Νέα

ΣΚΑΪ Ο βόθρος που δεν έχει πάτο! Νέες απολύσεις δημοσιογράφων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.211
Πόντοι
6.515
Ο Καψώχας και η Ακριβοπούλου θα είναι η πηγή ενημέρωσης μας από εδώ και πέρα!
Δύναμη στην ενημέρωση...
:shit: :shit: :shit:

τα καναλια θα δειχνουν

1. καψωχα, ακριβομαλακω

2. τσιπρα συνεντευξεις και σε επαναληψεις

3. βελοπουλο κηραλοιφες, πουτιν

4. ξεκωλα

5. ξεκωλα

6, ξεκωλα

..............

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ξεροχύνω με το Τσιπάκι

:walkingpenis:

https://[URL unfurl="true"]www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwil3P3fnejfAhUFzIUKHQ78CgoQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.gossip-tv.gr%2Fg-fashion%2Ffashion-police%2Fkalontymenes%2Fstory%2F375482%2Fsofia-tsipa&psig=AOvVaw0roO9AeNzG76PpgEa_gnoW&ust=1547382110023204[/img[/URL]]

[img]https://cdn6.bbend.net/media/com_news/story/2015/04/27/375482/main/9005877378940_SOFIA_TSIPA_2242015.JPG
«Δέκα χρόνια και δέκα ημέρες ακριβώς. Σα να ηταν χθες. Παιδί ακόμα, είπα στον Σπύρο Ευαγγελάτο: -Δάσκαλέ μου, θα φύγω από το «Αμφί-Θέατρο». Ξεκινώ στον Σκαι. Στο «Αμφί-Θέατρο» ως βοηθός σκηνοθέτη ήταν η πρώτη μου δουλειά. Το πρώτο μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το πατρικό μου σπίτι, που άφησα γιατί ερωτεύτηκα. Κι ο έρωτας ήταν ο Σκάι. Ο Σκάι στα ξεκινήματά του κι εγώ στα δικά μου. Σαν ποτάμι που χυνόταν στην ανοιχτή θάλασσα. Τόση ορμή. Ταίριαξα εκεί. Και σιγά-σιγά ζυμώθηκα. Βρήκα ανθρώπους να καταλάβουν τις ανησυχίες μου. Ώτα ανοιχτά, να αφουγκραστούν ακόμη και τις πιο τρελές μου ιδέες. «Γυρίσματα». Με μια βαλίτσα στο χέρι σε όλη την Ελλάδα. «Σκάι τώρα» με την Ποπη Τσαπανίδου. Πόση χημεία όταν έβγαινα στην εκπομπή της... Ποσα ξενύχτια με την Ευα Αντωνοπουλου για να στήσουμε το τότε «Life»... Κι έπειτα «Ο κόσμος ανάποδα». Και ποιος δεν ήρθε καλεσμένος στην «ανάποδη» εκπομπή μου τα τρία αυτά χρόνια... Η αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών... Πόση δουλειά και πόση λαχτάρα.... Κι έπειτα το “All about art” που απέδειξε ότι ο πολιτισμός δεν μυρίζει μούχλα αλλά είναι για όλους. Με τον Μπογδάνο το διασκεδάζαμε πραγματικά στις κοινές μας εμφανίσεις. Ρεπορτάζ αναρίθμητα. Το «Όλοι μαζί μπορούμε» που με τόσο κόπο και αγάπη χτίσαμε και γιγαντωσαμε. Καρδιοχτυπι κάθε φορά στις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο... Κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα, κι ακόμη περισσότερα, που δεν χωρούν σε τούτο το ηλεκτρονικό χαρτί. Εμ, δέκα χρόνια και δέκα ημέρες είναι αυτά. Με γέλια, με αγάπη, με φωνές, με δάκρυα. Με στιγμές αλησμόνητες. Με δύσκολες στιγμές. Με δουλειά σκληρή. Ξενύχτι, λύσσα. Πείσμα για τη νίκη. Ώσπου τα καταφέραμε... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους φίλους καρδιάς που έκανα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σκάι για όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και για αυτό...το σημερινό «pushάρισμα» που δυσκολευόμουν από μόνη μου να τολμήσω.. Οι μέρες που έρχονται είμαι σίγουρη πως θα είναι καλύτερες...»

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Τότε σας άρεσε

maxresdefault.jpg

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Ο Χίος τα έβαλε με τον Μυλωνάκη και αφού ο δεύτερος τα βρόντηξε από το Αρτ επανήλθε στο πάνελ.
ο Μυλωνάκης φτιάχνει το πατριωτικό κόμμα λέει!
Ο Τράγκας πουλάει λεμονάδες και γιαλουρόνια στο Ε. Ε! ρε σαπίλα.
Άντε να εμφανιστεί πάλι ο Ζούγλας.
:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• ΖαχΤριανΑποστ.png
    ΖαχΤριανΑποστ.png
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 33

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ο Χίος τα έβαλε με τον Μυλωνάκη και αφού ο δεύτερος τα βρόντηξε από το Αρτ επανήλθε στο πάνελ.
ο Μυλωνάκης φτιάχνει το πατριωτικό κόμμα λέει!
Ο Τράγκας πουλάει λεμονάδες και γιαλουρόνια στο Ε. Ε! ρε σαπίλα.
Άντε να εμφανιστεί πάλι ο Ζούγλας.
:zombie: :zombie: :zombie:
με τόσα πολλά πατριωτικά κόμματα είναι να απορείς πόσες Πατρίδες έχουμε ....

Για μένα η λέξη Πατριώτης είναι βρισιά όπως Ορθόδοξος, Εθνικιστής, Δεξιός κοκ 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Οι μαζικές απολύσεις 12 δημοσιογράφων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, είχαν απάντηση από τους εργαζόμενους: πρώτα η στάση εργασίας που στέρησε από το κανάλι (καθώς και από το ραδιόφωνο και τον ιστότοπο skai.gr) ενημερωτικό περιεχόμενο στην κρίσιμη βραδιά της Παρασκευής οπότε ψηφίστηκαν στα Σκόπια οι συνταγματικές αλλαγές για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα η απεργία ως και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι 12 δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ που απολύθηκαν είναι οι: Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρος Σαμουηλίδης, Σοφία Τσίπα, Σταύρος Οικονομόπουλος, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη. Πρόκειται για δημοσιογράφους κατά βάση χαμηλόμισθους.....

Η διαταγή για απολύσεις ενεργοποιήθηκε από την ιδιοκτησία όταν αποφασίστηκε να παγώσει το project δημιουργίας του ΣΚΑΪ24, ενός ενημερωτικού καναλιού που θα λειτουργούσε παράλληλα με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος εδώ και καιρό κάνει στροφή στην ψυχαγωγία με έμφαση στα αμφιβόλου ποιότητας ριάλιτι.

Πηγή: Protagon.gr
:zombie: :zombie:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ο Μυλωνακης τι εγινε απολυθηκε??

Nights

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
12
Πόντοι
0
Οι μαζικές απολύσεις 12 δημοσιογράφων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, είχαν απάντηση από τους εργαζόμενους: πρώτα η στάση εργασίας που στέρησε από το κανάλι (καθώς και από το ραδιόφωνο και τον ιστότοπο skai.gr) ενημερωτικό περιεχόμενο στην κρίσιμη βραδιά της Παρασκευής οπότε ψηφίστηκαν στα Σκόπια οι συνταγματικές αλλαγές για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα η απεργία ως και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Μια απόλυση εργαζομένου είναι πάντα μια θλιβερή υπόθεση ..όπως και να΄χει.. αλλά:
Από τους 400 απολύει 12..και όμως ΟΛΟΙ στοχοποιούν και με ένα στόμα φωνάζουν για.. "μπαράζ' απολύσεων..
Ή  όλοι τους η κανένας... αντίληψη "αλληλέγγυων αριστερών" … λες και η επιχείρηση τους ανήκει...
Ακόμα …το δικαίωμα του εργοδότη να απολύει είναι αναφαίρετο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Ο Μυλωνακης τι εγινε απολυθηκε??

Τσακώθηκε με τον Καρατζαφύρερ

:piss:

Κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Μια απόλυση εργαζομένου είναι πάντα μια θλιβερή υπόθεση ..όπως και να΄χει.. αλλά:
Από τους 400 απολύει 12..και όμως ΟΛΟΙ στοχοποιούν και με ένα στόμα φωνάζουν για.. "μπαράζ' απολύσεων..
Ή  όλοι τους η κανένας... αντίληψη "αλληλέγγυων αριστερών" … λες και η επιχείρηση τους ανήκει...
Ακόμα …το δικαίωμα του εργοδότη να απολύει είναι αναφαίρετο.

Η κατρακύλα φαίνεται από μακριά. Δεν είναι οι "λιγοστές" απολύσεις. Χωριό που βλέπετε κολαούζο δεν θέλει!
Κανάλι της παρτούζας του μπανιστιρτζή και της συκιάς έγινε από πολιτιστικό, ειδησεογραφικό, με ντοκυμαντέρ, Νatonal Geographicm, History Channel κτλ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η χώρα δεν χρειάζεται ούτε τόσα ΜΜΕ, ούτε τόσους δημοσιογράφους/παρουσιαστές/τηλεπερσόνες όσους έχει.

Ο δε ΣΚΑΙ έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό - άθλιο επίπεδο κατευθυνόμενης ειδησιογραφίας στα πρότυπα της χειρότερης εκδοχής γραμμιτζίδικης δημοσιογραφίας αλα ΕΡΤ/Κόκκινο/ΕΦΣΥΝ κτλ.

Όταν δεν βγαίνει το business plan του εργοδότη πρέπει να κοπούν κόστη και συχνά κεφάλια.

Το ότι οι δημοσιοκάφροι και τα συνδικαλιστικά τους όργανα απαιτούν ειδική μεταχείριση λόγω γειτνίασης με τα ρετιρέ της εξουσίας είναι μέρος της παθογένειας του Ελλαδίτικου μπορντέλου.

Εν ολίγοις: Στ'αρχίδια μας.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Η κατρακύλα φαίνεται από μακριά. Δεν είναι οι "λιγοστές" απολύσεις. Χωριό που βλέπετε κολαούζο δεν θέλει!
Κανάλι της παρτούζας του μπανιστιρτζή και της συκιάς έγινε από πολιτιστικό, ειδησεογραφικό, με ντοκυμαντέρ, Νatonal Geographicm, History Channel κτλ

Αυτό ακριβώς.
Όταν ξεκίνησε αυτή η ενσάρκωση του ΣΚΑΪ, όλοι είχαν κάτι καλό να πούν. Δομή προγράμματος όμοια με αυτή των μεγάλων ειδησειογραφικών καναλιών, ποιοτικές εκπαιδευτικές/ψυχαγωγικές εκπομπές, κάποιες απο τις καλύτερες ξένες σειρές...
και τώρα... Survivor, Power of love και της πουτάνας το κάγκελο (να ζητήσω και μια συγνάμη απο τις πουτάνες εδώ, σε εντίθεση με το χάλι που έχει το κανάλι, αυτές έχουν ακόμα το σεβασμό μου)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κλεισανε το μεγκα οι κατσαπλιαδες το πιο ποιοτικο και σοβαρο καναλι

τωρα τους ανοιξε η ορεξη

ακολουθουν το προτυπο μαδουροσταν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.873
Πόντοι
5.506
o δημητρακης ο οικονομου η αλογομουρα που εχει μαζι του ο αρης οπροτοσαλτε ο γιωργαρος  και ο μπαμπης να ειναι καλα....η χαμουρα η σια δεν εχει αναγκη βρηκε γαμπρο

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
o δημητρακης ο οικονομου η αλογομουρα που εχει μαζι του ο αρης οπροτοσαλτε ο γιωργαρος  και ο μπαμπης να ειναι καλα....η χαμουρα η σια δεν εχει αναγκη βρηκε γαμπρο

κανενα προθυμο τσουτσεκι δε χανεται θα ασκησουν απο αλλο μετεριζι την δημοσιογραφια  :S :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom