Το σκάκι είναι πόρωση.Τέλος.Εγώ παίζω εδώ
πολύ καλό γιατί καθορίζεις ελεύθερα το χρόνο που θα παίξεις και με ποιόν θα παίξεις και αν χάσεις για κάποιο λόγο τη σύνδεσή σου για λίγο μπορείς να συνεχίσεις όταν ξανασυνδεθείς
καλα αυτο με την συνδεση ασε ... τα μισα παιχνιδια στο yahoo ετσι τα ειχα χασει
δε το ηξερα το gamecolony ειχα βολευτει στο yahoo και δεν ψαχνομουν
πλακα ειχε , ειχε και τσατ και μιλουσα με διαφορουν . μπαγκλαντες , ρωσσια , μπουενεος αιρες , σλοβενια
εκανα και εξασκηση στα αγγλικα ,τωρα ποσοι καταλαβαιναν τι ελεγα αλλο θεμα
μπηκα με φορα για να σας κλασω τ'αρχιδια
εε δεν ηθελα να στο πω καταμουτρα .. εισαι φιλος
χαιρομαι που εχω φιλο με αυτογνωσια παντως
Το σκάκι είναι πόρωση.Τέλος.Εγώ παίζω εδώ
πολύ καλό γιατί καθορίζεις ελεύθερα το χρόνο που θα παίξεις και με ποιόν θα παίξεις και αν χάσεις για κάποιο λόγο τη σύνδεσή σου για λίγο μπορείς να συνεχίσεις όταν ξανασυνδεθείς
καλα αυτο με την συνδεση ασε ... τα μισα παιχνιδια στο yahoo ετσι τα ειχα χασει
δε το ηξερα το gamecolony ειχα βολευτει στο yahoo και δεν ψαχνομουν
πλακα ειχε , ειχε και τσατ και μιλουσα με διαφορουν . μπαγκλαντες , ρωσσια , μπουενεος αιρες , σλοβενια
εκανα και εξασκηση στα αγγλικα ,τωρα ποσοι καταλαβαιναν τι ελεγα αλλο θεμα
To διάβασμα βιβλίων σχετικά με το σκάκι σε βοηθάει απλά να διευρύνεις τους παιχτικούς σου ορίζοντες και επιπλέον σου δίνει ιδέες αναφορικά με την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων σε περιπτώσεις που δύναται να βρεθούμε.Στο yahoo είχα γίνει και εγώ "μωβ"(δηλαδή είχα συγκεντρώσει πάνω από 1500 ελο αν θυμάμαι καλά)αλλά με πολύ κόπο,καθώς το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό(εννοείται σε παιχνίδια χωρίς time limit,γιατί αυτά είναι πραγματικό σκάκι).Στο chessmaster είχε πλάκα να παίζεις με διάσημους παίχτες όπως π.χ. fisher,karpov κ.λ.π.
εγω επαιζα με χρονο 10/10 Ν Θυμαμαι καλα , απο νετ καφε με 3 ευρω την ωρα ( εβγαζα δεν εβγαζα 2 παιχνιδια) ειχε καναντησει πολυ ακριβο σπορ