NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 216
οκ πατερ...ευλογησον...οτι σου πουν γραψε μου εδω....αν ο Πριαμος πει μου σου του...θα απαντησω και για δαυτους εδω μεσα....ασε που ολα καλα θα ειναι...
οκ πατερ...ευλογησον...οτι σου πουν γραψε μου εδω....αν ο Πριαμος πει μου σου του...θα απαντησω και για δαυτους εδω μεσα....ασε που ολα καλα θα ειναι...
the Monks.στο επομενο μπορω να στησω παγκο εξω απο το μαγαζι,να πουλαω βρακακια και καλτες,σε καλες τιμες,
10 ζευγαρια 5 γιου!θα εχω και στρινγακια για τα κοριτσα! για σας τους μερακληδες,θα φερω δονητες,κλπ βοηθηματα...
αλλα βρισκω μονο σε μεγαλο μεγεθος καλες τιμες...δε πιστευω να σας πηραζει εεε!
εεε να βγαλουμε και μεις κατι ρε παιδια..μουνοφαγαδες!
Ε μα τόσα λεφτά... μου τελείωσαν και τα σακιά από λινάτσες και δεν ξέρω που να τα βάζω.
Ένα θα σου πω φίλε.... μόνο τα πάνω κάτω σε βενζίνες που χαλάσαμε για να συναντάμε διάφορους για το πάρτυ 3-4 φορές
κάθε εβδομάδα, αρκεί για να ξανασκεφτώ εάν θα το κάνω ξανά.
Ο ζαντρενάκος μαζί με τον δε σκορπιό να το κάνουν παρέα, που είναι φίλε μεγαλοεισοδηματίες... και όλα στα αρχίδια τους.
Άλλοι την πληρώνουν την νύφη!
ρε ελληνα μη μασας,θα σε πηγαινω φερνω εγω ρε...δεν εχω θεμα,εγω κλεβω βενζινη απ το γειτονα!!!
[size=10pt][size=10pt]το παπα{ρα}[/size][/size] θα τον εχουμε να μας φαιρνει σαντουιτσακια,σαν αυτα στο παρτυ!!!!!
Εγώ ο μλκας που είχα κολλήσει με το μωρο στο μπαρ και δεν έφαγα ούτε ένα σαντουιτσακι...... την επόμενη φορά διπλή μερίδα!!!!
Αχ αχ αχ για χάρη της ούτε σουσαμακι δεν ακουμπησα.......Καλημέρα στους Κυρίους...
Κάποιοι πάθατε κοκομπλόκ μαζί της στο πάρτυ. Σας την αφιερώνω για να πάει καλά η μέρα σας!!!
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!!!
Ντουο καλο και δυνατο,ζαντ και εγω που ειμαι?πες μου ρε μορτη να προγραματισω.καλημερες σε ολους.δεν το διαβασα φιλε....Τι ψαχνεις? Ντουο εχω καλο εγω...γαμα το γραφειο! Και με τιμη χωμα...Για τα μελη του παρτι μονο!
Ώπα κύριος έχουμε σειρά..... Χαχαχαχα καλό μεσημέρι!Ντουο καλο και δυνατο,ζαντ και εγω που ειμαι?πες μου ρε μορτη να προγραματισω.καλημερες σε ολους.
για τα φιλαρακια κανω πισω,και παραχωρω προταιρεοτητα.μην με βγαλεται στην απεξω ομως ρε.Ώπα κύριος έχουμε σειρά..... Χαχαχαχα καλό μεσημέρι!
αυτο ειναι ημεγαλη αληθεια και η επιτυχια της συναντησης μας.Η αλήθεια ειναι οτι το παρτυ των the monks εκτος της επιτυχίας του, καταφερε (εστω και μεσου του bourdela.com) να ερθουμε καποια μέλη ποιο κοντά και να επικοινωνήσουμε περισσότερο, κατι που πρεπει να το χρεωσουμε στους δυο φιλους (zadren / the greek) που το κατάφεραν...
Respect...maniouel
να πούμε και απόψεις για ενδεχόμενο δεύτερο παρτυ
ναι το χα δωσει εξω στην εισοδο στο παλικαρι που ητανε και στο μικροφωνο..
Μέγα Λάθος !!!!
Αντε κανονησε !!Προηγούμενως μιλούσα με φίλο από το παρτυ αλλα δεν έκατσε το ωράριο να πάμε για καφέ.θα κανονίσουμε μεγαλοσυναντηση να πούμε πούμε και απόψεις για ενδεχόμενο δεύτερο παρτυ
Kαπως ετσι δλδ τυπε?εγω θα ερθω και θα φωναζω τσιπς,σαμαλι,κωκ....μπορει κανεις να θελει να σιροπιασει αλλιως....χαχαχα