Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν... έχουμε και κάποια νέα πράγματα που σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να δούμε πως θα γίνει ακόμα καλύτερο το πάρτυ μας.

Στον προθάλαμο του κλάμπ, έχουμε παραγγείλει ένα μεγάλο wall (τοίχο) σε μουσαμά με εκτύπωση (κοινός γιγαντοαφίσα), ο οποίος
θα έχει στο κέντρο το εικαστικό από την αφίσα του πάρτυ μας και γύρω γύρω όλα τα λογότυπα από τους χορηγούς του event.

Επειδή μέσα στο κλάμπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ η φωτογράφιση... σκεφτόμαστε να έχουμε επαγγελματία φωτογράφο, ώστε
όποιος θέλει να φωτογραφηθεί είτε μόνος του, είτε με την παρέα του, είτε με κάποια κοπέλα (εννοήτε ότι και η κοπέλα θα πρέπει να έχει συμφωνήσει),
τότε θα μπορούν να ενημερώνουν τον φωτογράφο και να πηγαίνουν όλοι μαζί έξω από το κλάμπ, στον προθάλαμο και να κάνουν φωτογράφηση.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε κατά την είσοδο, είτε κατά την διάρκεια του πάρτυ.
Απλά ΟΧΙ μέσα στο κλαμπ, αλλά έξω στον προθάλαμο, μπροστά στην γιγαντοαφίσα με τους χορηγούς.

Ακόμα  το σκεφτόμαστε... θα σας πούμε νεότερα σύντομα.
:hi:

Συνημμένα

• Sinners-lowres-art.jpg
    Sinners-lowres-art.jpg
    830,2 KB · Εμφανίσεις: 21

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Μπράβο ρε μάγκες θα σας σκέφτομαι από μακριά, τι να κάνω που το άλλο Σάββατο θα είμαι κάτω.
Πάλι μπράβο σας.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Λοιπόν... έχουμε και κάποια νέα πράγματα που σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να δούμε πως θα γίνει ακόμα καλύτερο το πάρτυ μας.

Στον προθάλαμο του κλάμπ, έχουμε παραγγείλει ένα μεγάλο wall (τοίχο) σε μουσαμά με εκτύπωση (κοινός γιγαντοαφίσα), ο οποίος
θα έχει στο κέντρο το εικαστικό από την αφίσα του πάρτυ μας και γύρω γύρω όλα τα λογότυπα από τους χορηγούς του event.

Επειδή μέσα στο κλάμπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ η φωτογράφιση... σκεφτόμαστε να έχουμε επαγγελματία φωτογράφο, ώστε
όποιος θέλει να φωτογραφηθεί είτε μόνος του, είτε με την παρέα του, είτε με κάποια κοπέλα (εννοήτε ότι και η κοπέλα θα πρέπει να έχει συμφωνήσει),
τότε θα μπορούν να ενημερώνουν τον φωτογράφο και να πηγαίνουν όλοι μαζί έξω από το κλάμπ, στον προθάλαμο και να κάνουν φωτογράφηση.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε κατά την είσοδο, είτε κατά την διάρκεια του πάρτυ.
Απλά ΟΧΙ μέσα στο κλαμπ, αλλά έξω στον προθάλαμο, μπροστά στην γιγαντοαφίσα με τους χορηγούς.

Ακόμα  το σκεφτόμαστε... θα σας πούμε νεότερα σύντομα.
:hi:

ωραιος ο ελληνας!
δικια μου ιδεα αυτη εεε!θα την κατοχηρωσω!!!!!
ρε συ ελληνα,για πες μια καλη ωρα προσελευσης?
δλδ απο τι ωρα και μετα θα ειναι στο πικ του το παρτυ?
στο περιπου παντα ετσι..καλυτερα απο νωρις,η εχουμε περιθωριο μεχρι της 10 ας πουμε,
να μη χασουμε τα σκηνικα δλδ,και της κληρωσεις...ευχαριστω

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ωραιος ο ελληνας!
δικια μου ιδεα αυτη εεε!θα την κατοχηρωσω!!!!!
ρε συ ελληνα,για πες μια καλη ωρα προσελευσης?
δλδ απο τι ωρα και μετα θα ειναι στο πικ του το παρτυ?
στο περιπου παντα ετσι..καλυτερα απο νωρις,η εχουμε περιθωριο μεχρι της 10 ας πουμε,
να μη χασουμε τα σκηνικα δλδ,και της κληρωσεις...ευχαριστω

Όχι, όχι με τίποτα 22:00.
Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:00. Εγώ και ο Zadren (το ΜΕΓΑ ρεμάλι) θα είμαστε εκεί από τις 19:00.

Η γνώμη μου είναι το αργότερο 21:00 να είσαστε εκεί. Στο κάτω κάτω είναι λίγες ώρες και πρέπει να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο.  :grin: :grin: :grin:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:00. Εγώ και ο Zadren (το ΜΕΓΑ ρεμάλι) θα είμαστε εκεί από τις 19:00.

Η γνώμη μου είναι το αργότερο 21:00 να είσαστε εκεί. Στο κάτω κάτω είναι λίγες ώρες και πρέπει να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο.  :grin: :grin: :grin:

ναι γι αυτο ρωτησα..να σε καλα,ευχαριστω.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καφε σερβιρη το μαγαζι,η να παρω απο τα εβερεστ!!! :2funny:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145

να ρωτήσω κάτι εδώ ;;  η με  πμ ;;

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Εγω δεν πήρα πρόσκληση

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν Κύριοι... όσοι βλέπετε για πρώτη φορά το νήμα. Για να μην ψάχνετε άδικα γύρω τριγύρω στις περασμένες σελίδες για να καταλάβεται τι κάνουμε εδώ...
από εδώ και πέρα θα γράφω συνέχεια ανά 2-3 σελίδες τα ίδια που έχουν αναφερθεί σε προηγούμες σελίδες και φυσικά και όλες τις νέες πληροφορίες / εξελίξεις.
Οπότε έχουμε και λέμε...

[size=20pt]Τελευταίες 15 προσκλήσεις έχουν μείνει... όσοι καλοί προσέλθετε!!! [/size]

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης   ----->   SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία   ----->   Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης   ----->   20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα   ----->   κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν ΜΟΝΟ σε αυτούς που θα συμμετέχουν, με πμ (προσωπικό μήνυμα).

5)  Κόστος εισόδου   ----->   €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις.

6)  Κληρώσεις   ----->   πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου,
    ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλια κάβα στο μαγαζί, πολλά ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια ενηλίκων, και διάφορα άλλα πολλά, πολλά, πολλά δώρα!

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί?  ----->   2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά   ;)
     Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60 γυναίκες μαζεμένες όλες στο ίδιο χώρο μόνο για εμάς!   :o

8)  Τι θα δείτε?   ----->   μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία  :cheesy:

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής   ----->   Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.
1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και με ποιό τρόπο μπορείς να μπεις μέσα στο πάρτυ.
1)  Δηλώνεις συμμετοχή με πμ (προσωπικό μήνυμα), είτε σε μένα, είτε στον Zadren.

2)  Λαμβάνεις περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πάρτυ από εμάς, πάλι μέσω πμ (προσωπικού μηνύματος)

3)  Εάν είναι να έρθεις και να παραβρεθείς ως καλεσμένος μας στο πάρτυ, θα λάβεις 2-3 ημέρες πριν το event μία πρόσλκηση με ένα μοναδικό ανά άτομο ειδικό κωδικό.
    Την πρόσκληση την δείχνεις στην είσοδο μαζί με τον μοναδικό κωδικό σου, γίνεται η επιβαιβέωση της πρόσκλησης και εάν είσαι στην λίστα και παραλαμβάνεις τα απαραίτητα για να μπεις μέσα.

4)  Σε άτομα τα οποία δεν είναι στην λίστα μας, δεν έχουν την πρόσκληση, δεν έχουν τον μοναδικό κωδικό... δυστηχώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!!
  ;)

Συνημμένα

• Sinners-lowres-art.jpg
    Sinners-lowres-art.jpg
    830,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Συγνωμη δηλαδη αλλα 150 προσκεκλημενοι και 60 γυναικες + τους υπολοιπους , που θα χωρεσουν στο χωρο που το διοργανωνεται?

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
Εχεις δικιο,που να βρεθει χωρος να χωραει 200-250 ατομα. Τυπε θα μας τρελανεις?

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Κανα 2 φορες εχω παει στο μαγαζι, αλλα μικρο το θυμαμαι. Χωραει τοσο κοσμο?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Κουρσάρε έχεις πμ

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Αν μπορείτε, στείλτε μου μία απάντηση για να κανονίσω το πρόγραμμα μου για αύριο. Ευχαριστώ!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom