Νέα

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού..!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ φίλε...
Αναρωτιέμαι πως μπορούμε να εκφράζουμε την οργή μας για την παραβατική συμπεριφορά των μαύρων μικροπωλητών, όταν σε αυτή τη χώρα μας φαίνονται πλέον "φυσιολογικές" οι τεράστιες απάτες και το μεγάλο φαγοπότι των εκάστοτε κυβερνώντων...

Είναι από κουτό έως ύποπτο να εξαντλούμε την αντίδρασή μας απέναντι στους φουκαριάρηδες που παλεύουν για την επιβίωση, αντί να λιθοβολούμε όλους αυτούς που τους άνοιξαν τις πόρτες, παραβιάζοντας την όποια κοινωνική συνοχή...
Και αν οι μαυρούκοι δίνουν το πάτημα να τους κατηγορήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε και το τι παραδείγματα παραβατικής συμπεριφοράς δίνουμε εμείς οι ντόπιοι...
Στο μπουρδέλο συμπεριφερόμαστε όχι σαν να πάμε στην εκκλησία αλλά σαν να πάμε σε μπουρδέλο...
Τελικα ειμαστε ενα μπουρδελο και αυτοι που μας κυβερνανε ειναι οι νταβαδες μας. Μας βαζουν να γαμιομαστε και μας περνουν την εισπραξη. Και αν παμε να πουμε καμμια κουβεντα μας αρχιζουν και στις μπατσες. Αλλα εμεις εκει...κολλημενοι πανω τους, μαζοχες. :s&m_3: :s&m_3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
την ελληνικη μαφια η τα εθνικια με τις γαλανολευκες??   :grin: :grin:

τους αλβανορωσσοπόντιους που γνώρισα από κοντά........
με σας χρόνια γελούσα κουραμπιεδάκια μου.... μ αυτούς εκλασα ολίγον μέντες το παραδέχομαι....
κλάψε έρχεται η ώρα σου............

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού

Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)
Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες.
Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα...

[URL unfurl="true"]http://peripatris.blogspot.com/2010/04/blog-post_5853.html[/url]

απλα δειτε το ολο το βιντεο μεχρι τελους.....δεν θα παιξει σε κανενα ελληνικο καναλι... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

υ.γ   υποψιν δεν αργει να φουντωσει καποιο τετοιο σκηνικο με απροβλεπτες συνεπειες....!!!!!
ΑΝΤΕ ρε τους μαλακες
με τα μαυρελια τα βαλανε που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα
ΜΑΦΙΑ ΜΑΦΙΑ φωναζει ο πουτανοβλαχος ο αλλος
η μαφια σου πηδαει την γυναικα και την οικογενεια βρε παπαρα
και ο αλλος ο κωλογερος τι θελει να το παιξει κοναν....
ακου μαφια λεει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο αυτόφωρο να δεις που καρπαζώνουν κάτι 15χρονα ινδοπακιστάνια και χασκογελάνε αναμεταξύ τους.....
και μετά μόλις δουν το καλάσνικοφ του μπερίσα κρύβονται πίσω από τα περιπολικά....
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααα

ναι ναι οπως τα λες ναι ειπε ο γιατρος οτι φανταζεται το παιδι... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αν ειναι να εθεις για τρυγο τον Αυγουστο σου υποσχομε να μην παρω Αφγανους εργατες φετος. Ερχεσε ?

Αναθεμα και αν καταλαβαινει τι ειναι ο τρυγος
 και αν μπεις στον κοπο να του ξηγησεις του μαλακα,θα γινει καπνος
 απο την τρεχαλα
 Να κουραστει το αγορι μας;

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Διασταυρωμένο τύπε? :2funny:
ΡΕ πεδια στην ερμου τουσ κανανε μαρσ οχι στην τρουμπα η μανιατικα η καλλιθεα ΗΜΑΡΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΡΤΡΕΛΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τους αλβανορωσσοπόντιους που γνώρισα από κοντά........
με σας χρόνια γελούσα κουραμπιεδάκια μου.... μ αυτούς εκλασα ολίγον μέντες το παραδέχομαι....
κλάψε έρχεται η ώρα σου............

ωστε ναι??? εκλασες μεντες και τρεχαλα μετα? :grin: :grin: το παπορι που λες?  εγω οπως βλεπεις ειμαι ακομα εδω..

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φασιστακια και αναρχοαριστερους σας εχω σιχαθει πραγματικα!  δε μπορειτε να δειτε τιποτα παραπερα απο το δογματικο τροπο σκεψης που εχετε υιοθετησει :idiot: η ακομα χειροτερα σας εχουν φυτεψει στο κεφαλι σας μεσω της χειραγωγησης :jerking:  ποτε δε θα μπορεσετε να σκεφτητε ελευθερα και σωστα              γιατι  ως γνωστον    οποιος συλλογατε ελευθερα, συλλογατε σωστα   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωστε ναι??? εκλασες μεντες και τρεχαλα μετα? :grin: :grin: το παπορι που λες?  εγω οπως βλεπεις ειμαι ακομα εδω..

παρέα με αλβανορωσσοποντιους έχεις κάνει με τις ιδέες που έχεις;
γιατί καλησπέρα καληνύχτα σε κόβω νούμερο...
ααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως από ότι είδα το περιστατκό δεν αναφέρετε στο site παρά μόνο σε διάφορα ανώνυμα ''πατριωτικά'' blogs!!! :rolleyes:

Δεν είπαμε ότι το κάναν χρυσαυγίτες..
Έχουμε περάσει σε άλλα επίπεδα. Τώρα κάνουμε κουβέντα με τον sbl και τον tsouxtero..

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο αυτόφωρο να δεις που καρπαζώνουν κάτι 15χρονα ινδοπακιστάνια και χασκογελάνε αναμεταξύ τους.....
και μετά μόλις δουν το καλάσνικοφ του μπερίσα κρύβονται πίσω από τα περιπολικά....
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααα

πρεπει να εχεις τραβηξει μεγαλο λουκι απο μπατσο εσυ..... :s&m_3:

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ααααααααχαχαχχααχαχαχαααααα άμα γνωρίσει την αλβανική μαφία από κοντά και φωνάξει αστυνομία ούτε τα δόντια του δε θα βρουν οι δικοί του........
ετσι ε???? αχα!!! μαλιστα!!  για δοκιμασε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρεπει να εχεις τραβηξει μεγαλο λουκι απο μπατσο εσυ..... :s&m_3:

ναι όπως τα λες είναι....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
κάθε μέρα στο αυτόφωρο ήμανε...
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα  ρε ηλίθιοι συνεχίστε να με διασκεδάζετε......

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ααααααααχαχαχχααχαχαχαααααα άμα γνωρίσει την αλβανική μαφία από κοντά και φωνάξει αστυνομία ούτε τα δόντια του δε θα βρουν οι δικοί του........
ρε συ σε ρωτησα κατι ρε
γιατι δεν απαντησες
ειναι υψιστης σημασιας ζητημα

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παρέα με αλβανορωσσοποντιους έχεις κάνει με τις ιδέες που έχεις;
γιατί καλησπέρα καληνύχτα σε κόβω νούμερο...
ααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα
κοιτα αλλαξοκωλιες εγω δεν κανω...αλλα ξυλο εχω δωσει πολυ λεμε  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι ε???? αχα!!! μαλιστα!!  για δοκιμασε
εγώ; εσύ πρέπει να δοκιμάσεις εγώ είμαι με το μέρος τους........
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα ρε κάτι ηλίθιους που έχει η ακροδεξιά...
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαααα

tsouxteros

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι όπως τα λες είναι....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
κάθε μέρα στο αυτόφωρο ήμανε...
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα  ρε ηλίθιοι συνεχίστε να με διασκεδάζετε......

αστα αυτοφωρα... πρεπει να εχεις φαει απο συγκεκριμενο μεγαλο στυλιαρι εσυ....

Επισκέπτης
Δεν είπαμε ότι το κάναν χρυσαυγίτες..
Έχουμε περάσει σε άλλα επίπεδα. Τώρα κάνουμε κουβέντα με τον sbl και τον tsouxtero..
Απλά λέω ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη επώνυμη πηγή όπου βρίσκεται η είδηση για να ξέρεις ακριβώς τι και πως.

Συνεχίστε να φιλοσοφείτε!!! :cheesy:

Πάντως είμαι σίγουρος ότι και τα γραφεία της Χ.Α. αλλοδαποί εργάτες τα επισκεύασαν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom