Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οπιο μου τροι φαι δε ινε φιλο μου μονο  αμανεσ με κερνανε ινε
Μονοφαγα !!!!! :tickedoff:

Δεν μου κανεις για φιλος τοτε....  :grin:

Ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου (ο καθενας τα δικα του)  :sunglasses:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μονοφαγα !!!!! :tickedoff:

Δεν μου κανεις για φιλος τοτε....  :grin:

Ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου (ο καθενας τα δικα του)  :sunglasses:
κε εγο του νεολινικου τα δικα μου δικα μου τα δικα σου δικα μου

μι με κσαναενοχλσισ εκτοσ κε αν με κερασισ φαι μπιρακια κε εκσοδο σε στιπ κε μπαρ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κε εγο του νεολινικου τα δικα μου δικα μου τα δικα σου δικα μου

μι με κσαναενοχλσισ εκτοσ κε αν με κερασισ φαι μπιρακια κε εκσοδο σε στιπ κε μπαρ
Ολα αυτα μαζι η ξεχωριστα ?

Τεσπα πολυ φοβουμαι οτι μολις χαλασαμε το σκηνικο.....
Οι αποψεις μας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες....
Εσυ, ολα δικα σου
Εγω, ο καθεις τα δικα του

Λυπαμαι αλλα δεν κανουμε χουριο..... :P

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ολα αυτα μαζι η ξεχωριστα ?

Τεσπα πολυ φοβουμαι οτι μολις χαλασαμε το σκηνικο.....
Οι αποψεις μας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες....
Εσυ, ολα δικα σου
Εγω, ο καθεις τα δικα του

Λυπαμαι αλλα δεν κανουμε χουριο..... :P
μι με κσαναενοχλισισ

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Να...ερωτησω και εγω κατι πιο χρήσιμο σε εσάς που όλο μιλάτε με γρίφους μεταξύ σας??
Έχουν διώξει τις "έγχρωμες" από εκεί μέσα ή κάνω λάθος ?
Αναφέρομαι σε Naomi, Christina και μια ακόμη ψηλή γυμνασμένη με ράστα που δεν θυμάμαι όνομα.
Ολα αυτά εδώ και 1-2 βδομάδες.
Υπάρχει πληροφόρηση ?

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
www.vrisko.gr/details/_5ah7dc33_c514_f2h1c62bj7i_77k47?what=%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1&where=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1]http://www.vrisko.gr/details/_5ah7dc33_c514_f2h1c62bj7i_77k47?what=%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1&where=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1
Να...ερωτησω και εγω κατι πιο χρήσιμο σε εσάς που όλο μιλάτε με γρίφους μεταξύ σας??
Έχουν διώξει τις "έγχρωμες" από εκεί μέσα ή κάνω λάθος ?
Αναφέρομαι σε Naomi, Christina και μια ακόμη ψηλή γυμνασμένη με ράστα που δεν θυμάμαι όνομα.
Ολα αυτά εδώ και 1-2 βδομάδες.
Υπάρχει πληροφόρηση ?
παρε τελεφονο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα μαζί με τον δάσκαλο κατα τις 18.00 , τα περισσότερα κορίτσια έλλειπαν(λογικό)ενώ έβρισκες και στα δυό μέρη του μαγαζιού να καθίσεις....
ο μόνος που δεν έλειπε ήταν ο γραφικός ο Μανώλης(νομίζω)που φώναζε και μιλούσε μόνος του, έκανε πιο πολύ φασαρία απ όσο έκαναν όλοι οι άλλοι μαζί...
ευτυχώς που δεν είχε και τελετεξ με στοίχημα να μας τα πρήξει ακόμα πιο πολύ  :2funny: :2funny: :2funny:   

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη κατά τη μία και... στο μαγαζί. Στον παλιό γνωστό χώρο δεν έπεφτε καρφίτσα, μιλάμε ΤΙΓΚΑ! Αρκετές γυναίκες (δεν ξέρω τα ονόματά τους) και το γνωστό μπρίο του καλτ αυτού μαγαζιού στο ζενίθ. Απέναντι (στον πιό πρόσφατο χώρο) υπήρχε τραπέζι αλλά η ατμόσφαιρα δεν ενέπνεε και αποχωρίσαμε για τραστ. Εκεί το άλλο άκρο (άδειο) οπότε την κά ναμε για νάνι.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Επίσκεψη κατά τη μία και... στο μαγαζί. Στον παλιό γνωστό χώρο δεν έπεφτε καρφίτσα, μιλάμε ΤΙΓΚΑ! Αρκετές γυναίκες (δεν ξέρω τα ονόματά τους) και το γνωστό μπρίο του καλτ αυτού μαγαζιού στο ζενίθ. Απέναντι (στον πιό πρόσφατο χώρο) υπήρχε τραπέζι αλλά η ατμόσφαιρα δεν ενέπνεε και αποχωρίσαμε για τραστ. Εκεί το άλλο άκρο (άδειο) οπότε την κά ναμε για νάνι.
στι αλι μερια που δεν εκατσεσ καθοντε ι εμπιρι...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
στι αλι μερια που δεν εκατσεσ καθοντε ι εμπιρι...

Είχε πολύ φως για τα γούστα μου και δεν μου δίνει την αίσθηση ότι "χάνομαι" μέσα στο πλήθος. Επίσης δεν έχει αυτό το κέφι από το σταυροδρόμι των πολιτισμών που παίζει στο "παλιό". Γούστα; -Περί ορέξεως...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Είχε πολύ φως για τα γούστα μου και δεν μου δίνει την αίσθηση ότι "χάνομαι" μέσα στο πλήθος. Επίσης δεν έχει αυτό το κέφι από το σταυροδρόμι των πολιτισμών που παίζει στο "παλιό". Γούστα; -Περί ορέξεως...
οτι πι ο τολισ!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom