Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Εγώ είπα οτι θα βγουν φράγκα και κακό δεν ειναι και πεσατε να με φάτε.
Το ποτο έχει καθαρό κόστος λιγοτερο από 1 ευρώ, οι κοπέλες 0 οι σερβιτορες παίζουν με την ώρα και την μέρα. Αν ερθουν λοιπόν 200 ατομα με 15 ευρώ είσοδο εχεις είσπραξη 3000, αφαιρείς κοστοι και σου μένει ένα καλό μερακαματο αν εχεις κάνει καλή διαχείρηση. Υποχρεωτικά σκοπευεις στο να έχεις κερδος, γιατί αλλιώς θα μπεις μέσα. Αν πραγματικά δεν  θέλετε να βγάλετε λεφτά, κάνετε μία σούμα και λέτε βγάλαμε 1000 ευρώ παρτε 10 free fucks με κληρωση σε  όσους παρεβρέθηκαν.
Στην αντίθετη περίπτωση θα βάλετε πολλά από την τσέπη σας, γιατι μεγάλες προσδοκίες μεγάλα τα έξοδα.

Έχεις βγει ποτέ απο το σπίτι; Έλα πες.

Δεν με ενδιαφέρει ποσώς αν θα βγάλουν τα παιδιά χρήματα απο όλο αυτό. Για μένα ΠΡΕΠΕΙ να βγάλουν και μπράβο τους που πέρα απο κάποια παράπλευρα οφέλη (δεν μιλάω για χρηματικά τώρα) βάζουν τον εαυτό τους σε θέση να απολογούνται σε τύπους σαν και σένα. (αλήθεια γιατί απαντάτε?)
Δεν έχω τις διαπιστεύσεις για να δηλώσω συμμετοχή και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάω έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν γλύφω κανένα με κάποιο σκοπό. @@ μου. Απλά γουστάρω που κάποιος κοιτάξει να κάνει κάτι, οτιδήποτε και αν ήταν αυτό, πόσο μάλλον κάτι πολύ δύσκολο όπως αυτό.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ρε παιδια με τοσα ανουσια ποστ χαθηκε το ρεζουμε. Για να καταλαβω ποιο ειναι το κοστος συμμετοχης ποια η προϋποθεση για να συμμετασχει καποιος ποια ειναι η ημερομηνια μκαι τι περιλαμβανει το κοστος. Ενας απο του δοργανωτες ας με ενημερωσει εστω με πμ για να ξερω εαν θα δηλωσω συμμετοχη. Ευχαριστω πολυ παιδια.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδιά ? Βάλτε καμια 10ρια δικηγόρους ακόμα αλλα λίγο ποιο έξυπνους, όχι τόσο βλάκες ήμαρτον.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Να τα πάρουμε με την σείρά ένα ένα...

Εϊχες γράψει μαλακίες (σόρρυ για το ύφος μου γιατί δεν το συνηθίζω) αλλά μαλακίες. Και πιο συγκεκριμένα είχες πει...
"Και σιγά μην μαζευτούν 150 μαλάκες και 150 πουτάανες ή έστω 80 που καλές θα είναι οι 10 και θα έχουν ουρά ενώ οι άλλες θα το ξύνουν να ματώσει.
Καλά κάνουν τα παιδιά, λεφτά θέλουν να βγάλουν αλλά δεν ειναι εφικτό σε τέτοια έκταση.
10-15 άτομα την φορά 5-6 διαλεχτές κοπέλες καθε 15 μέρες είναι ποιο εύκολα πραγματοποιήσιμο και ποιο ρεαλιστικό."

Πάμε παρακάτω...

Επειδή ΔΕΝ είχα, ούτε έχω μπάρ... δεν έχω ιδέα ποιο είναι το καθαρό κόστος των ποτών. Στο κάτω κάτω ΔΕΝ είναι δική μας επιχείρηση.
Εϊναι κλαμπ επώνυμο, το οποίο έχει ιδιοκτήτη επιχειρηματία και αυτός σου λέει... "φίλε εγώ για να κλείσω το μαγαζί μου για εσάς, η επιχείρηση μου δεν πρέπει να μπει μέσα".
Απλά πράγματα. Οπότε είτε 1 ευρώ έχει καθαρό κόστος το ποτό είτε 5 ευρώ... εμείς ΔΕΝ μπορούμε να του πούμε τα ποτά θα μας τα δίνεις 1 ευρώ. Στο κάτω κάτω, η κάθε
επιχείρηση δεν έχει κόστος μόνο τα ποτά. ¨Εχει ρεύμα, έχει υπαλλήλους, έχει ενοίκια, έχει ένφια, έχει ΙΚΑ, έχει τα μαλιά της κεφαλής της έχει.... οπότε τι δεν καταλαβαίνεις?

Εκτός εάν έχεις εσύ ένα δικό σου καλό μαγαζί που θα μπορούσες να μας το δώσεις με 1 ευρώ το ποτό και με τριάντα ευρώ μεροκάματο την σερβιτόρα. Εκεί πάω πάσο φίλε.
Απλά πες μου να το κάνουμε στο μαγαζί σου.
Και πάλι όμως, να ξέρεις... ΚΑΜΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ να δουλέψει με 30 ευρώ μεροκάμματο για αυτά που θα την βάλουμε να κάνει και να παρουσιάσει.
Οπότε.... και εκεί άκυρω τρωως!

Και συνεχίζουμε...

Θα σε παρακαλούσα εφόσον εγώ και ο κ. Zadren κάνουμε αυτό το πριβε VIP πάρτυ εν ονόματι SINNERS, να αφήσεις την όλη διαχείρηση σε εμάς.
Και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε υπάιτιοι για το εάν θα μπούμε μέσα ή "έξω". Για το εάν θα μείνουν οι καλεσμένοι ευχαριστημένοι ή όχι.
Για το εάν θα έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ή όχι.... κλπ.
Το πόσο θα κοστίσει η είσοδος... είναι πάλι δικό μας θέμα. Απλά να ξέρεις ότι ότι πληρώνεις.... παίρνεις. Αυτό ισχύει στα πάντα.
Και επειδή εμείς θέλουμε να "πάρουμε" για εμάς και τους καλεσμένους μας... θα πληρώσουμε.
Και όπως είπες καλός στο τέλος... ναι κάποια χρήματα πιθανόν θα τα βάλουμε από την τσέπη μας... αλλά αυτό πάλι αφορά εμάς και την καύλα μας.

Αυτα....
:hi:

μα καλα μυαλό μηδέν ?
Τα ίδια λέμε απλά ξέρω πολύ παραπάνω και καλά θα κάνετε να βγάλετε φράγκα και καλά όλα, που είπα εγώ το αντιθετο ?
Εσείς ειπατε θα είναι τσάμπα και μετα το αναιρέσατε .
Συγνώμη που σας ενόχλησα κύριοι
μακαρι να τα πάτε καλα΄αν δεν πάτε στο επόμενο θα σας συμβουλεύσω δωρεάν,
εκτος και αν προτιμάται το βλακα τα ξέρω όλα Panos13 μπουρτζόβλακος.

Και επαναλαμβάνω αν θέλετε να πετύχετε ξεκινάτε από μικρότερους στόχους για να πιάσετε μια μέρα το σημερινό άπιαστο.
Στόχο να έχετε να βγάλετε τα διπλά από το κόστος τουλάχιστον για να μην μπείτε μέσα και ας τα κάνετε ότι θελετε αν βγουν.

Δεν πάτε καθολου καλά , όλο τα αλλάζετε που πάει να πει ότι και δεν ξέρετε τι θέλετε αλλά και δεν ξέρετε πως να το κάνετε. Καθε μερα ανακονώνετε κάτι άλλο και αναβάλετε την ανακοίνωση.
Αν αυτή ειναι η συνταγή της επιτυχίας σας , εσέις ξέρετε.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Κύριοι θα το ξαναγράψω.δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγάλουν κάτι οι διοργανωτές.εμεις αν μας επιλέξουν θα πάμε γιατί έτσι γουστάρουμε.και πρέπει να υπάρξει είσοδος με αντίτιμο για να υπάρξει φιλτράρισμα. Δεν είναι υποχρεωτικό οποίος θέλει έρχεται.να σημειώσω δεν έχω να κερδίσω δεν γνωρίζω καν τα παιδιά που το οργανώνουν ελπίζω να τους γνωρίσω εκεί.εχω στείλει μυν από την αρχή ελπίζω να το έχετε δει.

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Ναι το έχω δει.... σε ευχαριστώ. Απλά να το πω για να διαβάσουν και οι υπόλοιποι.
Έχω λάβει πάρα πολλά πμ (πρωσοπικά μηνύματα), αλλά δεν έχω απαντήση σε κανέναν.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ επίτηδες, ούτε για να σνομπάρω κάποιον. Απλά θα απαντήσω σε όλους σας μαζεμένα σε 2-3 ημέρες.

Μόλις κάνουμε και επίσημη ανακοίνωση την ημερομηνία, θα απαντήσω σε όλους σας.

Απλά μέχρι τότε...
Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.
Να πω ότι όσοι έχετε σκοπό να έρθετε με παρέα... θα πρέπει να εγγυηθείτε για αυτήν!

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.

Ευχαριστω πολυ

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Τα ίδια λέμε απλά ξέρω πολύ παραπάνω και καλά θα κάνετε να βγάλετε φράγκα και καλά όλα, που είπα εγώ το αντιθετο ?
Που λέμε ρε φίλε εγώ και εσύ τα ίδια? Για πες μου? Σε ποιο ακριβώς σημείο εγώ και εσύ λέμε τα ίδια?

Εσείς ειπατε θα είναι τσάμπα και μετα το αναιρέσατε .
Σε ποιό σημείο μέσα στο νήμα εγώ και ο Zandren ως διοργανωτές λέμε για τσάμπα και μετά το αναιρέσαμε???
Για δέιξε μας το σε παρακαλώ.

Συγνώμη που σας ενόχλησα κύριοι
Η μαλακία φίλε είναι ασυγχώρητη!!!

Και επαναλαμβάνω αν θέλετε να πετύχετε ξεκινάτε από μικρότερους στόχους για να πιάσετε μια μέρα το σημερινό άπιαστο.
Για εσένα μπορεί να είναι άπιαστο... για εμάς σίγουρα όχι.

Δεν πάτε καθολου καλά , όλο τα αλλάζετε που πάει να πει ότι και δεν ξέρετε τι θέλετε αλλά και δεν ξέρετε πως να το κάνετε. Καθε μερα ανακονώνετε κάτι άλλο και αναβάλετε την ανακοίνωση.
Αν αυτή ειναι η συνταγή της επιτυχίας σας , εσέις ξέρετε.
Τι άλλάξαμε ρε φίλε? Για πες μας τι ακριβώς αλλάξαμε????  Παπαριές του αέρα δεν μου αρέσει να ακούω! Τι ακριβώς είπαμε (να μας το υποδείξεις) και μετά το αλλάξαμε?????
Τι είναι αυτό που ανακοινώνουμε κάθε ημέρα και μετά το αλλάζουμε????? Έλα πες...

Λοιπόν... άσε τις παπαρολογίες εδώ μέσα σε παρακαλώ.

Το νήμα αυτό ΔΕΝ το ανοίξαμε για να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και ούτε έχουμε ανακοινώση ακόμα κάτι επίσημα.
Το νήμα το ανοίξαμε για να προσθέσουν φίλοι μας/καλεσμένοι μας ιδεές για το πάρτυ. Το ανοίξαμε για να πούμε την γνώμη μας και για να ακούσουμε γνώμες.
Το ανοίξαμε για να ακούσουμε άλλες προτάσεις και ιδέες που μπορούν να ενσωματωθούν μέσα στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ πάρτυ.
Ότι παπαριά του κατεβαίνει του καθένα και λέει ότι πάμε για αρπαχτές, ότι θα πέσουν γαμήσια μέσα εκεί, ότι θα πληρώσουν 150 ευρώ και 200 ευρώ είσοδο,
ότι να το κάνουμε με 5-6 άτομα και μετά να πάμε στα 1000.... εεεεε... για εμένα λέει μαλακίες.
Άντε γιατί είμαι κουρασμένος και άϋπνος και τα έχω πάρει ολίγον τι στο μικρό μου μυαλουδάκι.

Καλό σας βράδυ Κύριοι!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εγώ είπα οτι θα βγουν φράγκα και κακό δεν ειναι και πεσατε να με φάτε.
Το ποτο έχει καθαρό κόστος λιγοτερο από 1 ευρώ, οι κοπέλες 0 οι σερβιτορες παίζουν με την ώρα και την μέρα. Αν ερθουν λοιπόν 200 ατομα με 15 ευρώ είσοδο εχεις είσπραξη 3000, αφαιρείς κοστοι και σου μένει ένα καλό μερακαματο αν εχεις κάνει καλή διαχείρηση. Υποχρεωτικά σκοπευεις στο να έχεις κερδος, γιατί αλλιώς θα μπεις μέσα. Αν πραγματικά δεν  θέλετε να βγάλετε λεφτά, κάνετε μία σούμα και λέτε βγάλαμε 1000 ευρώ παρτε 10 free fucks με κληρωση σε  όσους παρεβρέθηκαν.
Στην αντίθετη περίπτωση θα βάλετε πολλά από την τσέπη σας, γιατι μεγάλες προσδοκίες μεγάλα τα έξοδα.

Μαλλον με δουλευεις ετσι?  Και καλα να τα λες αυτά και να σε διαβαζουν ανθρωποι που δεν ξερουν….Αλλα δεν ηξερες ότι θα σε διαβασω και εγω? Και καλα να λες , οκ δεν θα μου απαντησει….αλλα με ξερεις από εδώ μεσα πως σιγουρα θα σου απαντησω…Και επειδη σηκωσες κουβερτα με θεματα που γνωριζω καλα θα σου απαντησω. Βεβαια σε ανθρωπους με IQ κατσικιου δεν επανταω , αλλα με εσενα θα κανω την υπερβαση καλο μου μουτρακι….

Παμε λοιπον….Μαλλον  θα εχεις πεσει μεσα σε κανενα λακκο με κωλοδαχτυλα φιλε!  Ασε να σε βοηθησω να σε βγαλω εξω εγω γιατι εχεις μπερδευτει. Νομιζεις πως γραφεις σε ατομα από το Ποπαυ η το Μπλεκ.
Ο τροπος που σκεφτεσαι πραγματικα με προβληματιζει….Καθομαι και σκεφτομαι μα καλα ο τυπος αυτος από πιο πλανητη ηρθε? Για πες μου φιλαρακο αφου ξερεις τα παντα και από ότι ειδα εισαι και μαθηματικος  ομοτιμος μαλλον καθηγητης  της Πιπαντειου.  Από ότι σε κοβω μαλλον θα εισαι και αλεκτορας ετσι? Ολοι οι αλεκτορες μιλουν πολύ και δεν λενε και τιποτα. Δηλαδη απλα είναι τυποι πουθεναδες. Μην με παρεξηγεις….απο αγαπη στα γραφω όλα αυτά …Τουλαχιστον να μαθεις από μενα που ξερω ισως, λεω ισως, ένα δυο πραγματα περισσοτερα…
ΠΟΤΑ…Στα αρχιδια μου το κοστος της φιαλης. Δεν με απασχολησε εμενα ποτε και καθολου. Θα σου πω και το γιατι να ξερεις. Γιατι απλα δεν είναι στη συμφωνια που κανω η τιμη αγορας του μπουκαλιου  από τον επιχειρηματια. Ακομα και για 7 καλους φιλους λεβεντοτσολιαδες ουισκαδες  πηρα φαμους γκραους μονος μου από τον ΑΒ και τα εχω ηδη παει στο μαγαζι για το τραπεζι τους. Κοστος  140  γουαν με τις χαρτοπετσετες δωρο.  Comprente?  Και ξερεις γιατι το εκανα αυτό μαγκα? Για να χρωσταω λιγοτερες χαρες ετσι ώστε όταν μου κοψουν τα αρχιδια να πονεσω λιγοτερο. Το μονο που ζητησα εγω είναι ένα καλο και γερο discount σε κατι που δεν μπορω να σου ανακοινωσω ακομα γιατι απλα δεν θελω να χαλασω την εκπληξη στους αλλους. Μιας και εσυ δεν θα ερθεις με το ονομα μουτρο69 αλλα ξερω καλα ότι θα ερθεις με τον κλωνο σου…Μιας και σου αρεσει να το παιζεις και ανθρωπος μυστηριο 2πλης μαλακισμενης προσωπικοτητας.
Αρα ο πολλαπασιοασμος σου καλε και σοφε κουρδουτόμπα είναι out! Απο τωρα. Μιλας με προσεγγισεις και οποιοι μιλανε με προσεγγισεις απλα δεν ξερουν. Θα διαβαζες μαλλον πολύ «ΚΛΙΚ» παλαιοτερα.  

Τεσπα παμε παρακατω να σε μαθω πως δουλευει ένα τετοιο μαγαζι. Εσυ εν το μεταξυ βγαλε τα χερια από κατω από τις κουβερτες και σταματα να την παιζεις για λιγο και δωσε προσοχη.
Αρα, ακου Χερ Προφεσορ!
Ανοιγω λοιπον εγω ο ιδιοκτητης την γαμημενη πορτα του μαγαζιου (πχ το λεω, μην νομιζεις πως εχω μαγαζι….χαρτογιακας ειμαι του nine to five) και το τεφτερι γραφει αμεσως 10000  γουαν το λιγοτερο σε λειτουργικα. Δεν θα σου πω τι λειτουργικα γιατι θα καρφωσω το μερος και ακομα δεν θελω. Αλλα φαντασου προσπαθησε να σκεφτεις τι παει να πει «εξοδο» σε ένα μαγαζι. Εκτος και αν εχεις κανενα παγκο στη λαικη αρα μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σε περιφερεια χουφτας.
Η ταβερνα αυτή λοιπον φιλε εχει σερβιτορους, πορτιερηδες, μπρατσατους, ιδιοκτητη με συνεργατη, μπορει και καμια πουτανα  ποιος ξερει και αν. Επισης μεσα στο μαγαζι εργαζονται οι θειες, οι θειοι, οι κουμπαροι καποιος παπαρας που λεγεται DJ καποιες κοπελες που υποτιθεται σε παλουκωνουν στο τραπεζι. Εχει και ένα παπαρα που θα σου ανοιξει το μπουκαλι.  Εχει και 3 barwomen. Και ακομα 5 ατομα εμπιστοσυνης που γυρνανε από εδώ και από εκει να γλυτωσουν εμας τους άλλους μαλακες της παρεας από προβληματα.
Αυτοι θα πρεπει να πληρωθουν με καποιο τροπο. Αν το μαγαζι μεινει αδειο θα πρεπει  να βρω τροπο να τα δωσω εγω. Αν όχι να τα δωσω εγω τοτε θα πρεπει να παω να κοψω τα αρχιδια μου μην μου τα κοψουν την άλλη μερα. Η να γινω πουτανα στην Κινα. Το παιρνεις το ρισκο αυτό εσυ? Για λεγε ρε βουτυρο Κερκυρας….Το παιρνεις? Αρχιδια παιρνεις. Αυτό παιρνεις. Εμεις το πηραμε αγαλητε φιλε που για ψωλου πηδημα λες παπαριες και κατηγορεις χωρις να ξερεις τιποτα!!! ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ εκτος του να γραφεις εδω μεσα με την 2η προσωπικοτητα σου….
Αυτά που σου ειπα μολις παραπανω είναι τα παγια λειτουργικα εξοδα σε ένα τετοιο μαγαζι. Παμε τωρα να σου πω τα εκτακτα της βραδιας…Οσο μπορω να σου πω δλδ. .Γιατι υπαρχουν και αλλα που δεν μπορω να αναφερω.
Να ξερεις λοιπον φιλε ότι στη βλαχοντίσκο που θα γινει η μαζωξη θα παιξουν πραγματα εκτος μαγαζιου. Αυτά τα εχουμε πληρωσει ηδη εμεις. Αν όχι σε χρημα, σιγουρα σε ειδος! Ακομα πονει ο κωλος μου από τα ασαλιωτα γαμησια που εχω φαει μεχρι τωρα. Εσενα δεν ποναει γιατι απλα εισαι ενας απλος θεατης, όπως μαλλον παντα ησουν και παντα θα εισαι. Κανε στην ακρη και ασε ανθρωπους να παιρνουν ρισκα στη ζωη τους τυριτομπα φιλε μπας και περασουμε καλα εμεις τουλαχιστον.
Αρα επειδη εισαι καλος στα μαθηματικα όπως ο Ζηκος. Και επειδη μαλλον σε ιδιο καταστημα υπαλληλος εισαι….Κρατας μχρι τωρα 140 γουαν εξοδα για ποτα που εφυγαν από την τσεπη μου.
Κοπελα εισοδου-δικη μου κοστας 60 ευρω μεχρι να μπουνε όλα τα ρεμαλια φιλοι μεσα…Μετα θα παει να φαει και να φυγει.
Κοπελα ελεγχων προσκλησεων (ξερεις, αυτές με το φακουδακι) κοστος 50 ευρω
Ειδικη περισταση σερβιτορες (2) κοστος 100 ευρω για 4 ωρες . Το μαγαζι δεν ασχολειται με τετοιες μαλακιες. Ουτε να το ακουσει δεν ηθελε να αναλαβει τετοιο κοστος επειδη καυλωσε στον Ελληνα να εχει ειδικης καταδρομικης σερβιτορες.Απο αγγελιες τις βρηκαμε. Αντε να τις δεις, αντε να κλεισεις, αντε να δεις αν κανουν καλες πιπες κλπ….Χρονος πολύ φιλε. Και τρεξιμο! Ασε τι να σου λεω τωρα….
Μπουμπουκι μου εσυ κρατας τη σουμα μεχρι τωρα? Να σου κανω εγω την γαμωπροσθεση λοιπον.
Μεχτι τωρα στα περιπου Μαλλον με δουλευεις ετσι?  Και καλα να τα λες αυτά και να σε διαβαζουν ανθρωποι που δεν ξερουν….Αλλα δεν ηξερες ότι θα σε διαβασω και εγω? Και καλα να λες , οκ δεν θα μου απαντησει….αλλα με ξερεις από εδώ μεσα πως σιγουρα θα σου απαντησω…Και επειδη σηκωσες κουβερτα με θελατα που γνωριζω καλα θα σου απαντησω. Βεβαια σε ανθρωπους με IQ κατσικιου δεν επανταω , αλλα με εσενα θα κανω την υπερβαση καλο μου μουτρακι….

