The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
ποια ωραμερα ειναι καλυτερα να παω για να βρω να κατσω με την παρεα μου??
ευχαριστω! ;)
Εξαρτάται από την παρέα.
ποια ωραμερα ειναι καλυτερα να παω για να βρω να κατσω με την παρεα μου??
ευχαριστω! ;)
θα παμε παρεα να με κερασισ?Εξαρτάται από την παρέα.
Εξαρτάται από την παρέα.
θα παμε παρεα να με κερασισ?
θα παμε παρεα να με κερασισ?
δε πιραζι θα βρο καπιον να με παι εγο παντα βγενο κε περναο πολι ορεαωχυ, γυατυ τρωσ και πυνυσ πωλυ.
Άν δεν θέλετε να βρείτε πολυκοσμία, αποφύγετε τις Παρασκευές. Πάντως οι "τραπεζοκόμοι" είναι περισσότερες μετά τις 20:00 με 21:00
δε πιραζι θα βρο καπιον να με παι εγο παντα βγενο κε περναο πολι ορεα
καλα βρεσ να με κερασι καπιοσ κε παμεδαιν καταλαβαται. θα παμαι παραια, αλα δαιν θα σασ καιρασω.
δαιν καταλαβαται. θα παμαι παραια, αλα δαιν θα σασ καιρασω.
οχι δε εχι λετα σιμεραΕμένα κεράσεις;
Το φιλαράκι μου θα με κεράσει κι εσύ θα πάρεις !!!!!!!!!!οχι δε εχι λετα σιμερα
Εμένα κεράσεις;
οχι δε εχι λετα σιμερα
δε κσερο γιατι δε με χονεβισ αλα δικιο θα εχισ κατι κακο θα εκαναΤο φιλαράκι μου θα με κεράσει κι εσύ θα πάρεις !!!!!!!!!!
Δε σε χωνεύω γιατί είσαι κλώνος, θηλυκό, που το παίζεις άντρας και μας πρήζεις με τα "στημένα" αναλφαβητισμένα κείμενα.δε κσερο γιατι δε με χονεβισ αλα δικιο θα εχισ κατι κακο θα εκανα
αλα ο κιριοσ αγιο με αγαπα πολι κε αμα εχι λετα με κερναι
δε καταλαβα τιποτα αλα δε πιραζι ιμε χαζοσΔε σε χωνεύω γιατί είσαι κλώνος, θηλυκό, που το παίζεις άντρας και μας πρήζεις με τα "στημένα" αναλφαβητισμένα κείμενα.
Θα προσπαθήσω να μην διασταυρωθώ ξανά μαζί σου...Εκτός αν αποκαλυφθείς!
Τι τους λες βρε αθεοφοβε .... ?δε κσερο γιατι δε με χονεβισ αλα δικιο θα εχισ κατι κακο θα εκανα
αλα ο κιριοσ αγιο με αγαπα πολι κε αμα εχι λετα με κερναι
εγο το θεο το φοβαμε πολι γιατι κανο ολο βλακιεσ κε ιμε κακο πεδι ετσι λει ι μαμα μουΤι τους λες βρε αθεοφοβε .... ?
Απαιχτος !!!!!!!!!
εγο δε κανο ποτε φασαρια αμα ιεμ μπουκομενοσΘρούλη άσε τα παιδάκια ήσυχα ...
Καλο το κεκακι της μαμας ?εγο το θεο το φοβαμε πολι γιατι κανο ολο βλακιεσ κε ιμε κακο πεδι ετσι λει ι μαμα μου
παο να φαο κεκακι τισ μαμασ καλο απογεμα
ι μαμα το φτιανι για μενα το κεκακιΚαλο το κεκακι της μαμας ?
να με κερασεις κανενα κομματι την αλλη φορα που θα φτιαξει κι εγω θα σε κερασω κοτο