Νέα

Σκέφτομαι να πηδήξω την κουμπάρα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα πάντα όρθιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292
Επόμενο θέμα πήδηξα την κουμπάρα μου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε εμενα θα ακους σε τετοια θεματα...

δες της το μουνι στα χερια βαρα ωοθηκες μεχρι να κλαψει

αμα στραβωσει και σας κανουν τσακωτους χεστην την και την κουμπαρια τουλαχιστον φανηκε καπου χρησιμη :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
τυπε εμενα θα ακους σε τετοια θεματα...

δες της το μουνι στα χερια βαρα ωοθηκες μεχρι να κλαψει

αμα στραβωσει και σας κανουν τσακωτους χεστην την και την κουμπαρια τουλαχιστον φανηκε καπου χρησιμη :coffee:
Ειδικά αν του βγήκε κούκος-αηδόνι το κουμπαριλίκι καιρός να κάνει απόσβεση. :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ειδικά αν του βγήκε κούκος-αηδόνι το κουμπαριλίκι καιρός να κάνει απόσβεση. :confused:
ετσι ακριβως
βασικα το μονο μειον που βρισκω να μην το κανει ειναι ο κουμπαρος να ειναι ντουλαπας και να φαει τιποτα χτυπηδια στα δοντια
η ακομα χειροτερα καμια σφαιρα στα παπαρια...

εκει το ξαναζυγιζουμε το θεμα αν μας πει ο νηματοθετης τι παιζει με τον κουμπαρο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
ετσι ακριβως
βασικα το μονο μειον που βρισκω να μην το κανει ειναι ο κουμπαρος να ειναι ντουλαπας και να φαει τιποτα χτυπηδια στα δοντια
η ακομα χειροτερα καμια σφαιρα στα παπαρια...

εκει το ξαναζυγιζουμε το θεμα αν μας πει ο νηματοθετης τι παιζει με τον κουμπαρο...
Ναι, είναι σημαντικότατη παράμετρος αυτή. Ο τύπος νηματοθέτης είτε κοιμάται ακόμα γιατί τον έφαγε όλο το βράδυ η σκέψη ή που προχώρησε ήδη στο παρασύνθημα και πηδάει τώρα την κουμπ.

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
φιλε επειδη μου εχει τυχει αναλογη κατασταση πιστευω πως χαλανε η σχεσεις μετα απο αυτο {ειναι θεμα χρονου ακομα και αν δεν γινει γνωστο}τελος παντον εγω την δικια μου δεν την πηδηξα ΑΚΟΜΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
φιλε επειδη μου εχει τυχει αναλογη κατασταση πιστευω πως χαλανε η σχεσεις μετα απο αυτο {ειναι θεμα χρονου ακομα και αν δεν γινει γνωστο}τελος παντον εγω την δικια μου δεν την πηδηξα ΑΚΟΜΑ.
Ο κουμπάρος ντουλαπίδι τύπε;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Υπερβαλλεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αντίθετα οι σχέσεις ισχυροποιουνται....μετά από λίγο καιρό συζητάς με τον κουμπάρο ποιες μέρες την θέλεις την εβδομάδα....υπάρχει και σχετική εφαρμογή σε Android ( για iOS δυστυχώς όχι ακόμα).

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Πριν καποια χρονια μαζι με την πρωην.. ετυχε να γινουμε κουμπαροι σε ενα νεο ζευγαρι. Αφου τελειωσε το μυστηριο, πανω στο γλεντι του γαμου ειχα μεινει μονος στο τραπεζι και επινα χαλαρος το ποτο μου χαζευοντας την ολη κατασταση. Ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιστηκε η νυφη. Ερχεται προς το μερος μου και τσουγκριζοντας την σαμπανια της με το ποτηρι μου, κοιταζοντας με αρκετα ψαρωτικα αλλα και λαγνα ταυτοχρονα αρχισε να ριχνει υπονοουμενα. Λεγοντας μου.. Ξερεις τωρα πια ειμαστε συνδεδεμενοι σε αλλο επιπεδο και απεναντι μου θα εχεις και αλλες υποχρεωσεις.. Και αλλα τετοια κουλα. Εκει καταλαβα οτι μου την πεφτει. Απο ενα σημειο και μετα βουιζαν τα αυτια μου και νομιζα οτι εκανε πλακα. Αλλα οχι, το συνεχισε.. Ωσπου για καλη μου τυχη εμφανιστηκε ο κουμπαρος με την φιλη μου που ειχαν παει για ανεφοδιασμο στον μπουφε. Γλυτωσα το στενο μαρκαρισμα σκεφτηκα, γιατι με ειχε φερει σε δυσκολη θεση.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Τύπε , ο μακαρίτης ο παππούς μου (που ειρησθω εν παρόδω , στα 89 κυνηγαγε στο νοσοκομειο τις νοσοκομες να τις πηδηξει) ελεγε "βρήκες φαϊ , φάε! βρήκες μουνί , γάμα! βρήκες ξύλο , φεύγα!" .

Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται σκέψη πριν τα κάνεις είναι ο γάμος , τα παιδιά και οι επενδύσεις. Σοβαρευτείτε!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.242
Πόντοι
20.686
Πριν καποια χρονια μαζι με την πρωην.. ετυχε να γινουμε κουμπαροι σε ενα νεο ζευγαρι. Αφου τελειωσε το μυστηριο, πανω στο γλεντι του γαμου ειχα μεινει μονος στο τραπεζι και επινα χαλαρος το ποτο μου χαζευοντας την ολη κατασταση. Ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιστηκε η νυφη. Ερχεται προς το μερος μου και τσουγκριζοντας την σαμπανια της με το ποτηρι μου, κοιταζοντας με αρκετα ψαρωτικα αλλα και λαγνα ταυτοχρονα αρχισε να ριχνει υπονοουμενα. Λεγοντας μου.. Ξερεις τωρα πια ειμαστε συνδεδεμενοι σε αλλο επιπεδο και απεναντι μου θα εχεις και αλλες υποχρεωσεις.. Και αλλα τετοια κουλα. Εκει καταλαβα οτι μου την πεφτει. Απο ενα σημειο και μετα βουιζαν τα αυτια μου και νομιζα οτι εκανε πλακα. Αλλα οχι, το συνεχισε.. Ωσπου για καλη μου τυχη εμφανιστηκε ο κουμπαρος με την φιλη μου που ειχαν παει για ανεφοδιασμο στον μπουφε. Γλυτωσα το στενο μαρκαρισμα σκεφτηκα, γιατι με ειχε φερει σε δυσκολη θεση.
Συνεχεια δεν υπηρχε τυπε.Ουτε οταν η πρωην ηταν παρελθον?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Συνεχεια δεν υπηρχε τυπε.Ουτε οταν η πρωην ηταν παρελθον?
Οχι το αφησα ετσι και εκανα τον κινεζο, μονο τα τυπικα πλεον. Δεν ηθελα να ανακατεψω τα πραγματα. Γιατι απο ενα σημειο και μετα ειπα τερμα με τις παντρεμενες , ειχα κακες εμπειριες με αυτες στο παρελθον. Τρωνε μεγαλα κολληματα.

• Like
Αντιδράσεις: linear

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Τύπε , ο μακαρίτης ο παππούς μου (που ειρησθω εν παρόδω , στα 89 κυνηγαγε στο νοσοκομειο τις νοσοκομες να τις πηδηξει) ελεγε "βρήκες φαϊ , φάε! βρήκες μουνί , γάμα! βρήκες ξύλο , φεύγα!" .

Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται σκέψη πριν τα κάνεις είναι ο γάμος , τα παιδιά και οι επενδύσεις. Σοβαρευτείτε!
Με εγκεφαλικό φαντάζομαι ο παππούς στο νοσοκομείο εεε?????

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Με εγκεφαλικό φαντάζομαι ο παππούς στο νοσοκομείο εεε?????
Οχι , καρδιά. Αλλα στ' αρχιδια του άναβε τσιγάρο στο θάλαμο και κυνηγαγε μουνιά. Άλλη κλαση οι παλιοί , εμεις ειμαστε μπουληδες.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Οχι , καρδιά. Αλλα στ' αρχιδια του άναβε τσιγάρο στο θάλαμο και κυνηγαγε μουνιά. Άλλη κλαση οι παλιοί , εμεις ειμαστε μπουληδες.

Σωστότατος ο παππούς σου φιλαράκι .... !!! σωστότατος και χορτάτος από ότι φαίνεται ....!!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω

τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
αντι για παντα ορθιος αλλαξε το σε κοιμαμαι ορθιος τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom