Φίλε Δόκτωρα.
Ασε ρε τις ειρωνείες.
Θέλω να πιστευω και το εχεις δείξει οτι εισαι σοβαρός.
Καταρχας σου δηλώνω ότι δεν είμαι ουτε προμότορας ουτε μάναντζερ ουτε ΅προστάτης΅ καμιάς και κανενός.
Το ίδιο πιστευω και για εσένα.
Όμως...
Όπως εχω εδώ πάλι δηλώσει η ΅στήριξη΅ μου στην Ελενα sunrice άρχισε απο την στιγμή που διαπίστωσα ότι καποιοι συγκεκριμένοι της έκαναν εντεχνα πόλεμο ενώ συγχρόνως εξυπνα και με ΅αθώο΅ τρόπο εξυμνούσαν και προέτρεπαν σε αβυζα ξεπεταριά όπως πχ και πχ και πχ... ξερεις τι λέω.
Αυτο με έκανε να τα πάρω και να τα βάλω ανοιχτα μαζί τους.
Τότε ξεκίνησε ο υπουλος πόλεμος εναντίον μου στελνωντας διάφορα συκοφαντικά πμ στους υπόλοιπους για εμένα.
Τέσπα όπως και εσύ εχεις άλλοτε πεί και συμφωνούμε και εδώ ότι η Ελενα είναι και κορμάρα και απο οτι δείχνει αρκετα προσοντούχα.
Προσωπικά δεν την εχω δοκιμάσει ουτε συναντήσει και αν είμουν μαναντζερ της η κατι απο τα παραπάνω θα μπορούσα να πώ ψεμματα ότι δήθεν την επισκευτηκα και ότι ειναι τρία Αλφα κλπ κλπ.
Δεν ξέρω αν ποτε την συναντησω αν και θα το κάνω καποια στιγμή αλλα για αρκετό καιρό θα βρισκομαι λόγω δουλειάς μακρια απο την Αθηνα και τις 1 2 ημέρες που θα επιστρεφω δεν θα εχω καθόλου έλευθερο χρόνο.
Φίλε μου θα σου πρότεινα ειλικρινά αν ποτε ανεβει επάνω η εσένα σε βγάλει ο δρόμος σου να κανεις την θυσία να την επισκευτείς χωρίς ασφαλώς να πεις ποιος είσαι.
Κάντο βρε αλέ να ξεκαθαρίσει το πραγμα και μην επηρεαζεσαι απο άλλες γνώμες καλοπροαίρετες η κακοπροέρετες.
Στο προτείνω αυτο γιατι πιστευω ότι εισαι αντικειμενικό και μάχιμο ατομο και όχι βέβαια οπτικοακουστικό που πιστευει και επηρεάζεται μόνο απο οτι βλέπει και ότι ακούει!!