Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Επειδή φαίνεστε πολύ ωραία παρεούλα κι επειδή περνάω κάθε  μεσημέρι απ' έξω λόγω δουλειάς από το μαγαζί, βλέπω πολύ καλά τεμάχια, αλλά δεν έχω μπει, αύριο το μεσημεράκι θα πάω για φαί. ελπίζω να μη μου βγεί σε κακό......

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267

...προσοχή όμως στα ποτήρια. Κάποια είναι τρύπια από κάτω..... :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Εγω θα ελεγα :
ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ΄ΑΣ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κακό/καλό, πόθος/αδιαφορία, μισογεμάτο/μισοάδειο ποτήρι, ήλιος/φεγγάρι, γέλιο/δάκρυ... Μπερδεμένες καταστάσεις...

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:) :)
Το μέρος σε χαλαρώνει ...  Πίνεις , Κερνάς , Ξαναπίνεις , Ξανακερνάς......

Με τον ρυθμό που ορίζεις εσύ!!!

Χαλαραααά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
Το μέρος σε χαλαρώνει ...  Πίνεις , Κερνάς , Ξαναπίνεις , Ξανακερνάς......

Με τον ρυθμό που ορίζεις εσύ!!!

Χαλαραααά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έμένα γιατί μού φευγη τό μαρούλι βίαια ?????? :think: :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Exegi monumentum aere perennius

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Toν ρυθμό και το μεγάλωμα του Μαρουλιού το ορίζεις εσύ Φίλτατε!!

Το μαγαζί το χρησιμοποιώ ώς σημείο συνάντησης με συνεργάτες και πελάτες.

Το περιβάλλον βάζει την κουβέντα σε άλλη βάση και παράλληλα τεστάρω και τις συνεργασίες μου!

Πάντα κάθομαι με το ίδιο Ξανθό Μωρό και παιζει μπαλαντέρ του άλλου.

Αν και έχω καταλήξει και στο μπαλαντέρ με τα φοβερα μάτια που παγώνουν ....!!!!

Γενικά το γουστάρω και σκέπτομαι τον χειμώνα να βλεπω την ΠΑΝΑΘΑ εκεί!!!

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Οι μαυρούκες εκεί μέσα τι μέρος του λόγου είναι?
Υπάρχει κάτι-κάποια που θα πρέπει να προσέξω-αποφύγω ?

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Εντάξη ...καταλαβαίνω την λίγο άκυρη γενικότητα της ερώτησης μου, απλά έλεγα μήπως κάποιως έχει και βεβαίως θέλει να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία στον φάκελο της υπόθεσης

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Toν ρυθμό και το μεγάλωμα του Μαρουλιού το ορίζεις εσύ Φίλτατε!!

Το μαγαζί το χρησιμοποιώ ώς σημείο συνάντησης με συνεργάτες και πελάτες.

Το περιβάλλον βάζει την κουβέντα σε άλλη βάση και παράλληλα τεστάρω και τις συνεργασίες μου!

Πάντα κάθομαι με το ίδιο Ξανθό Μωρό και παιζει μπαλαντέρ του άλλου.

Αν και έχω καταλήξει και στο μπαλαντέρ με τα φοβερα μάτια που παγώνουν ....!!!!

Γενικά το γουστάρω και σκέπτομαι τον χειμώνα να βλεπω την ΠΑΝΑΘΑ εκεί!!!

Μην  αδικείς  το  παιδί .
Ο έλεγχος  του  μεγαλώματος του  μαρουλιού  ερχεται  μετά  από  καιρό , και  αφού  έχεις  μεγαλώσει  αρκετά  μαρούλια . Μικρά  , Μεγάλα  κ.λπ.
Μερικές  φορές  δεν  επιτυγχάνεται .
Κυρίως  διότι  για  κάθε  πονηρό  υπάρχει ο πιο πονηρός .
Η  διότι  παίρνεις  ένα  ρίσκο  για  να  περάσεις  καλά .

Εντάξη ...καταλαβαίνω την λίγο άκυρη γενικότητα της ερώτησης μου, απλά έλεγα μήπως κάποιως έχει και βεβαίως θέλει να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία στον φάκελο της υπόθεσης

Δεν  συνιστώνται  για  μεγάλες  καταθέσεις ...

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οπως αναφέρει ο καλός συνάδελφος η εμπειρία είναι πολύ καλός σύμβουλος παράλληλα με την στρατηγική!!!!

Το συγκεκριμένο μαγαζί θέλει δυναμική και επιθετική στρατηγική. (ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)

Μετά άμεση υποχώρηση ώστε να  φέρεις το ΜΩΡΟ-ΣΤΟΧΟ στο έδαφός σου.

Μετα κυκλωτική κίνηση με τους ΙΠΠΕΙΣ .

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=uricom ]
Οι μαυρούκες εκεί μέσα τι μέρος του λόγου είναι?
[/quote]

[quote author=pouranger]
Δεν  συνιστώνται  για  μεγάλες  καταθέσεις ...
[/quote]

Μάλιστα ...θες να πεις μαλλον ότι λόγω του πολύ μεγάλου επενδυτικού ρίσκου  - έλειψη αξιοπιστίας γαρ - , να αποφεύγονται οι μεγάλες καταθέσεις με κίνδυνο χρεωκοπίας έστω και επιλεκτικής χωρίς την επιθυμητή απόδοση της επένδυσης.  :think: :think:

χμμμμ...ως υποψήφιος επενδυτης της "εγχρωμης" αγοράς, νιώθω λίγο "μουδιασμένος"  :rolleyes:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μετά από και την χθεσινοβραδυνή επίσκεψη μου  - η  2η συνολικά στο μαγαζί - θα έλεγα ότι μάλλον έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για την "έγχρωμη" αγορά του συγκεκριμένου χώρου καθώς ανακάλυψα ότι μαλλον δεν μου ταιριάζει και σαν νοότροπία. Τρελλό κέφι, χωροί επάνω στα τραπέζια και άλλα τέτοια ωραία, τα οποία δεν είναι και το στυλ μου. Και δεν είναι γιατί σήμερα είναι με τον Α, αύριο είναι με τον Β, παραμεθάυριο με τον Γ και γενικώς με τον οιοδήποτε τυγχάνει το συγκεκριμένο βράδυ να έχει την τιμητική του, όμορφος-άσχημος, μορφωμένος-αγράμματος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να υπάρχει ....cash.

Κατά τα άλλα το μαγαζί συμπαθητικό, πολύς κόσμος, είδα και έπαθα για να βρω μια γ@μημένη θέση στον πάγκο.
Η μουσική μου την έσπασε λίγο γιατί ήταν πολύ μπουζουκοκατάσταση ενώ την προηγούμενη φορά που είχα πάει αργά έπαιζε ποπ-ροκ πράγμα το οποίο με είχε εκπλήξει θετικά. 
Κέρασα ένα ποτό-νερό σε μία συμπαθητική κοπέλα από Ρωσία τα είπαμε λίγο και δρόμο, δεν ήταν για πολλά.

Εντάξη όλη η ομορφιά του μαγαζιού είναι αυτό το κλίμα εφορίας που επικρατεί με τον κόσμο και τις κοπέλες να πηγαινοέρχονται, άλλοι να χορεύουν άλλοι να τρώνε κ.τ.λ. anything goes εκεί μέσα. 

Δεν τρελάθηκα κιόλας με το επίπεδο ομορφιάς των γυναικών να πω την αλήθεια αν και κάποιες όντος ξεχώριζαν αισθητικά.

Παντως γνωριμίες κάνεις πιο δύσκολα από ότι στα άλλα - λογικό γιατί είναι πολύ λιγότερο κ@λόμπαρο από τα άλλα με πολύ μεγαλύερη αναλογία αντρών/γυναικών σε σχέση με τα άλλα - και επίσης φάνηκε ότι μάλλον μετράει να παλιώσεις κάπως εκεί μέσα για να αρχίσουν έστω και φατσικά να σε αναγνωρίζουν ως γνωστό πελάτη.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Επισκέπτης
Τρελλό κέφι, χωροί επάνω στα τραπέζια και άλλα τέτοια ωραία, τα οποία δεν είναι και το στυλ μου. Και δεν είναι γιατί σήμερα είναι με τον Α, αύριο είναι με τον Β, παραμεθάυριο με τον Γ και γενικώς με τον οιοδήποτε τυγχάνει το συγκεκριμένο βράδυ να έχει την τιμητική του, όμορφος-άσχημος, μορφωμένος-αγράμματος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να υπάρχει ....cash.

Κύριὲ μου αἱ γυναὶ εἰς τὸ ἐν λόγῳ ποτοπωλεῖον εἶναι χαλαρῶν ἠθῶν καὶ συμπεριφέρονται ὡς τοιοῦται. Εἶναι δηλ. ἀξιοπαρατήρητον ὅταν κύων ὑλακτεῖ;

η ομορφιά του μαγαζιού είναι αυτό το κλίμα εφορίας που επικρατεί με τον κόσμο

Τὸ κατάστημα εἶναι λίαν καλῶς διασυνδεδεμένον καὶ οὑδὲν πρόβλημα μετὰ τῆς ἐφορίας (ἤ τῆς ἀστυνομίας) ἀντιμετωπίζει.

anything goes εκεί μέσα. 

Pretty little goes ἐκεῖ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom