baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
ποσο πληρωνεις το κιλο?Μια χαρά κορμί έχεις
ποσο πληρωνεις το κιλο?Μια χαρά κορμί έχεις
μαγκια,κλανια και λογια νταβατζακου απο πισω,για οποιον δεν καταλαβε....δεν προκειται να κατσω να σε πεισω για το αν ειμαι ομορφη ή όχι, να μάθεις να είσαι ευγενικός και με τις κοπέλες αυτου του επαγγέλματος, δεν σου χρωστάνε κάτι, ούτε θα μιλάς και θα κρίνεις αβέρτα δεν είσαι νταβάς ούτε έχεις κάποια εξουσία.
Αν είναι να μπω στη δουλειά και να έχω να αντιμετωπιζω και ποσο μαλλον να με ακουμπανε τυποι σαν εσενα αστο δε θα παρω
α χαχαχα!!!!!ποσο πληρωνεις το κιλο?
Εχω μια ιδέα, θα μου δείνεις ποσοστό να φοβάμαι εγώ, όσο ποιο πολυ φοβάσαι τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό ))))))))))))))Όχι δεν έχω προχωρήσει σε κάτι τέτοιο ακόμη το σκέφτομαι, το ψιλοφοβαμαι
Δηλαδή προτιμάς αλβανά και Ρωσσίδες ?Αμα εισαι ξινη κ ελεεινιδα τοτε παρε ποδι
Βρε καλα τα λέει απλά μπορεί εσύ να μην εχεις σχέσ ηκαι να μην κατααβαίνεις τι εννοείΓιατί ρε μάγκα ζήλεψες που πήρα κοπλιμεντο; Έλα Χριστέ και μπουκωνε με τον κάθε τρελό
Από αυτούς τους μάγκες όμως θα βγάζεις το ψωμάκι σου..... , οπότε με το μαλακό για αρχήΓιατί ρε μάγκα ζήλεψες που πήρα κοπλιμεντο; Έλα Χριστέ και μπουκωνε με τον κάθε τρελό
Εγώ πάντως έμπαινα .... Μου αρέσουν αυτές οι καμπύλεςΕίμαι 1.63 57 κιλά και θα ήθελα πολύ αυτήν την εμπειρία. Με αγχωνει όσο να ναι το θέμα ασφάλειας και το κατά πόσονομιμο είναι όλο αυτό. Έχω ακούσει διάφορα δυστυχώς
Παιδιά για εμάς που θέλουμε να ξεκινήσουμε το άθλημα ως ανεξάρτητες έχετε κάποια πρόταση πώς να ξεκινήσουμε;
Είμαι 21 και καινούρια στον χώρο
Σταθερή αξία ο Άγιος!!!Εν πρώτοις πρέπει να δίνετε κώλο!
Τα υπόλοιπα έπονται.
Κλασικη Ελε-ι-νιδα ...
Πηγε να γινει πουτανα
και συμπεριφερεται σαν γκομενα
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας ? ...!
άλλος ένας πουστης που θέλει να μαζέψει τηλέφωνα και φωτό από ψωλες μελών...Παιδιά για εμάς που θέλουμε να ξεκινήσουμε το άθλημα ως ανεξάρτητες έχετε κάποια πρόταση πώς να ξεκινήσουμε;
Είμαι 21 και καινούρια στον χώρο