Παμε λοιπον….Μαλλον  θα εχεις πεσει μεσα σε κανενα λακκο με κωλοδαχτυλα φιλε!  Ασε να σε βοηθησω να σε βγαλω εξω εγω γιατι εχεις μπερδευτει. Νομιζεις πως γραφεις σε ατομα από το Ποπαυ η το Μπλεκ.
Ο τροπος που σκεφτεσαι πραγματικα με προβληματιζει….Καθομαι και σκεφτομαι μα καλα ο τυπος αυτος από πιο πλανητη ηρθε? Για πες μου φιλαρακο αφου ξερεις τα παντα και από ότι ειδα εισαι και μαθηματικος  ομοτιμος μαλλον καθηγητης  της Πιπαντειου.  Από ότι σε κοβω μαλλον θα εισαι και αλεκτορας ετσι? Ολοι οι αλεκτορες μιλουν πολύ και δεν λενε και τιποτα. Δηλαδη απλα είναι τυποι πουθεναδες. Μην με παρεξηγεις….απο αγαπη στα γραφω όλα αυτά …Τουλαχιστον να μαθεις από μενα που ξερω ισως, λεω ισως, ένα δυο πραγματα περισσοτερα…
ΠΟΤΑ…Στα αρχιδια μου το κοστος της φιαλης. Δεν με απασχολησε εμενα ποτε και καθολου. Θα σου πω και το γιατι να ξερεις. Γιατι απλα δεν είναι στη συμφωνια που κανω η τιμη αγορας του μπουκαλιου  από τον επιχειρηματια. Ακομα και για 7 καλους φιλους λεβεντοτσολιαδες ουισκαδες  πηρα φαμους γκραους μονος μου από τον ΑΒ και τα εχω ηδη παει στο μαγαζι για το τραπεζι τους. Κοστος  140  γουαν με τις χαρτοπετσετες δωρο.  Comprente?  Και ξερεις γιατι το εκενα αυτό μαγκα? Για να χρωσταω λιγοτερες χαρες ετσι ώστε όταν μου κοψουν τα αρχιδια να πονεσω λιγοτερο. Το μονο που ζητησα εγω είναι ένα καλο και γερο discount σε κατι που δεν μπορω να σου ανακοινωσω ακομα γιατι απλα δεν θελω να χαλασω την εκπληξη στους αλλους. Μιας και εσυ δεν θα ερθεις με το ονομα μουτρο69 αλλα ξερω καλα ότι θα ερθεις με τον κλωνο σου…Μιας και σου αρεσει να το παιζεις και ανθρωπος μυστηριο 2πλης μαλακισμενης προσωπικοτητας.
Αρα ο πολλαπασιοασμος σου καλε και σοφε κουρδουτόμπα είναι out! Απο τωρα. Μιλας με προσεγγισεις και οποιοι μιλανε με προσεγγισεις απλα δεν ξερουν. Θα διαβαζες μαλλον πολύ «ΚΛΙΚ» παλαιοτερα.  

Τεσπα παμε παρακατω να σε μαθω πως δουλευει ένα τετοιο μαγαζι. Εσυ εν το μεταξυ βγαλε τα χερια από κατω από τις κουβερτες και σταματα να την παιζεις για λιγο και δωσε προσοχη.
Αρα, ακου Χερ Προφεσορ!
Ανοιγω λοιπον εγω ο ιδιοκτητης την γαμημενη πορτα του μαγαζιου (πχ το λεω, μην νομιζεις πως εχω μαγαζι….χαρτογιακας ειμαι του nine to five) και το τεφτερι γραφει αμεσως 10000  γουαν το λιγοτερο σε λειτουργικα. Δεν θα σου πω τι λειτουργικα γιατι θα καρφωσω το μερος και ακομα δεν θελω. Αλλα φαντασου προσπαθησε να σκεφτεις τι παει να πει «εξοδο» σε ένα μαγαζι. Εκτος και αν εχεις κανενα παγκο στη λαικη αρα μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σε περιφερεια χουφτας.
Η ταβερνα αυτή λοιπον φιλε εχει σερβιτορους, πορτιερηδες, μπρατσατους, ιδιοκτητη με συνεργατη, μπορει και καμια πουτανα  ποιος ξερει και αν. Επισης μεσα στο μαγαζι εργαζονται οι θειες, οι θειοι, οι κουμπαροι καποιος παπαρας που λεγεται DJ καποιες κοπελες που υποτιθεται σε παλουκωνουν στο τραπεζι. Εχει και ένα παπαρα που θα σου ανοιξει το μπουκαλι.  Εχει και 3 barwomen. Και ακομα 5 ατομα εμπιστοσυνης που γυρνανε από εδώ και από εκει να γλυτωσουν εμας τους άλλους μαλακες της παρεας από προβληματα.
Αυτοι θα πρεπει να πληρωθουν με καποιο τροπο. Αν το μαγαζι μεινει αδειο θα πρεπει  να βρω τροπο να τα δωσω εγω. Αν όχι να τα δωσω εγω τοτε θα πρεπει να παω να κοψω τα αρχιδια μου μην μου τα κοψουν την άλλη μερα. Η να γινω πουτανα στην Κινα. Το παιρνεις το ρισκο αυτό εσυ? Για λεγε ρε βουτυρο Κερκυρας….Το παιρνεις? Αρχιδια παιρνεις. Αυτό παιρνεις. Εμεις το πηραμε αγαλητε φιλε που για ψωλου πηδημα λες παπαριες και κατηγορεις χωρις να ξερεις τιποτα!!! ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ εκτος του να γραφεις εδω μεσα με την 2η προσωπικοτητα σου….
Αυτά που σου ειπα μολις παραπανω είναι τα παγια λειτουργικα εξοδα σε ένα τετοιο μαγαζι. Παμε τωρα να σου πω τα εκτακτα της βραδιας…Οσο μπορω να σου πω δλδ. .Γιατι υπαρχουν και αλλα που δεν μπορω να αναφερω.
Να ξερεις λοιπον φιλε ότι στη βλαχοντίσκο που θα γινει η μαζωξη θα παιξουν πραγματα εκτος μαγαζιου. Αυτά τα εχουμε πληρωσει ηδη εμεις. Αν όχι σε χρημα, σιγουρα σε ειδος! Ακομα πονει ο κωλος μου από τα ασαλιωτα γαμησια που εχω φαει μεχρι τωρα. Εσενα δεν ποναει γιατι απλα εισαι ενας απλος θεατης, όπως μαλλον παντα ησουν και παντα θα εισαι. Κανε στην ακρη και ασε ανθρωπους να παιρνουν ρισκα στη ζωη τους τυριτομπα φιλε μπας και περασουμε καλα εμεις τουλαχιστον.
Αρα επειδη εισαι καλος στα μαθηματικα όπως ο Ζηκος. Και επειδη μαλλον σε ιδιο καταστημα υπαλληλος εισαι….Κρατας μχρι τωρα 140 γουαν εξοδα για ποτα που εφυγαν από την τσεπη μου.
Κοπελα εισοδου-δικη μου κοστας 60 ευρω μεχρι να μπουνε όλα τα ρεμαλια φιλοι μεσα…Μετα θα παει να φαει και να φυγει.
Κοπελα ελεγχων προσκλησεων (ξερεις, αυτές με το φακουδακι) κοστος 50 ευρω
Ειδικη περισταση σερβιτορες (2) κοστος 100 ευρω για 4 ωρες . Το μαγαζι δεν ασχολειται με τετοιες μαλακιες. Ουτε να το ακουσει δεν ηθελε να αναλαβει τετοιο κοστος επειδη καυλωσε στον Ελληνα να εχειε ειδικης καταδρομικης σερβιτορες. Από αγγελιες τις βρηκαμε εμεις. Αντε να τις δεις, αντε να τις συμφωνησεις, αντε να δεις αν κανουν καλες πιπες κλπ. Ι να σου λεω τωρα φιλε μου…Πολύ τρεξιμο.
Μεχρι τωρα περιπου  350 γουαν
Συχεχιζω αγαπητο κοτο-μπεικον….
Για να μην λεω πολλα για τα προγραμματα , κατι εξτρα πολύ καλο θα στοιχισει κανα 270αρι περιπου. Σημερα το βραδυ θα το ξερω ακριβως το ποσο….Μην σε νοιαζει εσενα όμως…..
Γενικο συνολο μεχρι στιγμης  620 γουαν μοσχομυριστα και καυλωμενα…
Μην ρωτησεις γιατι μου ηρθε ξαφνικα και το εκανα. Εχουμε πει 620 φορες (οσες τα γουαν δλδ) ότι μοιραστηκα το κοστος με τον Ελληνα γιατι απλα ειχαμε καυλες να κανουμε και κατι άλλο εκτος να παμε με πουτανες 3 φορες. Για αυτό όμως δεν απολογουμαστε σε κανεναν. Το καναμε γιατι θελαμε.
Ακομα δεν τελειωσαμε….Βαλε τις ανεξαρτητες που ναι μεν οι μισες που είναι και φιλες μου θα ερθουν για την παρτη μου, όμως οι άλλες θα ερθουν …..αστο οποιος καταλαβε καταλαβε!
Βαλε καποιες «προσωπικες χαρες» από στουντιος και γραφεια,βαλε καποιες άλλες γνωριμιες από τον κοσμο του θεαματος που ευτυχως ξερουμε με τον Ελληνα και θα ερθουν σχεδον τσαμπε!!!  βαλε εξοδα κινησης ποτα τσιγαρα κλπ. Βαλε τα ξενυχτια κάθε βραδυ να κλεινουμε συμφωνια με ανθρωπους που στα αρχιδια τους αν θα πρεπει εγω να σηκωθω στις 5 το πρωι να παω να πιασω βαρδια στο γαμημεμνο μουσειο που φυλαω, βαλε το αγχος με τα ψεμματα που λες στο σπιτι σπυ για το που εισαι και τι ωρα θα γυρισεις, βαλε τα ψεμματα στη γκομενα που λες για το γιατι δεν τη γαμησες μια εβδομαδα και ακομα περιμενει,  Βαλε, βαλε, βαλε!!!!! Και παλι βαλε! Αλλα ειπαμε. Στα εργα που βλεπεις τα πραγματα δεν είναι ετσι. Αν δεν το ζησεις ποτε δεν προκειται να καταλαβεις τπτ.
ΥΓ Δεν μας λειπουν 1000ευρω φιλε να πουμε ότι κατι βαλαμε στην τσεπη
Εμενα προσωπικα για να ειμαι ευτυχισμενος μου λειπουν πολλα περισσοτερα.  Και αυτά που μου λειπουν προσπαθω να τα βγαλω με την κωλοδουλεια μου.
Αντα τωρα συνεχισε τον υπνο σου και όταν ξυπνησεις σκουπισου από τον ιδρωτα!
Και που εισαι? Οποιος οδηγει πιο αργα από σενα δεν είναι ηλιθιος και επισης οποιος οδηγει πιο γρηγορα από σενα δεν παει να πει ότι είναι τρελος!
Αντε γεια!

Συχεχιζω αγαπητο κοτο-μπεικον….
Καποια εξτρα προγραμματα μας στοιχισαν 270 γουαν
Μεχρι το ανοιγμα της πορτας θα εχουμε επιβαρυνθει με ένα εξτρα κοστος 150 γουαν
Γενικο συνολο μεχρι στιγμης  620 γουαν μοσχομυριστα και καυλωμενα…
Μην ρωτησεις γιατι μου ηρθε ξαφνικα και το εκανα. Εχουμε πει 620 φορες (οσες τα γουαν δλδ) ότι μοιραστηκα το κοστος με τον Ελληνα γιατι απλα ειχαμε καυλες να κανουμε και κατι άλλο εκτος να παμε με πουτανες 3 φορες. Για αυτό όμως δεν απολογουμαστε σε κανεναν. Το καναμε γιατι θελαμε.
Ακομα δεν τελειωσαμε….Βαλε τις ανεξαρτητες που ναι μεν οι μισες που είναι και φιλες μου θα ερθουν για την παρτη μου, όμως οι άλλες θα ερθουν …..αστο οποιος καταλαβε καταλαβε!
Βαλε καποιες «προσωπικες χαρες» από στουντιος και γραφεια, βαλε εξοδα κινησης ποτα τσιγαρα κλπ. Βαλε τα ξενυχτια κάθε βραδυ να κλεινουμε συμφωνια με ανθρωπους που στα αρχιδια τους αν θα πρεπει εγω να σηκωθω στις 5 το πρωι να παω να πιασω βαρδια στο γαμημεμνο μουσειο που φυλαω. Βαλε, βαλε, βαλε!!!!! Και παλι βαλε! Αλλα ειπαμε. Στα εργα που βλεπεις τα πραγματα δεν είναι ετσι. Αν δεν το ζησεις ποτε δεν προκειται να καταλαβεις τπτ.
ΥΓ Δεν μας λειπουν 1000ευρω φιλε να πουμε ότι κατι βαλαμε στην τσεπη
Εμενα προσωπικα για να ειμαι ευτυχισμενος μου λειπουν πολλα περισσοτερα.  Και αυτά που μου λειπουν προσπαθω να τα βγαλω με την κωλοδουλεια μου.
Αντα τωρα συνεχισε τον υπνο σου και όταν ξυπνησεις σκουπισου από τον ιδρωτα!
Και που εισαι? Οποιος οδηγει πιο αργα από σενα δεν είναι ηλιθιος και επισης οποιος οδηγει πιο γρηγορα από σενα δεν παει να πει ότι είναι τρελος!
Αντε γεια!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Zadren με ψυχοπλακωσες ρε.....χαχαχα βάζω πούλμαν στο μέλλον τσάμπε για ότι γουστάρεις!!!!!!! Λοιπόν μην ασχολείστε.οσοι γουστάρουν πλερω και συμμετέχουν. Απλά τα πράγματα!το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ εκτός των  γνωριμιων.και να το επαναλαβουμε στο μέλλον.θελει τρέξιμο αυτό το εγχείρημα και φυσικά καλές γνωριμίες. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι στείλτε μυν

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Εκτός από το λεωφορείο διαθέτουμε αν χρειαστεί ΚΑΙ Lada που είπε κάποιος πιο πριν  :2funny: :2funny: :2funny: ρε τι διαβάζουμε.......

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Zadren με ψυχοπλακωσες ρε.....χαχαχα βάζω πούλμαν στο μέλλον τσάμπε για ότι γουστάρεις!!!!!!! Λοιπόν μην ασχολείστε.οσοι γουστάρουν πλερω και συμμετέχουν. Απλά τα πράγματα!το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ εκτός των  γνωριμιων.και να το επαναλαβουμε στο μέλλον.θελει τρέξιμο αυτό το εγχείρημα και φυσικά καλές γνωριμίες. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι στείλτε μυν
Με τον Ελληνα εχουμε ριξει πολυ τρεξιμο...κατι που δεν το περιμεναμε....απλα το ενα εφερνε το αλλο σε χρονο ντε τε...Εμεις ειπαμε το κανουμε για την πλακα μας. Οσο για τις γνωριμιες, ναι...Ειναι αληθεια. Χωρις αυτες δεν ανοιγει καμια πορτα.
Οσο για την πουτανοφορα σου, περιμενε και θα σου πω απο κοντα!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Με τον Ελληνα εχουμε ριξει πολυ τρεξιμο...κατι που δεν το περιμεναμε....απλα το ενα εφερνε το αλλο σε χρονο ντε τε...Εμεις ειπαμε το κανουμε για την πλακα μας. Οσο για τις γνωριμιες, ναι...Ειναι αληθεια. Χωρις αυτες δεν ανοιγει καμια πορτα.
Οσο για την πουτανοφορα σου, περιμενε και θα σου πω απο κοντα!
Πουτανοφορα χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε παιδια με τοσα ανουσια ποστ χαθηκε το ρεζουμε. Για να καταλαβω ποιο ειναι το κοστος συμμετοχης ποια η προϋποθεση για να συμμετασχει καποιος ποια ειναι η ημερομηνια μκαι τι περιλαμβανει το κοστος. Ενας απο του δοργανωτες ας με ενημερωσει εστω με πμ για να ξερω εαν θα δηλωσω συμμετοχη. Ευχαριστω πολυ παιδια.
Εχεις δικιο...αλλα και εμεις απο τη μερια μας δεν μπορουμε να δωσουμε ακομα λεπτομερειες...εσυ με ξερεις και ξερεις οτι δε μιλαω...θα απαντησουμε σε ολα αναλυτικοτατα σε 2 μερες πιστευω...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Να πω μια ιδέα? Δεν ξέρω τον προγραμματισμό σας βέβαια αλλά ειπώθηκε και για Κυριακή.θα βόλευε αρκετούς το 3 ημερο της καθαρας Δευτέρας.μια ημέρα δλδ μέσα στο πσκ.δεν ξέρω......λέω

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Να πω μια ιδέα? Δεν ξέρω τον προγραμματισμό σας βέβαια αλλά ειπώθηκε και για Κυριακή.θα βόλευε αρκετούς το 3 ημερο της καθαρας Δευτέρας.μια ημέρα δλδ μέσα στο πσκ.δεν ξέρω......λέω
καλα κανεις και λες....η ιδεα σου καταχωρηθηκε και παει προς επεξεργασια!

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ποιοι ειναι οι πολλοι που βολευονται τους ξερεις? Μαλλον εσενα βολευει γιατι οπως ξερουμε ολοι το τριημερο αυτο φευγει πολυ κοσμος απο την αθηνα (μονο για πατρα φευγει η μιση αθηνα)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ποιοι ειναι οι πολλοι που βολευονται τους ξερεις? Μαλλον εσενα βολευει γιατι οπως ξερουμε ολοι το τριημερο αυτο φευγει πολυ κοσμος απο την αθηνα (μονο για πατρα φευγει η μιση αθηνα)
Καλημερα αδελφε! Αν και απο μακρια, ποτε δεν μας ξεχασες!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom