Νέα

Σκάκι - -Chess

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 681
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το σκάκι;

• Πωρωση

Ψήφοι: 40 23,4%
  • Ναι παιζω που και που

Ψήφοι: 91 53,2%
  • Καλο αλλα βαρετο

Ψήφοι: 27 15,8%
  • Μαλακια

Ψήφοι: 8 4,7%
  • Δεν εχω παιξει , δεν ξερω

Ψήφοι: 5 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για να το δουμε κι αυτο .. το αλλο με την τοξοβολια δεν ειχε συμμετοχη σκακι παιζει κανεις αραγε ?
ή μονο πουτανες εχετε στο μυαλο σας , ρεμαλια  :idiot:

Εγω παλια επαιζα αλλα εχω καιρο να το παλεψω , μαρεσε πολυ ομως  :dancing:
Αν μαζευτομε να κανουμε κανα τουρνουα ονλινε σε κανα yahoo κλτ
Δηλωσεις συμμετοχης εδω  :grin:

Συνημμένα

• chess.jpg
    chess.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 94

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Για να το δουμε κι αυτο .. το αλλο με την τοξοβολια δεν ειχε συμμετοχη σκακι παιζει κανεις αραγε ?
ή μονο πουτανες εχετε στο μυαλο σας , ρεμαλια  :idiot:

Εγω παλια επαιζα αλλα εχω καιρο να το παλεψω , μαρεσε πολυ ομως  :dancing:
Αν μαζευτομε να κανουμε κανα τουρνουα ονλινε σε κανα yahoo κλτ
Δηλωσεις συμμετοχης εδω  :grin:
ελατε να σας κανω να νιωσεται το οθωμανικο :sunglasses:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έπαιζα αρκετά παλιά και μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά καλός παίχτης,ενώ διάβαζα και πολλά βιβλία σχετικά με αναπτύγματα και στρατηγικές πάνω στο παιχνίδι.Όμως όταν κάτι το παρατάς σε παρατάει και αυτό, οπότε τώρα μάλλον χάνω και από τον Στάνλει του ches master :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Έπαιζα αρκετά παλιά και μπορώ να πω πως ήμουν αρκετά καλός παίχτης,ενώ διάβαζα και πολλά βιβλία σχετικά με αναπτύγματα και στρατηγικές πάνω στο παιχνίδι.Όμως όταν κάτι το παρατάς σε παρατάει και αυτό, οπότε τώρα μάλλον χάνω και από τον Στάνλει του ches master :2funny: :2funny: :2funny:

και γω ηθελα να διαβασω αλλα δεν ετυχε , εχω κανα δυο χρονια να παιξω οποτε με τον Στάνλει πρεεπει να αρχισουμε
Στο yahoo μεχρι 1600 ειχα φτασει νομιζω , στο chessmaster εχω κερδισει παιχτη με 1800 αλλα εκανα πουστιες στον χρονο :tooth:

Βαρε εσυ με πολυ φορα μπηκες ... θα σε εχω στο νου μου  :s&m_2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
και γω ηθελα να διαβασω αλλα δεν ετυχε , εχω κανα δυο χρονια να παιξω οποτε με τον Στάνλει πρεεπει να αρχισουμε
Στο yahoo μεχρι 1600 ειχα φτασει νομιζω , στο chessmaster εχω κερδισει παιχτη με 1800 αλλα εκανα πουστιες στον χρονο :tooth:

μπηκα με φορα για να σας κλασω τ'αρχιδια :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το σκάκι είναι πόρωση.Τέλος.Εγώ παίζω εδώ πολύ καλό γιατί καθορίζεις ελεύθερα το χρόνο που θα παίξεις και με ποιόν θα παίξεις και αν χάσεις για κάποιο λόγο τη σύνδεσή σου για λίγο μπορείς να συνεχίσεις όταν ξανασυνδεθείς

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

To διάβασμα βιβλίων σχετικά με το σκάκι σε βοηθάει απλά να διευρύνεις τους παιχτικούς σου ορίζοντες και επιπλέον σου δίνει ιδέες αναφορικά με την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων σε περιπτώσεις που δύναται να βρεθούμε.Στο yahoo είχα γίνει και εγώ "μωβ"(δηλαδή είχα συγκεντρώσει πάνω από 1500 ελο αν θυμάμαι καλά)αλλά με πολύ κόπο,καθώς το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό(εννοείται σε παιχνίδια χωρίς time limit,γιατί αυτά είναι πραγματικό σκάκι).Στο chessmaster είχε πλάκα να παίζεις με διάσημους παίχτες όπως π.χ. fisher,karpov κ.λ.π.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το σκάκι είναι πόρωση.Τέλος.Εγώ παίζω εδώ πολύ καλό γιατί καθορίζεις ελεύθερα το χρόνο που θα παίξεις και με ποιόν θα παίξεις και αν χάσεις για κάποιο λόγο τη σύνδεσή σου για λίγο μπορείς να συνεχίσεις όταν ξανασυνδεθείς

καλα αυτο με την συνδεση ασε ... τα μισα παιχνιδια στο yahoo ετσι τα ειχα χασει
δε το ηξερα το gamecolony ειχα βολευτει στο yahoo και δεν ψαχνομουν

πλακα ειχε , ειχε και τσατ και μιλουσα με διαφορουν . μπαγκλαντες , ρωσσια , μπουενεος αιρες , σλοβενια
εκανα και εξασκηση στα αγγλικα ,τωρα ποσοι καταλαβαιναν τι ελεγα αλλο θεμα  :2funny:

μπηκα με φορα για να σας κλασω τ'αρχιδια :2funny:

εε δεν ηθελα να στο πω καταμουτρα .. εισαι φιλος  :grin:
χαιρομαι που εχω φιλο με αυτογνωσια παντως  :2funny:

καλα αυτο με την συνδεση ασε ... τα μισα παιχνιδια στο yahoo ετσι τα ειχα χασει
δε το ηξερα το gamecolony ειχα βολευτει στο yahoo και δεν ψαχνομουν

πλακα ειχε , ειχε και τσατ και μιλουσα με διαφορουν . μπαγκλαντες , ρωσσια , μπουενεος αιρες , σλοβενια
εκανα και εξασκηση στα αγγλικα ,τωρα ποσοι καταλαβαιναν τι ελεγα αλλο θεμα  :2funny:

To διάβασμα βιβλίων σχετικά με το σκάκι σε βοηθάει απλά να διευρύνεις τους παιχτικούς σου ορίζοντες και επιπλέον σου δίνει ιδέες αναφορικά με την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων σε περιπτώσεις που δύναται να βρεθούμε.Στο yahoo είχα γίνει και εγώ "μωβ"(δηλαδή είχα συγκεντρώσει πάνω από 1500 ελο αν θυμάμαι καλά)αλλά με πολύ κόπο,καθώς το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό(εννοείται σε παιχνίδια χωρίς time limit,γιατί αυτά είναι πραγματικό σκάκι).Στο chessmaster είχε πλάκα να παίζεις με διάσημους παίχτες όπως π.χ. fisher,karpov κ.λ.π.

εγω επαιζα με χρονο 10/10 Ν Θυμαμαι καλα , απο νετ καφε με 3 ευρω την ωρα ( εβγαζα δεν εβγαζα 2 παιχνιδια) ειχε καναντησει πολυ ακριβο σπορ  :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Έπαιζα παλιά με σχετικά μέτρια αποτελέσματα. Σωστά ειπώθηκε ότι όταν κάτι το αφήσεις σε αφήνει κι εκείνο.

BTW, έχετε δει την υπαίθρια σκακιέρα στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου λίγο πριν το Φλοίσβο;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωπ αυτο ειναι υπεροχο !!!!

σκακι εχει πολλα νοηματα μεσα του!

και σου διδασκει παρα πολλα !!!!  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
To διάβασμα βιβλίων σχετικά με το σκάκι σε βοηθάει απλά να διευρύνεις τους παιχτικούς σου ορίζοντες και επιπλέον σου δίνει ιδέες αναφορικά με την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων σε περιπτώσεις που δύναται να βρεθούμε.

τα βιβλια εχουν την θεωρια ....

η ουσια ειναι ομως ειναι στην ΠΡΑΞΗ !!!!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το πιο σπουδαίο που μου έμαθε το σκάκι είναι να προσέχεις την κάθε σου κίνηση,ότι κάνεις στη ζωή σου.Γιατί κάθε λάθος κινηση μπορεί να έχει μη αναστρέψιμα καταστροφικά αποτελέσματα.

Λατρεύω το Chessmaster 10 αν και δεν έχω πάντα χρόνο να ασχοληθώ γαμώτο..

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το πιο σπουδαίο που μου έμαθε το σκάκι είναι να προσέχεις την κάθε σου κίνηση,ότι κάνεις στη ζωή σου.Γιατί κάθε λάθος κινηση μπορεί να έχει μη αναστρέψιμα καταστροφικά αποτελέσματα.

Λατρεύω το Chessmaster 10 αν και δεν έχω πάντα χρόνο να ασχοληθώ γαμώτο..
ωπ αυτο ειναι υπεροχο !!!!

σκακι εχει πολλα νοηματα μεσα του!

και σου διδασκει παρα πολλα !!!!  ;)

true  :rockon: :rockon: :rockon:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τα βιβλια εχουν την θεωρια ....

η ουσια ειναι ομως ειναι στην ΠΡΑΞΗ !!!!

Η μεγαλύτερη βλακεία είναι που κάποιοι απομνημονεύουν ανοίγματα και το παίζουν έξυπνοι για 4-5 κινήσεις και μετά την πατάνε σαν ένα 10χρονο κάνοντας βλακώδη λάθη που αποδυκνύει ότι δεν ξέρουν..

Το Chesmaster που προανέφερα έχει φοβερό academy και σε μαθαίνει όλη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού,το πως να κάνεις καλό επιθετικό παιχνίδι και βασικά που πολλοί που θεωρούν τους εαυτούς τους προχωρημένους δεν ξέρουν

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Η μεγαλύτερη βλακεία είναι που κάποιοι απομνημονεύουν ανοίγματα και το παίζουν έξυπνοι για 4-5 κινήσεις και μετά την πατάνε σαν ένα 10χρονο κάνοντας βλακώδη λάθη που αποδυκνύει ότι δεν ξέρουν..

Το Chesmaster που προανέφερα έχει φοβερό academy και σε μαθαίνει όλη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού,το πως να κάνεις καλό επιθετικό παιχνίδι και βασικά που πολλοί που θεωρούν τους εαυτούς τους προχωρημένους δεν ξέρουν

τα παιχνιδια σκακι που παιζεις με υπολογιστη δεν μου αρεσουν ! προτιμω τον ανθρωπινο παραγοντα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να το αιτιολογησω !

ο υπολογιστης θα πραξει βαση μαθηματικων και βαση πιθανοτητων !

ενω ο ανθρωπος θα πραξει με πολλα περισσοτερα !

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Είναι απλά μια τρέλα!!! Παίζω από μικρός και θα παίζω μέχρι να γεράσω...!!! Απλά στην πόλη μου δέν έχει κάποια ομάδα να γραφτώ και έτσι απλά παίζω σαν χομπι...

+1 για το τουρνουά...

Ας έχει και έπαθλο γιατον νικητη κανενά Callgirl...!!! Ετσι γιανα μην ξεφεύγουμε και απο την ατμόσφαιρα του site...!!!)

:2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Είναι απλά μια τρέλα!!! Παίζω από μικρός και θα παίζω μέχρι να γεράσω...!!! Απλά στην πόλη μου δέν έχει κάποια ομάδα να γραφτώ και έτσι απλά παίζω σαν χομπι...

+1 για το τουρνουά...

Ας έχει και έπαθλο γιατον νικητη κανενά Callgirl...!!! Ετσι γιανα μην ξεφεύγουμε και απο την ατμόσφαιρα του site...!!!)

μπουρδελο θα το κανουμε το τουρνουα !   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με το συμπαθειο παντα!  :boobies: :boobies: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

+1 για το τουρνουά...

ε ναι .. τι χωρις επαθλο θα μεναμε  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom