samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Να πω ότι όσοι έχετε σκοπό να έρθετε με παρέα... θα πρέπει να εγγυηθείτε για αυτήν!
Θες να σου φέρω και εγγυητική επιστολή τραπέζης?
Να πω ότι όσοι έχετε σκοπό να έρθετε με παρέα... θα πρέπει να εγγυηθείτε για αυτήν!
Εγώ είπα οτι θα βγουν φράγκα και κακό δεν ειναι και πεσατε να με φάτε.
Το ποτο έχει καθαρό κόστος λιγοτερο από 1 ευρώ, οι κοπέλες 0 οι σερβιτορες παίζουν με την ώρα και την μέρα. Αν ερθουν λοιπόν 200 ατομα με 15 ευρώ είσοδο εχεις είσπραξη 3000, αφαιρείς κοστοι και σου μένει ένα καλό μερακαματο αν εχεις κάνει καλή διαχείρηση. Υποχρεωτικά σκοπευεις στο να έχεις κερδος, γιατί αλλιώς θα μπεις μέσα. Αν πραγματικά δεν θέλετε να βγάλετε λεφτά, κάνετε μία σούμα και λέτε βγάλαμε 1000 ευρώ παρτε 10 free fucks με κληρωση σε όσους παρεβρέθηκαν.
Στην αντίθετη περίπτωση θα βάλετε πολλά από την τσέπη σας, γιατι μεγάλες προσδοκίες μεγάλα τα έξοδα.
Να τα πάρουμε με την σείρά ένα ένα...
Εϊχες γράψει μαλακίες (σόρρυ για το ύφος μου γιατί δεν το συνηθίζω) αλλά μαλακίες. Και πιο συγκεκριμένα είχες πει...
"Και σιγά μην μαζευτούν 150 μαλάκες και 150 πουτάανες ή έστω 80 που καλές θα είναι οι 10 και θα έχουν ουρά ενώ οι άλλες θα το ξύνουν να ματώσει.
Καλά κάνουν τα παιδιά, λεφτά θέλουν να βγάλουν αλλά δεν ειναι εφικτό σε τέτοια έκταση.
10-15 άτομα την φορά 5-6 διαλεχτές κοπέλες καθε 15 μέρες είναι ποιο εύκολα πραγματοποιήσιμο και ποιο ρεαλιστικό."
Πάμε παρακάτω...
Επειδή ΔΕΝ είχα, ούτε έχω μπάρ... δεν έχω ιδέα ποιο είναι το καθαρό κόστος των ποτών. Στο κάτω κάτω ΔΕΝ είναι δική μας επιχείρηση.
Εϊναι κλαμπ επώνυμο, το οποίο έχει ιδιοκτήτη επιχειρηματία και αυτός σου λέει... "φίλε εγώ για να κλείσω το μαγαζί μου για εσάς, η επιχείρηση μου δεν πρέπει να μπει μέσα".
Απλά πράγματα. Οπότε είτε 1 ευρώ έχει καθαρό κόστος το ποτό είτε 5 ευρώ... εμείς ΔΕΝ μπορούμε να του πούμε τα ποτά θα μας τα δίνεις 1 ευρώ. Στο κάτω κάτω, η κάθε
επιχείρηση δεν έχει κόστος μόνο τα ποτά. ¨Εχει ρεύμα, έχει υπαλλήλους, έχει ενοίκια, έχει ένφια, έχει ΙΚΑ, έχει τα μαλιά της κεφαλής της έχει.... οπότε τι δεν καταλαβαίνεις?
Εκτός εάν έχεις εσύ ένα δικό σου καλό μαγαζί που θα μπορούσες να μας το δώσεις με 1 ευρώ το ποτό και με τριάντα ευρώ μεροκάματο την σερβιτόρα. Εκεί πάω πάσο φίλε.
Απλά πες μου να το κάνουμε στο μαγαζί σου.
Και πάλι όμως, να ξέρεις... ΚΑΜΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ να δουλέψει με 30 ευρώ μεροκάμματο για αυτά που θα την βάλουμε να κάνει και να παρουσιάσει.
Οπότε.... και εκεί άκυρω τρωως!
Και συνεχίζουμε...
Θα σε παρακαλούσα εφόσον εγώ και ο κ. Zadren κάνουμε αυτό το πριβε VIP πάρτυ εν ονόματι SINNERS, να αφήσεις την όλη διαχείρηση σε εμάς.
Και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε υπάιτιοι για το εάν θα μπούμε μέσα ή "έξω". Για το εάν θα μείνουν οι καλεσμένοι ευχαριστημένοι ή όχι.
Για το εάν θα έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ή όχι.... κλπ.
Το πόσο θα κοστίσει η είσοδος... είναι πάλι δικό μας θέμα. Απλά να ξέρεις ότι ότι πληρώνεις.... παίρνεις. Αυτό ισχύει στα πάντα.
Και επειδή εμείς θέλουμε να "πάρουμε" για εμάς και τους καλεσμένους μας... θα πληρώσουμε.
Και όπως είπες καλός στο τέλος... ναι κάποια χρήματα πιθανόν θα τα βάλουμε από την τσέπη μας... αλλά αυτό πάλι αφορά εμάς και την καύλα μας.
Αυτα....
Ναι το έχω δει.... σε ευχαριστώ. Απλά να το πω για να διαβάσουν και οι υπόλοιποι.
Έχω λάβει πάρα πολλά πμ (πρωσοπικά μηνύματα), αλλά δεν έχω απαντήση σε κανέναν.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ επίτηδες, ούτε για να σνομπάρω κάποιον. Απλά θα απαντήσω σε όλους σας μαζεμένα σε 2-3 ημέρες.
Μόλις κάνουμε και επίσημη ανακοίνωση την ημερομηνία, θα απαντήσω σε όλους σας.
Απλά μέχρι τότε...
Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.
Τι εγινε ρε παιδιά ? Βάλτε καμια 10ρια δικηγόρους ακόμα αλλα λίγο ποιο έξυπνους, όχι τόσο βλάκες ήμαρτον.
Που λέμε ρε φίλε εγώ και εσύ τα ίδια? Για πες μου? Σε ποιο ακριβώς σημείο εγώ και εσύ λέμε τα ίδια?Τα ίδια λέμε απλά ξέρω πολύ παραπάνω και καλά θα κάνετε να βγάλετε φράγκα και καλά όλα, που είπα εγώ το αντιθετο ?
Σε ποιό σημείο μέσα στο νήμα εγώ και ο Zandren ως διοργανωτές λέμε για τσάμπα και μετά το αναιρέσαμε???Εσείς ειπατε θα είναι τσάμπα και μετα το αναιρέσατε .
Η μαλακία φίλε είναι ασυγχώρητη!!!Συγνώμη που σας ενόχλησα κύριοι
Για εσένα μπορεί να είναι άπιαστο... για εμάς σίγουρα όχι.Και επαναλαμβάνω αν θέλετε να πετύχετε ξεκινάτε από μικρότερους στόχους για να πιάσετε μια μέρα το σημερινό άπιαστο.
Τι άλλάξαμε ρε φίλε? Για πες μας τι ακριβώς αλλάξαμε???? Παπαριές του αέρα δεν μου αρέσει να ακούω! Τι ακριβώς είπαμε (να μας το υποδείξεις) και μετά το αλλάξαμε?????Δεν πάτε καθολου καλά , όλο τα αλλάζετε που πάει να πει ότι και δεν ξέρετε τι θέλετε αλλά και δεν ξέρετε πως να το κάνετε. Καθε μερα ανακονώνετε κάτι άλλο και αναβάλετε την ανακοίνωση.
Αν αυτή ειναι η συνταγή της επιτυχίας σας , εσέις ξέρετε.
Εγώ είπα οτι θα βγουν φράγκα και κακό δεν ειναι και πεσατε να με φάτε.
Το ποτο έχει καθαρό κόστος λιγοτερο από 1 ευρώ, οι κοπέλες 0 οι σερβιτορες παίζουν με την ώρα και την μέρα. Αν ερθουν λοιπόν 200 ατομα με 15 ευρώ είσοδο εχεις είσπραξη 3000, αφαιρείς κοστοι και σου μένει ένα καλό μερακαματο αν εχεις κάνει καλή διαχείρηση. Υποχρεωτικά σκοπευεις στο να έχεις κερδος, γιατί αλλιώς θα μπεις μέσα. Αν πραγματικά δεν θέλετε να βγάλετε λεφτά, κάνετε μία σούμα και λέτε βγάλαμε 1000 ευρώ παρτε 10 free fucks με κληρωση σε όσους παρεβρέθηκαν.
Στην αντίθετη περίπτωση θα βάλετε πολλά από την τσέπη σας, γιατι μεγάλες προσδοκίες μεγάλα τα έξοδα.
Με τον Ελληνα εχουμε ριξει πολυ τρεξιμο...κατι που δεν το περιμεναμε....απλα το ενα εφερνε το αλλο σε χρονο ντε τε...Εμεις ειπαμε το κανουμε για την πλακα μας. Οσο για τις γνωριμιες, ναι...Ειναι αληθεια. Χωρις αυτες δεν ανοιγει καμια πορτα.Zadren με ψυχοπλακωσες ρε.....χαχαχα βάζω πούλμαν στο μέλλον τσάμπε για ότι γουστάρεις!!!!!!! Λοιπόν μην ασχολείστε.οσοι γουστάρουν πλερω και συμμετέχουν. Απλά τα πράγματα!το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ εκτός των γνωριμιων.και να το επαναλαβουμε στο μέλλον.θελει τρέξιμο αυτό το εγχείρημα και φυσικά καλές γνωριμίες. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι στείλτε μυν
Πουτανοφορα χαχαχαχαχαχα καλοοοοοοΜε τον Ελληνα εχουμε ριξει πολυ τρεξιμο...κατι που δεν το περιμεναμε....απλα το ενα εφερνε το αλλο σε χρονο ντε τε...Εμεις ειπαμε το κανουμε για την πλακα μας. Οσο για τις γνωριμιες, ναι...Ειναι αληθεια. Χωρις αυτες δεν ανοιγει καμια πορτα.
Οσο για την πουτανοφορα σου, περιμενε και θα σου πω απο κοντα!
Πουτανοφορα χαχαχαχαχαχα καλοοοοοο
Εχεις δικιο...αλλα και εμεις απο τη μερια μας δεν μπορουμε να δωσουμε ακομα λεπτομερειες...εσυ με ξερεις και ξερεις οτι δε μιλαω...θα απαντησουμε σε ολα αναλυτικοτατα σε 2 μερες πιστευω...Ρε παιδια με τοσα ανουσια ποστ χαθηκε το ρεζουμε. Για να καταλαβω ποιο ειναι το κοστος συμμετοχης ποια η προϋποθεση για να συμμετασχει καποιος ποια ειναι η ημερομηνια μκαι τι περιλαμβανει το κοστος. Ενας απο του δοργανωτες ας με ενημερωσει εστω με πμ για να ξερω εαν θα δηλωσω συμμετοχη. Ευχαριστω πολυ παιδια.
καλα κανεις και λες....η ιδεα σου καταχωρηθηκε και παει προς επεξεργασια!Να πω μια ιδέα? Δεν ξέρω τον προγραμματισμό σας βέβαια αλλά ειπώθηκε και για Κυριακή.θα βόλευε αρκετούς το 3 ημερο της καθαρας Δευτέρας.μια ημέρα δλδ μέσα στο πσκ.δεν ξέρω......λέω
Ποιοι ειναι οι πολλοι που βολευονται τους ξερεις? Μαλλον εσενα βολευει γιατι οπως ξερουμε ολοι το τριημερο αυτο φευγει πολυ κοσμος απο την αθηνα (μονο για πατρα φευγει η μιση αθηνα)Να πω μια ιδέα? Δεν ξέρω τον προγραμματισμό σας βέβαια αλλά ειπώθηκε και για Κυριακή.θα βόλευε αρκετούς το 3 ημερο της καθαρας Δευτέρας.μια ημέρα δλδ μέσα στο πσκ.δεν ξέρω......λέω
Καλημερα αδελφε! Αν και απο μακρια, ποτε δεν μας ξεχασες!Ποιοι ειναι οι πολλοι που βολευονται τους ξερεις? Μαλλον εσενα βολευει γιατι οπως ξερουμε ολοι το τριημερο αυτο φευγει πολυ κοσμος απο την αθηνα (μονο για πατρα φευγει η μιση αθηνα)