Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή τρώς, πίνεις, γαμάς, όλα σε ένα; Κάτι σαν αθηναϊκό FKK; Αναρωτιέμαι μήπως είναι too good to be true...

Και κάτι ακόμα: έστω ότι συμβαίνουν όλα αυτά μαζί. Ποιές είναι αυτές που γαμιούνται; οι σερβιτόρες; οι barwomen; κοπέλες που κάνουν μόνο κονσομανσιόν; Εχω μια δυσκολία να συλλάβω την κατάσταση...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δηλαδή τρώς, πίνεις, γαμάς, όλα σε ένα; Κάτι σαν αθηναϊκό FKK; Αναρωτιέμαι μήπως είναι too good to be true...

Μαζέψουυυυυυυυυυυυυ δεν είπα για FKK, δεν θα έχουμε ποτές τέτοια μαγαζία στο ελλαντιστάν.

Απλός είναι ενα πολυμαγαζί 24ώρου λειτουργίας, πάντως δεν είναι μπουρδέλο ή κολόμπαρο. Οι περισσότεροι θαμόνες είναι επιπέδου και χρόνια στο κουρμπέτι (η μουσική ειναι πολύ καλή, όπως και το φαί) και δεν γουστάρουν μαλακισμένες καταστάσεις.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μαζέψουυυυυυυυυυυυυ δεν είπα για FKK, δεν θα έχουμε ποτές τέτοια μαγαζία στο ελλαντιστάν.

Απλός είναι ενα πολυμαγαζί 24ώρου λειτουργίας, πάντως δεν είναι μπουρδέλο ή κολόμπαρο. Οι περισσότεροι θαμόνες είναι επιπέδου και χρόνια στο κουρμπέτι (η μουσική ειναι πολύ καλή, όπως και το φαί) και δεν γουστάρουν μαλακισμένες καταστάσεις.

Με έχει ιντριγκάρει το θέμα. Η μόνη λύση (από τη στιγμή που δεν λέτε πώς κάνεις παιχνίδι) είναι στην επόμενη κάθοδο μου στην Αθήνα να περάσω από εκεί και να δω τι παίζει...

Επισκέπτης
απ την εμπειρια μου σαν πελατης του σκαραβαιου θα το χαρακτηριζα ωραιο μαγαζι αλλα οχι για γουστα.εχω παει απειρες φορες μετα τις 4-5 με γυναικες φιλες και στο μαγαζι κανεις ωραιο κεφι.λουμπεν καταστασεις με πολλους μοναχικους πελατες που αναζητουν κουβεντουλα με τις εργαζομενες.αν και δεν εχω προσπαθησει το φωρτομα νομιζω οτι δεν ειναι εφικτο στο συγκεκριμενο μαγαζι.ο ιδιοκτητης ωραιος τυπας και χουβαρντας.μας εβλεπε αντρογυναικοπαρεα και σχεδον παντα κερναγε.βεβαια εχει την φημη του μπατσομαγαζου αλλα σιγουρα περνας καλα

Επισκέπτης

επιπεδου δεν θα το ελεγα αλλα το φαι ειναι σουπερ και τα ποτα καθαρα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με την γοητεια μου!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:zombie:

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςς και ακόλοτόςςςςςςςςς

Ευγε νέε μου!!!!!!!!!!!!! όπως θα έλεγε και ο διδάσκαλος Ιωσήφ Μπλάσκος (που να χάθηκε και αυτός άραγες :think: και τόσοι άλλοι)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
jeryyyyyyyyy μάς τήν πέσανε ...... τό μάθανε καί αύτο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
  ελα λεγε.      μην περιμενετε απο κανεναν ,  μα κανεναν  να πει κατι πιο προσωπικο και  το περισσοτερο ,  το τι μπορει να γινει εκει μεσα( για καποιεs που κουνανε την αχλαδια).  δεν βγαινουν παραεξω.   

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  το  θέμα  είναι
α) Τα ποτά  είναι ΑΑ .
β) Το φαγητό σούπερ . Προτείνω  τηγανιά , κοτσι και κεφτεδάκια . Η  δε  πατάτα  δεν  παίζεται κομμένη επί τόπου φρέσκια . Τιμές  καλύτερες  και φαγητό καλύτερο  από  την «ιστορική» Λεύκα 4-5 τετράγωνα  πιο πίσω .
γ) Οι  ποτατζούδες  ξέρουνε  να  κάνουνε  παρέα . Καλιγώνουνε ψύλλο ιπτάμενο σε  βολ πλανέ . Έχω  να  κάνω  τέτοιο κωλομπαροspeaking πολύ  καιρό . Έχει  και  2-3  ωραία  μαυρούδια  στο night shift.
δ) Έχει Τζόγο
ε) Έχει μπίρι μπίρι
στ) Αν  είχε  τις  προδιαγραφές  και τις  υποδομές του  Amnezia θα  μας  είχε  τα είχε  πάρει  όλα .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
   ελα λεγε.       μην περιμενετε απο κανεναν ,   μα κανεναν  να πει κατι πιο προσωπικο και  το περισσοτερο ,  το τι μπορει να γινει εκει μεσα( για καποιεs που κουνανε την αχλαδια).   δεν βγαινουν παραεξω.   

Πάη τό οίκόπεδο στήν κοκκινιά , πάη τό κομπόδεμα ώχ ρέ πούστη μου
μάς τραβή τό μουνί //////////

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως  το  θέμα  είναι
α) Τα ποτά  είναι ΑΑ .
β) Το φαγητό σούπερ . Προτείνω  τηγανιά , κοτσι και κεφτεδάκια . Η  δε  πατάτα  δεν  παίζεται κομμένη επί τόπου φρέσκια . Τιμές  καλύτερες  και φαγητό καλύτερο  από  την «ιστορική» Λεύκα 4-5 τετράγωνα  πιο πίσω .
γ) Οι  ποτατζούδες  ξέρουνε  να  κάνουνε  παρέα . Καλιγώνουνε ψύλλο ιπτάμενο σε  βολ πλανέ . Έχω  να  κάνω  τέτοιο κωλομπαροspeaking πολύ  καιρό . Έχει  και  2-3  ωραία  μαυρούδια  στο night shift.
δ) Έχει Τζόγο
ε) Έχει μπίρι μπίρι
στ) Αν  είχε  τις  προδιαγραφές  και τις  υποδομές του  Amnezia θα  μας  είχε  τα είχε  πάρει  όλα .

Παλαιέ κι έμπειρε είχα σκοπό να σου στείλω πμ να ζητήσω οδηγίες αλλά τελικά πήγα μονάχος μου. Πήγα για scouting  ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η  δε  πατάτα  δεν  παίζεται κομμένη επί τόπου φρέσκια .
Κοτοπουλάκι αλα κρεμ με μπολικη ΑΠΑΙΧΤΗ τηγανητη πατάτα  :rockon: :rockon:

Οσο για τα λοιπα, προτεινω γνωριμια με τη Ρουμανα μελαχροινη ψηλη γκομεναρα Αλινα (φανταζομαι οτι θα ειναι εκει ακομα, εχω καιρο να παω).

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Κοτοπουλάκι αλα κρεμ με μπολικη ΑΠΑΙΧΤΗ τηγανητη πατάτα  :rockon: :rockon:

Οσο για τα λοιπα, προτεινω γνωριμια με τη Ρουμανα μελαχροινη ψηλη γκομεναρα Αλινα (φανταζομαι οτι θα ειναι εκει ακομα, εχω καιρο να παω).

Όταν λες "για τα λοιπά" υπονοείς κάτι;

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που εισέπραττα μισόλογα, και από τη στιγμή που το Σαββατοκύριακο που έρχεται δεν πρόκειται να κατέβω Αθήνα, έκανα ένα πρόχειρο ψάξιμο στο ίντερνετ σχετικά με το σκαραβαίο. Το ψάξιμό μου έδειξε ότι με τα προηγούμενα ποστ μου απλά γελοιοποιηθηκα (στα μάτια όσων ξέρουν -απλά ίσως ήταν αρκετά ευγενικοί για να μην μού το πουν).

Συμπέρασμα από τη homework μου: για να κάνεις κάτι πρέπει να είσαι θαμώνας (και ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η πιθανότητα είναι εξαιρετικά μικρή -ίσως και μικρότερη απ' ότι σε ένα τυπικό κολομπαρο που κι' εκεί είναι μικρή). Προφανώς ένας επαρχιώτης (όπως εγώ) που κατεβαίνει Αθήνα 1 φορά τον 1,5-2 μήνες δεν πρόκειται ποτέ να γίνει θαμωνας. Ίσως στην επόμενη κάθοδο μου κάνω μια βόλτα μεχρι εκεί, αλλά μόνο για τη βόλτα και για τίποτα άλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom