Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Θα περάσω ένα βραδάκι μέσα στην εβδομάδα να σχηματίσω προσωπική άποψη... 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Ποια είναι αυτή συνάδελφε;

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ποια είναι αυτή συνάδελφε;

Αυτή που είναι ακριβώς απέναντι απ' το ΑΒ. Καλά, μην φανταστείς ότι γίνεται κάτι το σημαντικό ή το συγκλονιστικό. Απλά είναι κάπως καλύτερη η πασαρέλα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παίδες είμαι περιστασιακός πελάτης του Σκαραβαίου, στο thread για το μαγαζί όμως δεν μπαίνω συχνά και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Οι κοπέλες που κάνουν κονσομασιόν στο Σκαραβαίο αφήνουν χουφτώματα κ.τ.λπ. αν τις κεράσεις ή είναι πιο συντηρητικά τα πράγματα και δεν αφήνουν για πολλά - πολλά σε κοινή θέα;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παίδες είμαι περιστασιακός πελάτης του Σκαραβαίου, στο thread για το μαγαζί όμως δεν μπαίνω συχνά και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Οι κοπέλες που κάνουν κονσομασιόν στο Σκαραβαίο αφήνουν χουφτώματα κ.τ.λπ. αν τις κεράσεις ή είναι πιο συντηρητικά τα πράγματα και δεν αφήνουν για πολλά - πολλά σε κοινή θέα;
ψιλομπαλαμούτι άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
μέχρι κάποιο όριο δηλαδή λίγο μπουτάκι ,λίγο στή μέση,θά πιάσεις καί το χεράκι....
άμα θές μπαλαμούτι χοντρό πήγενε σέ κανένα στριπτιτζίδικο η σέ κανένα άλλο από αυτά πούχουν αναφερθεί εδώ κατά καιρούς.
καί μήν χαλάσεις λεφτα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
ψιλομπαλαμούτι άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
μέχρι κάποιο όριο δηλαδή λίγο μπουτάκι ,λίγο στή μέση,θά πιάσεις καί το χεράκι....
άμα θές μπαλαμούτι χοντρό πήγενε σέ κανένα στριπτιτζίδικο η σέ κανένα άλλο από αυτά πούχουν αναφερθεί εδώ κατά καιρούς.
καί μήν χαλάσεις λεφτα...

Είδα χθες βράδυ κατά τις 2:00 που πήγα ένα τούμπανο Ρουμάνα με μπλε κολλητή μπλούζα και βυζάρες που μου έφυγε το κλαπέτο!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Είδα χθες βράδυ κατά τις 2:00 που πήγα ένα τούμπανο Ρουμάνα με μπλε κολλητή μπλούζα και βυζάρες που μου έφυγε το κλαπέτο!
τη μελαχροινή με την κορμάρα λες προφανώς. Χαοτική βυζοχαράδρα  :tits: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
τη μελαχροινή με την κορμάρα λες προφανώς. Χαοτική βυζοχαράδρα  :tits: :rockon:

Ναι τη μελαχροινή, μάλλον την ίδια λέμε! Ξέρουμε όνομα και αν αφήνει για χούφτωμα στην περίπτωση που την κεράσω ποτό;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ναι τη μελαχροινή, μάλλον την ίδια λέμε! Ξέρουμε όνομα και αν αφήνει για χούφτωμα στην περίπτωση που την κεράσω ποτό;
λίγο μπαλαμούτι θα σέ αφήσει
φυσικά μήν τρελαθεις και τό χεράκι σου πάει στό κιλοτάκι καί ίσως λίγο ποιο μέσα.....
διότι σέ βλέπω νά μην ξαναπατήσεις....

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Αυτή που είναι ακριβώς απέναντι απ' το ΑΒ. Καλά, μην φανταστείς ότι γίνεται κάτι το σημαντικό ή το συγκλονιστικό. Απλά είναι κάπως καλύτερη η πασαρέλα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Θενκσ φίλε..

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...ο σκαραβαιος ειναι για κατι ατομα τυπου σκαραβαιου συμπρωταγωνιστη του λαζοπουλου στους 10 μικρους μητσους αν θυμαστε...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Μάγκες, πρώτη επίσκεψη στο Σκαραβαίο χθες κατά τις 2, αφού πρώτα τα είχα πιει στου Ψυρρή. Πήγα στο αριστερό, όπως ανεβαίνουμε κι έκατσα στο μπαρ, ανάμεσα σε δύο τύπους που όπως κατάλαβα στη συνέχεια ήτανε φίλοι αλλά είχανε αφήσει ένα σκαμπό ανάμεσά τους  :sunglasses:. Τους ρώτησα κιόλας αν είναι από το σάιτ και μου είπαν όχι. Ήπια τρεις μπόμπες  :P με 6 ευρώ και κέρασα μια κοπελίτσα, το ποτό της οποίας έκανε 8 ευρώ. Λαϊκοκατάσταση, φουλ στον κόσμο, πάρα πολλές γκόμενες, αλλά οι περισσότερες ήταν πάνω από 30, για να μην πω κοντά στα 40. Ήτανε και μια φλόμπα  :s&m_1: στο μπαρ, σφαιροβόλος κανονική, για να σκιάζεσαι και να πληρώνεις. Στο μεταξύ, κάθε τόσο σκάγανε στο μπαρ οι γκόμενες και δίνανε κάτι χαρτιά, δεν κατάλαβα, σαν αποδείξεις, και λέγανε 80 ευρώ τη μία, 60 ευρώ την άλλη, μάλλον για ποτά κερασμένα επρόκειτο. Για να γαμήσεις εκεί πέρα πρέπει να σκάσεις πάρα πολλά. Εντάξει, για μια στο τόσο καλά είναι, έχει και κάποιες ωραίες γκόμενες, όμως το κακό είναι ότι ξέρεις εκ των προτέρων ότι πας για ψωλοβρόντι. Σ' ένα κανονικό μαγαζί τουλάχιστον έχεις και μερικές πιθανότητες να κάνεις κάτι με κάποια γκόμενα, εκεί δεν... Αλλά όπως προείπα για λίγη καβλάντα και χαβαλέ καλά είναι. Επίσης, παρότι μόνος, δεν μου την έπεσε καμία να την κεράσω. Την άλλη, Άνκα αν θυμάμαι, εγώ τη φώναξα. Λάθος μου όπως κατάλαβα στη συνέχεια, καθώς ήτανε αμίλητη  :huh:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, τελικά έχει πηδήξει κανείς εκεί μέσα; Μια πίπα, έστω μια  :jerking: ;;;

Οι περισσότερες από εκεί μέσα, το πάνε το γράμμα! Η κάθε μία τους όμως θέλει και διαφορετικό χειρισμό. Συνιστάται για έμπειρους παίκτες, αλλιώς θα κλαίνε πορτοφόλια!!!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι περισσότερες από εκεί μέσα, το πάνε το γράμμα! Η κάθε μία τους όμως θέλει και διαφορετικό χειρισμό. Συνιστάται για έμπειρους παίκτες, αλλιώς θα κλαίνε πορτοφόλια!!!

Συμφωνώ με τον συνάδελφο ολα γίνονται τροπο θέλει!!
Το μαγαζί ειναι πολύ καλό και χαλαρό.
Τα κορίτσια στο μέσο όρο και το κλίμα φανταστικό αρκεί να μην είσαι ΛΙΓΟΥΡΑΣ!
Θέλει καλό ΜARKETING PLAN  και όλα γίνονται χωρίς μεγάλο BUDGET!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θέλει καλό ΜARKETING PLAN  και όλα γίνονται χωρίς μεγάλο BUDGET!

Μανάρι  μου  να  ρίξουμε  ένα  για  αναψυχή  θέλουμε , όχι  να  κάνουμε  μπίζνα

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Θέλει καλό ΜARKETING PLAN  και όλα γίνονται χωρίς μεγάλο BUDGET!

Εμένα προσωπικά μου έχει "τύχει" φάση αλλά με πολύ προσεγμένο επιχειρισιακό σχέδιο και μετά από 3-4 επισκέψεις όπου φυσικά έκανα παρέα με την ίδια κοπέλλα και όχι με ότι μου καθόταν καλύτερα στο μάτι το κάθε βράδυ.
Γενικά βασικός κανόνας κατα την γνώμη μου είναι η προσέγγιση των γυναικών σαν σε ένα οποιοδήποτε bar "κανονικό", όχι δηλαδή με νοοτροπία ότι επειδή κερνάω έχω και παραπάνω απαιτήσεις.
Δεν είναι κωλόμπαρο με βιζιτούδες που τα κάνουν όλα για το χρήμα.
Τώρα έχω ξεκόψει καθότι το μαγαζί είναι ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να την πολύ παλαίψω με τα ακούσματα αυτά άλλο.
Και δεν είναι μόνο η μουσική, σκυλοκατάσταση του κερατά είναι προφανώς όπως όλα τα κωλόμπαρα, και σαν μουσική αλλά και σαν κόσμος.
Ας με συγχωρέσουν οι συναγωνιστές λάτρεις του ...μπουζουκιού  :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom