Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Η αλήθεια ειναι οτι το παρτυ των the monks εκτος της επιτυχίας του, καταφερε (εστω και μεσου του bourdela.com) να ερθουμε καποια μέλη ποιο κοντά και να επικοινωνήσουμε περισσότερο, κατι που πρεπει να το χρεωσουμε στους δυο φιλους (zadren / the greek) που το κατάφεραν...

Respect...maniouel

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Η αλήθεια ειναι οτι το παρτυ των the monks εκτος της επιτυχίας του, καταφερε (εστω και μεσου του bourdela.com) να ερθουμε καποια μέλη ποιο κοντά και να επικοινωνήσουμε περισσότερο, κατι που πρεπει να το χρεωσουμε στους δυο φιλους (zadren / the greek) που το κατάφεραν...

Respect...maniouel
εσυ προσεχε να βαζεις αερα στα λαστιχα να εισαι καλα να ερθεις στο επομενο....εισαι απο τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει εδω μεσα  :kneel:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326

Respect...maniouel
Μόλις μιλούσα με μέλος και φίλο πια από το πάρτυ συμφωνώ και επαυξάνω.καλως έχοντων έχω ήδη κλεισμενη θέση στο επομενο!!!!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
το 2ο SINNERS ειναι under construction....Βγαλαμε τοσα λεφτα με το πρωτο που ειναι δυσκολο να αντισταθω στον πειρασμο... Ο Ελληνας χρειαζεται σωβρακα και εγω κανα ζευγαρι καλτσες...

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην τα λες απότομα και φεύγουν οι καφέδες από την μύτη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
932
Πόντοι
96
ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην τα λες απότομα και φεύγουν οι καφέδες από την μύτη!!!  :2funny:

Καλά του τα λες .... θα αρχίσουν τώρα πάλι τις σεντονιαδες για τα  πόσα λεφτά βγαλατε και θα πονεσουν τα μάτια μας πάλι!
:2funny:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Καλά του τα λες .... θα αρχίσουν τώρα πάλι τις σεντονιαδες για τα  πόσα λεφτά βγαλατε και θα πονεσουν τα μάτια μας πάλι!
:2funny:

Ε μα τόσα λεφτά... μου τελείωσαν και τα σακιά από λινάτσες και δεν ξέρω που να τα βάζω.   :2funny: :2funny: :2funny:

Ένα θα σου πω φίλε.... μόνο τα πάνω κάτω σε βενζίνες που χαλάσαμε για να συναντάμε διάφορους για το πάρτυ 3-4 φορές
κάθε εβδομάδα, αρκεί για να ξανασκεφτώ εάν θα το κάνω ξανά.

Ο ζαντρενάκος μαζί με τον δε σκορπιό να το κάνουν παρέα, που είναι φίλε μεγαλοεισοδηματίες... και όλα στα αρχίδια τους.
Άλλοι την πληρώνουν την νύφη!   :grin: :grin: :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ε μα τόσα λεφτά... μου τελείωσαν και τα σακιά από λινάτσες και δεν ξέρω που να τα βάζω.   :2funny: :2funny: :2funny:

Ένα θα σου πω φίλε.... μόνο τα πάνω κάτω σε βενζίνες που χαλάσαμε για να συναντάμε διάφορους για το πάρτυ 3-4 φορές
κάθε εβδομάδα, αρκεί για να ξανασκεφτώ εάν θα το κάνω ξανά.

Ο ζαντρενάκος μαζί με τον δε σκορπιό να το κάνουν παρέα, που είναι φίλε μεγαλοεισοδηματίες... και όλα στα αρχίδια τους.
Άλλοι την πληρώνουν την νύφη!   :grin: :grin: :grin:
σταματα να κλαις ρε γμτ....ο κουβας που εχεις και μετακινησαι τι καιει? Ασε που ειχες και τα τυχαιρα σου στη Συγγρου στα παρκινγκ... :grin:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.960
Πόντοι
216
αν γινει δευτερο ειμαι μεσα οπως και στο πρωτο...
ρε σεις τελικα θα παρω τα δωρακια ημιδιαμονη και του σεξσοπ η ετυχε στην δικια μου σακουλα να λειπει ο δονητης που τσιμπησε ο φουσκομαγουλιτσας??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
αν γινει δευτερο ειμαι μεσα οπως και στο πρωτο...
ρε σεις τελικα θα παρω τα δωρακια ημιδιαμονη και του σεξσοπ η ετυχε στην δικια μου σακουλα να λειπει ο δονητης που τσιμπησε ο φουσκομαγουλιτσας??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ημιδιαμονη ξερω οτι παιζει
πηγες?

οσο αφορα το δωρο του sex shop σημερα θα μαθω τι δωρο ηταν...επικοινωνω με σπονσορ και στο δεινω εγω προσωπικα...και να το εκλεψε ο αλλος εγω θα στο δωσω

να μην ανησυχεις

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.960
Πόντοι
216
δεν ενημερωθηκα για την ημιδιαμονη...πως παω?τι λεω?κ.τλεχει καποιο κωδικο?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.960
Πόντοι
216

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.960
Πόντοι
216
ο πριαμος εχει ο κινητο σου

θελω να πρσπαθησεις απο το απογευμα και μετα
αν εχεις προβλημα μου λες παλι...

οκ ζαντ...ευχαριστω πολυ...θα παρω αυριο για πιο οκ..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
οκ ζαντ...ευχαριστω πολυ...θα παρω αυριο για πιο οκ..
οτι σου πουν γραψε μου εδω....αν ο Πριαμος πει μου σου του...θα απαντησω και για δαυτους εδω μεσα....ασε που ολα καλα θα ειναι...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom