kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο κσερο μονο φεβγα κε γιουλιΑπολα αυτα διαλεγω ταβλι (πλακωτο) με κοπελες και μετα και λιγη μασα για να παρουμε τις θερμιδες που καψαμε ;)
εγο κσερο μονο φεβγα κε γιουλιΑπολα αυτα διαλεγω ταβλι (πλακωτο) με κοπελες και μετα και λιγη μασα για να παρουμε τις θερμιδες που καψαμε ;)
εγο εχο μπουταρεσ 114 κιλα ιμε κε φοραο παντα πανταλονι
μι κσεχνα οτι ποτε δε σκουπιζομε οταν χεζοΟ τύπος μου είσαι... ;)
Απλά αμα κανονίσουμε να σε κεράσω να φοράς πανταλόνι κομμένο ακριβώς πάνω απ τα κωλομάγουλα ώστε να σε χουφτώσω...
εγο κσερο μονο φεβγα κε γιουλι
μι κσεχνα οτι ποτε δε σκουπιζομε οταν χεζο
εγο δε εχο λετα γιαφτο εσι κερνασ εσι κερδιζισΜαλλον ηρθε η ωρα να μαθω και εγω φευγα γιατι... δεν βαζω μυαλο
ολα τα κερασματα δεκτα εκτοσ απο φαπεσΤι καύλα άτομο είσαι.... Όσο πας και με φτιάχνεις περισσότερο... Θέλω να σε κεράσω και να σε "κεράσω"
εγο δε εχο λετα γιαφτο εσι κερνασ εσι κερδιζισολα τα κερασματα δεκτα εκτοσ απο φαπεσ
Τι??????????? δεν γουστάρεις αυταρχικά?????????????????????????
Και τι αγαπάς ΡΔ τότε?
εγο Ρδ πλατονικο εροτα γνοριζοΤι??????????? δεν γουστάρεις αυταρχικά?????????????????????????
Και τι αγαπάς ΡΔ τότε?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Θα κεράσω και τον χεσμένο ποπούλη (σόρυ ποπάρα ) σου.. Αχ τι καύλα
μονο φιλακια μου δινουνεΝα προσέχεις τον Πλάτωνα γιατί άμα σου κάνει καμμια ντρίπλα αλλά Πλατινι...............
Θα πονάει το κωλι σου μετά!
εχει ωραιες γκομενες και τις γαμαω οποτε παω
Κοιτα που με το λεγε λεγε θα παω και εγω στο τελος...
αυτες που μου αρεσουν
αυτες που μου αρεσουν
ωραιο μαγαζι εχθες ειχα παεισκαραβεο πολι ορεα περασα το καλιτερο μαγαζι πολι ορεο φαι πολι ορεε κοπελε πολι δροσερι μπιρα
σκαραβεο μαγαζαρα
κε εγο τι ορα πιγεσ?ωραιο μαγαζι εχθες ειχα παει