Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
κανονιστηκε η συναντηση παιδια. για αλλη μια φορα ο Zad ειχε δικιο,δεν φτανει μονο η τυχη.....''συν Αθηνα και χειρα κινει''

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Που είσαι ρε.... εδώ στο άλλο νήμα σε έβγαλαν στην σέντρα.... Μα στα 250 ??
Έλεος ρε....
Ρε φιλε! Ο παπα(ρα)ς εδωσε 250? Που ρε? Αυτος ρε δεν εχει λεφτα να μετακινηθει απο Κολιατσου στα Μεγαρα που παει και ταιζει τις κοτες του ρε...
Αποκομμενος, κομμενος, ξεκομμενος,ανεπροκοπος, ακαματης, τεμπελης και περιθωριακος. Εντελως αλητης!

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ρε φιλε! Ο παπα(ρα)ς εδωσε 250? Που ρε? Αυτος ρε δεν εχει λεφτα να μετακινηθει απο Κολιατσου στα Μεγαρα που παει και ταιζει τις κοτες του ρε...
Αποκομμενος, κομμενος, ξεκομμενος,ανεπροκοπος, ακαματης, τεμπελης και περιθωριακος. Εντελως αλητης!

Αυτό λέω και εγώ ! Σε μας έρχεται με το ίδιο σόβρακο 5 μέρες και κλαίγεται για να δώσουμε κανένα τάληρο ν βάλει βενζίνη να κινήσει 10 μέτρα τον κουβά του και στις άλλες το παίζει large και υπόσχεται 250ρια και Αστέρες Βουλισγμένης...... Κατάλαβες ;;;;
Μας δουλεύει Πάτερ !!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376

Εσύ και εσύ... σάλτα εξομολογηθείτε μην σας εξορκίσω πρωϊ πρωϊ που ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα.
Καυλάτζες και οι δυό σας!!!
  :grin: :grin: :grin: :grin:

Αυτό λέω και εγώ ! Σε μας έρχεται με το ίδιο σόβρακο 5 μέρες και κλαίγεται για να δώσουμε κανένα τάληρο ν βάλει βενζίνη
να κινήσει 10 μέτρα τον κουβά του και στις άλλες το παίζει large και υπόσχεται 250ρια και Αστέρες Βουλισγμένης...... Κατάλαβες ;;;;
Μας δουλεύει Πάτερ !!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Αυτό λέω και εγώ ! Σε μας έρχεται με το ίδιο σόβρακο 5 μέρες και κλαίγεται για να δώσουμε κανένα τάληρο ν βάλει βενζίνη να κινήσει 10 μέτρα τον κουβά του και στις άλλες το παίζει large και υπόσχεται 250ρια και Αστέρες Βουλισγμένης...... Κατάλαβες ;;;;
Μας δουλεύει Πάτερ !!
τεντυ μποης.... :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Εσύ και εσύ... σάλτα εξομολογηθείτε μην σας εξορκίσω πρωϊ πρωϊ που ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα.
Καυλάτζες και οι δυό σας!!!
  :grin: :grin: :grin: :grin:
το πολυ το Καπα Καπα κανει το παιδι μαλακα!  :jerking: :jerking:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Αν και ήταν λάθος το νήμα που το είπαμε,για καμιά μπύρα θα βρεθούμε η πορνο παρέα ?ακούω προτάσεις....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Αν και ήταν λάθος το νήμα που το είπαμε,για καμιά μπύρα θα βρεθούμε η πορνο παρέα ?ακούω προτάσεις....
μεσα στο νημα των Dream Girls ασχολουμαστε μονο με τα κοριτσια τους...Ολα τα υπολοιπα εδω μεσα κανονικα πρεπει να γραφονται... :grin:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
μεσα στο νημα των Dream Girls ασχολουμαστε μονο με τα κοριτσια τους...Ολα τα υπολοιπα εδω μεσα κανονικα πρεπει να γραφονται... :grin:
Σωστός, γι αυτό το αναφέρω εδώ να το μονταρουμε.εκει έγραψα για ένα duo ή ακόμα και τρίο...αν το διάβασες.ποια η γνώμη σου?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Σωστός, γι αυτό το αναφέρω εδώ να το μονταρουμε.εκει έγραψα για ένα duo ή ακόμα και τρίο...αν το διάβασες.ποια η γνώμη σου?
δεν το διαβασα φιλε....Τι ψαχνεις? Ντουο εχω καλο εγω...γαμα το γραφειο! Και με τιμη χωμα...Για τα μελη του παρτι μονο!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
το πιο δυνατο ντουο αυτη τη στιγμη  :grin:

στο επομενο παρτυ θα στις γνωρισω απο κοντα...
Θα έχουμε και 2ο πάρτυ ?????? Αυτά είναι.προτεινω συνάντηση για μπύρα και ανάλυση.χρωσταω ένα κέρασμα σ εσένα και τον Ελληνα γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να κερδίσω.θα την τιμησω σήμερα.....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Θα έχουμε και 2ο πάρτυ ?????? Αυτά είναι.προτεινω συνάντηση για μπύρα και ανάλυση.χρωσταω ένα κέρασμα σ εσένα και τον Ελληνα γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να κερδίσω.θα την τιμησω σήμερα.....
το 2ο SINNERS ειναι under construction....Βγαλαμε τοσα λεφτα με το πρωτο που ειναι δυσκολο να αντισταθω στον πειρασμο... Ο Ελληνας χρειαζεται σωβρακα και εγω κανα ζευγαρι καλτσες...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom