Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.974
Πόντοι
3.556
Πολύ ωραία αυτά που γράφετε για το εν λόγο μαγαζί αλλα έχω μερικές ενστάσεις,επειδή στο μαγαζί αυτό παο από πολύ παλιά αλλα σε μικρη συχνοτητα μια στις δεκαπεντε μερες αυτο που ειδα και εχω να πω ειναι οτι το 80% τον ελλήνων που συχνάζουν εκεί είναι αργόσχολοι λεχρίτες και λαμόγια, συναντάς παρακμιακά γεροντάκια και η μερίδα του λέοντος είναι αλβανοί ρουμάνοι ρωσοπόντιοι και πολλές φορες έχω δει και τσιγγάνους,για τα μπατσάκια που μπαινοβγαίνουν από το πρωί εκεί το μονο που έχω να πω αν και δεν με ενοχλούν σε κάτι είναι ότι θα μπορούσε το μαγαζί να είναι κάλλιστα το καψιμί τις ΓΑΔΑ.πολλές φορες θαμώνες νούμερα τύπου Λάτση και άλλοι για όσους ξέρουν,  κάνουν το μαγαζί εντελώς μπουρδέλο.Έχω κόψει να πηγαίνω εκεί γιατί δεν γουστάρω να κάθομαι να τρώω και διπλα μου να κάθεται η παρέα τον αλβανών και πιο διπλα τον ρουμάνων με τις παντόφλες τα άπλυτα πόδια και το νύχι να εξέχει,καθώς επίσης να συζητάνε και να ακούγονται στο επόμενο τετράγωνο.Επειδή είμαι τύπος που για μένα παίζει ρολο και το επίπεδο ενός μαγαζιού δεν νομίζω να ξαναπάω.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολύ ωραία αυτά που γράφετε για το εν λόγο μαγαζί αλλα έχω μερικές ενστάσεις,επειδή στο μαγαζί αυτό παο από πολύ παλιά αλλα σε μικρη συχνοτητα μια στις δεκαπεντε μερες αυτο που ειδα και εχω να πω ειναι οτι το 80% τον ελλήνων που συχνάζουν εκεί είναι αργόσχολοι λεχρίτες και λαμόγια, συναντάς παρακμιακά γεροντάκια και η μερίδα του λέοντος είναι αλβανοί ρουμάνοι ρωσοπόντιοι και πολλές φορες έχω δει και τσιγγάνους,για τα μπατσάκια που μπαινοβγαίνουν από το πρωί εκεί το μονο που έχω να πω αν και δεν με ενοχλούν σε κάτι είναι ότι θα μπορούσε το μαγαζί να είναι κάλλιστα το καψιμί τις ΓΑΔΑ.πολλές φορες θαμώνες νούμερα τύπου Λάτση και άλλοι για όσους ξέρουν,   κάνουν το μαγαζί εντελώς μπουρδέλο.Έχω κόψει να πηγαίνω εκεί γιατί δεν γουστάρω να κάθομαι να τρώω και διπλα μου να κάθεται η παρέα τον αλβανών και πιο διπλα τον ρουμάνων με τις παντόφλες τα άπλυτα πόδια και το νύχι να εξέχει,καθώς επίσης να συζητάνε και να ακούγονται στο επόμενο τετράγωνο.Επειδή είμαι τύπος που για μένα παίζει ρολο και το επίπεδο ενός μαγαζιού δεν νομίζω να ξαναπάω.....

συμφωνώ και επαυξάνω!αλλά εκεί που είναι τί περίμενες?να έχει γλυφαδιώτες κυριλέδες με κουστουμάκια , σεμπάγκο και bucherer?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως η μελαχροινή ψηλή ρουμάνα με το απίθανο κορμί,το πυκνό μακρύ μαλλί και τις βυζάρες τις απίστευτες(αυτή με την ελιά κοντά στα χείλη λέω)είναι θάνατος!!!!!όπως και η ξανθιά η καυλιάρα η αλόγα΄που όλο το στρίνγκ είναι έξω συνέχεια...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πάντως η μελαχροινή ψηλή ρουμάνα με το απίθανο κορμί,το πυκνό μακρύ μαλλί και τις βυζάρες τις απίστευτες(αυτή με την ελιά κοντά στα χείλη λέω)είναι θάνατος!!!!!όπως και η ξανθιά η καυλιάρα η αλόγα΄που όλο το στρίνγκ είναι έξω συνέχεια...
έχει και καλύτερες....
τί νά τό κάνεις όμως αφού τίς ταίζεις τίς  ποτίζεις πιάνεις καί λίγο μπουτάκι καί μετά τούς λές πάμε γιά καφέ καί σού λέει δέν έχει χρόνο καί διάφορες τετοιες παπαριές...
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 1 και αυτό ΜΟΝΟ εάν ψυλοχαμουρεύοντε κανένα μισάωρο..
μην τίς κακομάθετε όπως στά στριπτιτζίδικα και σέ άλλα τέτοια....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχει και καλύτερες....
τί νά τό κάνεις όμως αφού τίς ταίζεις τίς  ποτίζεις πιάνεις καί λίγο μπουτάκι καί μετά τούς λές πάμε γιά καφέ καί σού λέει δέν έχει χρόνο καί διάφορες τετοιες παπαριές...
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 1 και αυτό ΜΟΝΟ εάν ψυλοχαμουρεύοντε κανένα μισάωρο..
μην τίς κακομάθετε όπως στά στριπτιτζίδικα και σέ άλλα τέτοια....

εγκό χαλάσο πιάτσο :lheel:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή 12 γυναικες του σηκώσαν τά πόδια ......
άμα έχεις μπουρργκουμέ χοντρό αυτη τήν εποχή  γαμάς σχεδόν ότι γουστάρεις...
νοικια, αεροπορικά εισητηρια για το παιδι και την μαμμα,ρούχα στό κολωνακι ,ρολογία κοσμήματα
τί να ζηλέψω τα παραμύθια τού κάθε κωδικού...
κατα ταλλα συμφωνώ .
σωστα σκεφτεσαι, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση κανεις λαθος.. και ευκολο και παμφθηνο ειναι συγκριτικα.. κρατα κι αυτο, φιλικα κ σαν μεγαλυτερος "με το ταξιμο κανεις δεν εχασε, με το δωσιμο χανεις", αυτο που χρειαζεται ειναι καποια κονε με τις παλιες εκει μεσα και κανενα φαγητο,κλαμπ η κανενα μπανιο στα ρεπο τους...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
σωστα σκεφτεσαι, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση κανεις λαθος.. και ευκολο και παμφθηνο ειναι συγκριτικα.. κρατα κι αυτο, φιλικα κ σαν μεγαλυτερος "με το ταξιμο κανεις δεν εχασε, με το δωσιμο χανεις", αυτο που χρειαζεται ειναι καποια κονε με τις παλιες εκει μεσα και κανενα φαγητο,κλαμπ η κανενα μπανιο στα ρεπο τους...
δέν λές τίποτε καινούργιε φίλε
κλασική συμπεριφορά πελάτη ψαγμένου σέ κολόμπαρο....
φαγητό σε ψαροταβέρνα τής γειτωνιάς  ...η αλλού μπανάκι στόν αστέρα  η μποζούκια και ψιλοχαμούρεμα....καί αφου βγεις  με καμποσες έχεις χαλάσει μπουρκουμέ μπορεί νά σού κάτσι καμμιά άν γουστάρει και μέ την αντίστοιχη χορηγία...
αυτό είναι τό εύκολο σέ σύγκριση μέ αλλα πού  θα σε σφάξουν γιά νά βγείς και θά σε μαδίσουν στό μαγαζί.
επαναλαμβάνω ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και φτηνότερα στό σκαραβαίο από οπουδήποτε
αλλά προσοχή ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΜΙΣΗ κοστίζει καί μάλιστα υπό αυστυρές προυποθέσεις.
εκτός καί άν γουστάρεις πλατωνικό έρωτα δηλαδή φιλάκια χαδάκια φυγούρα κλπ..
εκει τά πράματα είναι καλύτερα καί ίσως φτηνότερα
η πείρα μουχει δείξει ότι ποιο εύκολα θά πάρεις γυναίκα από καμάκι στην παραλία παρα εκεί μέσα η από άλλο τέτοιο.
συμβουλή ΣΕ ΟΛΟΥΣ
πιέστε τόν καφέ σας το ποτάκι κανένα τάβλι καμμιά πρέφα  κάντε λίγο χαβαλέ μέ τά κοριτσια κεράστε κανένα ποτό καί άν γουστάρει η γκόμενα πηγέντε σε καμμιά παραλία καί ότι προκύψει...
μήν τό παίξετε φραγκατοι καί αρχοντόβλαχοι διότι θά σάς τρελάνουν στην χορηγία...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.667
Πόντοι
46.232
επιασες τα τοπ.......

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

+ 100000000000000000000000000000000

@ pathos

Μας  έφαγες  τη  μαυρούλα
Τώρα  θα  μας  φας  και  τους  βαλκανικούς  μεζέδες  βρε  κίναιδε ?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267

@ pathos

[glow=red,2,300]Μας  έφαγες  τη  μαυρούλα [/glow] Τώρα  θα  μας  φας  και  τους  βαλκανικούς  μεζέδες  βρε  κίναιδε ?
[glow=red,2,300][/glow]

Άστην αυτήν... εξελίχθηκε σε €φαγάνα! Ας γλυτώσει κανένας φουκαράς.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
[glow=red,2,300][/glow]

Άστην αυτήν... εξελίχθηκε σε €φαγάνα! Ας γλυτώσει κανένας φουκαράς.

Όταν  ήταν  λογική  με  καλές  αποδώσεις είχατε  δουλειές !

Υ.Γ.
Δεν  μας  έφαγε  ο pathos αυτή  τη  μαυρούλα .
Άλλη  μαυρούλα  μας  έφαγε
Τη ... μαυρούλα  !
Γαμώ  τα  πάθη  μου μέσα !

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

@ pathos

Μας  έφαγες  τη  μαυρούλα
Τώρα  θα  μας  φας  και  τους  βαλκανικούς  μεζέδες  βρε  κίναιδε ?
εγο κτεσ εφαγα κεραμσενο τασκεμπαμπ πολι ορεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

κε σαλατα σκαραβεο        πολι ορεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Όταν  ήταν  λογική  με  καλές  αποδώσεις είχατε  δουλειές !

Υ.Γ.
Δεν  μας  έφαγε  ο pathos αυτή  τη  μαυρούλα .
Άλλη  μαυρούλα  μας  έφαγε
Τη ... μαυρούλα  !
εγο τι μαβρο να φαο;

μπιρακια πολι ορεαααααααααααααααααααααααααααα

μαγαζαραααααααααααααααααααααα

εσι παντο δε με κερνα τιποτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εσύ  να  πιεις  ένα  μαρόκο να  στανιάρεις
Και  να  παίρνεις  και τα  anaflanyl σου  διότι  δεν σε  βλέπω  καλά !

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ  να  πιεις  ένα  μαρόκο να  στανιάρεις
Και  να  παίρνεις  και τα  anaflanyl σου  διότι  δεν σε  βλέπω  καλά !
οτι με κερνανε εγο το περνο,τι ορα θα με κερασισ αφτα τα πολι ορεα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
Όταν  ήταν  λογική  με  καλές  αποδώσεις είχατε  δουλειές....

Έχεις μεταλλάξει τον έγχρωμο πορνοχάρτη και συνεχίζεις το καταστροφικό σου έργο!

@kotobiftekos    Ψάχνουν εθελοντές εκεί κάτω στη Λιβύη..δε πας μια βόλτα? Λογικά θά'χει και ματσαμπούκεν καλό.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Έχεις μεταλλάξει τον έγχρωμο πορνοχάρτη και συνεχίζεις το καταστροφικό σου έργο!

@kotobiftekos    Ψάχνουν εθελοντές εκεί κάτω στη Λιβύη..δε πας μια βόλτα? Λογικά θά'χει και ματσαμπούκεν καλό.
ταφαγιτα που εφαγα στο σκαραβεο δε τα εχο φαι πουθενα,πολι ορεα κε κερασμενα απο φιλοουσ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε με έναν πούστη που μπλέξαμε.

Σαν το ανέκδοτο με το αχόρταγο πουλί είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom