δεν ξερω τι κανει αλλα οσες φορες την ειδα στο μαγαζι απο κοντα τρομαξα.ισχυει πως ειναι πρωην αντρας εγχειρισμενη?
μια χαρά γυναικάρα είναι και από τις πιο καυτές που έχω συναντήσει
δεν ξερω τι κανει αλλα οσες φορες την ειδα στο μαγαζι απο κοντα τρομαξα.ισχυει πως ειναι πρωην αντρας εγχειρισμενη?
αυτό για τη daisy είναι επίσημο? δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο
Ζητα της/του ταυτοτητα
αυτό για τη daisy είναι επίσημο? δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο
Καλύτερα ας το κλείσουν!Αντι να κάνουν τα σωστά βήματα προς της σωστή κατεύθυνση,κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.Ουτε επίτηδες,δηλαδή,να το έκαναν.Αυτα από μένα,λοιπόν. ;)
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,μεγάλε,καλτ,μύστη και πορνε!Mύστη πέρασα κι εγώ σήμερα ξημερώματα κατά τις 04:00 για ένα απαξιωτικό σάντουιτς από ''ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ'' αλλά κλειστά .Το πριβέ παραμένει 40 και βάλαν 4 ευρώ ''δώρο'' αν κατάλαβα καλά :o
Δεν έχει είσοδο,ποτέ,το ένα λόγω.Αυτες τις μερες,πάντως,το ποτό σου θα το βρεις στα 11 ευρώ,όσα ακριβώς χρειάζεσαι και για έναν απλό χορό. ;)απλός χορός και είσοδος πόσο παίχτες μου ?
Δεν έχει είσοδο,ποτέ,το ένα λόγω.Αυτες τις μερες,πάντως,το ποτό σου θα το βρεις στα 11 ευρώ,όσα ακριβώς χρειάζεσαι και για έναν απλό χορό. ;)
Καμία σχέση,φίλε μου,η μέρα με τη νύχτα.Βασικά,για καθημερινές τουλάχιστον,η λέξη show είναι άγνωστη στο sins. ;)απο show στην πιστα σε σχέση με alcatraz-kinky ?