Νέα

Sin Gentlemen's Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
εχοθμε νεα απο  το μαγαζι?αξιζει να πας?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εκεί  δεν "ανακαινίζονταν" ?

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχοθμε νεα απο  το μαγαζι?αξιζει να πας?

Επισκεψη καθημερινή. Ηρεμες κατατάστεις, "παρεϊστικη" ατμόσφαιρα. Περίπου 15τμχ, κυρίως Ρωσοτσεχορουμάνες + 3 εγχρωμες, μη ρωτάτε ονόματα (άτιμο αλτζχαϊμερ). Χοροί στην πίστα συνεχείς αλλά "χαλαροί" (βλ. βαρετοί). 3-4 κορμιά "βλέπονταν" τα υπόλοιπα  :S

Εξυπηρετικό προσωπικό, άνετοι καναπέδες (και πολλοί για να διαλέξεις  :grin:, μέγιστο 2 παρέες + 4-5 αγαπούληδες όσο ήμουν εκεί).

Γενικά "χαλαρό" μαγαζί...

Υ.Γ. Εμαθα ότι υπάρχει και "prive" prive χώρος/χορός (όπου υποτίθεται είσαι μόνος με την κοπέλλα) για 100€  :uglystupid:
Ε ρε ξύλο που χρειάζεται...  :s&m_1:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
μεσα στο σκ θα παω και θα σασς πω και για κοπελες και για πριβε............

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή έχω πάρει φόρα και κράζω τα μαγαζιά που μας υποτιμάνε και μας θεωρούν απλά μαλάκες  δεν μπορώ να παραβλέψω αυτόν τον στάβλο

Ναι στάβλος και γεμάτος προβατίνες.

Να πάτε φίλοι μου να δείτε τι γίνετε εκεί μέσα.

Τόσες χοντρές μαζεμένες σε ένα μαγαζί δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Και δε μιλάμε για στριπτιζούδες σε απόσυρση όπως σε πολλά μαγαζιά με κυτταρίτιδα, αλλά για χοντρές και κακάσχημες.

Βρε μπας και μπήκα στα Πρίνου το Μάιο μήνα όταν μαζεύονται όλες οι χοντρές μπας και χάσουν καμία 40αριά κιλά για να βγούνε παραλία?
Όχι φίλοι μου στο Κλεοπάτρα μπήκα ο μαλάκας

Και να μην ξεχάσω ότι στο τραπέζι δίπλα μου κάθονταν ένα μάτσο πακιστανοί

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
και πάκηδες καταναλωτές?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Κανα ρόστερ, παρακαλώ; Έχω την υποψία πως δουλεύει εκεί μια παλιά μου αδυναμία: η Sunny η Ουγγαρέζα (όπως δηλώνει).

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
αν εννοείς τη Ρουμάνα, εκεί ήταν μέχρι πριν τις διακοπές των χριστουγέννων.

Εμένα και στο Lido που την είχα τιμήσει, αλλά και στο Grand R μου είχε πει πως είναι από την Ουγγαρία (αν και το από που είναι πραγματικά μια κοπέλα, δεν έχει για μένα σημασία).
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.

Επισκέπτης
Εμένα και στο Lido που την είχα τιμήσει, αλλά και στο Grand R μου είχε πει πως είναι από την Ουγγαρία (αν και το από που είναι πραγματικά μια κοπέλα, δεν έχει για μένα σημασία).
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.

τελικά έκανα λαθάκι..είναι όντως κατά το 50% ουγγαρέζα...κ το άλλο μισό ρουμάνα..

να με συγχωρείς αλλά ο πυρετός χτυπάει κόκκινα τούτη την ώρα..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

**και μάλλον δεν είναι στο κλεφτοπάτρα..αλλά μη σε πάρω κ στο λαιμό μου...
(αμα προτιμάς το ανατολή ως διασκέδαση, πέρνα απο κει μια βόλτα κ ρώτα την ευγενία, λιθουανή, αυτή θα ξέρει).
(αν πάλι συχνάζεις σε DreamCity, Boutique κλπ..ρώτα οποιαδήποτε χορεύτρια...θα σου πει 100% κ χωρίς να κεράσεις).

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
τελικά έκανα λαθάκι..είναι όντως κατά το 50% ουγγαρέζα...κ το άλλο μισό ρουμάνα..

να με συγχωρείς αλλά ο πυρετός χτυπάει κόκκινα τούτη την ώρα..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

**και μάλλον δεν είναι στο κλεφτοπάτρα..αλλά μη σε πάρω κ στο λαιμό μου...
(αμα προτιμάς το ανατολή ως διασκέδαση, πέρνα απο κει μια βόλτα κ ρώτα την ευγενία, λιθουανή, αυτή θα ξέρει).
(αν πάλι συχνάζεις σε DreamCity, Boutique κλπ..ρώτα οποιαδήποτε χορεύτρια...θα σου πει 100% κ χωρίς να κεράσεις).

There is nothing to be sorry for!!! Μην σε απασχολεί καθόλου! Δεν έγινε και τίποτε. Άλλωστε όπως είπα και στην αρχή ήταν παλιά μου αδυναμία. Δεν ψάχνω να την βρω (καλά που το θυμήθηκα: θα πάω στο lost stripers για μια ερώτηση).
Αν τύχει και την συναντήσω πουθενά, μάλλον θα την ξανατιμήσω.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κανα ρόστερ, παρακαλώ; Έχω την υποψία πως δουλεύει εκεί μια παλιά μου αδυναμία: η Sunny η Ουγγαρέζα (όπως δηλώνει).

Όπως όλες οι αξιοπρεπείς παρουσίες του μαγαζιού, έτσι και αυτή έφυγε.

Είναι πράγματι Ουγγαρέζα

Έχει πάει επαρχία και αν θες λεπτομέρειες σε ΠΜ

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Είναι πράγματι Ουγγαρέζα

Σ' ευχαριστώ πολύ, άλλα όπως έγραψα και πιο πάνω, δε ψάχνω να την βρω. Θα μ' ενδιέφερε όμως να μάθω για αυτήν που έγραψα στο Lost Sts, αν ξέρεις κάτι.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους!!!Απ'ότι αντιλαμβάνομαι από τα όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο εν λόγω θρεντ, το συγκεκριμένα ίδρυμα παραμένει ένας στάβλος γεμάτος άσχημες μοσχάρες ε?.Τέλος πάντων ας πρόσεχαν τα μεγάλα "κεφάλια" του μαγαζιού για να μην έφτανε σε αυτό το σημείο,κρίμα γιατί κάποιοι δε φαίνεται να αντιλαμβάνονται το τί παίζει γύρω τους.
Υ.Γ:Προς όποιον το έχει επισκεφτεί πρόσφατα...μία Μαρίνα ξανθιά(από Καλαμαριά δηλώνει) είναι ακόμα εκεί(αξιόλογο κομμάτι-το μόνο μάλλον).

Επισκέπτης

Είναι πράγματι Ουγγαρέζα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αξιοπρεπής το "λεσβιάκι" που όταν έπινε δεν ήξερε πως την έλεγαν ?

πες του κατευθείαν οτι είναι Λευκάδα..δεν είναι κακό να το μάθουμε κι εμείς..
δίπλα δίπλα..τρώγαμε όταν ντυνόμασταν (εγώ κ η παρέα μου) ρουμάνοι...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους!!!Απ'ότι αντιλαμβάνομαι από τα όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο εν λόγω θρεντ, το συγκεκριμένα ίδρυμα παραμένει ένας στάβλος γεμάτος άσχημες μοσχάρες ε?.Τέλος πάντων ας πρόσεχαν τα μεγάλα "κεφάλια" του μαγαζιού για να μην έφτανε σε αυτό το σημείο,κρίμα γιατί κάποιοι δε φαίνεται να αντιλαμβάνονται το τί παίζει γύρω τους.
Υ.Γ:Προς όποιον το έχει επισκεφτεί πρόσφατα...μία Μαρίνα ξανθιά(από Καλαμαριά δηλώνει) είναι ακόμα εκεί(αξιόλογο κομμάτι-το μόνο μάλλον).

Έχει και η Αλβανία καλαμαριά?????

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Μαγγες τι παίζει με το μαγαζί αυτό είδα ότι ανακαινίστηκε και έγινε SEVEN SINS (7SINS) . Ξέρει κανείς κάτι απο οτι είδα έχει φτηνή είσοδο μόλις 6 euro καθημερινές και 8 euro  Παρασκευή - Σαββατο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μαγγες τι παίζει με το μαγαζί αυτό είδα ότι ανακαινίστηκε και έγινε SEVEN SINS (7SINS) . Ξέρει κανείς κάτι απο οτι είδα έχει φτηνή είσοδο μόλις 6 euro καθημερινές και 8 euro  Παρασκευή - Σαββατο
Προσωπικά δεν είμαι αρκετά γενναίος για να τολμήσω να το επισκεφτώ..Αφού γλίτωσα την όρασή μου πηγαίνοντας σε Princess και Χtreme δεν παίζω άλλο με την τύχη μου..

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Eγω θα πάω να δω τι παίζει καμια απο αυτές τις μέρες

Stories