κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.622
- Πόντοι
- 19.795
Με την πρωτη φωτο που θα εμπαινε θα επεφτε το σαιτγια προχωρημένα γούστα ...
Με την πρωτη φωτο που θα εμπαινε θα επεφτε το σαιτγια προχωρημένα γούστα ...
Ο Καψώχας και η Ακριβοπούλου θα είναι η πηγή ενημέρωσης μας από εδώ και πέρα!
Δύναμη στην ενημέρωση...
«Δέκα χρόνια και δέκα ημέρες ακριβώς. Σα να ηταν χθες. Παιδί ακόμα, είπα στον Σπύρο Ευαγγελάτο: -Δάσκαλέ μου, θα φύγω από το «Αμφί-Θέατρο». Ξεκινώ στον Σκαι. Στο «Αμφί-Θέατρο» ως βοηθός σκηνοθέτη ήταν η πρώτη μου δουλειά. Το πρώτο μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το πατρικό μου σπίτι, που άφησα γιατί ερωτεύτηκα. Κι ο έρωτας ήταν ο Σκάι. Ο Σκάι στα ξεκινήματά του κι εγώ στα δικά μου. Σαν ποτάμι που χυνόταν στην ανοιχτή θάλασσα. Τόση ορμή. Ταίριαξα εκεί. Και σιγά-σιγά ζυμώθηκα. Βρήκα ανθρώπους να καταλάβουν τις ανησυχίες μου. Ώτα ανοιχτά, να αφουγκραστούν ακόμη και τις πιο τρελές μου ιδέες. «Γυρίσματα». Με μια βαλίτσα στο χέρι σε όλη την Ελλάδα. «Σκάι τώρα» με την Ποπη Τσαπανίδου. Πόση χημεία όταν έβγαινα στην εκπομπή της... Ποσα ξενύχτια με την Ευα Αντωνοπουλου για να στήσουμε το τότε «Life»... Κι έπειτα «Ο κόσμος ανάποδα». Και ποιος δεν ήρθε καλεσμένος στην «ανάποδη» εκπομπή μου τα τρία αυτά χρόνια... Η αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών... Πόση δουλειά και πόση λαχτάρα.... Κι έπειτα το “All about art” που απέδειξε ότι ο πολιτισμός δεν μυρίζει μούχλα αλλά είναι για όλους. Με τον Μπογδάνο το διασκεδάζαμε πραγματικά στις κοινές μας εμφανίσεις. Ρεπορτάζ αναρίθμητα. Το «Όλοι μαζί μπορούμε» που με τόσο κόπο και αγάπη χτίσαμε και γιγαντωσαμε. Καρδιοχτυπι κάθε φορά στις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο... Κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα, κι ακόμη περισσότερα, που δεν χωρούν σε τούτο το ηλεκτρονικό χαρτί. Εμ, δέκα χρόνια και δέκα ημέρες είναι αυτά. Με γέλια, με αγάπη, με φωνές, με δάκρυα. Με στιγμές αλησμόνητες. Με δύσκολες στιγμές. Με δουλειά σκληρή. Ξενύχτι, λύσσα. Πείσμα για τη νίκη. Ώσπου τα καταφέραμε... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους φίλους καρδιάς που έκανα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σκάι για όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και για αυτό...το σημερινό «pushάρισμα» που δυσκολευόμουν από μόνη μου να τολμήσω.. Οι μέρες που έρχονται είμαι σίγουρη πως θα είναι καλύτερες...»Ξεροχύνω με το Τσιπάκι
https://[URL unfurl="true"]www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwil3P3fnejfAhUFzIUKHQ78CgoQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.gossip-tv.gr%2Fg-fashion%2Ffashion-police%2Fkalontymenes%2Fstory%2F375482%2Fsofia-tsipa&psig=AOvVaw0roO9AeNzG76PpgEa_gnoW&ust=1547382110023204[/img[/URL]]
[img]https://cdn6.bbend.net/media/com_news/story/2015/04/27/375482/main/9005877378940_SOFIA_TSIPA_2242015.JPG
τι δεν θα έδινα να την δω με εσώρουχα ... πολύ σέξυ Γυναίκα .Με την πρωτη φωτο που θα εμπαινε θα επεφτε το σαιτ
Τυπε, αν βγει φωτο με εσωρουχα, δεν θα πεσει το σαιτ, αλλα ολο το διαδυκτιοτι δεν θα έδινα να την δω με εσώρουχα ... πολύ σέξυ Γυναίκα .
τι δεν θα έδινα να την δω με εσώρουχα ... πολύ σέξυ Γυναίκα .
Τσατσά η Κατερίνα, κορίτσι η Σοφία και τις παίρνεις μαζί .τυπε υπαρχει καλυτερη μουτσουνα για υποδοχη σε μασατζιδικο?
με τόσα πολλά πατριωτικά κόμματα είναι να απορείς πόσες Πατρίδες έχουμε ....Ο Χίος τα έβαλε με τον Μυλωνάκη και αφού ο δεύτερος τα βρόντηξε από το Αρτ επανήλθε στο πάνελ.
ο Μυλωνάκης φτιάχνει το πατριωτικό κόμμα λέει!
Ο Τράγκας πουλάει λεμονάδες και γιαλουρόνια στο Ε. Ε! ρε σαπίλα.
Άντε να εμφανιστεί πάλι ο Ζούγλας.
Οι μαζικές απολύσεις 12 δημοσιογράφων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, είχαν απάντηση από τους εργαζόμενους: πρώτα η στάση εργασίας που στέρησε από το κανάλι (καθώς και από το ραδιόφωνο και τον ιστότοπο skai.gr) ενημερωτικό περιεχόμενο στην κρίσιμη βραδιά της Παρασκευής οπότε ψηφίστηκαν στα Σκόπια οι συνταγματικές αλλαγές για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα η απεργία ως και τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο Μυλωνακης τι εγινε απολυθηκε??
Κάπου τα έχετε μπερδέψει.
Μια απόλυση εργαζομένου είναι πάντα μια θλιβερή υπόθεση ..όπως και να΄χει.. αλλά:
Από τους 400 απολύει 12..και όμως ΟΛΟΙ στοχοποιούν και με ένα στόμα φωνάζουν για.. "μπαράζ' απολύσεων..
Ή όλοι τους η κανένας... αντίληψη "αλληλέγγυων αριστερών" … λες και η επιχείρηση τους ανήκει...
Ακόμα …το δικαίωμα του εργοδότη να απολύει είναι αναφαίρετο.
Η κατρακύλα φαίνεται από μακριά. Δεν είναι οι "λιγοστές" απολύσεις. Χωριό που βλέπετε κολαούζο δεν θέλει!
Κανάλι της παρτούζας του μπανιστιρτζή και της συκιάς έγινε από πολιτιστικό, ειδησεογραφικό, με ντοκυμαντέρ, Νatonal Geographicm, History Channel κτλ
o δημητρακης ο οικονομου η αλογομουρα που εχει μαζι του ο αρης οπροτοσαλτε ο γιωργαρος και ο μπαμπης να ειναι καλα....η χαμουρα η σια δεν εχει αναγκη βρηκε γαμπρο