CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Λογικά θά'χει και ματσαμπούκεν καλό.
Και τσάμπα...........
Λογικά θά'χει και ματσαμπούκεν καλό.
εσι τι θα κερασι;Και τσάμπα...........
πεστο να το λεο κε εγο στα διιαλιματα φαγιτουΡε με έναν πούστη που μπλέξαμε.
Σαν το ανέκδοτο με το αχόρταγο πουλί είναι.
πεστο να το λεο κε εγο στα διιαλιματα φαγιτου
αμαφασ τα σουζουκατσια του σκαραβεουνα δισ τι σιμενι σπιτικο φαγιτορε μπαναριστετον τον πουστη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρέ μπάς καί είσαι κανένας ξελιγωμενος αφγανός....αμαφασ τα σουζουκατσια του σκαραβεουνα δισ τι σιμενι σπιτικο φαγιτο
ρέ μπάς καί είσαι κανένας ξελιγωμενος αφγανός....
γιά έλληνα όπως γράφεις δέν σέ κόβω..
καί συνέχεια κεράσματα...
μάλλον από κανένα φανάρι σέ μαζέψανε και σου κάναν τραπέζι στό σκαραβαίο...
μάλλον φαί δέν έχεις ξαναδεί στήν ζωή σου εκτός από σουβλάκι η κανένα παξιμάδι...
ποια λες το μελανουρι την ρουμανα την μ.......?Όταν ήταν λογική με καλές αποδώσεις είχατε δουλειές !
Υ.Γ.
Δεν μας έφαγε ο pathos αυτή τη μαυρούλα .
Άλλη μαυρούλα μας έφαγε
Τη ... μαυρούλα !
Γαμώ τα πάθη μου μέσα !
....κρύβε λόγια....πολλοί οι υποψήφιοι μνηστήρεςποια λες το μελανουρι την ρουμανα την μ.......?
και οι πηνελοπες πολλες ειναι εκει μεσα......για μενα 5 ειναι τοπ....οι αλλες μετριες προς καλες για ολα τα γουστα ;)....κρύβε λόγια....πολλοί οι υποψήφιοι μνηστήρες
αβριο κερασε με πικιλια,θελο κε ουζακιΜην τον ακούτε τον καργιόλη τον τρακαδόρο, όλο τρώει και πίνει.
Ιδέα δεν έχει για τα τεμάχια που κυκλοφορούν.
Αν κρίνω κι από τις επιλογές του Παθιασμένου, προφανώς συμπίπτουν τα γούστα μας για το TOP 5! Πολλοί όμως οι ψωμόλυσσες και οι καμένοι εκεί μέσα βρε παιδί μου.... Σαν οίκος απεξάρτησης ένα πράμα....και οι πηνελοπες πολλες ειναι εκει μεσα......για μενα 5 ειναι τοπ....οι αλλες μετριες προς καλες για ολα τα γουστα ;)
εμενα με εχισ δι; ιμε αλο επιπεδο κιριοσΑν κρίνω κι από τις επιλογές του Παθιασμένου, προφανώς συμπίπτουν τα γούστα μας για το TOP 5! Πολλοί όμως οι ψωμόλυσσες και οι καμένοι εκεί μέσα βρε παιδί μου.... Σαν οίκος απεξάρτησης ένα πράμα....
Σε ξέρουμε και του λόγου σου... Καλά το πας το παραμυθάκι... γι'αυτούς που το "μασάνε".εμενα με εχισ δι; ιμε αλο επιπεδο κιριοσ
τι αν κανο κιριε εγο πιναο σινεχια εκ εκι εχι ορεο φαι κε πολι καλι παρεαΣε ξέρουμε και του λόγου σου... Καλά το πας το παραμυθάκι... γι'αυτούς που το "μασάνε".
συνέχισε να μαζεύεις από τά φανάρια 10λεπτα και να τα τρώς στίς αστακομακαρονάδες στό σκαραβαίο ΑΛΛΑεμενα με εχισ δι; ιμε αλο επιπεδο κιριοσ
κιριε δε αντεχο να ιμε στα φαναρια πονα η μεσι μου,εχο φιλουσ που με αγαπανε κε με κερνανε,αμα θεσ ελα κε εσι εχουνε πολα λεφτα κε θα κερνανε κε εσενα,το μαγαζι ινε πολι ορεο,α κε τον τσιπρα δε το ξερο εγο ψιφοζο οτι μου πουνεσυνέχισε να μαζεύεις από τά φανάρια 10λεπτα και να τα τρώς στίς αστακομακαρονάδες στό σκαραβαίο ΑΛΛΑ
κάνε και καμμιά οικονομία τώρα πού ο φίλος σου ο τσίπρας πέτυχε μερικούς μήνες παραμονής διότι στό μπαγκλαντές χειροτερευουν τα πράματα..
Μάλλον κουμουνδούρου σέ βλέπω γιά κλαρίνο με 10 ευρώ και καμμια μπριζολίτσα τσάμπα άν σέ λυπηθεί ο τέλης...
ναι σιγουρα συμπιπτουν.....να σου πω κατι απο να πας σε κανονοκο κωλομπαρο καλα ειναι......το εχω ξαναγραψει εχουν φαγωθει συνταξεις εκει μεσα.....Αν κρίνω κι από τις επιλογές του Παθιασμένου, προφανώς συμπίπτουν τα γούστα μας για το TOP 5! Πολλοί όμως οι ψωμόλυσσες και οι καμένοι εκεί μέσα βρε παιδί μου.... Σαν οίκος απεξάρτησης ένα πράμα....