Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Οταν μιλαμε για γυναικες η προταση αυτη ειναι παντελως ακυρη“ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη”
Οταν μιλαμε για γυναικες η προταση αυτη ειναι παντελως ακυρη“ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη”
Μήπως το έκανε και τώρα έχει τύψεις;
Γιατί σου έχει εμπιστοσύνη τυπε σε έχει για δροσερό ;
Θα προκόψεις και εσύ ...γιατί είμαι τίμιος ρε μπινέ
στο πιάτο μου το έδωσε κι ε΄γω όπως βλέπεις το σκέφτομαι
και μάλιστα πήρα και τη βοήθεια του κοινού
Αν είσαι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες .... πήδα την.έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια
μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω
τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια
μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω
τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
Θα ανοίξει νήμα τότε ο κουμπάρος!Τι εγινε τελικα ;
Γαμησε ;
Τα είπε όλα εδώ ο μετρ.Παίκτη μην το κάνεις.
Αν πίσω από την κουμπαριά κρύβεται μια πραγματική φιλία με τον κουμπάρο σου, δεν θα το κάνεις.
Καταλαβαίνω ότι σε καυλώνει, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει με άπειρες κοπέλες εκεί έξω. Φυσικά αυτή την έχεις μέσα στα πόδια σου «διαθέσιμη».
Οι δύσκολες αποφάσεις είναι αυτές που μας καθορίζουν και όχι αυτές που παίρνονται με την ευκολία της καύλας.
Αν τελικά την πηδήξεις, περιμένουμε το επόμενο σου θρεντ.
Δεν πηρε κανεις πρεφαόντως ξεσηκωτικό
είχε όμως ειρηνική κατάληξη;
Τα είπε όλα εδώ ο μετρ.
Η ερώτηση δεν είναι αν πρέπει να το κάνεις η όχι.
Η ερώτηση είναι αν η αυτοπειθαρχία σου σου επιτρέπει να το κάνεις.
Σωστός ο παίκτης...... μάγκες καλησπέρα αν και νέο μέλος εδώ μέσα... είπα να μοιραστώ και εγώ τη φάση... Η κουμπάρα π με πάντρεψε και βάφτισε τ μικρό κολλητή φίλη της γυναίκας μου κανα 2 χρόνια πριν με ψιλό γυροφέρνε τα είχε και με έναν γνωστό μ τεσπα ήμουν στο ίδιο δίλημμα εντωμεταξύ ωραίο μουνι έτσι λατινα η Πουτανα... έρεε ένα βράδυ της λέω έλα να σε βγάλω βόλτα είχα και ένα σπίτι εξοχικό για πάρτυ μ της λέω πάμε και από εκεί εεε αφού δεν είχε ενδοιασμούς και είπε αμέσως το Ναι λέω οκ θέλει πουτσα.... μην τα λέω πολλά κανα χρόνο τώρα την έχω ταράξει στη πουτσα.... έρχεται σπίτι μ και με την πρώτη ευκαιρία μ πιάνει το πούτσο... Όταν μιλάμε ότι η τύπισσα θέλει να τη γάμαω από όλες της τρύπες και κάθε φορά να την χύνω σε διαφορετική... μια τα 9ινει μια κολο μια μουνι τεσπα Ενοειτε και ακαποτα.... Παρένθεση λες επειδή δεν λείπει τίποτα στη γυναίκα μ από τη ζήλια της να γαμιεται σαν πουτανα?Είχε γράψει κάποιος αν επιλέγουμε εμείς την γκόμενα που θα γαμήσουμε ή μας επιλέγει αυτή.
Στην περίπτωση της κουμπάρας μου, αυτή επέλεξε εμένα.
Ήταν από τον εργασιακό χώρο, μόλις έκανα το παιδί, ήρθε από μόνη της " θέλω να σου το βαφτίσω εγώ! "
Μήνυμα ελήφθη
Ακόμα θυμάμαι το χάζεμα που είχα φάει γιατί ήταν σαν μοντέλο στα 35-40, η Σάρον Στόουν όπως την έλεγαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
Ήταν και η πρώτη που με μύησε στην μοιχεία. ήταν και φιλότεχνη και διαβαστερή, αυτή έλεγε:
Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι δηλαδή ΚΑΜΥ και τέτοια.
Εμένα μου άρεσαν τότε αυτά γιατι η γυναίκα μου από τέχνη και διάβασμα ήξερε μόνο το ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ της Άντζελας, και το μόνο βιβλίο που έφερε στο σπίτι ήταν ένας ονειροκρίτης.
Αχ η κουμπαρούλα μου να την έχει ο Θεός καλά, αποκούμπι μου και πάντα σύμβουλος και προστατιδα, αυτή με έμαθε ότι δεν πρέπει να ερωτευόμαστε όποια γαμάμε, και πολλά άλλα πράγματα.
Θυσιαζεσαι γερο μου!!!Και εγω σκεφτομαι να πηδηξω την γυναικα μου. Λογω καραντινας δεν εχω αλλη επιλογη. Γνωμη σας.
Να το βγάλεις από το μυαλό σου ανώμαλε. Μετά από τόσα χρόνια συγγενείς εξ αγχιστείας ειναι σαν συγγενείς εξ αίματος. Αιμομειχτης θα γίνεις;;;;Και εγω σκεφτομαι να πηδηξω την γυναικα μου. Λογω καραντινας δεν εχω αλλη επιλογη. Γνωμη σας.