Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτό ειναι το μαγαζί αυτό για να κερνάει ο ένας τον άλλον ή την άλλη και να γίνρται παιοχνίδι

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Έφερε και κάτι πολύ όμορφα κομμάτια Σκαραβαίος!!!!!
Στήν μεγάλη την βάρδια........!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Φήμες αναφέρουν το εξαίσιο κότσι του μαγαζιού!
Τό'χει δοκιμάσει κανείς σύντροφος να μας πει;

Εξαιρετικό πιάτο,σε αρκετή ποσότητα με πολύ καλή ποιότητα.
Οι Βουργάρα της κουζίνας κάνει θάματα......!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Έχω δύο απορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί.
1. Μέχρι πόσες γυναίκες έχετε δει κατά προσέγγιση να δουλεύουν ανά βάρδια;
2. Είναι δυνατόν να παίρνουν όλες ένα φιξ μεροκάματο; Ή πάιζουν με τα ποσοστά μόνο, τιπς κτλ;

Κατά το παρελθόν είχα ακούσει για 30ε στις πρωινές, 35 ε απογευματινές και 40ε οι βραδινές. Όσο και να τζιράρει και λαρτζ να είναι οι αφοι Σκαραβέοι, δίνουν τόοοοοοσα μεροκάματα;

Εγώ κι οι απορίες μου!

πρίν γίνει το μάζωμα στην ΓΑΔΑ  τις προάλλες,την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα,πορνορουμάνα με πουτανόφατσα και έντονο βάψιμο μου ανέφερε για 95 θηλυκές!!!Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να μην ξέρει να μετράει....αλλά ήταν αλήθεια τελικά!
Όσο για τα μεροκάματα,υπάρχουν και τα στάνταρτ σε ορισμένες απο εκεί μέσα που λαμβάνουν 50άρικο.Οι αφοί Σκαραβαίοι είναι εντάξει στα λεφτά!Γιατί νομίζετε ότι σκοτώνονται οι ξεκωλιάρες να δουλεύουν εκεί????Άρωμα και Μπέλλα που είναι πιο κάτω,βαράνε μύγες και στέλνουν μεταγραφές στό Σκαραβαίο!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
το καλιτερο μαγαζι στα βλακανια!!!!!!!!

το φαγιτο σπεσιαλ!!!!!!!!!

πσιφιζο δαγκοτο σκαραβεο μαγαζαρα!!!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πρίν γίνει το μάζωμα στην ΓΑΔΑ  τις προάλλες,την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα,πορνορουμάνα με πουτανόφατσα και έντονο βάψιμο μου ανέφερε για 95 θηλυκές!!!Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να μην ξέρει να μετράει....αλλά ήταν αλήθεια τελικά!
Όσο για τα μεροκάματα,υπάρχουν και τα στάνταρτ σε ορισμένες απο εκεί μέσα που λαμβάνουν 50άρικο.Οι αφοί Σκαραβαίοι είναι εντάξει στα λεφτά!Γιατί νομίζετε ότι σκοτώνονται οι ξεκωλιάρες να δουλεύουν εκεί????Άρωμα και Μπέλλα που είναι πιο κάτω,βαράνε μύγες και στέλνουν μεταγραφές στό Σκαραβαίο!

???

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μετα από καιρό εγινε επισκεψη στο ιδρυμα των αγαπουληδων!!!

Αρκετά άνετα , τα κορίτσια στο μέσο όρο προς τα πάνω. Οι Ρουμάνες κυριαρχούν , η Μολδαβία παίζει καλά , ΡΩΣΙΑ θα
ήθελα παραπάνω ... εκτός απο Βαλέρια που δεν την είδα. Η ΠΕΤΥ η φίλη μου κρατάει το μπαρ δυνατά.

Του Σκαραβαιου τα μαλλια δεν του πάνε ασπρα. Ο Περίκλας ο κολλητος μου ηταν χαλαρός.

Εγω μάγκες δεν τρωω αλλα το φαγητό ειναι πολύ καλό ......ΠΙΝΩ ομως .!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εγω μάγκες δεν τρωω αλλα το φαγητό ειναι πολύ καλό ......ΠΙΝΩ ομως .!!
εβγε σιχαριτιρια

να τροσ κιριε εχι το καλιτερο φαι κε εγο πινο δροσερι μπιρα ο σκαραβεο ινε το καλιτερο μαγαζι

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
μαγαζαρα λικσισ σκαραβεοσ ορεο φαι δροσερι μπιρα ορεε κοπελε ταβλι πρεφα διλοτι ποδοσφερο

Απολα αυτα διαλεγω ταβλι (πλακωτο) με κοπελες και μετα και λιγη μασα για να παρουμε τις θερμιδες που καψαμε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom