Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
mailakos δεν εχω προβλημα κανενα ας μας το πουν να βαλουμε και κατι παραπανω στα ΠΑΙΔΙΑ
Ακου στο xbar παω απο τοτε που ανοιξε ειναι απο τα ακριβα μαγαζια του χωρου που δεν δουλευει με φραγκοφονιαδες η αννα και η αλεξανδρα που σταματησε ειναι τα δυνατα χαρτια τον φραγκατο θα τον γδυσουν παει αυτο τα παιδια σου λενε βαλε 40 ευρω και σου προσφερω 2 ποτα και κληρωσεις και δεν ξερω τι αλλο και απο τον τζιρο απο τα ποτα των κοριτσιων και απο τα δωματια κατι θα βγαλουν! Εγω με την παρεα μου ειμαστε μερα παρα μερα σε αυτα τα μαγαζια γιατι να μην ερθουμε και στο συγκεκριμενο παρτυ δεν υπαρχει κατι μεμπτο στο ολο σκηνικο

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Επειδη βαριεμαι να γραφω αλλα προς το παρον θα σου πω κατι σαν συμβουλη μην λετε παλλα γιατι την μερα του ΠΑΡΤΥ θα αθετησετε αυτα που ειπατε για χορηγους γιατι δεν θα ΙΣΧΥΟΥΝ αυτα που ειπατε πονηροι πατε να παρετε τα 40 ΕΥΡΩ και μετα ΓΕΙΑ σας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φιλε και εσυ που παρακολουθεις που γραφω σνεχεια, καθε αναγνωση θα σε χρεωσω 5 ευρουλακια  + ενα κονε καλο απο τα δικα σου....Ξερεις εσυ ποια  ;)
Aσε ρελαμογιο. Καταλαβα την απατεωνια που κανεις για να οικονομησεις...! Εβαλες εισιτηριο 39,99 και σιγα που θα δινεις ρεστα 0,01 στα 150 ατομα ισως κ παραπανω. 0,01χ150ατομα θα οικονομησεις 1,50 ολοκληρω ΕΥΡΩ. ΑΠΑΤΑΩΝΑ ΠΑΤΕΡ. Αυτες ειναι μπιζνες καθαρες οχι σαν τον Εφραιμ στο βατοπεδι

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Aσε ρελαμογιο. Καταλαβα την απατεωνια που κανεις για να οικονομησεις...! Εβαλες εισιτηριο 39,99 και σιγα που θα δινεις ρεστα 0,01 στα 150 ατομα ισως κ παραπανω. 0,01χ150ατομα θα οικονομησεις 1,50 ολοκληρω ΕΥΡΩ. ΑΠΑΤΑΩΝΑ ΠΑΤΕΡ. Αυτες ειναι μπιζνες καθαρες οχι σαν τον Εφραιμ στο βατοπεδι
Α! ναι! σε ξεχασα εσενα...πουλακι μου....θα τα παρω και απο σενα....

ε, ρε γλεντια!

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Επειδη βαριεμαι να γραφω αλλα προς το παρον θα σου πω κατι σαν συμβουλη μην λετε παλλα γιατι την μερα του ΠΑΡΤΥ θα αθετησετε αυτα που ειπατε για χορηγους γιατι δεν θα ΙΣΧΥΟΥΝ αυτα που ειπατε πονηροι πατε να παρετε τα 40 ΕΥΡΩ και μετα ΓΕΙΑ σας
Πρεπει να δουλευεις με διπλο καρμπιρατερ εσυ!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πατερ εγω για σενα στα δινω απο μονος μου δεν χρειαζεται να μου τα παρεις!!!!
ναι, ξεχασα...εισαι πολυ καλος χριστιανος!! στο πρωτο παρτυ μου εδωσες 100ρικο και κρατησα τα ρεστα χωρις να πεις τιποτα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
mailakos δεν εχω προβλημα κανενα ας μας το πουν να βαλουμε και κατι παραπανω στα ΠΑΙΔΙΑ

Εσυ βλακα οπου πας εχεις μαθει να τη βγαζεις στο τσαμπα;

Γιατι δεν διοργανωνεις και εσυ ενα αντιστοιχο ΚΑΛΥΤΕΡΟ παρτακι και να βαλεις ΔΩΡΕΑΝ εισοδο ρε ημιβλακα;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τελειωμενοι απατεωνισκοι τυπου Σωρα ειναι οι τυποι

Και αλλος τσαμπατζης σωτηρας.

Καντε ρε μαγκες ενα παρτυ, οτιδηποτε, βαλτε ΤΣΑΜΠΑ εισοδο και θα πατσισετε με τους τυπους. Δεν σας σταματαει κανεις.

Περαν αυτου, τι καλυτερο απτο να κανεις την καβλα σου και να βγαζεις χαρτζιλικι; Τι ειστε; Τιποτα δημοσιοι υπαλληλοι και βαρατε σφραγιδα μερα νυχτα και δε γουσταρετε να βγαζει ο αλλος φραγκα απο κατι που κανει;

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Το κουρασαμε το θεματακι αν ΚΥΡΙΟΙ αυτα που αναγραφετε στα περι προσφορα του γραφειου και για το μπαρακι στην μεταμορφωση και τα επακολουθα που λετε θα σας ΖΗΤΗΣΩ συγνωμη χιλιες φορες ..... ΑΝ οχι θα φατε πολυ κραξιμο  μακαρι να ειναι αληθεια αυτα που λετε παντα οτι γραφω να ξερετε ειναι χωρις δολο και κακια γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα και ουτε εχω με καποιον προβλημα ..

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Αντε αρχίσαμε τις μλκιες πάλι.ετσι γουστάρουμε να δώσουμε 40 ευρα εσάς τι σας ενδιαφέρει ??????μια χαρά περάσαμε.επισης πήραμε και τα δωράκια μας! Και βοήθησε και ο Zad όταν του ζήτησα.εγω το μόνο αίτημα που έχω για το νέο πάρτυ είναι να καθησουμε όλη η παρέα μαζί.και επειδή έχω και γενέθλια κερνάω καφεδια πριν το πάρτυ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι, ξεχασα...εισαι πολυ καλος χριστιανος!! στο πρωτο παρτυ μου εδωσες 100ρικο και κρατησα τα ρεστα χωρις να πεις τιποτα...
Δεν ειπα τπτ γιατι δεν ηρθα στο πρωτο παρτυ :P :P

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Πάτερ παίζει η περίπτωση να καθησουμε 4-5 άτομα παρέα στο πάρτυ?μπορείς να το μονταρεις ?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Το κουρασαμε το θεματακι αν ΚΥΡΙΟΙ αυτα που αναγραφετε στα περι προσφορα του γραφειου και για το μπαρακι στην μεταμορφωση και τα επακολουθα που λετε θα σας ΖΗΤΗΣΩ συγνωμη χιλιες φορες ..... ΑΝ οχι θα φατε πολυ κραξιμο μακαρι να ειναι αληθεια αυτα που λετε παντα οτι γραφω να ξερετε ειναι χωρις δολο και κακια γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα και ουτε εχω με καποιον προβuuλημα ..

Τώρα μιλάς σωστά!!! Εάν όπως είπες γίνουν αυτά (που είναι πολλά παραπάνω) τότε θα δεχθώ την συγνώμη σου δημόσια.
Εάν πάλι δεν γίνουν... όχι κράξιμο θα φάμε... ούτε ο Διάλος δεν μας σώζει!!!

:priest:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Πάτερ παίζει η περίπτωση να καθησουμε 4-5 άτομα παρέα στο πάρτυ?μπορείς να το μονταρεις ?

Αυτό δεν χρειάζεται ούτε μέσο τον παπά να βάλεις. Πες ότι έγινε κιόλας!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το κουρασαμε το θεματακι αν ΚΥΡΙΟΙ αυτα που αναγραφετε στα περι προσφορα του γραφειου και για το μπαρακι στην μεταμορφωση και τα επακολουθα που λετε θα σας ΖΗΤΗΣΩ συγνωμη χιλιες φορες ..... ΑΝ οχι θα φατε πολυ κραξιμο  μακαρι να ειναι αληθεια αυτα που λετε παντα οτι γραφω να ξερετε ειναι χωρις δολο και κακια γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα και ουτε εχω με καποιον προβλημα ..
πες μου οτι εισαι ατριχο αγορι, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom