ναι ρε φρανκ, γι αυτό τις πληρώνω για να συζητήσουμε περί ηθικής και επαγγέλματος
μου περισσεύουν κατοστάρικά...
αλήθεια θες απάντηση?
άντε για να μη γεμίσω σελίδες - ούτε έχω όρεξη - θα σου απαντήσω σε λίγες σειρές.
φρανκ, θεωρώντας ότι όλα όσα γράφει η κοπέλα στο νήμα ειναι πραγματικά, δλδ ούτε τρολάρισμα ούτε τρόπος προσέγγισης πελατών από κάποια που ήδη ασκεί το σπορ, κι αφού ψάχνεται και δεν είναι σίγουρη και δεν το έχει ξανακάνει (υποθέτουμε ξαναλέω ότι έτσι είναι) εγώ είμαι υποχρεωμένος να πω αυτό που θεωρώ σωστό για ένα κορίτσι στα 21 (όπως λέει).
δεν θα ήθελα να κάνει το επάγγελμα η μάνα μου, η αδε΄φή μου , η κόρη μου, δεν θα το ήθελα και για αυτήν. κι ας μην την γνωρίζω. κι αυτό είναι που της λέω.
από την άλλη, κι αντίθετα με τις μαλακίες που υποννοείς και λες, δεν ζω στον άρη. όύτε είμαι άγιος (σόρρυ άγιε πιο πάνω) ούτε ο λευκός ιππότης.
με τις κοπέλες που ήδη έχουν πάρει τις αποφάσεις τους κάνω τη "συναλλαγή" μου. δεν τις κατηγορώ, δεν τις προσβάλω ποτέ, δεν τις θεωρώ πουτάνες με την κακή έννοια, τους συμπεριφέρομαι ως επαγγελματίες γυναίκες που παρέχουν υπηρεσίες πληρωμένου σεξ.
σε κάποια νέα κοπέλα όμως που θα με ρωτήσω θα πω αυτό που πιστεύω.
μείνε μακρυά από το χώρο.
αν δεν καταλαβαίνεις τη σκέψη μου δεν πειράζει. και δεν με νοιάζει...