raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.779
- Πόντοι
- 5.006
εσυ δεν πηδας την κουμπαρα σου...Με τον τυπο εχω τυπικες σχεσεις
μηπως ομως ο κουμπαρος πηδαει την κουμπαρα του?
εσυ δεν πηδας την κουμπαρα σου...Με τον τυπο εχω τυπικες σχεσεις
ολα παιζουν φιλε μου σε αυτη την πραγματικοτιτα που ζουμε [οπως στα μπουρδελα καποιος πηδαγε πριν αυτη που πηδας εσυ τωρα και καποιος θα την πηδαει μετα.εσυ δεν πηδας την κουμπαρα σου...
μηπως ομως ο κουμπαρος πηδαει την κουμπαρα του?
Το θέμα δεν είναι να ζήσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να καθίσειςΤύπε αύριο είναι το ματς με τον Ακίμ
Θα ανεβασω κριτική αν ζήσω
Δεν ανεβάζεις φωτο να πουμε τη γνωμη μας για την κουμπαρα? Μηπως μπουμε εμειςέχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια
μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω
τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
Μήπως το έκανε και τώρα έχει τύψεις;Και το ρωτάς;;;; Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει!!!!!
Ρε φίλε αν όπως έχεις γράψει, 1) από τον κουμπάρο δεν κινδυνεύεις και 2) έχεις τυπικές σχέσεις μαζί του, τότε τι σε προβληματίζει στο να την πηδήξεις;έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
τι λέτε?
Πες μας και εμας, τι ανθρωπος βλεπεις να ειναι;
αργεις κουμπαρε.παιξε μπαλα.έχει ωραίο,σφιχτό κώλο
Εισαι τοσο τυχερος;Αντι να εκτιθεσαι εσυ εκτιθεται αυτη;Εχει τεστοστερονη μπολικη ...δειξε και εσυ την δικια σου!Με την ευχη μου...δε την βρήκα εγώ τύπε
αυτήν μου την πέφτει
Γιατί σου έχει εμπιστοσύνη τυπε σε έχει για δροσερό ;έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
τι λέτε?
Μάγκες το ωραιότερο γαμήσι είναι το παράνομο και το χαρακτηριζόμενο ως κοινωνικά απαράδεκτο.
Προσωπικά το πιο εξτρίμ που έχω κάνει είναι να γαμήσω σε διακοπές τη φίλη της τότε κοπέλας μου. Είχαμε πάει διακοπές τετράδα 2 ζευγαράκια.Μιλάμε ακόμη θυμάμαι μέχρι που πετάχτηκαν τα χύσια μου.
Μείναμε μόνοι για μισή ώρα κι έγινε το κακό.
Βέβαια επαιζαν ματιές συνέχεια μεταξύ μας όταν βγαίναμε κτλ