Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
:think:

Να δείτε που αυτοί οι δύο μυστήριοι τύποι θα μας προκύψουν μέλη του παρόντος.  Και τότε ποιός με σώνει με αυτά που τους σέρνω και τις κατάρες που τους έχω ρίξει...

Αγιόξυλο

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Απ΄οσα εχω διαβασει δεν εχετε εκφραστει ασχημα για τους κυρίους.
Δεν υπαρχει λογος να ανησυχηται εαν ειναι μελη........

Έχετε δίκιο. Εις τον παρόν όχι.Όμως εις τις κοπέλες του εντόμου έχω εκφράσει πολλάκις και ευθαρσώς την απέχθεια που μου προκαλούν αυτά τα άτομα. Εις το μέλλον θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχετε δίκιο. Εις τον παρόν όχι.Όμως εις τις κοπέλες του εντόμου έχω εκφράσει πολλάκις και ευθαρσώς την απέχθεια που μου προκαλούν αυτά τα άτομα. Εις το μέλλον θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.
Λετε να μετεφεραν τα λογια σας?

:think: :think: :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μάγκες επειδή έχω καιρό να μπω (1 μήνα περίπου) στο site κι έχετε γράψει πολλές σελίδες, για πείτε μου άλλαξε τίποτα απ' τα γνωστά δεδομένα στο "Σκαραβαίο"; Τίποτα... extra προσφορές τώρα με την κρίση; ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μάγκες επειδή έχω καιρό να μπω (1 μήνα περίπου) στο site κι έχετε γράψει πολλές σελίδες, για πείτε μου άλλαξε τίποτα απ' τα γνωστά δεδομένα στο "Σκαραβαίο"; Τίποτα... extra προσφορές τώρα με την κρίση; ;)
Απο τα λιγα που εχω μαθει απο τους εμπειροτερους συναγωνιστες, οχι......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
:think:

Να δείτε που αυτοί οι δύο μυστήριοι τύποι θα μας προκύψουν μέλη του παρόντος.  Και τότε ποιός με σώνει με αυτά που τους σέρνω και τις κατάρες που τους έχω ρίξει...
Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράματα. Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν μυστήριοι τύποι. Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! :s&m_1: Περίεργοι τύποι λοιπόν..
Ο μυστακιοφόρος με το υπογένειο, αν εννοούμε τον ίδιο, είναι κοντός (τάπα) και θυμίζει το υφάκι του, Σικελό νονό! Συχνάζει δε και στο άλλο γνωστό στέκι.... Προφανώς δεν είναι μέλος αλλά  "προκαλεί" σχόλια με την εν γένει συμπεριφορά του. Ο πλησίον του είναι μάλλον παντρεμένος, που τρώει σαμπώ ξύλινο Μπακάκου...έτσι εξηγείται ότι "φυλάγεται" από παντού!!!
Όπως και νά'χει όμως το πράμα, να είναι καλά τα παιδιά αλλά αλάργα...... :uglystupid:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  Ρόντυ  που  είναι ?

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
κυριακη απογευμα θα εχει απαρτια απο τα κοριτσια η θα ειναι στο yabanaki ?

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
167
Πόντοι
1
Μια αφελής ερώτηση..

Η Κουζίνα λειτουργεί  24/7 ?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.532
Πόντοι
3.556
η κουζινα λειτουργει νομιζω συνεχεια................

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
κυριακη απογευμα θα εχει απαρτια απο τα κοριτσια η θα ειναι στο yabanaki ?

Μα φυσικα και θα χει ποτε δε κλεινει το εξοχικο της ΓΑΔΑ...πολλες μπατσοφατσες και ασφαλιτες μεσα στο καφενειο.Εχει ομως πολλες και πολυ ωραιες γυναικες...που οι μισες απο αυτες να ηταν στη φυλης η σε καποιο στριπτιτζαδικο η ακομα και ως cg θα ειμασταν πολυ χαρουμενοι.Η κουζινα αρκετα καλη και τα ποτα καθαρα...η ολη ατμοσφαιρα μεσα εκει ειναι εντελως εξω απο τα χωρικα μου υδατα.Ο μονος λογος που εχω βρεθει εκει 2 φορες ειναι η καλη παρεα των συναγωνιστων μετα απο τσαρκα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Μα φυσικα και θα χει ποτε δε κλεινει το εξοχικο της ΓΑΔΑ...πολλες μπατσοφατσες και ασφαλιτες μεσα στο καφενειο.Εχει ομως πολλες και πολυ ωραιες γυναικες...που οι μισες απο αυτες να ηταν στη φυλης η σε καποιο στριπτιτζαδικο η ακομα και ως cg θα ειμασταν πολυ χαρουμενοι.Η κουζινα αρκετα καλη και τα ποτα καθαρα...η ολη ατμοσφαιρα μεσα εκει ειναι εντελως εξω απο τα χωρικα μου υδατα.Ο μονος λογος που εχω βρεθει εκει 2 φορες ειναι η καλη παρεα των συναγωνιστων μετα απο τσαρκα.

:thumbsup: :cool2:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Μα φυσικα και θα χει ποτε δε κλεινει το εξοχικο της ΓΑΔΑ...πολλες μπατσοφατσες και ασφαλιτες μεσα στο καφενειο.

να το αποφυγουμε δλδ ε?  :P
να σε κανει κεφι το μωρο κ να μην δινει κινητο λογο μπατσοφοβου  :fuck2:
τρελη ξενερα

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:
Καλημέρα στους φίλους !!!!

Αφού σας παρακολουθώ συστηματικά αποφάσισα να πάρω γεύση.

Πολύ καλές εντυπώσεις , ομορφες παρουσίες , καλό φαγητό . Καλο σημείο για κουβέντα με κολλητούς και  με
καλή παρέα!!

Εχω έρθει δυο φορές και γουστάρω την dj οταν παίζει δεκαετία 80.

Σκέφτομαι μια συνάστηση με συνεργάτες από όλη την ελλάδα να την κάνω εδώ. Θα γίνει χαμός. Καμμία 25 είναι οι ΠΑΙΚΤΕΣ
μόνο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράματα. Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν μυστήριοι τύποι. Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! :s&m_1: Περίεργοι τύποι λοιπόν..
Ο μυστακιοφόρος με το υπογένειο, αν εννοούμε τον ίδιο, είναι κοντός (τάπα) και θυμίζει το υφάκι του, Σικελό νονό! Συχνάζει δε και στο άλλο γνωστό στέκι.... Προφανώς δεν είναι μέλος αλλά  "προκαλεί" σχόλια με την εν γένει συμπεριφορά του. Ο πλησίον του είναι μάλλον παντρεμένος, που τρώει σαμπώ ξύλινο Μπακάκου...έτσι εξηγείται ότι "φυλάγεται" από παντού!!!
Όπως και νά'χει όμως το πράμα, να είναι καλά τα παιδιά αλλά αλάργα...... :uglystupid:

Επιτέλους! Πήρα και μια αξιόπιστη απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ φίλτατε Μύστωρα.  :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Έτσι...να μπαίνουν τα πράματα στη θέση τους. Γιατί όπως πάμε θα περνούν εμάς για ασφαλήτες και αυτούς για γαμίκους.... :2funny: :2funny: :2funny:

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
το μαγαζι σεβριρι κοτομπιφτεκο;

Stories

Νέο!

Stories