Νέα

Σκέφτομαι να πηδήξω την κουμπάρα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πάντα όρθιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Όλοι σκεφτόμαστε να πηδήξουμε την κουμπάρα μας γιατί βλέπουμε μια ματιά που μας έριξε ένα σκύψιμο που έκανε μπροστά μας ίσως κ εσκεμμένα αλλα δεν νομίζω να θέλουν να πηδηχτουν μαζί μας

OP
OP
Π
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
192
Πόντοι
1
Γιατί σου έχει εμπιστοσύνη τυπε σε έχει για δροσερό ;

γιατί είμαι τίμιος ρε μπινέ
στο πιάτο μου το έδωσε κι ε΄γω όπως βλέπεις το σκέφτομαι
και μάλιστα πήρα και τη βοήθεια του κοινού

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Τι εγινε τελικα ;
Γαμησε ;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω

τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
Αν είσαι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες .... πήδα την.
Ωστόσο να έχεις στο μυαλό σου ότι ΤΙΠΟΤΑ δε μένει κρυφό. Δική σου η απόφαση.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εγω θα την γαμουσα παντως...

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω

τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?

Παίκτη μην το κάνεις.

Αν πίσω από την κουμπαριά κρύβεται μια πραγματική φιλία με τον κουμπάρο σου, δεν θα το κάνεις.

Καταλαβαίνω ότι σε καυλώνει, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει με άπειρες κοπέλες εκεί έξω. Φυσικά αυτή την έχεις μέσα στα πόδια σου «διαθέσιμη».

Οι δύσκολες αποφάσεις είναι αυτές που μας καθορίζουν και όχι αυτές που παίρνονται με την ευκολία της καύλας.

Αν τελικά την πηδήξεις, περιμένουμε το επόμενο σου θρεντ.

Mister Agouri

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Like
5
Πόντοι
0
Παίκτη μην το κάνεις.

Αν πίσω από την κουμπαριά κρύβεται μια πραγματική φιλία με τον κουμπάρο σου, δεν θα το κάνεις.

Καταλαβαίνω ότι σε καυλώνει, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει με άπειρες κοπέλες εκεί έξω. Φυσικά αυτή την έχεις μέσα στα πόδια σου «διαθέσιμη».

Οι δύσκολες αποφάσεις είναι αυτές που μας καθορίζουν και όχι αυτές που παίρνονται με την ευκολία της καύλας.

Αν τελικά την πηδήξεις, περιμένουμε το επόμενο σου θρεντ.
Τα είπε όλα εδώ ο μετρ.

Η ερώτηση δεν είναι αν πρέπει να το κάνεις η όχι.
Η ερώτηση είναι αν η αυτοπειθαρχία σου σου επιτρέπει να το κάνεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
όντως ξεσηκωτικό
είχε όμως ειρηνική κατάληξη; :confused:
Δεν πηρε κανεις πρεφα
Ηταν το ενοχο μυστικο μας
Για κανα χρονο γαμουσα και τις δυο φιλες και μαλιστα η φιλη της κοπελας μου μου εκανε τελειωτικη πιπα και τα καταπινε.
Και με τις δυο πηγαινα ακαποτα κι εριχνα κρεμπιεδες στη φιλη.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Τα είπε όλα εδώ ο μετρ.

Η ερώτηση δεν είναι αν πρέπει να το κάνεις η όχι.
Η ερώτηση είναι αν η αυτοπειθαρχία σου σου επιτρέπει να το κάνεις.

Μάλλον ξεσκίζεται ήδη με την κουμπαρά :sunglasses:

B1gshark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Είχε γράψει κάποιος αν επιλέγουμε εμείς την γκόμενα που θα γαμήσουμε ή μας επιλέγει αυτή.

Στην περίπτωση της κουμπάρας μου, αυτή επέλεξε εμένα.
Ήταν από τον εργασιακό χώρο, μόλις έκανα το παιδί, ήρθε από μόνη της " θέλω να σου το βαφτίσω εγώ! "
Μήνυμα ελήφθη
Ακόμα θυμάμαι το χάζεμα που είχα φάει γιατί ήταν σαν μοντέλο στα 35-40, η Σάρον Στόουν όπως την έλεγαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
Ήταν και η πρώτη που με μύησε στην μοιχεία. ήταν και φιλότεχνη και διαβαστερή, αυτή έλεγε:
Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι δηλαδή ΚΑΜΥ και τέτοια.
Εμένα μου άρεσαν τότε αυτά γιατι η γυναίκα μου από τέχνη και διάβασμα ήξερε μόνο το ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ της Άντζελας, και το μόνο βιβλίο που έφερε στο σπίτι ήταν ένας ονειροκρίτης.

Αχ η κουμπαρούλα μου να την έχει ο Θεός καλά, αποκούμπι μου και πάντα σύμβουλος και προστατιδα, αυτή με έμαθε ότι δεν πρέπει να ερωτευόμαστε όποια γαμάμε, και πολλά άλλα πράγματα.
Σωστός ο παίκτης...... μάγκες καλησπέρα αν και νέο μέλος εδώ μέσα... είπα να μοιραστώ και εγώ τη φάση... Η κουμπάρα π με πάντρεψε και βάφτισε τ μικρό κολλητή φίλη της γυναίκας μου κανα 2 χρόνια πριν με ψιλό γυροφέρνε τα είχε και με έναν γνωστό μ τεσπα ήμουν στο ίδιο δίλημμα εντωμεταξύ ωραίο μουνι έτσι λατινα η Πουτανα... έρεε ένα βράδυ της λέω έλα να σε βγάλω βόλτα είχα και ένα σπίτι εξοχικό για πάρτυ μ της λέω πάμε και από εκεί εεε αφού δεν είχε ενδοιασμούς και είπε αμέσως το Ναι λέω οκ θέλει πουτσα.... μην τα λέω πολλά κανα χρόνο τώρα την έχω ταράξει στη πουτσα.... έρχεται σπίτι μ και με την πρώτη ευκαιρία μ πιάνει το πούτσο... Όταν μιλάμε ότι η τύπισσα θέλει να τη γάμαω από όλες της τρύπες και κάθε φορά να την χύνω σε διαφορετική... μια τα 9ινει μια κολο μια μουνι τεσπα Ενοειτε και ακαποτα.... Παρένθεση λες επειδή δεν λείπει τίποτα στη γυναίκα μ από τη ζήλια της να γαμιεται σαν πουτανα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και εγω σκεφτομαι να πηδηξω την γυναικα μου. :confused: Λογω καραντινας δεν εχω αλλη επιλογη. Γνωμη σας.
Να το βγάλεις από το μυαλό σου ανώμαλε. Μετά από τόσα χρόνια συγγενείς εξ αγχιστείας ειναι σαν συγγενείς εξ αίματος. Αιμομειχτης θα γίνεις;;;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.919
Πόντοι
9.931
Τύποι ξημερώνει Κυριακή, βαλτε φωτιά στα κυριακάτικα θέματα :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories