Ok Μέγα Αλέ![size=6pt]φιλε hoty αν διεκρινες υφος ειρωνικο απο μερος μου ως προς εσενα εκανες λαθος δεν ειχα τετοιο σκοπο
οσον αφορα αυτα που μου γραφεις στα εχω απαντηση προ ημερων σε αλλο θρεντ οποτε δεν μπαινω ξανα σ αυτην την διαδικασια για δευτερη φορα
ΑΛΛΑ αυτο που μου γυριζει τη βιδα αναποδα σε εναν ανθρωπο ειναι η ΕΠΑΡΣΗ γιατρε τρελενομαι και αφινιαζω μ αυτην την σταση των ανθρωπων
δεν θα μου πουλας τρελα εμενα κυρια μου μεσα απο τα σαιτ σου και το fb στα οποια δεν μπορει κανεις να σου πει κουβεντα
για αυτο θα κανεις login με το nick name σου(laborgina) και θα ερθεις εδω να σε παρει μια συνεντευξη ο τρανς δημοσιοφραφος-τρανςλογος αλεφαντος
και οχι να μας πουλας κοτερα λαμποργκινες λονδινα και δεν συμαζευεται απο μονη σου κυρια μου[/size]
ΥΓ για να μην την αδικο κιολας οι πληροφοριες μου λεν οτι προκειται στις διαπροσωπικες σχεσεις τις για εξαιρετικο παιδι αυτο θα το δουμε βεβαια
Κρατώ το τελευταίο που και εδώ συμφωνούμε και εγώ το πιστευω.
Θα αναμένω εν καιρώ την κρίση σου στην αυτοψία που θα κάνεις στο άμεσο μέλλον και για την οποία κρίση σου δηλώνω εκ προΐμίου οτι θα είναι απο εμένα απολύτως αεβαστή και έγκυρη.
Η πράξη στο μέλλον θα δείξει....