Επισκέπτης
δικε μου τιποτα κοκκαλα παιζεις?
μπα, τύπε
για κάνα ποκεράκι όμως δε θάλεγα όχι
το ξέρω ρε τύπε, γι αυτό και μας γαμάνε οι υπολογιστές,
πάντως σε 2-3 σαιτ που έχω παίξει το 1600+ ELO το πιανα εύκολα
είχα και κάτι νίκες σε 1800ρηδες με ματ (όχι χρόνο)
δε λέω ότι είμαι καλός, απλά δεν είμαι εύκολος αντίπαλος
ένα είναι το παιχνίδι ;) δείτε εδώ τον τύπο πώς σκέφτεται τι ζαριά πρέπει να φέρει για να κάνει πόρτα
ΟΚ,αυτο ειναι αλλη καυλα!Πορτες,φευγα,πλακωτο και τα ρεστα!
Πινεις ουζο και μολις σηκωνεσαι πεφτεις!
Ολα μεσα τα εχει!
Αν τυχον που μαλλον δεν εισαι διαβασμενος σκακιστικα καλα,τοτε ειτε εισαι ταλενταρα ειτε
ο 1800 αρης που πηρες ηταν μυρωδιας!
Γραψου σε συλλογο και εκει θα μαθεις για τα ελο, στο ιντερνετ οτι θελουν λενε!
τύπε και ο αρχηγός της ομάδας μου, πανελλήνιας εμβέλειας σκακιστής (πρέπει να χε πάνω από 2000 ΕΛΟ) με σεβόταν στο παίξιμο, παρότι 1-2 φορές που παίξαμε με πήρε.
Γενικά δεν είμαι διαβασμένος (μόνο [size=17pt]ισπανική[/size] και ιταλική πρόλαβα μελέτησα, σ ένα βιβλίο του Σιαπέρα το 1993 ) αλλά παίζω με πολύ έμπνευση...
φίλε την ισπανική την έχω μελετήσει κι εγώ. Εσύ τι από τα 2 προτιμάς; Ισπανική ή footjob?
τύπε και ο αρχηγός της ομάδας μου, πανελλήνιας εμβέλειας σκακιστής (πρέπει να χε πάνω από 2000 ΕΛΟ) με σεβόταν στο παίξιμο, παρότι 1-2 φορές που παίξαμε με πήρε.
Γενικά δεν είμαι διαβασμένος (μόνο ισπανική και ιταλική πρόλαβα μελέτησα, σ ένα βιβλίο του Σιαπέρα το 1993 ) αλλά παίζω με πολύ έμπνευση...
Α μπραβο,τωρα μιλας για ανοιγματα,πριν δεν ειπες τιποτα και γι αυτο και το συμπερασμα μου.
Παντως η καλυτερη απαντηση στο ε4 ειναι το ε5 και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε μαλλον!
Σιαπερας Τριανταφυλλος,καλος ανθρωπος,εχει γραψει τα καλυτερα βιβλια για σωστη ριζα εκμαθησης.
Πεθανε το 94,οτι εκανε το εκανε καλα,πολλους προβληματισμους ειχε αλλα και καλες λυσεις,επαιζε και τυφλα παρτιδες.
Αντεχε μεχρι 6 ετσι,εγω 1 με το ζορι!
Απεχω πολυ απο αυτον!Ουφ,κουραστηκα και θυμηθηκα πολλα,ωρα για πορνιασμα!
ΟΣΟ για τον μαγκνους μαλλον θα κανονιστει παρτιδα στο τελουσ του χρονου με τον γκαρυxm σκακι οπως λεμε μαγκνους ο νεος γκραν μαστερ στα 23 χρονια σπαει ολα τα κοντερ η ο απολυτος γκερυ κασπαροβ
σημερα επαιτιος ων αγωνων με τον υπολογιστη ντιπ μπλου!!!!!
ηταν στο μακρινο 1985 οταν ο εγω μικρος πηγαινα σκακι και μας εδειξαν στον ομιλο την τελευταια παρτιδα του γκερυ με τον καρποβ σσ πρωην παγκοσμιο οπου αυτη ειναι η περιφημη σικελιανη αμυνα η σικελικη!! σεμιναρια πως την επαιξε ο γκαρυ βεβαιο ολοι τον κατηγορουσαν οτι επαιζε σπαστικη αμυνα ωσπου σον 30ο αγωνα νομιζω κανειτο μοναδικο σε τρεις κινησεις απο σικελικη αμυνα κανει την γνωστη γκασπαρικη επιθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνω να την βρω στο youtube αλλα δεν μπορω!!
μετα τα εβαλε με εναν υπολογιστη της IBM οπου σαν σημερα οπως ειδατε στην ετ1 ειναι η επαιτιος του αγωνα οπου ο γκαρυ νικησε με 4-2 τον υπολογιστη και μετα εχασε 3-2 αλλα η IBM δεν του εδωσε ρεβανσ γιατι πολυ απλα ηξερε οτι ο γκαρυ κασπαροβ ειναι ανθρωπος και μαθαινει απο τα λαθη του ενω το pc οχι!!!!!!!!!!
ο pc ekane σε ενα δευτερολεπτο σκεφτοταν 20000000 κινησεις!!!!!!αλλα δεν ειχε την ικανοτητα του ψαρεματος που εχει ο ανθρωπος
α και κατια ακομα στο σχεδιασμο του IBM DEEP BLUE ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΑΡΥ
Α μπραβο,τωρα μιλας για ανοιγματα,πριν δεν ειπες τιποτα και γι αυτο και το συμπερασμα μου.
Παντως η καλυτερη απαντηση στο ε4 ειναι το ε5 και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε μαλλον!
Σιαπερας Τριανταφυλλος,καλος ανθρωπος,εχει γραψει τα καλυτερα βιβλια για σωστη ριζα εκμαθησης.
Πεθανε το 94,οτι εκανε το εκανε καλα,πολλους προβληματισμους ειχε αλλα και καλες λυσεις,επαιζε και τυφλα παρτιδες.
Αντεχε μεχρι 6 ετσι,εγω 1 με το ζορι!
Απεχω πολυ απο αυτον!Ουφ,κουραστηκα και θυμηθηκα πολλα,ωρα για πορνιασμα!