You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sin Gentlemen's Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 312
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εχοθμε νεα απο το μαγαζι?αξιζει να πας?
Επισκεψη καθημερινή. Ηρεμες κατατάστεις, "παρεϊστικη" ατμόσφαιρα. Περίπου 15τμχ, κυρίως Ρωσοτσεχορουμάνες + 3 εγχρωμες, μη ρωτάτε ονόματα (άτιμο αλτζχαϊμερ). Χοροί στην πίστα συνεχείς αλλά "χαλαροί" (βλ. βαρετοί). 3-4 κορμιά "βλέπονταν" τα υπόλοιπα :S
Εξυπηρετικό προσωπικό, άνετοι καναπέδες (και πολλοί για να διαλέξεις , μέγιστο 2 παρέες + 4-5 αγαπούληδες όσο ήμουν εκεί).
Γενικά "χαλαρό" μαγαζί...
Υ.Γ. Εμαθα ότι υπάρχει και "prive" prive χώρος/χορός (όπου υποτίθεται είσαι μόνος με την κοπέλλα) για 100€
Ε ρε ξύλο που χρειάζεται...
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επειδή έχω πάρει φόρα και κράζω τα μαγαζιά που μας υποτιμάνε και μας θεωρούν απλά μαλάκες δεν μπορώ να παραβλέψω αυτόν τον στάβλο
Ναι στάβλος και γεμάτος προβατίνες.
Να πάτε φίλοι μου να δείτε τι γίνετε εκεί μέσα.
Τόσες χοντρές μαζεμένες σε ένα μαγαζί δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Και δε μιλάμε για στριπτιζούδες σε απόσυρση όπως σε πολλά μαγαζιά με κυτταρίτιδα, αλλά για χοντρές και κακάσχημες.
Βρε μπας και μπήκα στα Πρίνου το Μάιο μήνα όταν μαζεύονται όλες οι χοντρές μπας και χάσουν καμία 40αριά κιλά για να βγούνε παραλία?
Όχι φίλοι μου στο Κλεοπάτρα μπήκα ο μαλάκας
Και να μην ξεχάσω ότι στο τραπέζι δίπλα μου κάθονταν ένα μάτσο πακιστανοί
Ναι στάβλος και γεμάτος προβατίνες.
Να πάτε φίλοι μου να δείτε τι γίνετε εκεί μέσα.
Τόσες χοντρές μαζεμένες σε ένα μαγαζί δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Και δε μιλάμε για στριπτιζούδες σε απόσυρση όπως σε πολλά μαγαζιά με κυτταρίτιδα, αλλά για χοντρές και κακάσχημες.
Βρε μπας και μπήκα στα Πρίνου το Μάιο μήνα όταν μαζεύονται όλες οι χοντρές μπας και χάσουν καμία 40αριά κιλά για να βγούνε παραλία?
Όχι φίλοι μου στο Κλεοπάτρα μπήκα ο μαλάκας
Και να μην ξεχάσω ότι στο τραπέζι δίπλα μου κάθονταν ένα μάτσο πακιστανοί
Επισκέπτης
Κανα ρόστερ, παρακαλώ; Έχω την υποψία πως δουλεύει εκεί μια παλιά μου αδυναμία: η Sunny η Ουγγαρέζα (όπως δηλώνει).
αν εννοείς τη Ρουμάνα, εκεί ήταν μέχρι πριν τις διακοπές των χριστουγέννων.
Επισκέπτης
και πάκηδες καταναλωτές?
με 6€ είσοδο, τι ήθελες ;
τόσο καιρό περιμένουν όλοι οι λεφτάδες να μειωθεί η είσοδος, ας δουν τα αποτελέσματα..
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
αν εννοείς τη Ρουμάνα, εκεί ήταν μέχρι πριν τις διακοπές των χριστουγέννων.
Εμένα και στο Lido που την είχα τιμήσει, αλλά και στο Grand R μου είχε πει πως είναι από την Ουγγαρία (αν και το από που είναι πραγματικά μια κοπέλα, δεν έχει για μένα σημασία).
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
Επισκέπτης
Εμένα και στο Lido που την είχα τιμήσει, αλλά και στο Grand R μου είχε πει πως είναι από την Ουγγαρία (αν και το από που είναι πραγματικά μια κοπέλα, δεν έχει για μένα σημασία).
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
τελικά έκανα λαθάκι..είναι όντως κατά το 50% ουγγαρέζα...κ το άλλο μισό ρουμάνα..
να με συγχωρείς αλλά ο πυρετός χτυπάει κόκκινα τούτη την ώρα..
**και μάλλον δεν είναι στο κλεφτοπάτρα..αλλά μη σε πάρω κ στο λαιμό μου...
(αμα προτιμάς το ανατολή ως διασκέδαση, πέρνα απο κει μια βόλτα κ ρώτα την ευγενία, λιθουανή, αυτή θα ξέρει).
(αν πάλι συχνάζεις σε DreamCity, Boutique κλπ..ρώτα οποιαδήποτε χορεύτρια...θα σου πει 100% κ χωρίς να κεράσεις).
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
τελικά έκανα λαθάκι..είναι όντως κατά το 50% ουγγαρέζα...κ το άλλο μισό ρουμάνα..
να με συγχωρείς αλλά ο πυρετός χτυπάει κόκκινα τούτη την ώρα..
**και μάλλον δεν είναι στο κλεφτοπάτρα..αλλά μη σε πάρω κ στο λαιμό μου...
(αμα προτιμάς το ανατολή ως διασκέδαση, πέρνα απο κει μια βόλτα κ ρώτα την ευγενία, λιθουανή, αυτή θα ξέρει).
(αν πάλι συχνάζεις σε DreamCity, Boutique κλπ..ρώτα οποιαδήποτε χορεύτρια...θα σου πει 100% κ χωρίς να κεράσεις).
There is nothing to be sorry for!!! Μην σε απασχολεί καθόλου! Δεν έγινε και τίποτε. Άλλωστε όπως είπα και στην αρχή ήταν παλιά μου αδυναμία. Δεν ψάχνω να την βρω (καλά που το θυμήθηκα: θα πάω στο lost stripers για μια ερώτηση).
Αν τύχει και την συναντήσω πουθενά, μάλλον θα την ξανατιμήσω.
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κανα ρόστερ, παρακαλώ; Έχω την υποψία πως δουλεύει εκεί μια παλιά μου αδυναμία: η Sunny η Ουγγαρέζα (όπως δηλώνει).
Όπως όλες οι αξιοπρεπείς παρουσίες του μαγαζιού, έτσι και αυτή έφυγε.
Είναι πράγματι Ουγγαρέζα
Έχει πάει επαρχία και αν θες λεπτομέρειες σε ΠΜ
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Είναι πράγματι Ουγγαρέζα
Σ' ευχαριστώ πολύ, άλλα όπως έγραψα και πιο πάνω, δε ψάχνω να την βρω. Θα μ' ενδιέφερε όμως να μάθω για αυτήν που έγραψα στο Lost Sts, αν ξέρεις κάτι.
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους!!!Απ'ότι αντιλαμβάνομαι από τα όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο εν λόγω θρεντ, το συγκεκριμένα ίδρυμα παραμένει ένας στάβλος γεμάτος άσχημες μοσχάρες ε?.Τέλος πάντων ας πρόσεχαν τα μεγάλα "κεφάλια" του μαγαζιού για να μην έφτανε σε αυτό το σημείο,κρίμα γιατί κάποιοι δε φαίνεται να αντιλαμβάνονται το τί παίζει γύρω τους.
Υ.Γ:Προς όποιον το έχει επισκεφτεί πρόσφατα...μία Μαρίνα ξανθιά(από Καλαμαριά δηλώνει) είναι ακόμα εκεί(αξιόλογο κομμάτι-το μόνο μάλλον).
Υ.Γ:Προς όποιον το έχει επισκεφτεί πρόσφατα...μία Μαρίνα ξανθιά(από Καλαμαριά δηλώνει) είναι ακόμα εκεί(αξιόλογο κομμάτι-το μόνο μάλλον).
Επισκέπτης
Είναι πράγματι Ουγγαρέζα
αξιοπρεπής το "λεσβιάκι" που όταν έπινε δεν ήξερε πως την έλεγαν ?
πες του κατευθείαν οτι είναι Λευκάδα..δεν είναι κακό να το μάθουμε κι εμείς..
δίπλα δίπλα..τρώγαμε όταν ντυνόμασταν (εγώ κ η παρέα μου) ρουμάνοι...
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε όλους!!!Απ'ότι αντιλαμβάνομαι από τα όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο εν λόγω θρεντ, το συγκεκριμένα ίδρυμα παραμένει ένας στάβλος γεμάτος άσχημες μοσχάρες ε?.Τέλος πάντων ας πρόσεχαν τα μεγάλα "κεφάλια" του μαγαζιού για να μην έφτανε σε αυτό το σημείο,κρίμα γιατί κάποιοι δε φαίνεται να αντιλαμβάνονται το τί παίζει γύρω τους.
Έχει και η Αλβανία καλαμαριά?????
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Προσωπικά δεν είμαι αρκετά γενναίος για να τολμήσω να το επισκεφτώ..Αφού γλίτωσα την όρασή μου πηγαίνοντας σε Princess και Χtreme δεν παίζω άλλο με την τύχη μου..Μαγγες τι παίζει με το μαγαζί αυτό είδα ότι ανακαινίστηκε και έγινε SEVEN SINS (7SINS) . Ξέρει κανείς κάτι απο οτι είδα έχει φτηνή είσοδο μόλις 6 euro καθημερινές και 8 euro Παρασκευή - Σαββατο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις