Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Kαι εσυ εχει δικιο Παθιαρη μου...Να φυγουν απο το κεντρο της Αθηνας, απλα που να τους πανε ?
Αφου δεν εχουν χαρτια, τους πιανει η Αστυνομια και τους ρωτανε "απο που εισαι ?"..Και συνηθως απαντανε οτι ειναι Πακιστοι-Αβγανοι-Κουρδοι και ζητανε πολιτικο ασυλο..

Μπερδεμα μεγαλο αδελφε..Απο την στιγμη που πατησουν στην Ελλαδα, το παιχνιδι τελειωνει.

Αυτα..

τουλάχιστον φτιάξτε αξιοπρεπή πατάρια και φέρτε αξιόλογα μουνιά σε στρίπ!Και ας είναι και από το πακιστάν-ιράν κλπ...priva rai και πάνω....Δεν αντέχουμε άλλο αυτή τη μαλακία που δέρνει το κωλομπαριστάν

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ξερεις πως τους αποκαλουσαν??

Τα χριστιανα αδερφια απο την μακρινη ανατολικη ευρωπη?

Μπορω να συνεχισω για πολυ ακομη... Φανταζομαι ανεπτυξαν και φιλικους δεσμους και αποψεις με τις εκει ακροδεξιες οργανωσεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ολοι λετα για τους ελληνες του εξωτερικου!
ΠΗΓΑΝ Ν-Α  ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ
και οχι να βγενουν για πιατσα και να κλεβουν

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα χρυσα εργατικα χερια? Οι καλυτεροτεροι τιμιοτεροι δουλευταραδες? Τα θεληματικα μελαμψα αγορια? Οι ευεργετες της αμερικης?

Διεθνιστακο,στα μεγαλυτερα πανεπιστημια της usa διδασκουν Ελληνες καθηγητες και στα καλυτερα νοσοκομεια επισης..αλλα κι αυτο μαλλον δε σου λεει τιποτα.. :think:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Διεθνιστακο,στα μεγαλυτερα πανεπιστημια της usa διδασκουν Ελληνες καθηγητες και στα καλυτερα νοσοκομεια επισης..αλλα κι αυτο μαλλον δε σου λεει τιποτα.. :think:

το διεθνιστακο μην το λες σαν προσβολη.

Αυτοι οι ελληνες που μου λες πως μορφωθηκαν? Μηπως καποιο συστημα τους μετετρεψε απο εργατοτεχνιτες  :jerking: σε καθηγητες γιατρους κλπ?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα τι συγκρίνεις ρε φίλε.
πάμε καλά?
Τουλάχιστον για τους δικούς μας η ανθρώπινη ζωή είχε μια αξία...
Δες τα τελευταία χρόνια τι απόβρασμα μαζεύτηκε στην Ελλάδα...
Έχουν απο 5 καλασνικοφ και 10 χειρ/δες στη τσέπη.
Φτάνει αυτή η καραμέλα με τους Έλληνες που πήγαν στο εξωτερικό.
Έχω 3 αδέρφια του πατέρα μου έξω και ξέρω και πως πήγαν και τι έκαναν.
Αρα ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι.Οι μαυροι που πουλανε πραγματα στην Αθηνα δεν ειναι πανω απο 40-50.Και δεν φταινε αυτοι που βρισκονται εδω αλλα αυτοι που ανοιξαν τα συνορα και τους υποσχεθηκαν την γη της επαγγελιας.Και κατι αλλο. Πηγαινε στο Παρισι να δεις ποσες χιλιαδες μαυροι δουλευουν και εχουν ενσωματωθει εκει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρα ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι.Οι μαυροι που πουλανε πραγματα στην Αθηνα δεν ειναι πανω απο 40-50.Και δεν φταινε αυτοι που βρισκονται εδω αλλα αυτοι που ανοιξαν τα συνορα και τους υποσχεθηκαν την γη της επαγγελιας.Και κατι αλλο. Πηγαινε στο Παρισι να δεις ποσες χιλιαδες μαυροι δουλευουν και εχουν ενσωματωθει εκει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Μη του τα λες αυτα γιατι θα τα δει και θα παθει κανα σοκ. Πες του καλυτερα για τους σωβινιστες γαλλους που δεν θελουν να μιλανε αγγλικα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιμενω. Ξερεις πως αποκαλουσαν τους πρωτους Ελληνες που πηγαν στην Αμερικη?

Επισκέπτης
Ακρομεσο δεξία/αριστερά συμφωνούνε στο ότι ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ πάντως!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι υπερασπιζεστε μερικοι ρε πουστη μου?

Η μηπως νομιζετε πως με το αντιρατσιστικο προφιλ που πρεσβευετε, κερδιζετε κατι?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το μονο σιγουρο,..... ειναι οτι ο Ελληνικος λαος, πρεπει να διατηρησει την αυτοσυγκρατηση και την ψυχραιμια του...και να μην μπει........ σε διαδικασιες αλλες!!!!!!!!!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε να φυγουν να πανε σπιτι τους αλλα στο βιντεο οι κακοι της υποθεσης ηταν οι ελληνες...Οκ τους εδιωξαν,πο εκει και περα γιατι να τους κυνηγουν επι 7 με 8 λεπτα;

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το διεθνιστακο μην το λες σαν προσβολη.

Αυτοι οι ελληνες που μου λες πως μορφωθηκαν? Μηπως καποιο συστημα τους μετετρεψε απο εργατοτεχνιτες  :jerking: σε καθηγητες γιατρους κλπ?

καλα κρασια...Μη σκεφτεσαι σαν κι αυτους που υποστηριζεις..Οι φιλοι σου οι χιμπατχηδες που διεπρεψαν(που αναλογικα σ'αυτες τις χωρες ειναι πολλοι περισσοτεροι)και μας διεφυγε??Στα αθληματα με τα αναβολικα της Νικε και μετα απο λιγα χρονια παπαλα????..μαλλον ειδικευονται μονο στην αναρχη ζωη στις ληστειες και στους φονους)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καλα εσυ εισαι γνωστος παρωπιδας....
ναι το συστημα τους πηρε τους εργατοτεχνιτες και τους εκανε ιατρους! Ειναι το αμερικαν ντρημ που λενε!
Πηγαινε στο Παρισι να δεις ποσες χιλιαδες μαυροι δουλευουν και εχουν ενσωματωθει εκει.
γερος ανθρωπος και λες ψεμματα? ντροπη!

ποιοι ειναι οι μαυροι στη Γαλλια? μεταναστες? ή πρωην κατοικοι των Γαλλικων αποικιων στην Αφρικη?

και αφου εχουνε ενσωματωθει τοοοοσο καλα που μας λες, ποιος ο λογος για τα προπερσυνα επεισοδεια στα προαστια του παρισιου ε?

ρε δε ντρεπεστε λιγο! διεθνιστες του κωλου! ψευτες!

σαλτα και γαμηθειτε με κανα νιγηριανο να γουσταρετε λουγκρες!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχησαμε τα off topic παλη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Εννοείται ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.
Αλλά ξαναλέω ότι μαζεύτηκαν στην Ελλάδα οι χειρότεροι κακοποιοί.
Δεν άκουσα ποτέ για Ελληνική μαφία στο εξωτερικό.
Ιταλική, Αλβανική έχω υπόψιν μου.
Μέχρι και την Γεωργιανή μαφία που εξάρθρωσαν σε Ισπανία και Γαλλία, στην Ελλάδα έψαχναν τον αρχηγό.
Στο ξέφραγο αμπέλι, στο μπουρδέλο της Ευρώπης
Τι λέμε τωρα...
Αυτή η υπεράσπιση κάθε αλλοδαπού ότι κι αν είναι με το πρόσχημα της αδελφοσύνης και της φιλίας έχει καταντήσει πια αηδία....

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
καλα εσυ εισαι γνωστος παρωπιδας....
ναι το συστημα τους πηρε τους εργατοτεχνιτες και τους εκανε ιατρους! Ειναι το αμερικαν ντρημ που λενε!

Τοτε για πες μου εσυ πως ενσωματοθηκαν οι ελληνες της αμερικης... αφου  εγω ειμαι παρωπιδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom