Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προειδοποίηση : Στο ανωτέρω link απεικονίζονται μπάζα.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Προειδοποίηση : Στο ανωτέρω link απεικονίζονται μπάζα.

Σωστότερο θα ήταν αν έλεγες ότι απεικονίζονται ΚΑΙ μπάζα (δεν είναι όλες μπάζα -ίσως είναι αρκετές, αλλά όχι και όλες).

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μου αρέσει η φασολάδα του και παραγγέλνω συχνά.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Σεργιάνι χθες χαράματα...5 παρά, παρεάτος. Το στέκι πίτα!!!!! Πουτάνα κρίσηηηη....
Amneziόφατσες εντός διακριτές και χαρακτηριστικές. Το παζλ του πετυ-χυμένου μπουρδελιάρη συμπληρώνεται..Amne για καφέ, μπύρα, στουντιότσαρκα ή μπουρδελό...και η κατάληξη στο γωνιακό μουνοσουλάτσο για τα περαιτέρω.
Υπέστην στενότατο μαρκάρισμα (δεν το πάλεψα να το αποφύγω) από ένα γλυκύτατο brawnees που με θυμήθηκε από άλλη φορά και εναπόθεσε το κορμαροβυζοκολαράκι της δίπλα μου, με την κολλητή της να μας κάνει μαθήματα τεχνικής τσιμπουκιού με το κρασομπούκαλο!!!!!!!!!! :pipa2: Χάρμα οφθαλμών σου λέω....και το Χριστινάκι να μου σκάει πεταχτούλικα φιλάκια στα χείλη... :-*
Ατμόσφαιρα ανεβασμένη....αναχώρηση κατά τις 7.00 κι εγώ με την απορία γιατί να μην έχω μαζί τα γυαλιά ηλίου! Χαιρετούρες με διάφορα κορίτσια που σχολούσαν και ο δρόμος της επιστροφής μακρύς. Από τα καλύτερα club sandwitch που έφαγα ever!
Παραφωνία το 20άρι για το μικρό μπουκαλάκι κρασί που παρήγγειλαν οι τσούπρες (έκαστη) και τό'πιαν με τη μία!!!
Κι έκανα τη νύχτα μέρα.............

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Παίδες πήγα χθες Σάββατο μετά από διασκέδαση κατά τις 5:00 Σκαραβαίο, ψιλοξενέρωσα να σας πω την αλήθεια γιατί γινόταν της πουτάνας από κόσμο... Αυτός ήταν μάλλον και ο λόγος που δεν είδα τίποτα καλά σκηνικά στο μαγαζί, όλο το "προσωπικό" έτρεχε και δεν έφτανε για να εξυπηρετήσει, μάλλον δεν ξαναπάω τέτοια μέρα... Παίζει βέβαια να μην υπέπεσαν και στην αντίληψή μου γιατί πήγα ήδη πολύ πιωμένος. Εγώ πήρα μια μπύρα και κέρασα μια πολύ όμορφη μαυρούλα δύο ποτά η οποία έκανε κανονικότατα κονσομασιόν (δεν ήταν σερβιτόρα και έτσι) πλην όμως δεν άφηνε για πολλά - πολλά και ο φίλος που πήγαμε μαζί ήπιε κι αυτός μια μπύρα και έφαγε μπριζόλα την οποία βρήκε υπέροχη. Σύνολο λογαριασμού 48 ευρώ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είναι  κανείς  για  κότσι ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έφαγα  μόνος  μου  σαν τον μελλοθάνατο
Γαμιέστε  everybody λέμε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σας απογείωσε στα ύψη με την πρόκληση των αέριων κύριε Πύραυλε?  :cheesy:

Το  πάτα  με  στο μαγαζί .
Πολύ  ωραία  μουσική .
Διάφορα  στυλ .
Ετρόκλητος  κόσμος .
Πολύ  ωραία  περνάμε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο  βάθος , στο  ιδιαίτερο  ο τζόγος  έχει  ανάψει
Σε  μικρά  τραπέζια  άντρες  μόνοι  τους  ή  δυο  δυο  τρώνε  φαγητά που  συνήθως  τα  βρίσκεις  στα  χλιδαμπουρέ  στέκια  του Κωλονακίου , αλλά  και  νόστιμο μαμαδίστικο φαγάκι  , πίνοντας  για  να  κατέβει  κάτω  το φαγητό , από  κόκα  κόλα  και μπύρα  μέχρι ουίσκυ  και κρασί με  παγάκια .
Καποιοι μόνοι τους  διαβάζουν .
Από αστυνομικά  μυθιστορήματα  μέχρι αθλητικές  εφημερίδες .
Κανείς  δεν ασχολείται  μαζί σου  και  με  κανένα  δεν  ασχολείσαι .
Άλλοι πάλι πίνουνε  με  ποικιλίες  , ή  μεζεδάκι . Σε  κάποια  τραπέζια , μεγαλύτεροι θαμώνες  παίζουν  το  ταβλάκι  τους , κάποιοι πιο νέοι  σερφάρουν  με  λαπτοπ  που  παρέχει  το κατάστημα .
Σε  κάποιους  κάνουν  παρέα  κοπέλες , με  φορβερή ποικιλία  στην  εμφάνιση , στη συμπεριφορά και στην ηλικία . Άλλοι  μόνοι τους  κουβεντιάζουν αστειεύονται .
Καποιοι  στη  μπάρα  έχουνε  πέσει στο ποτο - παρέα .
Καλυτέρεψε  ο καιρός .
Στα  τραπεζάκια  έξω  βγάλαμε  το νάυλον  από γύρω  γύρω .
Μια  ατμόσφαιρα  που  θυμίζει  pub απο βικτωριανά  φθηνά  μυθιστορήματα , Σαλούν σε  κάποιες  μικρομεσαίες  πόλεις  του  Νότου , Μπιστρό της  εποχής  του Τουλούζ  Λωτρέκ στο Παρίσι .
Ανοιχτό 24  ώρες  το 24ωρο
Για  διάλειμμα  για  καφέ , για  ποτό , για  να  φας , για  να  δεις  το ματς , να  τζογάρεις , για  μπίρι μπίρι , απλά  για  να  περάσεις  καλά   λίγες  ώρες .

Βρήκανε  το νόημα  της  μπίζνας  οι μάγκες
Μπράβο παιδιά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom