barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.976
- Πόντοι
- 5.506
4μιση και τη σχεση εχει αυτο ?
Μάλλον δεν έχεις καθαρή εικόνα τι συμβαίνει εδώ.
4μιση και τη σχεση εχει αυτο ?
βοθροκαναλο,δημοσιογραφια χειριστου ειδους, δημοσιογραφοι φερεφονα....ας βαλουν μια σημαια της νδ εκει στο σκαι...
να πω οτι δεν χαρηκα, ψεματα θα ναι
χρειάζεται να υπάρχει μια αντίθεση στην συριζερτ, που κάνει χειρότερη προπαγάνδα με τα λεφτά όλων
ισχυει
μονο που στην περιπτωση του σκαι δεν μιλαμε για απλη προπαγανδα, αλλα για διεστρεβλωση της αληθειας, για ανυποστατες ειδησεις...
χωρια που το προγραμμα της ερτ ειναι ετη φωτος ποιοτικοτερο μπροστα απ του σκαι....εκτος αν εχουμε προτιμηση στις εκπομπες-σκουπιδια του σκαι (pof,mystyler,ntm...)
ισχυει
μονο που στην περιπτωση του σκαι δεν μιλαμε για απλη προπαγανδα, αλλα για διεστρεβλωση της αληθειας, για ανυποστατες ειδησεις...
χωρια που το προγραμμα της ερτ ειναι ετη φωτος ποιοτικοτερο μπροστα απ του σκαι....εκτος αν εχουμε προτιμηση στις εκπομπες-σκουπιδια του σκαι (pof,mystyler,ntm...)
Πες μας ρε τυπε μια ανυποστατη ειδηση, ετσι για την κουβεντα.
Την ΕΡΤ την χρυσοπληρώνουμε όλοι μαζί ανεξαιρέτως
και λειτουργεί κομματικότερα από την κουμουνδούρου.
Την ΕΡΤ την χρυσοπληρώνουμε όλοι μαζί ανεξαιρέτως
και λειτουργεί κομματικότερα από την κουμουνδούρου.
τρισχειρότερη η συριζερτ, οι μισοί εκεί μέσα είναι υποψήφιοι με το συριζα
Ρε πουστη μου, μιλανε για γελοιοτητες, για ανυποστατες ειδησεις και προπαγανδα, φτιαχτα fake news και οταν τους λες πες μου ΕΝΑ απαντανε «πες μου εσυ ενα». Σα 5χρονα αναλφαβητα.
Eννοεις τα επιδοματα που δινει στους λαθρομεταναστες
τα δωρεαν νοκιασμενα σπιτια με πληρωμενα νερα-ρευμα κλπ
και το επιδομα "προσφυγα"
που δινει σε οποιον ερχεται απο οπου να ναι ακομα και απο την αλγερια?
Υπερβολές. Έχει και ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΚΚΕ μ-λ , ελευθεριάζοντα ταγάρια, αναρχοαυτόνομους, μαοϊκούς, οπαδούς του Νετσάγιεφ , σταλινικούς , τροτσκιστές και άλλες σέχτες.
χωρια που το προγραμμα της ερτ ειναι ετη φωτος ποιοτικοτερο μπροστα απ του σκαι....
Το πιο κορυφαίο όμως ήταν ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
Είχε κλείσει ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!!!
Λάθος,
δεν πληρώναμε τα ίδια.
Νομίζω 5 ευρώ το δίμηνο στις αρχές
που έπειτα θα κοβότανε.
Αυτό επειδή η ΕΡΤ έχει υλικό από την 7ετία !!!!!!!!!!!!
Ο Κούλης είπε ότι θα τους σουτάρει ;;; ή ότι θα κλείσει τις πόρτες ;;;;;; αλλά ορμπάν ;;;;;;
Αν είναι να τον ψηφίσω αύριο !!!!
Όταν αφεθεί η Αστυνομία να επιτελέσει το έργο της