιλλογες....

Το ολο κακο πρεπει να κοπει η να διορθωθει απο την ριζα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

ναι φιλε οκ. παλι παιζεις με τις λεξεις ομως. ηθελα να δειξω με την λεξη κωλοαραπαδες οτι αντιστοιχα λεω και για αλλους.. σκατοπαιδεραστες πχ  

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
εικασιες δεν θα κατσω να κανω ουτε να βαλω ταμπελα σε κανεναν. ο καθενας μπορει να βγει και να πει οτι του φανηκαν και κινεζοι..  ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειπα οτι ειναι κακο να ειναι καποιος νεοναζι.ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει. αλλα μη λεμε εικασιες,κολλαμε ταμπελες κτλ κτλ στην προκειμενη περιπτωση εγω ειδα ελληνες που πηγαν να βοηθησουν επειδη χτυπησανε τον γερακο,και ετσι οπως θα ηθελα να με βοηθησουν και μενα ετσι και εγω το ιδιο θα εκανα

μην τρελαθούμε κιόλας!
το βίντεο ξεκινάει με κάποιους (που δε φαίνονται) να την πέφτουν φραστικά στους μαύρους...
αυτοί τα μαζεύουν και φεύγουν...
οι κάποιοι τοςυ κυνηγάνε...
Προκαλούν με κάθε τρόπο τους μαυρους. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!
Ο βιντεολήπτης τυχαία βρέθηκε εκεί;

ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Ο δε "γεράκος" ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ (και ΑΝ) ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ!

Αυτα ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Είδε κανείς κάτι άλλο;;;;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ναι φιλε οκ. παλι παιζεις με τις λεξεις ομως. ηθελα να δειξω με την λεξη κωλοαραπαδες οτι αντιστοιχα λεω και για αλλους.. σκατοπαιδεραστες πχ  

Οκ φιλε σε καταλαβα ...

Η αληθεια ειναι οτι πραγματι ψυρριζω τις λεξεις και τις εκφρασεις πολυ και αλλοτε μου βγαινει σε καλο αλλοτε σε μπελαδες

Ετσι οπως εχουμε γινει παντως εχει φοβηθει το ματι μου και ψυρριζω τα παντα..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη. Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό. Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός! Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή! Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μην τρελαθούμε κιόλας!
το βίντεο ξεκινάει με κάποιους (που δε φαίνονται) να την πέφτουν φραστικά στους μαύρους...

ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!

ΟΥΤΕ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΕΤΣΑΠ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΟΥΤΕ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΕΤΣΑΠ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορεί να πήρανε φακελάκια από τα μακ ντόναλντς πιο πάνω! :2funny:
Η άμεση δράση που κωλοβαρούσε?  :police:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
... ηθελα να δειξω με την λεξη κωλοαραπαδες οτι αντιστοιχα λεω και για αλλους.. σκατοπαιδεραστες πχ  
Ωραίο παράδειγμα,δηλαδή το να είναι κάποιος μάυρος είναι "εγκλημα"... :jerking:

Το βίντεο κάνει μπαμ ότι είναι καραστημένο από φασιστάκια με σκοπό να προκαλέσουν τους "μαύρους"...

Σε πληροφορώ οτί κι εσύ στη θέση τους θα αντιδρούσες...

Στη Γερμανία όταν μας την πέφτανε Νεοναζί και Skinheads έχεις την εντύπωση ότι καθόμασταν με σταυρωμένα χέρια????

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τοτε για πες μου εσυ πως ενσωματοθηκαν οι ελληνες της αμερικης... αφου  εγω ειμαι παρωπιδας

Η ενσωματωση των Ελληνων της Αμερικης στην Αμερικη κοινωνια επιτευχθηκε με την εισοδο της Αμερικης στον Πρωτο Παγκοσμιο πολεμο, με την μαζικη εισοδο χιλιαδων Ελληνων στον Αμερικανικο στρατο για να πολιτογραφηθουν οπως τους υποσχεθηκαν, πιο πριν οι Ελληνες αντιμετωπιζονταν οχι και τοσο καλα απο τους Αμερικανους αφου οι Ελληνες εργαζοτουσταν με μικροτερο μεροκαματο απο τους Αμερικανους και επισης δουλευαν οταν οι αλλοι απεργουσαν και τα αφεντικα τους χρησιμοποιουσαν ως απεργοσπαστες. Μαλιστα ειχε συμβει ενα σκηνικο οπου ενας Ελληνας μεθυσμενος σκοτωσε εναν αστυνομικο και ακολουθησε ενας παντζουρλισμος εναντιον των Ελληνων καιγοντας ελληνικες σημαιες και σπαζοντας ελληνικα μαγαζια.

Ειχε γινει ενα εκτενες ρεπορταζ απο τους "Φακελλους" του Παπαχελλα νομιζω.

Οσον αφορα το βιντεο ειναι απλα γκριζο.....Ελληνες με αγγλικα που θα ζηλευε και ο αγγιζω-την-τελειοτητα προσπαθουν να το παιξουν υπερασπιστες της Ελλαδας επιτιθομενοι σε συνανθρωπους τους που προσπαθουν παρανομα (το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ομως, καποιοι αλλοι εδω και χρονια τους βαζουν μεσα) να επιβιωσουν στην ζουγκλα που λεγεται σημερινη Ελληνικη κοινωνια.

Το γελιο το εριξα στο 1 και 38 περιπου εκει που λεει ο ενας Ελληναρας με υφος πρεσβευτη της γιουνισεφ, "10 χρονα παιδακια τα φτιαχνουν στην Ταιβαν". Οτι να ναι..... Βρε "αμερικανακι" ξερεις που πεφτει η Ταιβαν ή αλλη οποιαδηποτε χωρα εκτος της Ελλαδας?

Επιπεδο κουκουτσι του καμεραμαν και σχολιαστων, επιπεδο κουκουτσι και των λαθραιων μικρο-πωλητων επιπεδο κουκουτσι και απο μενα που καθομαι και γραφω κυριακατικα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ωραίο παράδειγμα,δηλαδή το να είναι κάποιος μάυρος είναι "εγκλημα"... :jerking:

Το βίντεο κάνει μπαμ ότι είναι καραστημένο από φασιστάκια με σκοπό να προκαλέσουν τους "μαύρους"...

Σε πληροφορώ οτί κι εσύ στη θέση τους θα αντιδρούσες...

Στη Γερμανία όταν μας την πέφτανε Νεοναζί και Skinheads έχεις την εντύπωση ότι καθόμασταν με σταυρωμένα χέρια????

Μολλις θυμιθηκα το 16 χρονο κοριτσι που ειχαν σημαδεψει νεοναζι στην γερμανια .....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τραβα σε μια ξενη χωρα και απλωσε τη πραματεια σου φορα παρτιδα στα εμπορικα.
Οταν θα ερθουν οι ντοπιοι να σε διωξουν, εσυ βρισε τη χωρα τους και κωλοδαχτυλιασε τους...

Περαστικα... :jerking:
το καλυτερο που εχει γραφτει, ολα τα αλλα ειναι μονο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kinolas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μην τρελαθούμε κιόλας!

ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Ειδα κατι οργισμενους τυπους που ετυχε να χουν καμερα μαζι τους και ετυχε να χουν μια κουβεντα   για τα παιδακια στην αφρικη και στην ταυβαν που πεινανε και δουλευουν και νιωσανε θλιψη και οργη και εντελως τυχαια βρηκανε αυτους μπροστα τους (σκυλαραπες blackman)τοτε ενιωσαν αβοηθητοι απο το κρατος και τους πηραν απο πισω βριζοντας τους .Αυτο δε θα το δειξει κανενα καναλι γιατι απλα ειναι φτιαγμενο οσο δεν παει ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Επιπεδο κουκουτσι του καμεραμαν και σχολιαστων, επιπεδο κουκουτσι και των λαθραιων μικρο-πωλητων επιπεδο κουκουτσι και απο μενα που καθομαι και γραφω κυριακατικα.

Ολοι οι ΚΟΥΚΟΥΤΣΟΜΥΑΛΟΙ μαζεμενοι εδω !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μηπως καποιοι πειραχτηκαν επειδη οι μαυροι πουλανε την πραματια στις πραγματκες τιμες ?? ολα αυτα τα τσαντακια πορτοφολια κλπ που πουλιουνται στις βιτρινες της Ερμου ( μειντ ιν ταιβαν, τσαινα , πακισταν κλπ) με καπελο??? ποιος κλεβει ποιον τελικα ? και που ειναι η απατη ??

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μηπως καποιοι πειραχτηκαν επειδη οι μαυροι πουλανε την πραματια στις πραγματκες τιμες ?? ολα αυτα τα τσαντακια πορτοφολια κλπ που πουλιουνται στις βιτρινες της Ερμου ( μειντ ιν ταιβαν, τσαινα , πακισταν κλπ) με καπελο??? ποιος κλεβει ποιον τελικα ? και που ειναι η απατη ??

ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα τωρα.....

Επισκέπτης
Κάποιοι εδώ μέσα είστε πράγματι χαμπουργκεροαναθρεμμένοι ελβετόψυχοι Νεοελληναράδες.
Αυτοί πού εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, πουλάνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τό εμπόρευμά τους κι εσείς ασχολείσθε με τά άν και κατά πόσο ήταν προσχεδιασμένο τό γεγονός τού ξεκουμπίσματος τών πολλαπλά παράνομων, την ομάδα αίματος τού τραυματισμένου, το εβδομηντάχρονο θύμα κ.ο.κ.

Οταν τό δάχτυλο δείχνει τό φεγγάρι ο ηλίθιος κυττάζει τό δάχτυλο!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
δεν ειναι ισοπεδωση φιλε μου ... ο καυγας ειναι για το μεροκαματο.... δεν μπορει ο επιχειρηματιας που πληρωνει ενοικια και υπαλληλους, φορους και τεβε να δεχθει οτι ο ξυπολητος του τρωει την πελατεια... ομως σκεφτηκε τι καπελα βαζουν στα "μειντ ιν τριτες χωρες" επωνμα προιοντα ?
οσο για την αναφορα σε αλλες χωρες , το ιδιο σκηνικο υπαρχει παντου, και στο παρισι , και στο λονδινο τα εχουμε δει ολοι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom