Νέα

Sin Gentlemen's Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
δεν ξερω τι κανει αλλα οσες φορες την ειδα στο μαγαζι απο κοντα τρομαξα.ισχυει πως ειναι πρωην αντρας εγχειρισμενη?

μια χαρά γυναικάρα είναι και από τις πιο καυτές που έχω συναντήσει

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
χαιρετω την παρεα. ηρθα να λυσω αποριες ,σκοτεινα σημεια γιατι βλεπω λιγο μπερδευεστε κ μιας κ εχω παει αρκετες φορες επειδη μενω κ κοντα ξερω λιγα πραματα παραπανω. η sunny οντως ουγγαρεζα ειναι κ εχει παιξει κ σε τσοντες στην σιρινα.  επισης η daisy ειναι ουγγαρεζα επισης  καυλοραπανο, ορθιο τσιμπουκι αλλα ειναι εγχειρισμενη...εχω βεβαια δεν εχω καποιο θεμα περι τουτου απλα τ λεω για οσους κολυονται. παλια το νταιζακι στο απλο πριβε ρουφαγε μεχρι τελευταιας σταγονας. δεν εφηνε τπτ. τωρα τ εχει κοψει κ φραπεδιαζει οπως ολες. πλεον εχουν μπει στους χορους απου γινονται οι απλοι χοροι του10ευρου κ του απλου πριβε 50ευρου κ καμερες οποτε κατι παλιες αναμνησεις οπου μας ρουφαγαν εστω λιγο στον απλο χορο κ μας πιπωναν κανονικα στο πριβε τελος. ολα αυτα κ αλλα πολλα κατοπιν συνενοησης ΜΟΝΟ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ γινονται στο χορο του μεγαλου πριβε 80ευρου. καλο ειναι βεβαια να εχετε σταμπαρει μια δυο τυπισες π να τισ ξερετε κ να σας ξερουν γιατι δεν ειναι ολες καταδεκτικες. αλες απλα χορευουν γυμνες κ στο 80αρι κ απλα αφηνουν δαχτυλο μονο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εμενα παντας τ στανταρακι μ ειναι η ειρηνη μια ξανθια μιλφ με μαυρα. δεν κανει χορο στον σωληνα αλλα μεχρι προτινος κ πριν μπουν οι καμερες με εναν απλο χορο με φραπεδιαζε διακριτικα  :jerking: :jerking: μετα ρουφαγε λιγ :pipa1: :pipa1: κστο τελος καμια φορα τα επαιρνε στο στομα :pipa2: :pipa2:
η στα βυζομπαλα της που ειναι 4αρια τ λιγοτερο....πλεον με τισ καμερες πανε αυτα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
βεβαια δεν ξερω κατα ποσον λειτουργουν οι σκατοκαμερες η απλα τισ εχουν για τον φοβο κ μονο.........

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Έλα ρε μύστη,κάμερες παντού  :rolleyes: :uglystupid: :S :S :rockon: :rockon:.Μαλακία τους,θα χάσουν την καλτ πελατεία  :jerking: :jerking:.Πάντως η αποθήκη που παίζει το πριβέ των 80 είναι αρκετά ρομαντική αλλά αν δεν είναι ρομαντική η σωληνοκόρη  :tickedoff: :headbang:

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
αυτό για τη daisy είναι επίσημο? δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Είναι αρκετά σκυλόφατσα, αλλά δε μου φέρνει σε κάτι τέτοιο προσέχοντας λαιμό, σώμα, χέρια και πόδια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Και η φωνη της ειναι σωστή γυναικεία. Αλλά δεν ξερουμε απο Ουγγαροτράνς καλά τα χαρακτηριστικά τους. Μπορεί και ψηλή ασχημογυναίκα με καλτίλα "αισθητικές" επεμβάσεις, μπορεί και τράνς.

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Έχω πάνω απο 6 μήνες να έρθω αλλά τελευταία φορά θυμάμε μια Μονικα μελαχρινή ρουμάνα εκεί .... Είχαμε ενα αρκετα "ενδιαφέρων" πριβε. Νομιζω παλαιότερα ήταν στο Kinky Opera ? Ειναι ακόμα εκει ?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους!
Επιβεβαιώνω τα όσα ανέφερε ο φίλος λίγο παραπάνω,ότι πλέον υπάρχουν κάμερες στο χώρο όπου γίνονται οι απλοί χοροί και ο simple prive.  :S  :jerking:  :headbang:
Συνεπώς,όπως καταλαβαίνετε,ξεχάστε φραπέδες,φρέντο,σουβλάκια και μπριζόλες.Εκανα και δοκιμή,τούτεστιν θυσίασα 44 ευρώ (άλλη μαλάκια,υπάρχει αύξηση της τάξεως του 10% σε χορούς και ποτά,λόγω ημερών,για τα γκαρσόνια!  :humpleg: ).
Πεταμένα λεφτά,ένα ολίγοις!Γυναίκες λίγες,κάτω του μετρίου οι περισσότερες εμφανισιακά και το κυριότερο,,,,,,πλέον,με υπηρεσίες για ΓΕΛΙΑ!
Καλύτερα ας το κλείσουν!Αντι να κάνουν τα σωστά βήματα προς της σωστή κατεύθυνση,κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.Ουτε επίτηδες,δηλαδή,να το έκαναν.Αυτα από μένα,λοιπόν.  ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Καλύτερα ας το κλείσουν!Αντι να κάνουν τα σωστά βήματα προς της σωστή κατεύθυνση,κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.Ουτε επίτηδες,δηλαδή,να το έκαναν.Αυτα από μένα,λοιπόν.  ;)

Mύστη πέρασα κι εγώ σήμερα ξημερώματα κατά τις 04:00 για ένα απαξιωτικό σάντουιτς από ''ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ'' αλλά κλειστά  :tickedoff: :headbang:.Το πριβέ παραμένει 40 και βάλαν 4 ευρώ ''δώρο'' αν κατάλαβα καλά  :o :jerking: :jerking:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Mύστη πέρασα κι εγώ σήμερα ξημερώματα κατά τις 04:00 για ένα απαξιωτικό σάντουιτς από ''ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ'' αλλά κλειστά  :tickedoff: :headbang:.Το πριβέ παραμένει 40 και βάλαν 4 ευρώ ''δώρο'' αν κατάλαβα καλά  :o :jerking: :jerking:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,μεγάλε,καλτ,μύστη και πορνε!  :rockon:
Ναι,ακριβώς,θέλουν και δώρο τρομάρα τους.
Στα λόγια μου έρχεσαι,δεν είναι καθόλου τυχαίο που 4 η ώρα ήταν ΗΔΗ κλειστά!  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απλός χορός και είσοδος πόσο παίχτες μου ?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
απλός χορός και είσοδος πόσο παίχτες μου ?
Δεν έχει είσοδο,ποτέ,το ένα λόγω.Αυτες τις μερες,πάντως,το ποτό σου θα το βρεις στα 11 ευρώ,όσα ακριβώς χρειάζεσαι και για έναν απλό χορό.  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν έχει είσοδο,ποτέ,το ένα λόγω.Αυτες τις μερες,πάντως,το ποτό σου θα το βρεις στα 11 ευρώ,όσα ακριβώς χρειάζεσαι και για έναν απλό χορό.  ;)

απο show στην πιστα σε σχέση με alcatraz-kinky ?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
απο show στην πιστα σε σχέση με alcatraz-kinky ?
Καμία σχέση,φίλε μου,η μέρα με τη νύχτα.Βασικά,για καθημερινές τουλάχιστον,η λέξη show είναι άγνωστη στο sins.  :2funny:  ;)
Ανέκαθεν,το ένα λόγω,υστερούσε στους τομείς αυτούς,σε σχέση μετά μαγαζιά της Συγγρους.Το θέμα είναι,ότι κάποτε άξιζε για κάποιον ρομαντικό,καλτ,μύστη,για ένα καψιματάκι.Τωρα,κάμερα και συναφή,με τους"αποστειρωμένους" πριβέ,βράστα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χωρίς show και με ακριβή εισοδο (ποτό) και ακριβό απλό χορό
τότε δεν υπάρχει λόγος να το επισκευθώ