Επισκέπτης
Κουράστηκε να ψάχνει το μονόποντο σαν ντεντέκτιβ....εγο το μεσιμερι ιμουνα στο σπιτι και μετα καφενιο
αλα εκι που με πιρανε στο πριβε με γδισανε αλα η μια μου γλιφε τις τριχες και σταματισε γιιατι???
Κουράστηκε να ψάχνει το μονόποντο σαν ντεντέκτιβ....εγο το μεσιμερι ιμουνα στο σπιτι και μετα καφενιο
αλα εκι που με πιρανε στο πριβε με γδισανε αλα η μια μου γλιφε τις τριχες και σταματισε γιιατι???
οχι ρε μου χες πι θα μου το γλιψιΚουράστηκε να ψάχνει το μονόποντο σαν ντεντέκτιβ....
καλα περασε σιγουρα ο Μαραντονα γιατι κανονισε πολι δουλια για μετα για μενα τιποτα μονο το λογαριασμο καταφερα και πιρα στο σπιτι και χορις αποδιξιΠεράσατε καλά ... μικρά τρελά αγόρια !
καλα περασε σιγουρα ο Μαραντονα γιατι κανονισε πολι δουλια για μετα για μενα τιποτα μονο το λογαριασμο καταφερα και πιρα στο σπιτι και χορις αποδιξι
αλα μου ιποσχεθικε σιμερισ οτι θα με κανι τρεντατο και θα βγενουμε μαζι μπουζουκια και πιπινοκλαμπ,θα με παη και για ντισιμο μια μερα
καλα θα ερθο αλα αβριο θα κουτουλαο στι δουλια,πρεπι να αναβαθιστο τουλαχιστον να παμε να φαμε καπου πιο πριν και πιο μεταΣήμερα είπαμε....οτι έχει κλαμπάκι το πρόγραμμα...θ'ανέβουμε στα Β.Π...στα φιλαράκια...
Ετοιμάσου όμως...μη μου λες κατα τις 2...οτι αύριο έχουμε δουλειά ή οτι θα σε κυνηγάει το μωράκι σου....γιατί τέτοια ώρα θα ξεκινήσει το παιχνίδι....
Ντύσιμο είπαμε...31 Φλεβάρη...στις εκπτώσεις...
ισε ΘΕΟΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μαγαζι ινε εξερετικο ιδικα διπλα το σαντουιτσαδικο με τα κοτοσαντουιτσ το αναβαζι πολιΛόγω ηλικίας και μόνο δε μου αρέσει να γράφω σε forums, άλλα θα το κάνω για μία φορά και μόνο και δε πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω. Άπλα δε μου αρέσει να ακούω ψέμματα και ανακρίβειες. Πρώτ'απ'όλα τις μαύρες που έιδατε στο μαγαζί και 4 με 5 κιόλας? Δεύτερον όταν κάποιος επιχειρηματίας κάνει μία προσπάθεια αντί να επαινήσουμε, πέφτουμε με τα μούτρα αμέσως να τη θάψουμε? Τι θέλετε να μην ανοίγουν μαγαζιά και να μήνουμε με τα ίδια και ίδια χάλια. Εμένα προσωπικά και το show μου άρεσε και οι κοπέλες αλλά και το prive. Και αυτοί που σχολιάζουν το prive είμαι σίγουρος ότι είναι 5-6 πιτσιρίκια που δεν έχουν πάει ποτέ και κλάινε που δεν έχουν 50 ευρό να πάνε, μπας και το μαγαζί τιμής ένεκεν τους δώσει κανένα prive τζάμπα για να σταματήσουν να κράζουν, αμ δε! Πάντως ο ιδιοκτήτης έχει χώσει χρήμα, και αυτό φαίνεται, και πρέπει σίγουρα να του δώσουμε λίγο χρόνο. Τι περιμένετε, ένα μαγαζί να γινει super μέσα σε δύο μήνες. Έλεος. Άμα σας αρέσει να βολεύεστε με τις κάθε λογής Ρουμάνες που έχουν γεμίσει όλα τα strip clubs της Αθήνας τότε μπράβο σας. Εμένα πάντως όχι. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη που έχει φέρει στο μαγαζί κοπέλες που δεν είναι από Ρουμανία. Διότι η Ρουμανία είναι η εύκολη και η τσάμπα λύση. Οι Ρωσίδες, οι Ουκρανέζες και οι Τσέχες είναι ακριβά κομμάτια και πρέπει να τα σκάσεις για να τις έχεις. Βολευτείται λοιπόν εσείς με τις Βρωμο-Ρουμάνες και αφήστε σε εμάς τον αφρό. Αν εσείς προτειμάτε μαγαζιά για τσάμπα μάτι επειδή ο μπαμπας δε δίνει λεφτα, τότε πηγαίντε σε άλλο μαγαζι. Όσο για το παρκάρισμα ας μη το σχολιάζω καλύτερα.....
1) Λόγω ηλικίας και μόνο δε μου αρέσει να γράφω σε forums, άλλα θα το κάνω για μία φορά και μόνο και δε πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω....
2) Το υπολοιπο κειμενο σου...
Λόγω ηλικίας και μόνο δε μου αρέσει να γράφω σε forums, άλλα θα το κάνω για μία φορά και μόνο και δε πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω. Άπλα δε μου αρέσει να ακούω ψέμματα και ανακρίβειες. Πρώτ'απ'όλα τις μαύρες που έιδατε στο μαγαζί και 4 με 5 κιόλας? Δεύτερον όταν κάποιος επιχειρηματίας κάνει μία προσπάθεια αντί να επαινήσουμε, πέφτουμε με τα μούτρα αμέσως να τη θάψουμε? Τι θέλετε να μην ανοίγουν μαγαζιά και να μήνουμε με τα ίδια και ίδια χάλια. Εμένα προσωπικά και το show μου άρεσε και οι κοπέλες αλλά και το prive. Και αυτοί που σχολιάζουν το prive είμαι σίγουρος ότι είναι 5-6 πιτσιρίκια που δεν έχουν πάει ποτέ και κλάινε που δεν έχουν 50 ευρό να πάνε, μπας και το μαγαζί τιμής ένεκεν τους δώσει κανένα prive τζάμπα για να σταματήσουν να κράζουν, αμ δε! Πάντως ο ιδιοκτήτης έχει χώσει χρήμα, και αυτό φαίνεται, και πρέπει σίγουρα να του δώσουμε λίγο χρόνο. Τι περιμένετε, ένα μαγαζί να γινει super μέσα σε δύο μήνες. Έλεος. Άμα σας αρέσει να βολεύεστε με τις κάθε λογής Ρουμάνες που έχουν γεμίσει όλα τα strip clubs της Αθήνας τότε μπράβο σας. Εμένα πάντως όχι. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη που έχει φέρει στο μαγαζί κοπέλες που δεν είναι από Ρουμανία. Διότι η Ρουμανία είναι η εύκολη και η τσάμπα λύση. Οι Ρωσίδες, οι Ουκρανέζες και οι Τσέχες είναι ακριβά κομμάτια και πρέπει να τα σκάσεις για να τις έχεις. Βολευτείται λοιπόν εσείς με τις Βρωμο-Ρουμάνες και αφήστε σε εμάς τον αφρό. Αν εσείς προτειμάτε μαγαζιά για τσάμπα μάτι επειδή ο μπαμπας δε δίνει λεφτα, τότε πηγαίντε σε άλλο μαγαζι. Όσο για το παρκάρισμα ας μη το σχολιάζω καλύτερα.....
τί εγινε με δαύτο?εκλεισε?
οη η κοτοπουλαδεσ διπλα ινε παντα ανιχτι!!!!!!!!!!Από το στόμα σου..
οη η κοτοπουλαδεσ διπλα ινε παντα ανιχτι!!!!!!!!!!
εγο ιμε κοτοφαγοσ, τι δαμαντομιγα τι να τιν κανο?αμα σε κερασω Mya diamond θα αλλαξεις τα κότο με τηγανιά?